שאלון.טםטםטםטם.

LadyFlame123

New member
קראתי הכל

kelly7i

New member
../images/Emo210.gif

שעת התחלה:1:27
שם פרטי: קלי.
כינוי: קלי קידיס.
עיר: מודיעין.
יש אחים? כמה? כן, יש לי עוד 3 אחים, אני הכי גדולה.
מה אתם לובשים? מי, אני והאחים שלי?XD כל מקרה, אני עם ג'ינס, חגורה שחורה, חולצה קצרה חומה, שרשרת קוברה ושיער מלופף בגולגול שוונץ
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? לא שומעת עכשיו, שיגידו לי להנמיך?=\
יש לך מסנג'ר? כה
אימייל?כה
מה הדבר האחרון שאכלתם? חח קשה.. נראלי דוריטוס
יש לכם חיות מחמד? לא=[
הייתם בחו''ל? כן
מהי מידת הנעליים שלך? 38-9 כזה
מאמין באהבה? כן
במבט ראשון? משו בזה כן.
מה דעתך על הומואים/לסביות? אין דעה..
מאמין בה'? נראלי.. עזבות'י
איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית,ערבית וקצת ספרדיתXD
התחביב האהוב עליך הוא? לישון ולאכול, ונראלי עכשיו גם לאפר אנשיםP:
נרדמת בשיעור? שינה שינתית->כמעט, חח זכור לי השנה שאני לא הצלחית לפתוח את העיניים, והחזקתי אותם עם העצבעות, ופשוט לא הצלחתי, אז עצמתי עיניים כל השיעור, ובבהפסקה נכנסתי לכיתה, עצמתי עינים ונשכבתי על שולחן.
מה הפדיחה הכי גדולה שלך?פאק יש הרבה! חח אם מישו ירצה מתישו פרטים.. נכון דורש לפתוח פינה של סיפורי פאדיחות?XD
מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנה וחודש
מתי פעם אחרונה התקלחת? היום
מתי פעם אחרונה התנשקת? never
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לאדעת, אבל היום עשיתי מריבת בובות עם חברה, נחשב?
מתי פעם אחרונה הפלצת? 0.0
בגדו בך? ..
בגדת?...
שם אהוב לבן: לא יודעת
לבת: קלי קידיס
לכלב: מנגו +
מה הפחד הכי גדול שלך? מוות, חרקים ועוד
מה החלום הכי גדול שלך? ..
זרקו אותך? לא
זרקת?לא
מהי התכונה הכי בולטת בך? ביישנית, חוסר ביטחון? לעבוד על זה.
היית משנה בך משהו? אם כן מה? אופי? להיות פתוחה יותר להפסיק להתבייש וכאלה בסגנון
רגיש לדגדוגים? אחת ה-רגישים!
מי האחרון שהתקשר אליך? לי- חברה
אל מי התקשרת? אליהXD
מי האחרון שסיננת? מאיפוליP:
ממי קיבלת סמס? אני מנסה לפענח, מישו שלח לי "חג שמח מאמי!" ואין לי מושג מה המספר הזה, אין לי אותו=|
למי שלחת סמס?לא רואים ..
האם היתה לך אהבה נכזבת? כן.
האם שברת למישהו את הלב? לא ידוע לי
מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? לאדעת
איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? יש כמה
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? קשה לי לחשוב בשעה הזאת, לא עולה
מי החבר\ה הכי טוב שלך?
מה אתה הכי שונא בעצמך? את הצחוק+אף שלי+עוד משו+עוד משו
כמה זמן אתה מול המחשב ביום? Too Much=|
איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? שמח ומאושר=]
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? "אם הייית יכולה לשנות את זה.."
מה אתה הכי שונא בחברים שלך? צביעות ועוד
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון בזה ובזה
את מי בא לך לחבק עכשיו? =\
למי בא לך להביא מכות כרגע? -
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת ולא בוכה.
ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים מצחיקים ומטמטוםP:
מה הכי מרגיע אותך? מזגן+שיר טוב+עייפות
איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הארי פוטר?
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? הארי פוטר?
האם התנשקת? לא
על מה אתה הכי אוהב לדבר? על כל מיני, ואני יותר אוהבת לחשוב בראש כל מיני דברים, כי לפעמים אני מרגישה חופרת על נושא מסויםXD
אתה אוהב שיחות נפש? לא תמיד
אתה מאמין בפסיכולוגיה? כמו?
איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מבולבלת קשות.
מה החלום הכי מפחיד שחלמת? יו היו לי מלאא מפחידים! היה חלום על מלחמה מתישו, ואני ממש לא זוכרת
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?לא עולה
למי עזרת בפעם האחרונה? נראלי עזרתי לכמה אנשים לפני מבחן במת'?
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא מגדירה
אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? שהעולם מושלם? לא
מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? לא 12, אבל אין גיל פתיחה..
האם לדעתך יש גיל למיניות? ? |

