שאלון חדש:) תענו..

gudiva

New member
חייבת לענות

הגעתי דרך העמוד הראשי ואני לא יכולה להתאפק אז ככה: אזור מגורים: רמת גן עיסוק: סטודנטית לתואר שני ועובדת בבנק. גיל: 29.5 שאיפות: להגיע לחיים שלווים ונעימים, בלי לחץ וטירוף. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי: לומדת יוגה מקומות בילוי: סרטים ומסעדות די ג\'י: מה זה?????
קעקוע: לא עלי פירסינג: לא לעניין חלק יפה בגוף שלך: שדיים, פנים אזור רגיש: מותניים, כתפיים אצל גבר: פנים ותחת העדפה מינית: גברים ללא ספק סטייה: בסקס הכל מותר כל עוד זה טוב לשני הצדדים פחד: ג'וקים, להפגע ממשהו אהוב פעם ראשונה: בגיל 18.5 - עד עכשיו היה לי רק בן זוג אחד שולט או נשלט: איך שיוצא (הכי חשוב להיות לא צפוי) תנוחה: כל פעם משהו אחר המקום המוזר ביותר שעשית סקס: על שולחן בחניון לילה של קק"ל המשקה: בטידה מפסיפלורה דבר מטורף שעשית: מצנח רחיפה לבד מ- 800 מ' בפרו סטוצים - נגד אורגיות: באופן אישי זה לא לעניין, אבל מי שטוב לו סחטיין. סמים: נגד נגד נגד דמות חיקוי: כבר אין דמות נערצת: קרן ליבוביץ (אלופה אולימפית בשחיה לנכים) הסרט: מטריקס ללא ספק הסדרה: זיווגים ("קפלניג" - יום א' 20:30 ערוץ 1) בעל: יש הכי אוהבת: להיות בחופש מהעבודה הכי שונאת: אנשים קטנים שמנסים לדרוך עליך כדי להרגיש יותר גדולים. אחד הדברים המענינים בסקר הזה זה השאלה על העדפה מינית. בנים אומרים ללא ספק שהם רק עם בנות, ואילו הבנות בד"כ לא פוסלות את שני המינים. מה זה אומר עליכם???

תשובות שלי.. (באיחור)

אזור מגורים : מרכז עיסוק :תלמיד.. שאיפות : לבזבז 10000000 שקל על בגדים (אילו שאיפות..) מה את/ה עושה בזמנך הפנוי: לעשן? מקומות בילוי : המיטה שלי מועדון מועדף : טי אל וי די ג'יי: טיאסטו קעקוע : הלוואי פירסינג : עוד מעט.. חלק יפה בגוף שלך : בטן, פנים חזה? אזור רגיש : צוואר.. העדפה מינית: בנים סטייה : מציצה של הפופיק פחד : גבהים פעם ראשונה : עדיין לא הייתה.. שולט או נשלט : נשלטת אבל אוהבת להיות שולטת המשקה : רד בול דבר מטורף שעשית : באנג'י סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד סמים , בעד או נגד ? בעד ונגד דמות חיקוי : אמא דמות נערצת ? אמא הסרט? מת לצעוק 3 הסדרה ? מיכאלה חבר/ה ? יש, בערך.. כינוי באי סי קיו ? ®«NaUghTy•GirL•»© הכי אוהב ? קניות הכי שונא ? להפסיד הפדיחה הכי גדולה ? נשאיר לפעם אחרת כמה מילים על עצמך : אני

