שאלון חמוד ביותר

שאלון חמוד ביותר

פאק זה כתוב בשפת נקבה אז אל תתיחסו יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? -לא שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -כן (נסעתי באמצע הכביש אז צפרו) שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - נמממ.... נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - כן הרגת מישהו?נמלים נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה? עם המין השני ...כן. בגדו בך? -כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? בחיים לא!! גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?הרחבות :S חתכת את עצמך? לא רצית למות?בחיים לא עלתה לי המחשב אפילו עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? קצת ... התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? נמממ... גמרת? אולי עשית למישהו ביד ? נממממ ירדת למישהו? לא בלעת? לא ! זה שאלות לבנות ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא..יאק עשית/ תכננת לעשות פירסינג? יש לי הרחבות ורוצה חצי וואמפיאר עשית תכננת לעשות קעקוע? מתכנן הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה זה ? השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? כן ! לזרוק על אנשים :p צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור?-ברור .. סתם היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? הא? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? ברור נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן ..בקרוב נפגש איתכם! התאפרת?כן..בלע עלי רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? ברור ! התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן הרבה םעמים עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? – לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? - כה התביישת בהורים שלך? בחיים לא!!!!! שיקרת למישהו? לא היית מאוהבת? כן הורדת שיערות ברגליים? ריבוע קטנטן לראות תתחושה חחח התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? נממממ מישהו עשה לך היקי?- כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? בטח ולא אחד! שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? בקרוב שחית? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כן אפילו על פילים רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה הקאת? כה עשית קרב גרעפסים? כה וניצחתי! D: שיחקת כדורסל? כן אני חלק מקבוצה שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? הרבה פעמים שיחקת טאקי?ברור שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? כה, והפסדתי הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח היית אובססיבית כלפי משהו? כה. היית מאושרת? תמיד התנצלת על משהו שעשית? כה. היית מכורה למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב?אממ תמיד התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת? כה. קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כה זכרת חלום שהיה לך? כה, תמיד חלמת חלום צלול?כן חלמת שאת נופלת? כה, זה היה מדהים! נרדמת בשיעור? בטח, מי לא? העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? הקשר למצב כפית בכית ליד הרבה אנשים? בטח בכית ליד מישהו מהמין השני? כה בכית ליד מישהי מהמין שלך? כה היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כה, המורדים !! ואההאהא בלע ... :( שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? בטח.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ועדיין מחכה.. רקדת בגשם? לא, מה אני חי בסרט או מה? :| צרחת מפחד? כה ראית ריקי לייק? כה קיבלת מחזור? כל יום השתמשת בטמפון? תמיד .. לנפח אותם להרטיב ולזרוק על האוטו של השכן הייתי צומי במודע? לא שאני יודע קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כן בוקסר בכית בסרט? בטח, פינוקיו היית על במה? - כה ...ניפוח האגו שלי היית מחויבת למישהו? כה. סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? בטח רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה שברו לך את הלב? כה, ולא פעם אחת שברת למישהו את הלב? אולי השם שלך הופע בעיתון? - אולי...

שירעלה

New member
נמממ [:

יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? סלט אבוקדו. איכס שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -ערסים
שרקו לך? - כנ"ל
ניסו לתקוף אותך מינית? - אממ.בערך נשארת ערה כל הלילה? -ברור
דיברת בטלפון כל הלילה? - כן הרגת מישהו?חרקים. בלעכס נישקת מישהו מאותו המין? לחי? ומעבר לנשיקה?עם המין שני-כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כן. חרקים. בלעכס. הרגת חיה בכוונה? כן, חרקים.בלעכס גנבת משהו? כע פגעת בעצמך?לא שאני יודעת חתכת את עצמך? לא רצית למות?לא עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא גמרת? לא עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? נממ רוצה בגבה [: אין מצב שזה ייקרה. אבל מותר לחלום. עשית תכננת לעשות קעקוע? אולי. לא בטוחה. הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? נאמי ^_^ השתמשת באוכל לא למטרות אכילה?פפפפפוווווווד פיייייייייייייייייטטטטט צללת עם דולפינים? כעע
קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור?הממממ.אולי שהייתי קטנה...חח היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? >< "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? יכול ליהיות. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?כע רצית להיות משהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? רק בטיולים שרוצים להשתין\להוריד חולצה והמצב לא מאפשר. התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים? עוברת S: פלטה מחורבנת. היו לך משקפי ראיה? לא היו ולא יהיו
הרגשת שאת בוגדת בעצמך? אף פעם התביישת בהורים שלך? כן
שיקרת למישהו? תראו לי מישהו שלא. היית מאוהבת? נראה לי. הורדת שיערות ברגליים? כע התעלפת? כע נשברה לך שן? לא בידיוק. חלק מהשן. חח אבל סידרתי את זה עשית למישהו היקי? לא מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא! חעחעחעח שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? אמ כע שחית? גרר [: רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כעעע [: רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע [: הקאת? כן. עשית קרב גרעפסים? איכס . לא. שיחקת כדורסל? אהא שיחקת כדורגל? אהא הלכת מכות? כעעעע [[[[[[: ***ירוחחםםםםםם***** שיחקת טאקי?טאקי רולז! שיחקת מונופול? כע שיחקת שש-בש? עוד לא הצלחתי לפענח את הדבר הזה הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח היית אובססיבית כלפי משהו? מה פתאום?!?!!? [ציניות] היית מאושרת? ברור התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? עדיין. סמינט. היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו?שהייתי קטנה
היית עם מישהו שלא רצית באמת? ~שומרת על זכות השתיקה~ קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? אני תמיד זוכרת...בד"כ חלמת חלום צלול? כן ... חלמת שאת נופלת? פאקינג מפחיד
נרדמת בשיעור?
כע העברת פתקים בשיעור? כע [: תפסו אותך? כע ]: ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? המצב הטבעי שלי [: חעחע נכנסת למצב כפית? חעחעחעחע ברור ביקרת אצל פסיכולוג? אמא שלי פסיכולגית. נחשב? חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? כן בכית ליד הרבה אנשים? אממ כן בכית ליד מישהו מהמין השני? כן בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? X: המורדים. לא לסקול אותי. זה היה בכתה ו'!!! שיחקת נוור? שזה? שיחקת חבילה עוברת? בטח.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יגיע?לא יגיע!? סליחה אתם רומזים שאני ובילי ג'ו לא נתחתן!!?!? חוצפה! רקדת בגשם? קפצתי בשלוליות... אותו דבר לא? צרחת מפחד? כע \: ראית ריקי לייק? לצערי הרב קיבלת מחזור? לצערי השתמשת בטמפון? חדירה לפרטיות. אהמ אהמ הייתי צומי במודע?כע קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יותר מידי בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כמעט כל מה שאני עושה לא חשבתי שאני אעשה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן.[: הופעת בציבור בפיג'מה? מחנ"ץ. בכית בסרט? כע היית על במה? - כעעע [: היית מחויבת למישהו? כע סיננת מישהו בטלפון? כע >< ניתקת למישהו בפרצוף? כע! רצית לצרוח ולא עשית את זה? כל שיעור תנ"ך שברו לך את הלב? כן
שברת למישהו את הלב? כן
השם שלך הופע בעיתון? - כע וגם תמונה! חעחעח

