שאלון חמוד ביותר

kokain1

New member
כ"כ הרבה..

יצאת מהמדינה? - כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? -כן שחית בעירום? -לא ברחת מהבית? - לא צפרו לך? -כן שרקו לך? - כן ניסו לתקוף אותך מינית? - לא נשארת ערה כל הלילה? - כן דיברת בטלפון כל הלילה? - לא, אני מעדיפה לישון
הרגת מישהו? - לא נישקת מישהו מאותו המין? אמא
ומעבר לנשיקה? עם המין השני ...כן. בגדו בך? - כן הרגת חיה בטעות? שבוע שעבר בנסיעה חזרה הביתה דרסתי חתולה, אני כ"כ גאה
הרגת חיה בכוונה? לא...
גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא חתכת את עצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריה? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא גמרת? עשית למישהו ביד ? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא יא אללה בדקתי כמה נישאר לי כ"כ הרבה נהרס לי המצב רוח להמשיך לענות

kokain1

New member
גם לי מגיע פעם בחיים לידרוס מיש'ו

וחוץ מזה כולא חתולה.

S m e l l y Cat

New member
את מטומטמת.../images/Emo108.gif

ואו|: את כל פעם מוכיחה לי את זה מחדש בדרכים יותר מזעזעות|:

KaUrO DoNo

New member
עלק גם לך פעם בחיים מותר להיות גאה.

שדרסת מישו אני במקומך לא הייתי כל כך מתגאה בזה גועל נפש תסלחי לי בסך הכל חתול? חבל שיש אנשים שחושבים כמוך בעולם!

kokain1

New member
אני חושבת שהסברתי לך על זה בפורם

אז אפשר לא להמשיך עם זה את יודעת מצויין איפה זה יכול להיגמר.

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

יא אללה, יש פה איומים
דאמט כולי נקרעת חחחחחח אורלי, אני נשארת בפורום הזה, מצחיק לי!!

EleVaTioN

New member
זה מה שהכ מפחיד..../images/Emo129.gif

אותי בקטע של הנהיגה... נגיד אנשים וזה רואים טוב אבל חתולים יותר קשה לראות בואנה אם אני הייתי דורסת חתולה (חס וחלילה חס וחלילה) הייתי שוקלת להתאבד! מזה כולה חתולה? כולה חתולה זה כמו כולה לדרוס בנאדם, זה נפש חיה לכל דבר...גם אם אין לה מנטליות או מוח של בני אדם...זה נפש זה בע"ח ולא לך ולא לשום אחד אחר יש את הזכות לקחת לה את זה (הילית שלא יהיו אי הבנות זה לא מכוון אלייך..)

kokain1

New member
תני לי להסביר לך.

כשאמרתי כולה חתולה אני אכן היתכוונתי לזה! ואני אגיד לך גם למה! כשנסעתי בחזרה הביתה בלילה ליד נמל חיפה בכביש החשוך (אין אורות על הכביש) המכונית נסע מהר מאד, פיתאום אבא שלי רואה מש'ו שחור וקטן וטר'חחח דרסנו ת'חתולה. לא יכולנו לעצור ת'מכונית כי היא נסעה מהר מידיי ובכול מיקרה היינו דורסים ת'חתולה (לא היינו מספיקים לעצור) ואם היינו פונים עם ההגה לצד אחר המכונית הייתה מיתהפכת(שוב אני מזכירה כי נסענו מהר מידיי) אם המכונית הייתה מיתהפכת, אני, אבא, אמא ואחי הקטן היו מתים! אז קחי לליבך, עדיף שהחתולה תמות מאשר שהמשפחה שלי. אז ביגלל זה אני אומרת כולה חתולה מאשר משפחה!

KaUrO DoNo

New member
יש לי משו להגיד לך

קודם כל אם היית מסבירה את זה ככה בהתחלה לא היינו מתנפלים עלייך הקטע שהגישה שלך הייתה מגעילה אני אישית לוקחת דברים כאלה קשה כי דרסו לי כבר 3 חתולים אוקיי? בכל אופן פעם הבאה תנסי להתבטא בצורה שונה שנבין וכן אני יודעת שלא הגבת אליי אבל הייתי חייבת להעיר לך

kokain1

New member
אני הסברתיי..

אני הסברתי את זה אתמול בצ'אט, איפה את היית אז, לא יודעת?! ואני מבינה אותך, שלוש חתולים לידרוס גם אני לא אעמוד בזה. וזה כשאני אומרת מש'ו, אני אפעם לא אגיד מש'ו לסתם, אבל מה?! יש פה ושם כשאלה שחושבים ת'צמם יותר מידיי צדיקים.

KaUrO DoNo

New member
לא הייתי בצ'אט כי מה לעשות יש לי

עוד דברים על הראש ולא אני דרסתי את החתולים! חס ושלום! דרסו את החתולים שלי כוסאמא של מי שעשה את זה.. ומה לעשות שפגעת בנקודה רגישה?!

kokain1

New member
לא הבנת אותי נכון../images/Emo122.gif

לא היתכוונתי שאני לא מסוגלת לידרוס 3 חתולים.
היתכוונתי שאני לא אחזיק מעמד עם לי היו דורסים שלוש חתולים או ליתר דיוק כלבלב דרסו לי.

למעלה