ריבת סוסים
New member
שאלון חמוד ביותר
פאק זה כתוב בשפת נקבה אז אל תתיחסו יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? -לא שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -כן (נסעתי באמצע הכביש אז צפרו) שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - נמממ.... נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - כן הרגת מישהו?נמלים נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה? עם המין השני ...כן. בגדו בך? -כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? בחיים לא!! גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?הרחבות :S חתכת את עצמך? לא רצית למות?בחיים לא עלתה לי המחשב אפילו עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? קצת ... התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? נמממ... גמרת? אולי עשית למישהו ביד ? נממממ ירדת למישהו? לא בלעת? לא ! זה שאלות לבנות ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא..יאק עשית/ תכננת לעשות פירסינג? יש לי הרחבות ורוצה חצי וואמפיאר עשית תכננת לעשות קעקוע? מתכנן הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה זה ? השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? כן ! לזרוק על אנשים
צללת עם דולפינים? לא קפצת כיתה? לא הופעת ערומה בציבור?-ברור .. סתם היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ארוכה? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? הא? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? ברור נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן ..בקרוב נפגש איתכם! התאפרת?כן..בלע עלי רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? ברור ! התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן הרבה םעמים עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראיה? – לא הרגשת שאת בוגדת בעצמך? - כה התביישת בהורים שלך? בחיים לא!!!!! שיקרת למישהו? לא היית מאוהבת? כן הורדת שיערות ברגליים? ריבוע קטנטן לראות תתחושה חחח התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? נממממ מישהו עשה לך היקי?- כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? בטח ולא אחד! שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? בקרוב שחית? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כן אפילו על פילים רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה הקאת? כה עשית קרב גרעפסים? כה וניצחתי! D: שיחקת כדורסל? כן אני חלק מקבוצה שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? הרבה פעמים שיחקת טאקי?ברור שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? כה, והפסדתי הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח היית אובססיבית כלפי משהו? כה. היית מאושרת? תמיד התנצלת על משהו שעשית? כה. היית מכורה למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב?אממ תמיד התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא רצית באמת? כה. קמת באמצע הלילה סתם בלי סיבה? כה זכרת חלום שהיה לך? כה, תמיד חלמת חלום צלול?כן חלמת שאת נופלת? כה, זה היה מדהים! נרדמת בשיעור? בטח, מי לא? העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה ביצעת אקט מיני בבצפר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאת זקוקה לטיפול תרופתי? הקשר למצב כפית בכית ליד הרבה אנשים? בטח בכית ליד מישהו מהמין השני? כה בכית ליד מישהי מהמין שלך? כה היית בהופעה חייה של זמר אהוב? כה, המורדים !! ואההאהא בלע ...
שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? בטח.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ועדיין מחכה.. רקדת בגשם? לא, מה אני חי בסרט או מה? :| צרחת מפחד? כה ראית ריקי לייק? כה קיבלת מחזור? כל יום השתמשת בטמפון? תמיד .. לנפח אותם להרטיב ולזרוק על האוטו של השכן הייתי צומי במודע? לא שאני יודע קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כן בוקסר בכית בסרט? בטח, פינוקיו היית על במה? - כה ...ניפוח האגו שלי היית מחויבת למישהו? כה. סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? בטח רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה שברו לך את הלב? כה, ולא פעם אחת שברת למישהו את הלב? אולי השם שלך הופע בעיתון? - אולי...
פאק זה כתוב בשפת נקבה אז אל תתיחסו יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? -לא שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -כן (נסעתי באמצע הכביש אז צפרו) שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - נמממ.... נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - כן הרגת מישהו?נמלים נישקת מישהו מאותו המין? לא ומעבר לנשיקה? עם המין השני ...כן. בגדו בך? -כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? בחיים לא!! גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?הרחבות :S חתכת את עצמך? לא רצית למות?בחיים לא עלתה לי המחשב אפילו עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? קצת ... התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? נמממ... גמרת? אולי עשית למישהו ביד ? נממממ ירדת למישהו? לא בלעת? לא ! זה שאלות לבנות ירדו לך? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא..יאק עשית/ תכננת לעשות פירסינג? יש לי הרחבות ורוצה חצי וואמפיאר עשית תכננת לעשות קעקוע? מתכנן הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה זה ? השתמשת באוכל לא למטרות אכילה? כן ! לזרוק על אנשים