הנה השאלון ללא תשובות

יצאת מהמדינה? - אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? - ברחת מהבית? - צפרו לך? שרקו לך? - ניסו לתקוף אותך מינית? - נשארת ערה כל הלילה? - דיברת בטלפון כל הלילה? - הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו המין? ומעבר לנשיקה?עם המין שני? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? חתכת את עצמך? רצית למות? עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? עשית סקס יבש? גמרת? עשית למישהו ביד ? ירדת למישהו? בלעת? ירדו לך? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? עשית/ תכננת לעשות פירסינג? עשית תכננת לעשות קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כיתה? הופעת ערומה בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ארוכה? "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראיה? הרגשת שאת בוגדת בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהבת? הורדת שיערות ברגליים? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? מישהו עשה לך היקי? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? עשית גבות? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הקאת? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? היית אובססיבית כלפי משהו? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית מכורה למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? היית עם מישהו שלא רצית באמת? קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? זכרת חלום שהיה לך? חלמת חלום צלול? חלמת שאת נופלת? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבצפר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? בכית ליד הרבה אנשים? בכית ליד מישהו מהמין השני? בכית ליד מישהי מהמין שלך? היית בהופעה חייה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? הייתי צומי במודע? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? - היית מחויבת למישהו? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? שברו לך את הלב? שברת למישהו את הלב? השם שלך הופע בעיתון?

אוףףף זה ארוך!!!!!....אני תמיד ....

רוצה לענות וזה ממש ארוך....אל תעשו שאלונים ארוכים מידי.....

RoCk StaR 1

New member
ואו.

