שאלון חדש:) תענו..

EROTOMANIA

New member
להלהלה

אזור מגורים : אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב עיסוק : נסיונות כושלים בלמצוא חיים. שאיפות : נשיפות מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : ביד מקומות בילוי : חוף הים
מועדון מועדף : פפרבליס, אנאערף, לא יצא לי להיות ביותר מדיי מועדונים. הליין :מה? די ג'י : למי אכפת קעקוע : לא מצליחה להחליט =] פירסינג : טבור, אזניים חלק יפה בגוף שלך : איכס אזור רגיש : צוואר, פטמות, בטן, כוס?!?! אצל האישה : אני לא אישה? העדפה מינית: בנים. בנות עוד לא ניסיתי..
סטייה : סמכותיות [המורה לאנגלית
], BDSM קל, משחקי שליטה וכדומה פחד : עכבישים פעם ראשונה : גיל 16.. שולט או נשלט : למי אכפת, העיקר השליטה.. תנוחה : לא יודעת.. ישיבה המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? בשירותים, באוטו, אנאערף.. המשקה : קפה, תודה. דבר מטורף שעשית : סקס סמים ורוקנרול
סטוצים , בעד או בנגד ? נגד. לפעמים בעד. אורגיות , בעד או נגד? נגד. סמים , בעד או נגד ? סמים זה רע, אבל משתמשים בכל זאת
דמות חיקוי : החברה הכי טובה דמות נערצת ? טל שלי... הסרט? יש הרבה הסדרה ? סקס והעיר הגדולה ז"ל... חבר/ה ? אין. זרקו אותי לפני שבועיים, בוהו.
כינוי באי סי קיו ? American Errorist הכי אוהב ? לא להיות בבית. הכי שונא ? שקרים. הפדיחה הכי גדולה ? אנאערף. כמה מילים על עצמך : חוסר חיים כבר הזכרנו?

בולונת

New member
אחח...השאלונים האלה יהרגו את כולנו!

אזור מגורים: גבעתיים עיסוק: מלש"בית...ועובדת זרה של בורגראנץ' גבעתיים. שאיפות: כרגע לנסוע לחו"ל עם חברות ולעבור ת'טירונות בשלום מה את/ה עושה בזמנך הפנוי: האמת שכרגע אני לא ממש זוכרת מה זה מקומות בילוי: הום קלאב!!!, שוובלה, פאבים אירים למינהם, רחובות ת"א. מועדון מועדף: הום קלאאאאאאב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליין: ריספקט 99 אסקייפ די ג'יי: ספייקס קעקוע: בקרוב... פירסינג: בלשון חלק יפה בגוף שלי: הריס של עין שמאל אזור רגיש: בטן, צוואר אצל אישה: נו באמממת... העדפה מינית: בנים! סטיה: מעדיפה לא לפרט... פחד: ממוות פעם ראשונה: השאלות הבאות לא רלוונטיות נוכח העובדה שאנוכי בתולה בגיל 18 וחצי...!!! המשקה: אייס ארומה או שייק קפה של מקדונלדס וכמבון פרה במושמוש! דבר מטורף: כל מה שאני עושה מטורף! סטוצים- בעד/נגד?: בעד אורגיות- בעד/נגד?: לא גבשתי דעה סמים- בעד/נגד?: מי שרוצה שיהיה לו לבריאות דמות חיקוי: וויד רובסון דמות נערצת: אבא
סרט: שוקולד, אמלי... סדרה: מיכאלה, חברים, תהילה (מי שזוכר) חבר: אין! כינוי באייסיקיו: **MaYuSh** הכי אוהבת: לישון ולרקוד הכי שונאת: שקרנים פאדיחה: נפילה לביוב של וינגייט... כמה מילים עלי: רוסינית קטנה שמנסה להנות מהחיים ולגרום לאנשים אחרים להנות גם כן. תמונה:===========>>>>