kelly7i

New member
../images/Emo210.gif2

תות|מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את המגעילות הזאת
מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? נו זה מעצבן השאלות האלה
לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודעת0.0
איפה היית מת להיות? למה? לא יודעת..
מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בממד! חח סתם
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן
מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היה את זה כבר0.0
מה דעתך על סטיגמות? רע,חוסם אנשים
אתה בריב עם מישהו כרגע? לא חושבת, אולי עם ההורים שלי קצת><
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אמ.. אולי חברה אחת..
מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? יש מצב שה-60, אבל שוב, זה נושא שממש מפחיד אותי
אתה חושב על מוות? כן, די זה מפחיד אותי, ומפחיד יותר ההדחקה של זה, הניסיון להדחקה, מתישו יש להתמודד עם זה, זה רגעים שאני יכולה פשוט לבכות וצריכה מישו שיוציא אותי מזה..
מוות מפחיד אותך? ..
איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אין לי שמץ
למי אתה מתגעגע עכשיו? למישו..
אתה כותב שירים? לא בדיוק
מה התחביבים שלך? אמרתי כבר
מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מישו מדוכא
מיהו בנאדם עשיר בעינך? נחמד, וקורן שמחה
מה אתה הכי שונא בבני המין השני? פעם היה לי משו על זה, אבל תמיד שאני מגיעה ללהזכר בזה לא עולה לי, אבל בעיקרון זה היה משו כמו סוג של אגואיסטיות, חוסר התחשבות, וקטע של לא אכפתיות, אבל זה לא משו שאני יכולה להכליל
מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?אני רוצה לפחות- רומנטיות
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?לאדעת
מאמין במסתורין?איך זה מתבטא..?
מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מסתכלת בשעון, משפשפת כזה עינים, שמה קליפס בשיער, שירותים ומצחצחת שיניים
מי הזמן האהוב עליך? ?
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כלום! חח נו לא עולה לי
איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? לא יודעת..
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן
מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אמ..נראלי ש"דוגמנית שוטרת"? כבר 2 פורימים לא באתי לבצפר ולא התחפשתי בגלל מתקפת עצבים! שונאת שזה קורה, ופעם ממש אהבתי את פורים
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא
אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? חח כן
אתה מאמין באהבה? כן, וזה היה כבר!><
אתה אדם נאמן? כן
מסיבה/הופעה קרובה: אין בתיכנון
בקרוב:
התעוררתי היום בשעה: 1, 1 וחצי, וזה אחרי שפתחו לי את הדלת בחדר><
רגע השיא שלי היום: ? שרבתי מלחמת בובות עם חברה שלי?XD
רגע השפל: ?
רציתי לעשות היום ולא עשיתי: להיות נורמלית עם ההורים שלי, להגיד להם משו, להעביר נקודה, ו.
הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: מלון בחו"ל
צפיות למחר: לשמור על קור רוח
ציטוט הרגע: "אל תצחקי זה מקמט את העפעף!" XDDDDDD
הבטחה לעצמי:לישון מוקדם.
תקווה: להיות עם חיוך, בלי לחשוב כמה רע
מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: היום לא בזבזתי
הרכישה האחרונה אמ.. בכלליות בכלליות שקניתי משו- זה היה בארומה אייס שוקו+סנגוויץ' מוצרלה
הסם שלי: צחוק
טלפונים נכנסים עד עכשיו: ?
הדבר האחרון שזללתי: נו אמרתי- דוריטוס
ברשת: ?
במסנ/איסיקיו: לא מדבתר עם אפחד
מושך אותך במין השני: כל מיני
פעם אחרונה שצחקתי: חח היום
פעם אחרונה שבכיתי: יש מצב היום, נו מתישו השבוע בטח
הבנאדם האהוב עלי היום: -
פאדיחת היום: פאדיחת אתמול נחשב? חברה הייתי אצלי והיינו עם מישו במקרופון, בזמן שזה יצר קשר הוא שלח משפט, ואז התחלתי לנסות לדובב את המשפט הזה, ואז קלטתי שהוא שמע את זה, יו זה היה אחד המפדחיםםםםםם
סקסי: מה סקסי?
לקריאה: מה לקריאה?
תוכנית אחרונה בטלויזיה: מלא זמן לא צפיתית בטלויזיה
מסר לעולם: לישון הרבה זה יותר טוב מלישון קצת
שעה סיום: 2:07, הכל בגללכם!>< אני אמורה לישון מוקדם, מטרה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאין מה לראות בטלוויזיה כבר