הפעם זה ארוך מהרגיל.בכל זאת. יצאת מהמדינה? -כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? להקיא לא.אבל להיגעל כן. שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? -לא ממש ברחתי מהבית,אבל סתם הלכתי וחזרתי אחרי שנייה כי התעצבנתי. צפרו לך? כשהייתי עם חברות..כלומר- צפרו להן, לא לי. שרקו לך? - כנ"ל ניסו לתקוף אותך מינית? - חס וחצילית. נשארת ערה כל הלילה? -בטח דיברת בטלפון כל הלילה? - אממ לא. הרגת מישהו? ברור. נישקת מישהו מאותו המין? פק, לא נשיקה נשיקה. ומעבר לנשיקה?עם המין שני? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה, נחשב? הרגת חיה בכוונה? נו...כל מיני חרקים למיניהם. גנבת משהו? מחדר אומנות בבצפר נחשב? בעקרון לא, אבל שהייתי באילת בחופש הגדול אז חברה שלי הכניסה משו (נראה לי זה היה סרט או משו) לתיק ולא ידעתי על זה וכשיצאנו מהחנות המכשיר הזה צפצף חעח זה היה לא נעים במיוחד פגעת בעצמך? לקלף פצעים וכאלה נחשב? חתכת את עצמך? עם סכין- לא בכוונה. אבל עם סיכת בטחון כן. רצית למות? אממ יכול להיות שפעם, אבל כרגע אני הכי מפחדת מהמוות בעולם אז לא. עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? בטח, השתכרתי, אבל לא שתיתי אלכוהול (?) התנשקת? רק פק =\ עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא גמרת?לא עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממ במסיבות פיגמות וכאלה ישנתי עם נגיד בן ועוד בת אבל רק ישנו חעחע. היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? אני בתקווה לעשות עגיל בגבה. עשית תכננת לעשות קעקוע? אולי יום אחד. הסתפרת? בטח. אכלת חבילת אוריאו שלמה? בטח. השתמשת באוכל לא למטרות אכילה?כן. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? שהייתי תינוקת =] היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא. לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת?כן רצית להיות משהו שאת לא?לא רצית להיות בן המין השני?כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? אמ..כרתו לי שתי שיניים כי היו לידם עקומות..נראה לי היו לך משקפי ראיה? אממ יש לי כבר איזה שנתיים עדשות אבל בתקופה האחרונה יש לי משקפיים אבל רק לבצפר ואני עדיין במצב של התלבטות בין משקפיים לעדשות. הרגשת שאת בוגדת בעצמך? לא נראה לי. התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? בטח היית מאוהבת? אממ לא יודעת, כאילו הרגשתי שאני כן אבל זה היה סתם שטויות של ילדים קטנים.לאדעת. הורדת שיערות ברגליים? כן התעלפת? לא שזכור לי. נשברה לך שן? לא.איי. עשית למישהו היקי? כן. מישהו עשה לך היקי?כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא חושבת. אני תלמידה טובה. שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? אממ רק הורדתי קצת וסירקתי עם המסרק הפיצי הזה כי אין לי גבות בעייתיות. שחית? מה פתאום? רכבת על אופניים? כנ"ל רכבת על סוס? יאפפפ אני אוהבתתת רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן.בעע עשית קרב גרעפסים? חחח נרראה לי שיחקת כדורסל? לצערי שיחקת כדורגל? יאפ =] אני אוהבת הלכת מכות? חחח כל יום בערך שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן היית אובססיבית כלפי משהו? לא חושבת היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כמעט כל הלילה התקלחת עם מישהו?שהייתי קטנה היית עם מישהו שלא רצית באמת? לא קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? נראה לי זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול? צלול? חלמת שאת נופלת?נראה לי נרדמת בשיעור? חחח כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? כשהייתי חולה? בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו מהמין השני?כן בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? אממ..לא ממש..אין אצלנו הופעות בכלל =\...הייתי בדג נחש..שהם נחמדים..והיהודים..שאני לא מתה עליהם. שיחקת נוור?כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?אממ..חושבת שכן. רקדת בגשם? כן צרחת מפחד?כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? עוד לא. הזכרתי שאני לא מפותחת ופיצית לגילי? נראה לי אני בין היחידות אצלנו בשכבה שלא קיבלו =\ השתמשת בטמפון? לא הייתי צומי במודע?חח נראה לי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? אני בד"כ לא בוכה מסרטים וכאלה אבל נראה לי שכן. יאק, אגב סרטים, היום ראינו סרט על ישו וראינו איך צלבו אותו, זה היה מזעזע. היית על במה? -כן היית מחויבת למישהו? אממ...=\ סיננת מישהו בטלפון?כן.חע ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? נראה לי שברו לך את הלב?לא חושבת שברת למישהו את הלב? לא השם שלך הופע בעיתון? העיתון של הכפר נחשב? לא היה את השאלון הזה כבר פעם? חפיף.

RoCk StaR 1

New member
שחכתי.

נממ עכשיו הסתכלתי במה ששירע ענתה ונזכרתי ש.. גמאני הייתי בהופעה של המורדים. כמה עצוב =\

Dcup

New member
mineeeeeeeeee

יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי.. שחית בעירום? - לא עדיין לא ברחת מהבית? - נופ.. :) צפרו לך? כן שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - לאאא נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - לא כל הלילה אבל מספר שעות נכבד ממנו הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו המין? כן ומעבר לנשיקה?עם המין שני? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? עכביש נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? פירסים וקעקועים נחשב? חתכת את עצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריה? כן, עד היום.. עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? כן עשית סקס יבש? כן גמרת? כן עשית למישהו ביד ? כן ירדת למישהו? כן בלעת? לא ירדו לך? לא תודה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? כן עשית פירסינג? כן עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? חח כן.. צללת עם דולפינים? כן קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ארוכה? לא במיוחד "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? לצערי היית מאוהבת? כן הורדת שיערות ברגליים? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? לא אני לא יודעת הוצאת מלא כסף על שטויות? כן היית אובססיבית כלפי משהו? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? אמא? היית עם מישהו שלא רצית באמת? כן.. \: קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול?כן חלמת שאת נופלת? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? ברור חח ביצעת אקט מיני בבצפר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו מהמין השני? כן בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור?כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? כן הייתי צומי במודע?כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? - כן היית מחויבת למישהו? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב?לא שברת למישהו את הלב? מקווה שלא השם שלך הופע בעיתון?כן

דאמט זה ארוך....

