שאלון חמוד ביותר

EleVaTioN

New member
תראי..../images/Emo129.gif

אני לא אומרת שהחתולה עדיפה עליכם ואני יודעת שיש מצבים שזה בלתי נמנע וזה חבל אבל שאת מתגאה בזה? אין לך מצפון או משו כזה? איך אפשר לדרוס משו, וגם אם לא הייתה ברירה, ולהתגאות בזה?! בחיים לא הייתי יכולה להשלים עם עצמי במצב כזה גם אם אני זאת שהייתי יכולה למות. ואני נורא מקווה שלא אני ולא אף אחד אחר איי פעם יקלע למצב כזה

kokain1

New member
נו..

את לא אומרת שהחתולה עדיפה עלינו, את רק רומזת ככה. ובזה שאני גאה זה לא עיניינך ולא עיניין של אפחד.

EleVaTioN

New member
חס וחלילה..../images/Emo129.gif

אני לא אומרת ולא רומזת לשום דבר.... אל תביני את זה ככה אני לא אומרת שהייתם צריכים למות כדי שהחתולה תחייה אני רק אומרת שלדעתי זה בושה וזה מטומטם להתגאות בזה שהרגת משו...

kokain1

New member
תביני גם אותי נכון.

לא כולם אמורים להיות אותו הדבר. אז חלק גדול לא מתגאים מזה, לוקחים את זה קשה, אז אני אמורה להיות כמו כולם? אסור לי ללכת בדרך שלי? גם אני אמורה לשבת בצד בליבכות? ואם אני לא רוצה את זה?! ואם אני רוצה להיות קצת שונה למעשה? זה לא פשע להיות שונה.

Knotted String

New member
אממ..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סליחה שאני מתערבת וכל זה... אבל את לא הילדה שהתנפלה על כולם כי הם שמחו שלינקין ניצחו את גוד? את לא הילדה שאמרה לכולם להתחשב גם ברגשות של אחרים? נאה דורש - נאה מקיים. אל תדרשי דברים שאת לא עומדת בהם בעצמך. ואם את מתכוונת להמשיך להתווכח על נושא שמסתבר מפריע להרבה מאד אנשים, ולהתגאות בו, אז אל תתפלאי אם אחר כך לא ייתחשבו בך בחזרה. עם כזאת גישה, אני אישית לא מתכוונת להתחשב בך. תחשבי על זה, כעל שיעור לחיים.

kokain1

New member
אז אני חושבת אחרת.

אני לא חושבת שהשיעור הזה אמור ליהיות חלק חשוב מהחיים, אז סוריי. בקשר ההיתנפלות שלי כלפי לינקין, כיום אני מיתנצלת על מעשי, זאת באמת להקה מדהימה ומגיע להם. אבל את יודעת איך זה כשמש'ו שאתה ממש רוצה לא מקבל, פשוט באותו הרגע העצבים עלו לי והייתי חייבת להוציא אותם. בקשר התחשבות ברגשות, סורי שוב, אבל כניראה היתבלבת בילדה. אני אפעם לא אגיד להיתחשב ברגשות של אחרים. ואם גם אמרתי זה היה בטח מתוך ציניות. ואני ממש לא מתכווחת על שום דבר כאן. אני רק מנסה לתת תגובה כמו כל אחד.

Knotted String

New member
ואני מצטטת..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

"גם אני אמורה לשבת בצד בליבכות?" אז סליחה, אני אמורה לשבת בצד ולבכות שלינקין ניצחו את גוד? לא להתחשב ברגשות של אחרים. כמה צבוע. כי את תרצי בוודאי שיתחשבו ברגשות שלך. אני לא חושבת שאת בוגרת במיוחד, לא. זו הפעם האחרונה שאגיב למשהו שכתבת, לפחות בנושא הזה.

kokain1

New member
תודה ולהיתראות.

אין לי מושג על מה הגבת. ומה הקשר לליבכות על זה שלינקין ניצחו וגוד הפסידו.

KaUrO DoNo

New member
סליחה באמת שאנחנו לא מבינות את

המוח הקרימינלי שלך סליחה על הביטוי....דוגרי זכותך לחשוב אחרת אבל אל תתפלאי שאנחנו מתנפלות עליך כי זה ממש נישמע לנו חסר רגש מה שאת אומרת "כולה חתולה" "אני גאה שדרסתי חתולה" פאקינג שיט

kokain1

New member
כרגע אמרת מש'ו שממש 100% שקר!

"אני גאה שדרסתי חתולה" אין לי מושג מאיפה את חושבת אבל ממש לא אמרתי את המילים האלו! אמרתי שאני גאה אבל לא אמרתי את אותו המשפט שאת כתבת פה.אכן המשפט שאני כתבתי כ"כ דומה לשלך.. אבל שלך פשוט יותר מידיי מאיים.

RoCk StaR 1

New member
אממ..

"הרגת חיה בטעות? שבוע שעבר בנסיעה חזרה הביתה דרסתי חתולה, אני כ"כ גאה" ו- "אני גאה שדרסתי חתולה" אני אישית לא מבינה מה ההבדל..

kokain1

New member
לא יודעת..

אם אכפת לך את לא חייבת לחזור שוב ושוב על זה.. אם אני אמרתי שזה לא אותו הדבר אז נקודה, חוץ מזה , משפט שלי משפט שלך. ופשוט כשאומרים "אני גאה שדרסתי חתולה" זה נישמע יותר מידיי מגעיל זה כמו שאני עגיד עלייך "את מזיינת ת'שכל שלי" יש הבדל! יש אווירה שונה בין מה שאני אמרתי לבין מה שאמרו.

RoCk StaR 1

New member
הא?

אני חזרתי על זה שוב ושוב?! זה פעם ראשונה שאני מגיבה לעניין הזה! ומצטערת לומר לך אבל "אני גאה שדרסתי חתולה" לא נשמע יותר מגעיל ממה שאת אמרת.

Crazy Girl2000

New member
ת'אמת

שמה שהיא אמרה יותר מגעיל. "אני כ"כ גאה בזה" די להיות מטומטמת ליז.

kokain1

New member
די להכניס אותי לטימטום

"אני כ"כ גאה" זה מה שאמרתי ותפסיקו לנסות לחזור על מה שאני אמרתי! מה שהוצאתי מהפה שלי אני יודעת בידיוק! ואם בא לי להיות גאה? אז מה לעשות?! ככה אני, אז עכשיו רק ביגללכם אני אשנה את כל מיבנה חיי?

RoCk StaR 1

New member
טוב:

דבר ראשון- תגידי מה שבא לך, זה בעיה שלך. דבר שני- הגזמת! איי-איי "אשנה את מבנה חיי" אפשר לחשוב. דבר שלישי- שוב, בקטע של מה שאמרת, לא אמרתי לך על זה כלום, רק אמרתי שמה שאת אמרת ומה שהילית אמרה זה בדיוק אותו דבר אז אל תנסי לשנות את זה ולייפות את מה שאת אמרת.זהו.תודה.ביי.

kokain1

New member
אני צריכה לנחש למה את ביכלל מגיבה?

מספיק תגובה אחת לדעת את העיניין, אבל את ממשיכה מכמויות להגיב, כאילו במה זה כבר יעזור לך, הא?!

למעלה