שעת התחלה: 1:35 שם פרטי: נוי כינוי: נוי המגניבה עיר: באר שבע יש אחים? כמה? 2 בנים שגדולים ממני מה אתם לובשים? כותונת כזו של לילה :$ מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? ששי קשת - שובב עם לב זהב
!! יש לך מסנג'ר? כן אימייל? גם מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד של מקס ברנר יש לכם חיות מחמד? כלב מדהים ומקסים
הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? לרוב 37-38. בחנויות ממש מסוימות גם 39 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות? שהם אחלה מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, קצת אנגלית התחביב האהוב עליך הוא? טלוויזיה.. לא יכולים להפריד אותי מהטלוויזיה שלי נרדמת בשיעור? כל שיעור ספרות מה הפדיחה הכי גדולה שלך? בזמן האחרון היו יותר מדיי. עזבו, לא נכנס לזה
מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חצי שנה מתי פעם אחרונה התקלחת? בבוקר מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני שבוע וחצי
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בכיתה ו' וזה היה חתיכת מכות עם דם ואבנים והכל.. שלא תגידו שבנות לא יכולות לריב מתי פעם אחרונה הפלצת? בנות לעולם!! אבל לעולם!!! לא מפליצות! בגדו בך? לא בגדת? מה-זה-לא שם אהוב לבן: אסף, רון, תומר לבת: סיוון
לכלב: לאקי, רקס מה הפחד הכי גדול שלך? שיעזבו אותי.. ושמישהו סביבי ימות
מה החלום הכי גדול שלך? להיות אמא צעירה, בעוד 5 שנים בערך (גיל 22, אפילו לפני) ולהתקבל לרפואה מתישהו זרקו אותך? לא זרקת? גם לא, זה היה הדדי מהי התכונה הכי בולטת בך? עקשנות היית משנה בך משהו? אם כן מה? את כל הגוף והמראה החיצוני. באופי אני לא כ"כ יודעת מה, אני שלמה עם התכונות שלי. אולי את זה שאני מסוגלת לצעוק ממש כשאני עצבנית רגיש לדגדוגים? מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? יובל אל מי התקשרת? יובל מי האחרון שסיננת? ילד מהכיתה ממי קיבלת סמס? מהחונכת שלי במכללה למי שלחת סמס? ליובל האם היתה לך אהבה נכזבת? כן אבל בקטנה האם שברת למישהו את הלב? אני ממש מקווה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חוץ מסלטים, בעיקר זבל של אוכל ושוקלדים איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מיוחדת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? טרנינגים איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? יובל.. כי הוא פשוט.. לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? ^, אלינה, יעל מה אתה הכי שונא בעצמך? את הנמשים שלי ארררר כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? חיים פשוטים במקום יפה, בעל אוהב, 3 ילדים וכלב חמוד איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית, הייתה לי ילדות דיי טובה מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שכדי להרביץ להם צריך לרדוף אחריהם עד לבית (סתם סתם אני צוחקת, השאלה הקודמת הזכירה לי פשוט
) מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם סומכים עליי, או לפחות נותנים לי להרגיש ככה מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אני לא יודעת.. את מי בא לך לחבק עכשיו? את יובל למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מבדיחות קרש ומהבדיחות הכי לא מצחיקות שיש. אני מסוגלת גם להצחיק את עצמי לבד ואני אוהבת את זה מה הכי מרגיע אותך? טלוויזיה ושינה בצהריים איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? לא
על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הכל, אני אוהבת שיחות אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, איפה השאלה בכלל. למה? כי זה חורף!!
מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אוי היו מלא.. אני טיפוס של סיוטים. עזבו מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אף אחד מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? יובל למי עזרת בפעם האחרונה? לא יודעת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אני מקווה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמרגישים מספיק מוכנים ומספיק בוגרים כדי לקחת אחריות על התוצאות של זה אח"כ האם לדעתך יש גיל למיניות? לא, אבל לפעמים אנשים עושים דברים מתוך דחף ולא מתוך בשלות ורצון אמיתי לחזק את הקשר (תראו כמה מילים יפות יצאו לי!) מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את הצעקות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את החומוס לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא שוללת כלום איפה היית מת להיות? למה? בפריז
זו המקום הכי יפה בעולם בערך מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בכל מקום בארץ האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? שזה רע! אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? יובל מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 100, אני אעדיף לסבול ולהמשיך לחיות כדי לראות את הנכדים שלי וכאלה. 60 זה נורא צעיר אתה חושב על מוות? כן, לא בצורה קיצונית מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? בתור זונת תשומת לב למי אתה מתגעגע עכשיו? ליובל
!!! אתה כותב שירים? חחחחחחחחחחחח מה התחביבים שלך? לכתוב שירים! מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אדם שאף פעם לא מפרגן מיהו בנאדם עשיר בעינך? אחד שיכול לפרגן לי בבושם שאני רוצה ב600 שקל
מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם חושבים שהם תמיד הכי חכמים והכי חזקים ושיש להם כושר ניווט טבעי בדרכים מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שיש מה לתפוס :$ ובנים שנראים גברים כאלו (לא חלקים..), לא יודעת מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אדם טוב, שלא מתפרץ למה שאני אומרת (תפנים!), שלא צועק, שנותן טיפים בנדיבות (...), ובכללי אדם שאוהב לעזור ושמתייחס אליי כמו למלכה מאמין במסתורין? לא יודעת מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מי הזמר האהוב עליך? מייק ברנט
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? השרשרת שיובל קנה לי ביום הולדת 16.. אני קשורה אליה
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? ^ וגם כל מיני מכתבים ודברים כאלו ששמורים אצלי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? זונה
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? כן קצת אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? מקווה מאוד שכן מסיבה/הופעה קרובה: מה בקרוב: התעוררתי היום בשעה: 12 וחצי בערך רגע השיא שלי היום: על האש! רגע השפל: עזבו רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לסדר את החדר הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: בת"א צפיות למחר: לסדר את החדר ציטוט הרגע: "נסיך?", "נסיך כאן!" הבטחה לעצמי: שאני ארד במשקל! (..) תקווה: לא יודעת מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: כלום הרכישה האחרונה: שפתון הסם שלי: שיחות עם אנשים בלילה וטלוויזיה. המון טלוויזיה טלפונים נכנסים עד עכשיו: רק יובל הדבר האחרון שזללתי: שוקולד ברשת: רדיו, החלון של הפורום והאדמין של הבלוג במסנ/איסיקיו: יובל, אלינה, בן, שי מושך אותך במין השני: אנשים טובים, לפעמים גם יובל פעם אחרונה שצחקתי: לפני 10 דקות פעם אחרונה שבכיתי: לפני שבוע בערך הבנאדם האהוב עלי היום: אלינה פאדיחת היום: אין סקסי: הגבר שלי במעיל עור והוא קונה לי קרפ צרפתי
לקריאה: "לא בלי בתי" / בטי מחמודי תוכנית אחרונה בטלויזיה: אסקימו לימון, לא בדיוק תוכנית, גם לא בדיוק סרט למופת... מסר לעולם: תהיו אנשים טובים שעת סיום: 2:15