יצאת מהמדינה? - יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?- לא בטוחה... שחית בעירום? - לא ברחת מהבית? - יאפ. ברחתי לחברה שלי...היא גרה 2 בניינים ממני... צפרו לך?- יאפ שרקו לך? - יאפ. ניסו לתקוף אותך מינית? - בערך... נשארת ערה כל הלילה? - יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? - דיברתי עד השלב שהאוזן שלי התחילה להיות אדומה והייתי בטוחה שהתחרשתי... הרגת מישהו?- אממ... לא. אבל ממש בא לי להרוג מישהו !!! נישקת מישהו מאותו המין? כן... אבל זה היה בטעות !!! באמת !!! ומעבר לנשיקה?עם המין שני? תגדירו "מעבר לנשיקה"... בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? אכלתי בשר... גנבת משהו? כשהייתי קטנה פגעת בעצמך? לא חתכת את עצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לאאאאאא שתית אלכוהול? כן. בירה לבנה. השתכרת? לא התנשקת? יאפ עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן.. היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? לא עשית תכננת לעשות קעקוע? לא הסתפרת? כן.. אכלת חבילת אוריאו שלמה? כןן!!!!! זה היה טעים !!!! השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? חיחיח...כן צללת עם דולפינים? כמעט...לא הצלחתי לנשום עם הבלון חמצן... אבל לבשתי ת החליפה והכל.. זה היה מגניב.. קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לאאאאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? יש לי תוקמן... נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? יאפ התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן (הילארי דאף) רצית להיות בן המין השני? לאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שזכור לי... אבל סביר להניח שהם עשו משהו ואמרתי לעצמי "מי אלה לעזאזל האנשים האלה" שיקרת למישהו? יאפ... היית מאוהבת? עדיין הורדת שיערות ברגליים? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? כן :( שברת עצם בגוף? את הבוהן עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן..בעע עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן... והבקעתי גול !!!!! הלכת מכות? קרב בנות... שיחקת טאקי? יאפ שיחקת מונופול? יאפ שיחקת שש-בש? יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות? חחח, כל הזמן. היית אובססיבית כלפי משהו? כן !!!!!! ג'ואל !!!!! היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? כן!!!!! ג'ואל !!!! היית כל הלילה על המחשב? כן... התקלחת עם מישהו? ל היית עם מישהו שלא רצית באמת? בערך קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול? הא !? חלמת שאת נופלת? כן...אמאל'ה נרדמת בשיעור? חחח, כן בעיקר היסטוריה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לצערי ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? אני תמיד מחורפנת נכנסת למצב כפית? הא !? ביקרת אצל פסיכולוג? יאפ חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו מהמין השני? לא בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? הייתי בשל המורדים... שיחקת נוור? וזה מה זה ?! שיחקת חבילה עוברת? ברור חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לצערי השתמשת בטמפון? לא הייתי צומי במודע? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אמממ.. ביסודי היה כזה "יום הפוך" אז כולם היו צריכים לבוא בפיג'מה... בכית בסרט? כן... טיטניק היית על במה? - כן היית מחויבת למישהו? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב? לא שברת למישהו את הלב? מקווה שלא השם שלך הופע בעיתון? לא..

NoY182

New member
אני אוהבת שאלונים ^_^

יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ בערך שחית בעירום? - לא ברחת מהבית? - אפשר להגיד שכן.. צפרו לך? כן שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - לא נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - חצי לילה P= הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה?עם המין שני? לא וכן בגדו בך? לא לפי מה שאני יודעת.. הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן!! את היתוש המעצבן שהתעופף לי בחדר. גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן חתכת את עצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? חח כן . חסרת אחריות שכמותי P= התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? P= גמרת? P= עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? כן עשית תכננת לעשות קעקוע? כן הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? כמובן צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא בדיוק.. לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא אבל בקרוב כן =/ היו לך משקפי ראיה? עדיין יש .. הרגשת שאת בוגדת בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן.. שיקרת למישהו? לא רק למישהו.. להרבה "מישהו". היית מאוהבת? כן הורדת שיערות ברגליים? חח מן הסתם.. התעלפת? חחח כןןן יש לי היסטוריה... נשברה לך שן? כמעט. הפילו לי אותה בזכות אגרוף אכזרי. עשית למישהו היקי? כן מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? אני לא צריכה D= שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן וזה לא היה כיף רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא אוהבת לרקוד.. אבל כשהייתי שיכורה נראה לי שכן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? אני לא יודעת לעשות גרעפסים! שיחקת כדורסל? כן !! שיחקת כדורגל? כן !! הלכת מכות? כן חח שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא כי אנלא יודעת לשחק הוצאת מלא כסף על שטויות? לא היית אובססיבית כלפי משהו? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא לפי מה שאני יודעת.. היית עם מישהו שלא רצית באמת? כן קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול? מזת'ומרת? חלמת שאת נופלת? כן נרדמת בשיעור? כן והמורה הדפוקה לא שמה לב ^_^ העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? פעם אחת התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? כן בכית ליד הרבה אנשים? לא בכית ליד מישהו מהמין השני? לא בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כן זה היה גדול עד הרגע שהתעלפתי שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן! צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? לא קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? לא הייתי צומי במודע? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? - כן היית מחויבת למישהו? כן אם הבנתי את השאלה נכון סיננת מישהו בטלפון? כן חעחחע ניתקת למישהו בפרצוף? נראה לי שלא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן אבל לא התכוונתי =[ השם שלך הופע בעיתון?כן

