שאלון חדש:) תענו..

Sm00th 0perat0R

New member
כן ...

לא זכורה לי הפעם האחרונה שגמרתי באמת גמירה טובה עד הסוף ... בנים , אתם לא יודעים לספק או שיש משהו דפוק אצלי ...

גמד ריד

New member
מממ....תראי....תשמעי....

אני מוכן להקריב את עצמי ולבדוק את העניין באופן אישי

Sm00th 0perat0R

New member
אני חושבת שכל בן היה מקריב את עצמו

ולא משנה אם מדובר בי או בבת אחרת...

גמד ריד

New member
זה נכון

אבל היות ומדובר במקרה הזה, ומדובר בך, אז רק הייתי רלבנטי

SimpleMe

New member
לפי דעתי מי שמזייפת מפגרת..

הרי מה הקטע? ההפסד הוא רק שלה..

אבל לפעמים כבר נמאס אז מזייפים

כדי שהגבר יתרגש יותר ויגמור מהר ואז היא תוכל להעלם לה לעולם החלומות

קTמו

New member
לפעמים,

מזייפים רק בגלל שהוא לא עושה את זה טוב,אז אחת הדרכים להעיף אותו משם זה לזייף.. :\

בינגו חחח אני בדר"כ אחרי ש...

תמיד אני גומרת כמה פעמים לפני שהבן זוג גומר.... אז בשלב מסויים אני כבר לא יכולה.... ומד שני אנלא מתנתקת ממנו כי לא בא לי לראות אותו סובל.... אז אני מתחילה לזייף כדי שיגמור מהר ויתן לי ללכת לישון בשקט

גמד ריד

New member
ואולי אתן מזייפות

כי אתן לא מסוגלות להגיע לאורגזמה? מה זה אולי? בטוח

קTמו

New member
אז זהו,שכשזה סטוץ ולא חבר

שאתה לא יכול בדיוק ללמד אותו מה לעשות ואיך במפגש הקצר שלכם,אז לפעמים קשה לגמור בגלל שהביצועים שלו סאקס!!אז מזייפים כדי ש..יעוף משם :\ והיו דברים מעולם..

חחח נו מה לא קראת מה שכתבתי???

דבר ראשון כנראה ניחנתי ביכולת להגיע לאורגזמה בכל פעם אבל חבר שלי הוא לא מאלה שטיק טאק גומרים אז יוצא שלפעמים אני גומרת כמה פעמים והוא אפילו לא פעם אחת.... וזה קריעה!!! אז אני מתחילה לצעוק כדי לחמם אותו יותר והופה הפלא ופלא זה עובד כמו קסם.... בנים זה פשוט עושה לכם את זה

אוקיי

קראתי בבלייזר פעם, שבשביל לגמור מחדירה, צריך לגמור קודם כל מחדירה דגדגנית, (ירידות וכדומה) לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לנסות

קTמו

New member
זה מאוד מאוד נכון!!!!

ויש גם הסבר לזה,ברגע שאת גומרת דגדגנית,העצבים בנרתיק נהיים רגישים הרבה יותר לכל מגע,וכולם מתחברים לצומת מרכזית אחת,שהיא כמובן נק' הג'י.. ואז הרבה יותר קל לגמור.. ועוד משהו,אם בזמן שהוא חודר אז הוא גם יעשה לכן ביד או שאתן לבד,זה יהיה הרבה יותר מהיר וכיף..

למעלה