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..ואי רצחת אותי. א'. עם מי רבת מכות בכיתה ו' עם דם ואבנים?!? אני רק זוכרת את המכות שלנו בכיתה ד' בכיתה שהרגת אותי. ב'. "מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שכדי להרביץ להם צריך לרדוף אחריהם עד לבית (סתם סתם אני צוחקת, השאלה הקודמת הזכירה לי פשוט )" חחחחחחחחח זה היה בכיתה ו' לא?!? ושני החומנית שמחממת "אלייןן נו עצרי היא רוצה להגיד לך משהו" בטח
סתם הלכת עד הבית שלי, בסוף לא עשית לי כלום מוחעחעחעחע. ג'.למה השם יעל מככב ליד השם שלי בשאלון?!%&$**$$%^$@. לא, אני פשוט שונאת תשם יעל. איזו יעל זו? ויש לנו יעל בשכבה?!? רגע, זו זו שלומדת איתי אומנות? היא ביא'6 עכשיו!? או מישהי שאני לא מכירה? סליחה על החפירה
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifחחחחחח אני זוכרת את שני!!!

איך היא אהבה כשרבנו מכות
גם מריה
המכות בכיתה ו' היו עם תמי, לא זוכרת? וכבר בכיתה ו' הפסקתי להיות טיפשה והייתי תמיד לטובתך בריבים! לא הרבצתי לך הלו! יעל זאת זו מי"א 6, חמודה מאוד

gurke

New member
מה יופי?

את יודעת טוב מאד שזה השם האהוב עליי. ואת גם יודעת שהחלטתי שיום אחד אני אקח גרזן ואכרות לכל אחת ששמה יעל את הראש. זה הפתרון הכי טוב

Torn Up Letters

New member
משעמם לי נורא. [א']

שעת התחלה: 01:36 שם פרטי: לילך. כינוי: אין כ"כ. עיר: מכביםרעות. יש אחים? כמה? 2. מעצבנים. מה אתם לובשים? חולצה שחורה וג'ינס. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? עכשיו אתה חוזר בחזרה / מירי מסיקה. יש לך מסנג'ר? כמובן. אימייל? אכן כן. מה הדבר האחרון שאכלתם? ממ פשטידה. יש לכם חיות מחמד? כן. D: הייתם בחו''ל? יאפיאפ.
מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 כזה. מאמין באהבה? לא ממש. במבט ראשון? ממש לא. מה דעתך על הומואים/לסביות? כפרעליהם? סתם, נו. אנשים רגילים. מאמין בה'? לא. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית. התחביב האהוב עליך הוא? תכשיטים. נרדמת בשיעור? פעם אחת. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת, היו מיליון.
מתי פעם אחרונה הסתפרת? אפריל שנה שעברה. לא מדברים על זה.
מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני שלוש שעות בערך. מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני שבועיים +-. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אף פעם. מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך? לא שידוע לי. בגדת? לא. שם אהוב לבן: גיא, רועי. לבת: מאי, מירב. לכלב: שרפי.
מה הפחד הכי גדול שלך? יש לי המון.
מה החלום הכי גדול שלך? לא מאמינה בחלומות. :] זרקו אותך? אחושילינג זרקו. זרקת? ממ. אולי. לא יודעת. מהי התכונה הכי בולטת בך? כלבה. היית משנה בך משהו? אם כן מה? את הפרפקציוניזם וההתעסקות בפרטים לא חשובים. רגיש לדגדוגים? תלוי איפה. :] מי האחרון שהתקשר אליך? נעה אאל"ט. אל מי התקשרת? אמא. מי האחרון שסיננת? ממממ. לא זוכרת. ממי קיבלת סמס? מהדר. :] למי שלחת סמס? בחזרה להדר חחח. האם היתה לך אהבה נכזבת? כן. האם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד.
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מוזרה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? מחוך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא. כי היא סובלת אותי כל פעם מחדש. מי החבר הכי טוב שלך? אין כזה. מה אתה הכי שונא בעצמך? אין 'הכי'. את הרוב. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? ארבע-חמש שעות. נראה לי. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורדרד.
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מקבלת אותם כמו שהם, זה העניין בחברות. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הכל. :] מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות. את מי בא לך לחבק עכשיו? :X למי בא לך להביא מכות כרגע? :X למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? על סף בכי כי השאלון הזה מזכיר לי דברים שאני רוצה לשכח, קיבינימט. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? משטויות של חברים.
מה הכי מרגיע אותך? כלום. איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? אנערף. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא יודעת. האם התנשקת? כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הכל. אתה אוהב שיחות נפש? תלוי. אתה מאמין בפסיכולוגיה? מאוד. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף.