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo187.gif

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו?רק חיות מזיקות...יעני נמלים אנד סטף... נישקת מישהו מאותו המין? כן ומעבר לנשיקה?עם המין שני? לאאאא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? כן
נושא רגיש אצלי הרגת חיה בכוונה? רק נמלה גנבת משהו? לא שזכור לי פגעת בעצמך? כן חתכת את עצמך? בטעות רצית למות? כן עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן..טעם החיים
השתכרת? לא יצא לי עדיין התנשקת? כן עשית סקס? כן עשית סקס יבש? כן גמרת? איזה שאלה חודרנית
עשית למישהו ביד ? מה לעשות.. ירדת למישהו? יאק בלעת? אייייייייכ זה נעשה דוחה ירדו לך? אולי.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? וודאי היית עם שני אנשים בו זמנית? לאאאא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? יש לי ויש לי...חחח עשית תכננת לעשות קעקוע? אני רוצה קעקוע עדיין לא יצא הסתפרת? לייק דה אכלת חבילת אוריאו שלמה? כככככככככן השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? לא שזכור לי צללת עם דולפינים? לא..ואני באילת..איזה עצוב זה קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? אם הייתי עם מישהו תקופה ארוכה? אמממ אני עדיין עם חבר שלי (שנה וחמישה חודשים נמ נמ נמ) "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא. כמעט נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? יאר..מלא התאפרת? יאפ אבל לא הרבה רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן למרות שאני שונאת לשקר היית מאוהבת? כן ואני עדיין
הורדת שיערות ברגליים? דההה התעלפת? אולי נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? לא אני גוד גירל
קיבלת נכשל בתעודה? או או אוווווווו מלא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? פעם אחת בחיים שלי! שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? חחח בערך שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? דההה (אורלי,זוכרת?
) שיחקת מונופול? יאר שיחקת שש-בש? כן..מכורה! הוצאת מלא כסף על שטויות? יש מצב היית אובססיבית כלפי משהו? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? כן..שוקולד היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן היית עם מישהו שלא רצית באמת? בערך..נו כיתה ו' מה אתם מצפים קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול? יש מצב חלמת שאת נופלת? ואו מלא נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן..פייי איזה ישן תפסו אותך? יש מצב ביצעת אקט מיני בבצפר? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא! התעקשת על משהו מטופש? יש מצב הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? אני מחורפנת טיבעי נכנסת למצב כפית? חחח וודאי ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? כן בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו מהמין השני? כן בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? להקה נחשב? היהודים רולז
שיחקת נוור? אה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מה לאליהו הנביא? רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? יש מצב ראית ריקי לייק? מה לעשות משעמם לפעמים קיבלת מחזור? החיים קשים השתמשת בטמפון? לא הייתי צומי במודע? לא אוהבת צומי... קינאת במישהו אחר? יש מצב היית גאה בעצמך? כן אבל זה לא קורה הרבה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן..אתמול...חחחחחחחחח בכית בסרט? כן..פרל ארבור
ג'וש תעשה לי מטוס היית על במה? לא יש לי פחד במה היית מחויבת למישהו? אממממ לא הבנתי ת'שאלה סיננת מישהו בטלפון? חחח כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? כן הילית מפורסמת..חחחח

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo137.gif

יצאת מהמדינה? -
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ...שתיתי שחית בעירום? -
ברחת מהבית? -
צפרו לך? ...
שרקו לך? - ...
ניסו לתקוף אותך מינית? - ...זה קצת כניסה לפרטיות. אני לא מוכנה לדבר על זה. נשארת ערה כל הלילה? -
דיברת בטלפון כל הלילה? -
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו המין?
ומעבר לנשיקה?עם המין שני?
ולשני
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך? ...
חתכת את עצמך? ... ... ...
עזבתי את הטיפול... רצית למות?
עישנת סיגריה?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת? אני האמת לא ממש בטוחה... יש כאלה שאומרים שכן אבל לא הרגשתי ככה. התנשקת?
עשית סקס?
עשית סקס יבש?
גמרת?
עשית למישהו ביד ?
ירדת למישהו?
אבל מישהו רצה שאני ארד לו... בלעת?
ירדו לך?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
היית עם שני אנשים בו זמנית?
עשית/ תכננת לעשות פירסינג?
עשית תכננת לעשות קעקוע?
יש לי אישור אפילו... אבל אני כבר לא יודעת הסתפרת?
אכלת חבילת אוריאו שלמה?
השתמשת באוכל לא למטרות אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כיתה?
הופעת ערומה בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ארוכה?
"היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח?
אבל זה עומד לקרות החודש. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
זה עשה אותי מאושרת התאפרת?
רצית להיות משהו שאת לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
וחשוב לציין שעברתי. אין יותר אהאה היו לך משקפי ראיה?
הרגשת שאת בוגדת בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהבת?
אוי... גם עכשיו... הורדת שיערות ברגליים?
ברור. איכס איזה בת לא... התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
מישהו עשה לך היקי?
נעצרת?
לא תפסו אותי...! קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
עשית גבות?
אני לא צריכה אהאה שחית?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
אולי במועדון.. הקאת?
עשית קרב גרעפסים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
זה חובה אצלנו... הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
היית אובססיבית כלפי משהו?
היית מאושרת? ... התנצלת על משהו שעשית?
היית מכורה למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
היית עם מישהו שלא רצית באמת?
אוי... כן... קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה?
זכרת חלום שהיה לך?
חלמת חלום צלול?
חלמת שאת נופלת?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבצפר?
מה אני חולה?! המורים היו זורקים אותי... ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
אהאה התחרפנת? אממ לא יודעת?.. נכנסת למצב כפית?
אתמול למשל... יותר אני לא מדברת בשעות האלה של הלילה יותר משעתיים בטלפון *שי* ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? חשבתי או שאמרו לי? בכל מקרה מחר מגיעות התוצאות לאיבחונים שעשיתי ואז ידעו אם אני צריכה תרופות. בכית ליד הרבה אנשים?
בכית ליד מישהו מהמין השני?
בכית ליד מישהי מהמין שלך?
היית בהופעה חייה של זמר אהוב?
שיחקת נוור?
שיחקת חבילה עוברת?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
אני לא יודעת לצרוח. או לא צרחתי יותר נכון... ראית ריקי לייק?
קיבלת מחזור?
מה זה השאלה הזו? השתמשת בטמפון?
הייתי צומי במודע?
לא נראה לי... קינאת במישהו אחר?
כן בכיתה ו'... שחברה שלי חברה של מ

