^^/
שעת התחלה:02:23 שם פרטי:נועה כינוי:רוזי\שםמשפחה עיר:ירושלים\מבשרת יש אחים? כמה?אחדגדולאחדקטן מה אתם לובשים?גופייה ורודה ומכנסיים שחורות מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?המאוורר
די כואבות לי האוזניים
יש לך מסנג'ר?אהא אימייל?אהא מה הדבר האחרון שאכלתם? אמ. צ'יפס
יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?אהא מהי מידת הנעליים שלך?40 ככה מאמין באהבה?אהא במבט ראשון?אהא מה דעתך על הומואים/לסביות?כל אחד ומה שטוב לו
מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?אנגליתעברית התחביב האהוב עליך הוא?אמ... נרדמת בשיעור?אהא מה הפדיחה הכי גדולה שלך?אממממ מתי פעם אחרונה הסתפרת?המממ מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני כמה שעותX: מתי פעם אחרונה התנשקת?
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?המממ
אפעם? מתי פעם אחרונה הפלצת?הממ בגדו בך?
בגדת?
שם אהוב לבן:וילה, דהה. אמ, נו, יונתן, בן, משהו
לבת: המ... רוז?D: לכלב: פני! מה הפחד הכי גדול שלך? חרקים ועכבישיםX:: [וכאילו, כל הקטע של להישאר לבד או משהו כזה. או שמשהו יקרה לאחים שליS:] מה החלום הכי גדול שלך? בעיקרון לעוף באוויר, אבל אממ.. משהו כמו לגור באנגליה[ברייטון!
], להיות במאית קולנוע מפורסמת מוצלחת ועשירה, עם בעל נחמד
זרקו אותך?
זרקת?
! מהי התכונה הכי בולטת בך?דיבור*מקיאה* היית משנה בך משהו? אם כן מה?אמ. משתיקה את הרצון לדבר כל הזמן
רגיש לדגדוגים?מאודS: מי האחרון שהתקשר אליך? הממ
יואב אל מי התקשרת? עדי מי האחרון שסיננת? רר, יואב? ממי קיבלת סמס? נועה למי שלחת סמס?נועה האם היתה לך אהבה נכזבת? אהא האם שברת למישהו את הלב?
לא מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משתנה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ורודדדדדדדדדד איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמ.. ברט מקראקן, נראה לי. כי הוא היה בתחתית והוא יצא משם ויצא מהכלא והלך ועשה את מה שהוא הכי רצה לעשות והיה damn good בזה, ועף מהמקום שהוא היה בו. ועכשיו הוא אומר לאנשים אחרים לעשות את מה שהוא עשה, והוא הראה לאנשים שזה אפשרי. מי החבר הכי טוב שלך? ארמ, עדי ונעמה? מה אתה הכי שונא בעצמך? דיבוררר כמה זמן אתה מול המחשב ביום?יותר מדי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ע"ע חלום איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? יש ויש מה אתה הכי שונא בחברים שלך? המ. הרבה עניין על כלום, או משהו. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? כנות?D: מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? התבלבלתי
את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה אנשים
למי בא לך להביא מכות כרגע? הרבה אנשיםD:: למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי המורה לקולנוע אמר שהסינופסיס טוב- שהסיפור מצמרר אבל נפלא ומאוד קולנועי. ושהעבודה עם הסאונד מצויינת ושזה כתוב טוב! ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מצבי כפית באמצע הלילה עם חברים מה הכי מרגיע אותך? נרות, אמבטיה, חיבוקים, מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הממ..
על הילד? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? המX: האם התנשקת?לא
על מה אתה הכי אוהב לדבר?וילהואלו?D: אתה אוהב שיחות נפש?לפעמים אתה מאמין בפסיכולוגיה?אממ.. כן?
איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?בחורף קיץ ובקיץ חורף. אז כרגע חורף
וכי... כי ככה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שהאח הגדול שלי נהרג. קמתי כולי לחוצה והתקשרתי אליו והוא לא ענה ורציתי לבכות למישהו, אבל בדר"כ אני בוכה לו על הדברים האלה והוא לא ענה@%!!ר521
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?אמממממ... לאדעת
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? המורה לקולנועעע למי עזרת בפעם האחרונה? אלכס אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לפעמים אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?חחח מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמוכנים האם לדעתך יש גיל למיניות? הממ
מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? וואי, די הרבה דברים. כאלה אנקדוטות מהעבודה שקורות לי עם ישראלים. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את ה.. אחווה
נגיד כזה כשהייתה מלחמה בצפון אז תושבי מרכז אירחווכזה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ארמ. אנטרטיקה? כי כזה.. קפוא שם!
איפה היית מת להיות? למה? אנגליההה. כי.. המבטא! והאנשים! ודה יוזד!@$!@! מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?זה לא איפה, זה עם מי
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?תלוי מי. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?הממ מה דעתך על סטיגמות?חרא? אתה בריב עם מישהו כרגע?הממ.. לא נראה לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אחשלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאיפה ליX: אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? הזאת שדיברה למי אתה מתגעגע עכשיו? כלמיני אתה כותב שירים? בערך. פעם. חלק. אר. מה התחביבים שלך? המ. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) כזה שכל הזמן יסתכל על מה שלאחרים יש?
מיהו בנאדם עשיר בעינך? כזה שאמ. יסתפק במועט ויחייך. או משהו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? הממ. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שיערXDDD מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? שקט, רגוע, נחמד, חבקן כזהXD מאמין במסתורין? המ מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? קמה בקפיצה מהמיטה ומנמיכה את הרמקוליםX: מי הזמן האהוב עליך?הממ. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? המ. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? צניחה חופשית וסאמרסקול האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? אהא מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אמ.. הלנה?D: האם לדעתך יש מושלמות בעולם? וילה. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לפעמים, קצת אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?נראה לי מסיבה/הופעה קרובה: בצפר מחר[היום כבר
] בצוללת בקרוב: בקרוב.. הה?
התעוררתי היום בשעה: 9 רגע השיא שלי היום: האימייל מהמורה והבאר עם אח שלי וכזה רגע השפל: הממ רציתי לעשות היום ולא עשיתי: המממ הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: הממ צפיות למחר: הופעה!!!1
ציטוט הרגע: "הממ"? הבטחה לעצמי:המ תקווה:המ!$1 מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרווחתי בעבודה איזה 200 שקל אבל בזבזתי עם אח שלי איזה 150
הרכישה האחרונה: השכרת נרגילה?
הסם שלי: קולה
טלפונים נכנסים עד עכשיו: המ? הדבר האחרון שזללתי: צ'יפס! ברשת:מה ברשת
במסנ/איסיקיו:הה?! מושך אותך במין השני:שיער! פעם אחרונה שצחקתי: קודםD: פעם אחרונה שבכיתי: הממ.. אתמול?
הבנאדם האהוב עלי היום: אחשלי! פאדיחת היום: הממממ סקסי: ...? לקריאה: ....?!?! תוכנית אחרונה בטלויזיה: שנות השבעים מסר לעולם: הממ שעה סיום: 02:45