Torn Up Letters

New member
[ב']

מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לאמדבריםעלזה. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? עזבו. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אליאב. למי עזרת בפעם האחרונה? לא יודעת. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמרגישים מוכנים. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא ממש. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? חוצפה. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? התלהבות. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? כל אזור המזרח הרחוק. סתם כי אין לי מה לחפש שם. איפה היית מת להיות? למה? טוב לי פה כרגע. :] מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בידיים של אנשים שאני אוהבת. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא שאלתם את זה כבר?
מה דעתך על סטיגמות? שטחיות, לרוב מטומטמות, אבל מאוד נפוצות וזה מה יש. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא יודעת. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? לא זוכרת. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר תמיד הכי טוב. אתה חושב על מוות? מעדיפה שלא. מוות מפחיד אותך? מאוד. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת. לא כזה משנה לי, אני גם ככה לא אהיה בשביל לשמוע את זה. למי אתה מתגעגע עכשיו? לשרפי. אתה כותב שירים? כן. מה התחביבים שלך? אנערף, חברים, יציאות, תכשיטים, מחשב. דה יוז'ואל סטאף. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שאין לו מה לתת מעצמו. מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שנותן מעצמו הכל ועדיין נשאר לו קצת. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם חארות. |: מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם מדהימים. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אחד שמשחק אותה קשה להשגה, אני מניחה. מאמין במסתורין? ככה-ככה. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. מי הזמן האהוב עליך? הא? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? יומולדת בכתה ח'. אוח.
איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? ממ. כל הפיות למיניהן. סתם כי זה מראה שהם מכירים אותי.
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כמובן. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? הנסיכה בשנה שעברה.
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לחלוטין. אתה מאמין באהבה? השאלה הזאת לא הייתה כבר? לא מאמינה. אתה אדם נאמן? יחסית. מסיבה/הופעה קרובה: כנראה שנורית גלרון בזאפה בנובמבר. בקרוב: ...?
התעוררתי היום בשעה: 12 וחצי נראה לי. רגע השיא שלי היום: לא היה כזה. רגע השפל: גם לא היה. רציתי לעשות היום ולא עשיתי: עבודה במתמטיקה. זיבי. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: חוץ. חם לי ולבד לי קצת. צפיות למחר: ארון+מספרה+נחש[^&@$^%@#^
] ציטוט הרגע: - הבטחה לעצמי: אני אסיים הערב את השרשרת. תקווה: להתגבר עליו סופית. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: היום -כלום. אתמול - המון. הרכישה האחרונה מלאנטאלאפים חרוזים. הסם שלי: פיות. טלפונים נכנסים עד עכשיו: הרבה?
הדבר האחרון שזללתי: השאלון הזה חוזר על עצמו!!1 אני מוחה! ברשת: תפוז. במסנ/איסיקיו: אף אחד. מושך אותך במין השני: נקודה רגישה. עזבו. פעם אחרונה שצחקתי: בטח שלשום בערב. פעם אחרונה שבכיתי: נראה לי ששלשום. הבנאדם האהוב עלי היום: הדר. פאדיחת היום: לא הייתה. סקסי: נמנמ. :X לקריאה: רודף העפיפונים. תוכנית אחרונה בטלויזיה: מממ. מועדון לילה. מסר לעולם: אין אנשים - אין בעיות. [סטאלין החתיך.] שעה סיום: 02:09 הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי שקרא את הקקה הזה מקבל ממני שקל באופן אישי.