Just Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

יצאת מהמדינה? לא *פחד מטיסות* אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אולי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא צפרו לך? -כע שרקו לך? כע ניסו לתקוף אותך מינית? לא גאאאאד נשארת ערה כל הלילה? יוצא לי להשאר ערה כל הלילה לפחות פעם בשבוע דיברת בטלפון כל הלילה? כע הרגת מישהו? לא חושבת.... נישקת מישהו מאותו המין?-נשיקה רגילה? כע *משחקים טיפשים של מסיבות* ומעבר לנשיקה? עם המין השני- תלוי למה מתכוונים בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כע *נמלה
* הרגת חיה בכוונה? לאאאאא *אני לא מסוגלת להסתכל על ג'וקים אז זה מסביר את זה* גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? חחח תלוי אם מחשיבים חירור של עגיל כע
חתכת את עצמך? למטרות התאבדות לא אבל סתם ככה כע... רצית למות? כע... עישנת סיגריה? ניסיתי
בעע עישנת נרגילה? כע ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כע השתכרת? לא התנשקת? כע
עשית סקס? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא! בלעת? לא! ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כע היית עם שני אנשים בו זמנית? לא *בעעע* עשית/תכננת לעשות פירסינג? כעעע עשיתי ואני מתכננת עוד 2
עשית/תכננת לעשות קעקוע? יש לי כבר משהו שציירתי *מחכה לגיל 16 או 17
* הסתפרת? כע *וזה לא יקרה יותר* אכלת חבילת אוריאו שלמה? הא?
השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? כע צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא.... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כע *מזכיר לי שאני רוצה חנוכה כבר
* התאפרת? כל הזמן.... רצית להיות משהו שאת לא? כע רצית להיות בן המין השני? כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע ברור עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? לא חושבת היית מאוהבת? כע הורדת שיערות ברגליים? כע-כל חודש
התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כע *מבט מסנג'ר מגלגל עיניים* מישהו עשה לך היקי?- כע נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לצערי לא רק 1.... שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כע שחית? כע רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? לא-אני בטוחה שזה מענה אותם *לכו תבינו אותי* רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע הקאת? כע *בעעעעעע* עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? לא... שיחקת כדורגל? לא עד כמה שזכור לי הלכת מכות? כע חחח שיחקת טאקי? כע שיחקת מונופול? כע שיחקת שש-בש? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כע *
* היית אובססיבית כלפי משהו? כע היית מאושרת? המממממ כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכורה למשהו? כע *קולה
* היית כל הלילה על המחשב? כע התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת? כע קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כע זכרת חלום שהיה לך? כע-כמעט את כולם חלמת חלום צלול? כע חלמת שאת נופלת? כע....זה חוזר לי המון
נרדמת בשיעור? כע-כמה פעמים העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע.... ביצעת אקט מיני בבצפר? לא... ביצעת אקט מיני בשירותים? לא... התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע-כל פעם שאני רואה את טלי
נכנסת למצב כפית? כע-המון-וזה משגע אותי
ביקרת אצל פסיכולוג? כע חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? המממ לפעמים כע
בכית ליד הרבה אנשים? לא... בכית ליד מישהו מהמין השני? כע בכית ליד מישהי מהמין שלך? כע היית בהופעה חייה של זמר אהוב? לא....
שיחקת נוור? הא?
שיחקת חבילה עוברת? כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כע....מחכה גם עכשיו.... רקדת בגשם? כע חחחח צרחת מפחד? כע ראית ריקי לייק? המון
קיבלת מחזור? כע
השתמשת בטמפון?
לא שצריך לענות על זה כן? הייתי צומי במודע? לא חושבת קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע בכית בגלל מישהי? לא.... בכית בגלל מישהו? כע....*אבל אז למדתי-מי שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך
* עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כע-הרבה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע
בכית בסרט? כע
היית על במה? - כע
היית מחויבת למישהו? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע שברו לך את הלב? בערך..... שברת למישהו את הלב? כן.......
השם שלך הופע בעיתון? - לא עד כמה שאני יודעת

rock devil

New member
אני

יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? -כן שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -כן שרקו לך? - לא ניסו לתקוף אותך מינית? - לא נשארת ער כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - לא הרגת מישהו?כן........יש לי ילד מכיתה א' במקפיא.... נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה? כן...מה מין השני בגדו בך? -כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך?כן חתכת את עצמך? כן רצית למות?לא עישנת סיגריה? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? כן עשית סקס יבש?כן גמרת? כן עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? כן עשית תכננת לעשות קעקוע? אני עוד כמה ימים עושה הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה זה ? השתמשת באוכל לא למטרות אכילה?כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערום בציבור?-לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?לא עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראיה? – כן יש לי...רק לביצפר הרגשת שאתה בוגד בעצמך? - לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות ברגליים? כן....צילמתי את זה...זה כואב פחד היו לי סימנים אדומים כמה ימים.... התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא מישהו עשה לך היקי?- כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? הרבה שברת עצם בגוף? כן...בגיל11 נסעתי על רולר ונפלתי ושברתי את היד והרגל ביחד עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? מיליון פעם עשית קרב גרעפסים? כן,אני אלוף בזה שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? הרבה פעמים שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח היית אובססיבי כלפי משהו? לא. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? כן היית עם מישהו שלא רצית באמת? כן. קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול?כן חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? בטח העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? מה??? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? לא זוכר בכית ליד מישהו מהמין השני? כן בכית ליד מישהו מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יודע רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן, תכנית מפגרת קיבלת מחזור? לא השתמשת בטמפון? לא הייתי צומי במודע? לא שאני יודע קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן, כשסבא שלי נפטר בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בוקסר בכית בסרט? בטח, בשרק... היית על במה? - כן היית מחויבת למישהו? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן השם שלך הופע בעיתון? - כן