אננננננננני

אזור מגורים : חולון/ת"א עיסוק :תלמידה שאיפות:להתקבל לדי ג'ייז סקול מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : שומעת מוזיקה והרבה מקומות בילוי : שורצת בבתי קפה בעיקר מועדון מועדף :האומן,אין מה להוסיף הליין : FFF[כהה כההה ליין של גייז] די ג'יי:אתם שואלים בכלל? טיאסטו,והרכב אסטרל פרוג'קשן קעקוע :בקרוב,בקרוב פירסינג :יש לי ההליקס שלי
חלק יפה בגוף שלך :חזה אזור רגיש :כתפיים העדפה מינית:גברים חסונים סטייה : S&M פחד : קלסטרופוביה פעם ראשונה : גי אממממממ 15 ושלושה חודשים שולט או נשלט : שולט תנוחה :דוגי המקום המוזר ביותר שעשית סקס :בסלון חחח אני לא הרפתקנית המשקה : וודקה,נקי נקי נקי! וגם הטקילה שמישקה כפרע עליו הביא לי מהודו! דבר מטורף שעשית : בקטנה:זרקתי על אחד מהזמרים המזרחים [לא זוכרת מי] פחית שתיה מלמעלה באמצע הופעה בגדולה:אני וידיד רצנו ערומים בים סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד סמים , בעד או נגד ? נגד נגד נגד דמות חיקוי : עצמי.... אני זה הכי אחי דמות נערצת ? ילנה,הנשמה התאומה שלי....אוהבת אותה הסרט? בית קברות לחיות הסדרה ? חברים חבר/ה ? יש כינוי באי סי קיו ? טינקרבל [באנגלית עם האותיות המוזרות וזה....] הכי אוהב ? הכי אוהבת את חי אחי הגדול[הידיד הכי טוב שלי] הכי שונא ? בצפר הפדיחה הכי גדולה ? רצנו ערומים בים אני וידיד ואמממממ תנחשו לבד כמה מילים על עצמך:ישירה,אמיתית וכנה....

AcE666

New member
לא צריך ללכת לבצפר כדי להיות די ג'י

צריך 2 CDJ100 מעפנים ומיקסר מעפן. כשמתקדמים עוברים לSL1200

זה מה שנדמה לך

אבל אחרי שלומדים ממש ממש בקצרה טיפטיפה על מיקסים,אתה רוצה לדעת הרבה יותר כי די ג'יי זה אומנות.... ושתיהיה בעניינים שלא צריך את הCDJ100 כי הוא מעפן,משתמשים בפטיפון.... הרבה יותר טוב,יותר מקצועי,מרגישים את המוזיקה.... צריך ללמוד לקרוא תקליט... הרבה מעבר למה שאתה חושב

AcE666

New member
אממ

"מרגישים את המוזיקה". חה חה. מיקס טוב בנאדם יעשה על כל דבר שאפשר לשלוט בו על מהירות בלי לשנות פיץ'. פטיפון זה פיור טכניקה (סקראצ'ינג, וכו') וסאונד מסויים שרוצים להוציא. זהו.

AcE666

New member
אה, ובמוזיקה

ובכלל, לא משנה מה, לומדים הכי טוב מניסיון. קחי את הדי ג'יי האהוב עליך. הוא למד בבצפר? אחרי שתצברי ניסיון את תראי שיכלת להגיע לכל זה לבד. המקצוע לא דורש הרבה לימוד כמו הנדסת סאונד, לדוגמה.. ואפילו הנדסת סאונד ממליצים ללמוד יותר מניסיון... רגש אי אפשר ללמוד בבצפר.

אוריאל..

תשמע אתה צודק. אבל כמו שאמרת קח לדוגמא את הדי.ג'י הכי מוכר למשל [לא הכי טוב הכי מוכר] טיאסטו למשל, גם הוא אומנם בהתחלה לא למד להיות די.ג'יי הכל הוא למד מנסיון ולאט לאט עד שנבחר בשנת 2000 [אני חושב שזאת השנה] לדי.ג'י מספר אחת בעולם. אבל גם הוא אחרי שהפך להיות מפרסם הלך ולמד את רזי המקצוע לפרטי פורטות ושילם המון כסף כדי ללמוד את היסודות. דרך אגב יש יותר בסאונד מאקוסטיקה טובה ושליטה על הגיר, יש פיזיקה, מתט' ועוד כמה מקצועות. אפילו לימוד אלק' תקבילית או ספרתית יכול לעזור לך בהבנה של רזי המקצוע. וחוץ מזה כל דבר שלומדים זה טוב בחיים [בניגוד לדעה הרווחת בקרב תלמידי ביה"ס.].

life to short

New member
עניתייי

אזור מגורים : ראשון עיסוק :תלמיד.. שאיפות :לטוס לח"ול. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : מוסיקה חברות וכול מיני שטויוץ. מקומות בילוי : לא מקום ספציפי (נא לא לפרש למובן לא נכון) מועדון מועדף : אין מועדון מודף.. קעקוע : כן פירסינג : טבור רוצה גם באף חלק יפה בגוף שלך : פנים אזור רגיש : מותניים. אצל גבר : שפתיים ועיניים העדפה מינית בנים. פחד : גבהים פעם ראשונה : עדיין לא הייתה.. שולט או נשלט :נשלט לרוב.. המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? עוד לא עשיתי המשקה : וודקה דבר מטורף שעשית : רקדתי באמצע הכביש ב 3 לפנות בוקר סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? נגד סמים , בעד או נגד ? נגד דמות חיקוי : אבא דמות נערצת ? מרקו הסרט? איך להחפתר מגבר ב 10 ימים הסדרה ? מיכאלה חבר/ה ? יש! כינוי באי סי קיו? shiran הכי אוהב ? אוכל..חח הכי שונא ? לקנאות הפדיחה הכי גדולה ? עזבו.. נוותר.. כמה מילים על עצמך : מי שרוצה לדעת שידבר איתי ויכיר אותי