Rose131

New member
^^/

שעת התחלה:02:23 שם פרטי:נועה כינוי:רוזי\שםמשפחה עיר:ירושלים\מבשרת יש אחים? כמה?אחדגדולאחדקטן מה אתם לובשים?גופייה ורודה ומכנסיים שחורות מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?המאוורר
די כואבות לי האוזניים
יש לך מסנג'ר?אהא אימייל?אהא מה הדבר האחרון שאכלתם? אמ. צ'יפס
יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?אהא מהי מידת הנעליים שלך?40 ככה מאמין באהבה?אהא במבט ראשון?אהא מה דעתך על הומואים/לסביות?כל אחד ומה שטוב לו
מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?אנגליתעברית התחביב האהוב עליך הוא?אמ... נרדמת בשיעור?אהא מה הפדיחה הכי גדולה שלך?אממממ מתי פעם אחרונה הסתפרת?המממ מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני כמה שעותX: מתי פעם אחרונה התנשקת?
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?המממ
אפעם? מתי פעם אחרונה הפלצת?הממ בגדו בך?
בגדת?
שם אהוב לבן:וילה, דהה. אמ, נו, יונתן, בן, משהו
לבת: המ... רוז?D: לכלב: פני! מה הפחד הכי גדול שלך? חרקים ועכבישיםX:: [וכאילו, כל הקטע של להישאר לבד או משהו כזה. או שמשהו יקרה לאחים שליS:] מה החלום הכי גדול שלך? בעיקרון לעוף באוויר, אבל אממ.. משהו כמו לגור באנגליה[ברייטון!
], להיות במאית קולנוע מפורסמת מוצלחת ועשירה, עם בעל נחמד
זרקו אותך?
זרקת?
! מהי התכונה הכי בולטת בך?דיבור*מקיאה* היית משנה בך משהו? אם כן מה?אמ. משתיקה את הרצון לדבר כל הזמן
רגיש לדגדוגים?מאודS: מי האחרון שהתקשר אליך? הממ
יואב אל מי התקשרת? עדי מי האחרון שסיננת? רר, יואב? ממי קיבלת סמס? נועה למי שלחת סמס?נועה האם היתה לך אהבה נכזבת? אהא האם שברת למישהו את הלב?
לא מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משתנה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ורודדדדדדדדדד איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמ.. ברט מקראקן, נראה לי. כי הוא היה בתחתית והוא יצא משם ויצא מהכלא והלך ועשה את מה שהוא הכי רצה לעשות והיה damn good בזה, ועף מהמקום שהוא היה בו. ועכשיו הוא אומר לאנשים אחרים לעשות את מה שהוא עשה, והוא הראה לאנשים שזה אפשרי. מי החבר הכי טוב שלך? ארמ, עדי ונעמה? מה אתה הכי שונא בעצמך? דיבוררר כמה זמן אתה מול המחשב ביום?יותר מדי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ע"ע חלום איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? יש ויש מה אתה הכי שונא בחברים שלך? המ. הרבה עניין על כלום, או משהו. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? כנות?D: מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? התבלבלתי
את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה אנשים
למי בא לך להביא מכות כרגע? הרבה אנשיםD:: למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי המורה לקולנוע אמר שהסינופסיס טוב- שהסיפור מצמרר אבל נפלא ומאוד קולנועי. ושהעבודה עם הסאונד מצויינת ושזה כתוב טוב! ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מצבי כפית באמצע הלילה עם חברים מה הכי מרגיע אותך? נרות, אמבטיה, חיבוקים, מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הממ..
על הילד? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? המX: האם התנשקת?לא
על מה אתה הכי אוהב לדבר?וילהואלו?D: אתה אוהב שיחות נפש?לפעמים אתה מאמין בפסיכולוגיה?אממ.. כן?
איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?בחורף קיץ ובקיץ חורף. אז כרגע חורף
וכי... כי ככה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שהאח הגדול שלי נהרג. קמתי כולי לחוצה והתקשרתי אליו והוא לא ענה ורציתי לבכות למישהו, אבל בדר"כ אני בוכה לו על הדברים האלה והוא לא ענה@%!!ר521
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?אמממממ... לאדעת
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? המורה לקולנועעע למי עזרת בפעם האחרונה? אלכס אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לפעמים אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?חחח מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמוכנים האם לדעתך יש גיל למיניות? הממ
מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? וואי, די הרבה דברים. כאלה אנקדוטות מהעבודה שקורות לי עם ישראלים. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את ה.. אחווה
נגיד כזה כשהייתה מלחמה בצפון אז תושבי מרכז אירחווכזה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ארמ. אנטרטיקה? כי כזה.. קפוא שם!
איפה היית מת להיות? למה? אנגליההה. כי.. המבטא! והאנשים! ודה יוזד!@$!@! מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?זה לא איפה, זה עם מי
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?תלוי מי. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?הממ מה דעתך על סטיגמות?חרא? אתה בריב עם מישהו כרגע?הממ.. לא נראה לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אחשלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאיפה ליX: אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? הזאת שדיברה למי אתה מתגעגע עכשיו? כלמיני אתה כותב שירים? בערך. פעם. חלק. אר. מה התחביבים שלך? המ. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) כזה שכל הזמן יסתכל על מה שלאחרים יש?
מיהו בנאדם עשיר בעינך? כזה שאמ. יסתפק במועט ויחייך. או משהו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? הממ. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שיערXDDD מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? שקט, רגוע, נחמד, חבקן כזהXD מאמין במסתורין? המ מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? קמה בקפיצה מהמיטה ומנמיכה את הרמקוליםX: מי הזמן האהוב עליך?הממ. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? המ. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? צניחה חופשית וסאמרסקול האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? אהא מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אמ.. הלנה?D: האם לדעתך יש מושלמות בעולם? וילה. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לפעמים, קצת אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?נראה לי מסיבה/הופעה קרובה: בצפר מחר[היום כבר
] בצוללת בקרוב: בקרוב.. הה?
התעוררתי היום בשעה: 9 רגע השיא שלי היום: האימייל מהמורה והבאר עם אח שלי וכזה רגע השפל: הממ רציתי לעשות היום ולא עשיתי: המממ הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: הממ צפיות למחר: הופעה!!!1
ציטוט הרגע: "הממ"? הבטחה לעצמי:המ תקווה:המ!$1 מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרווחתי בעבודה איזה 200 שקל אבל בזבזתי עם אח שלי איזה 150
הרכישה האחרונה: השכרת נרגילה?
הסם שלי: קולה
טלפונים נכנסים עד עכשיו: המ? הדבר האחרון שזללתי: צ'יפס! ברשת:מה ברשת
במסנ/איסיקיו:הה?! מושך אותך במין השני:שיער! פעם אחרונה שצחקתי: קודםD: פעם אחרונה שבכיתי: הממ.. אתמול?
הבנאדם האהוב עלי היום: אחשלי! פאדיחת היום: הממממ סקסי: ...? לקריאה: ....?!?! תוכנית אחרונה בטלויזיה: שנות השבעים מסר לעולם: הממ שעה סיום: 02:45