ואו זה ארוך!

יצאת מהמדינה? כע - אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא - ברחת מהבית?כע - צפרו לך? כע שרקו לך? - כע ניסו לתקוף אותך מינית?
- נשארת ערה כל הלילה?כע - דיברת בטלפון כל הלילה?כע - הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה?עם המין שני? לא! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? חס וחסה גנבת משהו? כע פגעת בעצמך?כע חתכת את עצמך? כע רצית למות? כע עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה?כע ניסית סמים?לא!! שתית אלכוהול?כע השתכרת?נמ נמ נמ..הערך התנשקת?לא עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא גמרת?לא עשית למישהו ביד ?לא ירדת למישהו?לא בלעת?לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? איכס לא!! עשית/ תכננת לעשות פירסינג? נמ נמ נמ..אני אולי עושה בחנוכה עשית תכננת לעשות קעקוע?תכננתי הסתפרת?כע אכלת חבילת אוריאו שלמה?כע השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? ברור- מלחמת אוכל צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה?לא הופעת ערומה בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? פעמיים נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כע התאפרת? כע רצית להיות משהו שאת לא?כע רצית להיות בן המין השני? כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה?יש לי הרגשת שאת בוגדת בעצמך?נמ נמ נמ..בערך התביישת בהורים שלך?לא שיקרת למישהו?כע היית מאוהבת? כע הורדת שיערות ברגליים?כע התעלפת? לא נשברה לך שן? כע עשית למישהו היקי? לא מישהו עשה לך היקי?לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? נמ נמ נמ..בבצפר הקודם שלי לא קיבלנו תעודות שברת עצם בגוף?כע עשית גבות? כע שחית? כע רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? תמיד הקאת? כע עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כע שיחקת כדורגל? כע הלכת מכות? כע שיחקת טאקי? כע שיחקת מונופול? כע שיחקת שש-בש? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כע!! היית אובססיבית כלפי משהו? כע היית מאושרת? לא התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכורה למשהו? כעעעע היית כל הלילה על המחשב? כע התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת? כע קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כע זכרת חלום שהיה לך? כע חלמת חלום צלול?לא חלמת שאת נופלת? כעעעע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? תמיד תפסו אותך? כע ביצעת אקט מיני בבצפר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש? הרבה פעמיים הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כע!! נכנסת למצב כפית? כע ביקרת אצל פסיכולוג? כע חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? נמ נמ נמ...כע!! בכית ליד הרבה אנשים? כע בכית ליד מישהו מהמין השני? כע בכית ליד מישהי מהמין שלך? כע היית בהופעה חייה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור?כע שיחקת חבילה עוברת? כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כע צרחת מפחד? כע ראית ריקי לייק?כע קיבלת מחזור? כע השתמשת בטמפון?לא הייתי צומי במודע? פעם אחת קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כע בכית בגלל מישהו? כע בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? נמ נמ נמ...כע אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? כע הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט? כע היית על במה?כע - היית מחויבת למישהו? כע סיננת מישהו בטלפון?כע ניתקת למישהו בפרצוף? הרבה פעמים רצית לצרוח ולא עשית את זה?כע שברו לך את הלב?כע שברת למישהו את הלב? לא דעת השם שלך הופע בעיתון? לא

