חייבת לענות
הגעתי דרך העמוד הראשי ואני לא יכולה להתאפק אז ככה: אזור מגורים: רמת גן עיסוק: סטודנטית לתואר שני ועובדת בבנק. גיל: 29.5 שאיפות: להגיע לחיים שלווים ונעימים, בלי לחץ וטירוף. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי: לומדת יוגה מקומות בילוי: סרטים ומסעדות די ג\'י: מה זה?????
קעקוע: לא עלי פירסינג: לא לעניין חלק יפה בגוף שלך: שדיים, פנים אזור רגיש: מותניים, כתפיים אצל גבר: פנים ותחת העדפה מינית: גברים ללא ספק סטייה: בסקס הכל מותר כל עוד זה טוב לשני הצדדים פחד: ג'וקים, להפגע ממשהו אהוב פעם ראשונה: בגיל 18.5 - עד עכשיו היה לי רק בן זוג אחד שולט או נשלט: איך שיוצא (הכי חשוב להיות לא צפוי) תנוחה: כל פעם משהו אחר המקום המוזר ביותר שעשית סקס: על שולחן בחניון לילה של קק"ל המשקה: בטידה מפסיפלורה דבר מטורף שעשית: מצנח רחיפה לבד מ- 800 מ' בפרו סטוצים - נגד אורגיות: באופן אישי זה לא לעניין, אבל מי שטוב לו סחטיין. סמים: נגד נגד נגד דמות חיקוי: כבר אין דמות נערצת: קרן ליבוביץ (אלופה אולימפית בשחיה לנכים) הסרט: מטריקס ללא ספק הסדרה: זיווגים ("קפלניג" - יום א' 20:30 ערוץ 1) בעל: יש הכי אוהבת: להיות בחופש מהעבודה הכי שונאת: אנשים קטנים שמנסים לדרוך עליך כדי להרגיש יותר גדולים. אחד הדברים המענינים בסקר הזה זה השאלה על העדפה מינית. בנים אומרים ללא ספק שהם רק עם בנות, ואילו הבנות בד"כ לא פוסלות את שני המינים. מה זה אומר עליכם???
הגעתי דרך העמוד הראשי ואני לא יכולה להתאפק אז ככה: אזור מגורים: רמת גן עיסוק: סטודנטית לתואר שני ועובדת בבנק. גיל: 29.5 שאיפות: להגיע לחיים שלווים ונעימים, בלי לחץ וטירוף. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי: לומדת יוגה מקומות בילוי: סרטים ומסעדות די ג\'י: מה זה?????