hkatsman

New member
תקראו, זה מעניין

שעת התחלה:1:56 שם פרטי:חיים כינוי:כצי, אקסווייר עיר:פ"ת יש אחים? כמה?יש, יותר מדי מה אתם לובשים?חולצה רגילה ומכנסיים של בית מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?ברגע זה כלום, אבל בכלליות כל מיני בלוז ורוקנרול יש לך מסנג'ר?כן אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם?במבה יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?כן מהי מידת הנעליים שלך?44 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?לא מה דעתך על הומואים/לסביות?שיעשו מה שהם רוצים אבל שלא יאמצו ילדים מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?אנגלית ועברית התחביב האהוב עליך הוא? נרדמת בשיעור?כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך?שתיתי מים מכוס פלסטיק מתי פעם אחרונה הסתפרת?חופש מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מתי פעם אחרונה התנשקת?מזמן מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?מזמן מתי פעם אחרונה הפלצת?היום בגדו בך?לא יודע בגדת?לא יודע שם אהוב לבן: לא יודע לבת: אני גרוע בדברים האלה לכלב:ג'ים מה הפחד הכי גדול שלך?להיות חסר אונים מה החלום הכי גדול שלך?לעבור את הבצפר זרקו אותך?לא זרקת?לא מהי התכונה הכי בולטת בך?אני מפגר היית משנה בך משהו? אם כן מה? הייתי משנה בי את האוזניים רגיש לדגדוגים?כן, אבל מה זה משנה מי האחרון שהתקשר אליך?ליאור אל מי התקשרת?הממ אבא מי האחרון שסיננת?אבא, כי הפלאפון דפוק ממי קיבלת סמס?פרנקו למי שלחת סמס?לא יודע האם היתה לך אהבה נכזבת?כל החיים שלי נכזבים האם שברת למישהו את הלב?לא מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?גבר איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?חולצה של הרולינג סטונס איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אני לא מעריך בני אדם, כולם צריכים למות מי החבר הכי טוב שלך?אני לא מסתכל על אנשים בצורה הזאת של "הכי טוב" מה אתה הכי שונא בעצמך?הו, אני רואה שאנחנו בקטע של שאלות נוקבות כמה זמן אתה מול המחשב ביום?הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?מגניב איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימיות ופסימיות זה העתיד מה אתה הכי שונא בחברים שלך?בכל אחד משו אחר מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?הישירות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?חברות/אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?אותך, כי אתה קורא את זה למי בא לך להביא מכות כרגע?לא יודע למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?פאי דמוקרטיה ממה אתה הכי אוהב לצחוק?יש לי משו מקורי-דברים מצחיקים מה הכי מרגיע אותך?סיגריה אולי איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?לא ספר, קוראים לזה אקדח איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?לא ממליץ על ספרים האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?על החיים אתה אוהב שיחות נפש?תלוי עם מי אתה מאמין בפסיכולוגיה?לא ממש איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ, כי אין גשם מה החלום הכי מפחיד שחלמת?סדאם חוסיין רודף אחרי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא מעליבים אותי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?די כוסעמק אנלא במצב לענות על דברים כאלה למי עזרת בפעם האחרונה?לגור אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?טוב לעצמי אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?חחחחחח מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?מתי שרוצים האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?אנשים שעירים שהולכים בלי חולצה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?שעוצרים טרמפים לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?עזה כי חרא שם איפה היית מת להיות? למה?נו מה הקטע שהשאלות הפוכות, תחשבו פשוט מה ההפך מעזה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?לא יודע האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?עברנו על זה כבר מה דעתך על סטיגמות?מקורן באמת אתה בריב עם מישהו כרגע?לא ממש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?גור מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?למות מאושר מאוד מאוד בגיל30 אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?בתור המלך למי אתה מתגעגע עכשיו?לא יודע אתה כותב שירים?לא כרגע מה התחביבים שלך?ששבש מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שערות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?ציצים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אנשים שלא מסתוריים הומואים כאלה מאמין במסתורין?לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?מצחצח שיניים מי הזמן האהוב עליך?אחרית הימים מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא יודע איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?לא יודע האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?לא מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?קאובוי האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?ההפך אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן מסיבה/הופעה קרובה:לאדע בקרוב:מה התעוררתי היום בשעה:11 רגע השיא שלי היום:הממ רגע השפל:הממ רציתי לעשות היום ולא עשיתי:לשמוע הרבה מוזיקה הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...:מדגסקר צפיות למחר:אין ציטוט הרגע:אין הבטחה לעצמי:אין תקווה:אין מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:הארנק ריק, בזבזתי 110 הרכישה האחרונהאתם לא רוצים לדעת הסם שלי:מזתומרת טלפונים נכנסים עד עכשיו:לאדע הדבר האחרון שזללתי:לחם וחמאה חח ברשת:כן במסנ/איסיקיו:כן מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי:היום פעם אחרונה שבכיתי:יום ראשון אני חושב הבנאדם האהוב עלי היום:לאדע פאדיחת היום:אין סקסי:הכל סקסי לקריאה:מה? תוכנית אחרונה בטלויזיה:מה מסר לעולם:תזדיינו, זה טוב שעה סיום:2:50