Knotted String

New member
זה לא היה כבר?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בכולופן. יצאת מהמדינה? - כה. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.
שחית בעירום? - לא ברחת מהבית? - לא בדיוק. צפרו לך? - נבחו לי. זה נחשב? שרקו לך? - כנ"ל. ניסו לתקוף אותך מינית? - לא.. נשארת ערה כל הלילה? - כה. דיברת בטלפון כל הלילה? - כן. הרגת מישהו? כן, כבר אין לי מקום במקרר לכל הגופות המבותרות.
נישקת מישהו מאותו המין? כן ומעבר לנשיקה? לא. עם המין שני? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלים? זבובים? הרגת חיה בכוונה? בחיים לא. גנבת משהו? כה פגעת בעצמך? כן חתכת את עצמך? כן. ועדיין. רצית למות? כן עישנת סיגריה? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא. ואני גם לא מתכוונת לנסות. שתית אלכוהול? כן השתכרת? בחיים לא. ואני גם לא מתכוונת להשתכר. התנשקת? כה עשית סקס? לא עשית סקס יבש? מה? גמרת? לא.
עשית למישהו ביד?
ירדת למישהו?
בלעת?
ירדו לך?
(כל התשובות למעלה אומרות לא, ד"א) ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? תכננתי.. עשית תכננת לעשות קעקוע? כנ"ל הסתפרת? אממ.. כן..
אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא שלמה, אבל כמעט.. השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? לזרוק על אנשים.
צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? נראה לכם?
הופעת ערומה בציבור? לא, למזלו של הציבור.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא.
לתקופה ארוכה? אמרתי לא, לא? "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? בפעם אחת, וזה היה כל כך מצחיק. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? לא.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה.. רצית להיות משהו שאת לא? כה רצית להיות בן המין השני? לא.
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן
עברת יישור שיניים? לא! הא! היו לך משקפי ראיה? יש לי עדיין. אני רוצה עדשות.
הרגשת שאת בוגדת בעצמך? כה התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהבת? כן הורדת שיערות ברגליים? מן הסתם... התעלפת? כמעט נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? בערך מישהו עשה לך היקי? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? דהה.. שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא! הא! הגבות שלי נראות בסדר גמור!
שחית? כן.. רכבת על אופניים? אני לא יודעת לרכב על אופניים.
פעם ידעתי, אבל כבר איזה 10 שנים לא נסעתי על אופניים.. רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה הקאת? כה עשית קרב גרעפסים? לא
שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? אני תותחית בטאקי שיחקת מונופול? אני שונאת את המשחק הזה! שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן היית אובססיבית כלפי משהו? כן היית מאושרת? לא יודעת. אולי. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת? לא קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כה זכרת חלום שהיה לך? כה חלמת חלום צלול? הו, כן. יש לי כאלה כל הזמן חלמת שאת נופלת? לא נרדמת בשיעור? היום.
בשיעור פסיכולוגיה ישנתי איזה 20 דקות. אבל ממש ממש ישנתי. העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה ביצעת אקט מיני בבצפר? לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? איכס, לא התעקשת על משהו מטופש? יותר מידי פעמים.
הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כה בכית ליד מישהו מהמין השני? כה בכית ליד מישהי מהמין שלך? כה היית בהופעה חייה של זמר אהוב? של המורדים.
וגם של ווסטלייף. (*מוכה למוות*
) אההה! וגם הייתי בהופעה של פאון.
שיחקת נוור? כה שיחקת חבילה עוברת? כה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין. רקדת בגשם? כן. המון פעמים. צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן.
קיבלת מחזור? אממ.. מן הסתם. השתמשת בטמפון? אתם באמת רוצים לדעת? טוב נו. תאמת, רק כדי למלא אותו במים ולזרוק אותו מהגג של הסופרמרקט עם חברים. הייתי צומי במודע? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? קצת. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? כה. אבל לא בכזה מובן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? אני לא אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם בלי להתכוון. הופעת בציבור בפיג'מה? כה בכית בסרט? כה היית על במה? עשרות פעמים. היית מחויבת למישהו? לא ממש סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה שברו לך את הלב? בערך שברת למישהו את הלב? אף פעם השם שלך הופע בעיתון? בערך.

T a b a s c O

New member
בוווורינג

יצאת מהמדינה? -כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? -כן צפרו לך? כן..אבל רק בגלל שאני נראה מוזר.. שרקו לך? - כנ"ל ניסו לתקוף אותך מינית? - ממ..בערך.. נשארת ערה כל הלילה? -כן דיברת בטלפון כל הלילה? - כן הרגת מישהו?נמלים!!! [: הכי כיף לשרוף אותן.. נישקת מישהו מאותו המין? מישהו נישק אותי..אבל על השפתיים..יענו..סתם כזה |: וזה היה בנוור.. ומעבר לנשיקה?עם המין שני?כן בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כןןןןן..טאזוס..כשהייתי קטן.. פגעת בעצמך?כן חתכת את עצמך? כן רצית למות?כן עישנת סיגריה? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? ראיתי דברים מוזרים.. התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא גמרת?כשנתתי ביד? עשית למישהו ביד ? לעצמי ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית/ תכננת לעשות פירסינג? גבבבבביייייי! [: עשית תכננת לעשות קעקוע? אוי'ש..אני מחכה לזמן הזה.. הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרות אכילה?כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? רק אני הופעת ערומה בציבור?הורדתי ת'מכנסיים באמצע הרחוב ...מה שחירפון עושה היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? בערך לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?כן רצית להיות משהו שאת לא?כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? עדיין עובר S: היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהבת? לא ממש הורדת שיערות ברגליים? רק משעמום התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן מישהו עשה לך היקי? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא.. הקאת? כן עשית קרב גרעפסים?כןןן! שיחקת כדורסל? כן.. שיחקת כדורגל? כן.. הלכת מכות? כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן היית אובססיבית כלפי משהו? ביייללללייי
היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכורה למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת?כן קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כן זכרת חלום שהיה לך? כן חלמת חלום צלול?שטו? חלמת שאת נופלת? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבצפר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? הרבה פעמים נכנסת למצב כפית? הרבה פעמים.. ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? אני עדיין חושב.. בכית ליד הרבה אנשים? לא בכית ליד מישהו מהמין השני? כן בכית ליד מישהי מהמין שלך? כן היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם? לא..אבל התחרפנתי בגשם.. צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? בטטטטחחחח כל 28 ימים.. השתמשת בטמפון? רק למתרות ואנדליזם הייתי צומי במודע?כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? נראה לי.. בכית בסרט? במבי ]]]]]]]]]]]: היית על במה? -כן היית מחויבת למישהו? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן שברו לך את הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי השם שלך הופע בעיתון?לא..אבל תמונה הופיעה [:

למעלה