DrEaM iN bLaCk

New member
Me NoW ../images/Emo9.gif

אזור מגורים : דרום עיסוק : תלמידה לעוד פחות משבוע בדיוק
שאיפות : להספיק כמה שיותר בחיים, להגיע לייחוד עצמי! מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : עולה לישון עם מוזיקה טובה ברקע! מקומות בילוי : זולות, חדרים של אנשים... כמה שפחות רעש והמון! מועדון מועדף : החדר שלי עם פרטנרים מועדפים (בלי קשר לסקס) הליין : הבנתי, לא! די ג\'י : נערף... קעקוע : אין אבל זה דבר יפה לרוב! פירסינג : אין אבל יהיה בלשון ובגבה לפחות לזמן מה לפני הגיוס! חלק יפה בגוף שלך : אוהבת ת'בטן שלי ות'כתפיים אזור רגיש : אוזניים, צוואר ומטה
אצל האישה : שטו?! העדפה מינית:סטרייטית סטייה : נראה לי שסאדו יהפוך לאחד מהפייבוריט... פחד : פחד מוות פעם ראשונה : גיל 17 וכמה חודשים שולט או נשלט : גם וגם תנוחה : רכיבה אבל הכי מחוללת פלאים זו הישיבה המזרחית עליו
המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? לא כזאת מנוסה אבל דיי פראית עם המחשבות המשקה : וודקה תפוזים דבר מטורף שעשית : שומדבר משמעותי סטוצים , בעד או בנגד ? כל אחד ומה שטוב לו אורגיות , בעד או נגד? כנ"ל סמים , בעד או נגד ? נגד... מי שצריך אותם כדי להכנס ל-היי צריך להכניס לעצמו דברים אחרים לפה! דמות חיקוי : יש אחת לכל כיוון מחשבה... תלוי מה דמות נערצת ? לא קיים הסרט? הורג אותך ברכות
הסדרה ? השיר שלנו הצליחה למשוך גם אותי חבר/ה ? אין כינוי באי סי קיו ? המנ...אחמ הכי אוהב ? את החיים הכי שונא ? אנשים ששונאים ת'חיים ורק מתלוננים הפדיחה הכי גדולה ? לא עולה כמה מילים על עצמך: אני יודעת להחיות ת'צמי מדברים מינימליים!

אני..../images/Emo3.gif

אזור מגורים : ראשון לציון..
עיסוק :תלמידה בחופש..
שאיפות :אין... מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : חברות, חברים.. מקומות בילוי : אין...
מועדון מועדף : אמנזיה... היה פאב.. ונעלם..
הליין :?? די ג\'י :אהה..? קעקוע :אין אבל רוצה.... פירסינג : טבור, חלק יפה בגוף שלך : שפתיים..
אזור רגיש : צוואר.. אצל האישה :אממ.. עיניים ושפתיים העדפה מינית:מה שבא...
סטייה :לנשוך אנשים..
פחד : גבהים פעם ראשונה : לא הייתה.. בתולה שולט או נשלט :------- תנוחה :------ המקום המוזר ביותר שעשית סקס ?---------- המשקה : בריזר!!! דבר מטורף שעשית : אממ... רקדתי עם חברה שלי ריקודים מעניינים מול כל הביצפר... כולל המורים סטוצים , בעד או בנגד ? למה לא? בעד אורגיות , בעד או נגד? למה לא? בעד סמים , בעד או נגד ? נגד!! דמות חיקוי : אין דמות נערצת ? מרקו ...
הסרט? ראיון עם ערפד! הסדרה ? מירוץ לאתמול חבר/ה ? אין! כינוי באי סי קיו ? night vampire הכי אוהב ? את חברים שלי הכי שונא ? לא עולה לי בראש הפדיחה הכי גדולה ? מדחיקה כמה מילים על עצמך : תכירו ואז תבינו

למעלה