shula 1 6

New member
HALLO

שעת התחלה: 02:27 שם פרטי: שלומית כינוי: שולה עיר: חשמו יש אחים? כמה? שלושה מה אתם לובשים? ג'ינס וחולצה שאנטית גרוזינית מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? כלום. יש לך מסנג'ר? יאפ אימייל? יאפ מה הדבר האחרון שאכלתם? מנטוס יש לכם חיות מחמד? לא
הייתם בחו''ל?נולדתי שם מהי מידת הנעליים שלך? 42
מאמין באהבה? כן.. במבט ראשון? לאדעת.. מה דעתך על הומואים/לסביות? שיחיו להם בכיף מאמין בה'? איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית קצת ערבית התחביב האהוב עליך הוא? לקרוא לשמוע מוזיקה לנגן נרדמת בשיעור? כל הזמן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? אין ממש..נפלתי ברחוב הרבה פעמים.. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנה בערך מתי פעם אחרונה התקלחת? היום מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני חודש בערך מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אמ עם אחשלי מתישהו מתי פעם אחרונה הפלצת? לא זוכרת. בגדו בך? אולי בגדת? לא שם אהוב לבן: טל,אריאל לבת: דניאל לכלב: צ'וטקה מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? שתקנית עם אנשים שאני לא מכירה היית משנה בך משהו? אם כן מה? הרבה מדי רגיש לדגדוגים? לא ממש מי האחרון שהתקשר אליך? משה אל מי התקשרת? מינדי מי האחרון שסיננת? אמא ממי קיבלת סמס? ביזבוז למי שלחת סמס?ביזבוז האם היתה לך אהבה נכזבת? לא ממש האם שברת למישהו את הלב? לא נראלי מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מוזרה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אינלימושג איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? חברה אחת שלי מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מה אתה הכי שונא בעצמך? אוהו. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? שעה-שעתים איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? מאושר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? די פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם חרא לפעמים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם חברים מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות ואמון את מי בא לך לחבק עכשיו? מישי למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת\בוכה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? סדרות מצחיקות מה הכי מרגיע אותך? לקרוא איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? יש כמה,לא זוכרת בדיוק איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מה שכיף לדבר אתה אוהב שיחות נפש? תלוי אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שכל המשפחה שלי מתה מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? המממ מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אמא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? ממש לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? שמוכנים...ולא בגיל צעיר מדי האם לדעתך יש גיל למיניות? יש סף כלשהו.. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? קולניות יתר מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? סחבקיות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? גרמניה איפה היית מת להיות? למה? בהוואי מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? זה חרא שיש אותם אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? היום לחברה שלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? במובן מסוים כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? לפעמים מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): אדם שאין לו כסף לדברים בסיסיים שצריך מיהו בנאדם עשיר בעינך?: מי שיש לו יותר ממה שצריך מה אתה הכי שונא בבני המין השני? ילדותיות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישו שאין לו יותר מדי אגו,שנחמד גם למי שלא מכיר מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? ציחצוח שיניים מי הזמן האהוב עליך? שעה 7-9 בערב מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? לא קיבלתי הרבה ממש בחיים האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? לא ממש מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לפעמים אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: 11 רגע השיא שלי היום: רגע השפל: שתיתי וודקה מסריחה רציתי לעשות היום ולא עשיתי: טראגוס הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: כינרת צפיות למחר: לקנות בוקסר ציטוט הרגע:? הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: קניתי סיגריות ועליתי על אוטובוס הרכישה האחרונה: הממ חולצה ? הסם שלי: נסטי טלפונים נכנסים עד עכשיו: חברים הדבר האחרון שזללתי: טריקס ברשת: פה במסנ/איסיקיו: חברות מושך אותך במין השני: שיער ארוך עיינים ירוקות פעם אחרונה שצחקתי: היום באוטובוס פעם אחרונה שבכיתי: לפני הרבה זמן הבנאדם האהוב עלי היום: פאדיחת היום: סקסי: שיער
לקריאה: ספר ? תוכנית אחרונה בטלויזיה: נמלטים
מסר לעולם: תנו לחיות לחיות שעה סיום:02:58 וואי לקח לי הרבה זמן..טיפשי יחסית לזה שאפחד לא יקרא. אבל לונורא,העסקתי את עצמי

למעלה