ממממ גמאני!../images/Emo129.gif
יצאת מהמדינה? - אכן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כמעט שחית בעירום? - לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? אני חושבת
שרקו לך? - יש מצב..
ניסו לתקוף אותך מינית? - חס וחלילה נשארת ערה כל הלילה? - אכן דיברת בטלפון כל הלילה? - לא בדיוק
הרגת מישהו? חס וחלילה! נישקת מישהו מאותו המין? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
...לא בדיוק ומעבר לנשיקה?עם המין שני? לא ולא בגדו בך? לא שאני יודעת..מקווה שלא הרגת חיה בטעות? חס וחלילה...טוב אולי ג'וקים ונמלים וכאלה
הרגת חיה בכוונה? כנ"ל גנבת משהו? אני רומניה...
פגעת בעצמך?בקטנה חתכת את עצמך? לא ממש רצית למות? כה עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא ממש השתכרת? לא התנשקת? כה עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא גמרת? לאדעת
עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? המממ לא ממש ישנתי עם בן המין השני
היית עם שני אנשים בו זמנית? חס וחלילה עשית/ תכננת לעשות פירסינג? אני מתכננת המון דברים
עשית תכננת לעשות קעקוע? כנ"ל הסתפרת? חחחחחחחחחחח מזה שנתים לא
אכלת חבילת אוריאו שלמה? מזה לעזאזל?#$ השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? בטח, מלחמות אוכל
צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חס וחלילה לתקופה ארוכה? אמרתי שלא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא...מקווה שזה גם לא יקרה
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בהחלט התאפרת? כה רצית להיות משהו שאת לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה, תמיד בטיולים או משו שחייבים להשתין ואין איפה התקלחת יותר מפעמיים ביום? חחחח אני?$#% לא חושבת
עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? כה התביישת בהורים שלך? לא ממש שיקרת למישהו? כה...אין אחד שלא שיקר בחיים שלו היית מאוהבת? למה הייתי?
הורדת שיערות ברגליים? חחחחח דיייייייייייייייייייייי
, כה.. התעלפת? לא נשברה לך שן? כמעט
, סיפור משעשע..נפלתי ממשקוף עשית למישהו היקי? לא מישהו עשה לך היקי? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כמעט את האצבע
עשית גבות? חחחחחחחחחחח טוב נו מה השאלות האלה
וכה אני מכורה לסידור גבות! *הולכת להביא פינצטה* שחית? לאאאאאא מה פתאום!
רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אני לא אוהבת לרקוד הקאת? כה עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כה
שיחקת כדורגל? בעברי הרחוק הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כהההההההההההההההההההההה שיחקת מונופול? כההההההההההההההההההה ואיי איזה קטעים היה במונופול
שיחקת שש-בש? אני לא יודעת :S הוצאת מלא כסף על שטויות? כה היית אובססיבית כלפי משהו? אכן היית מאושרת? כה התנצלת על משהו שעשית? אני תמיד מתנצלת כשצריך היית מכורה למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? אולי בילדותי
היית עם מישהו שלא רצית באמת? לא קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? יש מצב...פעם צחקתי מתוך שינה באמצע הלילע
זכרת חלום שהיה לך? כההההההההההההה חלמת חלום צלול? לא בדיוק חלמת שאת נופלת? כה זה פחיד
נרדמת בשיעור? כהההההההההההההה והפאקצה הטיפשה שלידי העירה אותי
אבל היו ג פעמים שישנתי כמו בהיסטוריה
העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לאזוכרת ביצעת אקט מיני בבצפר? בטח..רק שם ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? יש מצב הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? טיבעי אצלי
נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג? כמעט.. חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? כה בכית ליד הרבה אנשים? לא..אני לא בוכה ליד אנשים אני שונאת לבכות ליד אנשים אני שונאת שרואים אותי בוכה..רק אנשים ממש קרובים אליי ראו אותי בוכה. בכית ליד מישהו מהמין השני? נו מה השאלה המפגרת הזו עכשיו?! בכית ליד מישהי מהמין שלך? כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היית בהופעה חייה של זמר אהוב? היהודים באו לביצ'ספר שלי שיחקת נוור? אני חושבת שיחקת חבילה עוברת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייי אני עוד שניה בוכה מהשאלות האלה פה
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יש מצב רקדת בגשם? בטח!!!!!!!!!!! צרחת מפחד? חחחחחחחחחחחחח אני חושבת ראית ריקי לייק? כה...מעביר את הזמן ב3 בלילע.. קיבלת מחזור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוצים לנחש?
השתמשת בטמפון? לא
הייתי צומי במודע? אולי קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך?כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשי? אני חושבת שכה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? תמיד.... הופעת בציבור בפיג'מה? לא...למה לי? בכית בסרט? כה היית על במה? - כה היית מחויבת למישהו? מה הכוונה?
סיננת מישהו בטלפון? יש מצב ניתקת למישהו בפרצוף? יש מצב רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה שברו לך את הלב? כה שברת למישהו את הלב? אני חושבת שכה..מקווה שלא
השם שלך הופע בעיתון? כה