Liraz 6q

New member
../images/Emo47.gif

אזור מגורים : אילת
עיסוק : תלמידה
שאיפות : לכבוש את העולם מואהוהוה
מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : אממ ים, עם החבר, צופים..
מקומות בילוי : עיר מעפנה..לא עולה לי משו..
מועדון מועדף :המיטה שלי..
הליין : פחחחח
די ג\'י :סיימון.
קעקוע :
פירסינג :
חלק יפה בגוף שלך : שפתיים
אזור רגיש : חזה
אצל הגבר : תחת ושפתיים.
העדפה מינית:
גברים בלבד..
סטייה :לא חסר..חחח
פחד : לאבד את הבנאדם הכי יקר לי בעולם..
פעם ראשונה : גיל 15
שולט או נשלט :גם וגם..
תנוחה : אהמ.. תנו לי לחשוב על זה..
המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? אהמ..אין כזה..
המשקה : דיאט קוקה קולה..? סי סי..
דבר מטורף שעשית : אני אחזור אליכם..
סטוצים , בעד או בנגד ?
אורגיות , בעד או נגד?
סמים , בעד או נגד ?
ועוד פעם בשביל להדגיש
דמות חיקוי : אין כזאת.
דמות נערצת ? כנ"ל.
הסרט? את מטורפת את החתיך
הסדרה ? השירר שלנו
יחיאל רולזז..
חבר/ה ? יש. בעל
כינוי באי סי קיו ? Liraz 6q*
הכי אוהב ?את החבר היפה שלי..
הכי שונא ? לא חסר.. חחח
הפדיחה הכי גדולה ? צעקתי משו באמצע טקס ביציפירי.. וכולם הסתובבו אלי ?!
כמה מילים על עצמך : אני לא מוזרה, אני מיוחדת!

MaScArA GirL

New member
תווריי

אזור מגורים :חיפה עיסוק : רוצחת שכירה
שאיפות :הכי קרובה? להתקבל לקרבי\ חובשת קרבית. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : הרבה דברים: מד''א, ציור, מסיבות ויציאות ועוד. מקומות בילוי : מה אני אתחיל לרשוםאת כל השמות של מועדונים? (במילא לא יכירו). נ.ב גם יים
מועדון מועדף : האולטראסאונד והחורבה
הליין :eek:_O די ג\'י : אייין P: קעקוע :לא פירסינג : רק חורים באוזניים חלק יפה בגוף שלך : עינים. אזור רגיש : הכל
אצל גבר: נממממממ מה אצל גבר? :\ העדפה מינית: ב-נ-י-ם סטייה : לא חשבתי על אחת... פחד : גבהים, לפעמים חושך וג'וקים פעם ראשונה : הייתה. שולט או נשלט : נננממ תלוי מתי. תנוחה :--- המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? לא היה מקום כזה המשקה : אסור לשתות אלכוהול בזמן הקרוב ואתמול היה ייגר ;[ דבר מטורף שעשית : יותר מידי. סטוצים , בעד או בנגד ? לא בקטע. אורגיות , בעד או נגד? גם לא בקטע. סמים , בעד או נגד ? לא בקטע. דמות חיקוי : אין לי. דמות נערצת ? אין לי. הסרט? אין אחד מיוחד. הסדרה ? אין משו אהוב. חבר/ה ? לא. כינוי באי סי קיו ? «ּBlue•Eyed•W‡tchּ» הכי אוהב ? =\ הכי שונא ? להפסיד, להיכשל. הפדיחה הכי גדולה ? לא פה... כמה מילים על עצמך: אהה? :|

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

אזור מגורים:
ראשון לציון עיסוק:
ואללה סיימתי ללמוד.. משהו בין תלמידה לחיילת?! שאיפות:
לעשות כמה שיותר בחיים שלי, לא להתחרט על כלום אף פעם= לעשות את הכל נכון להיום, להיות מאושרת. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי:
מחשב, חברים, מוזיקה, לישון
, TV, ים והרבה!! מקומות בילוי:
ים, ביבי פאב מועדון מועדף:
פופאי?! הליין:
הא?! די ג'י:
בעעעעע קעקוע:
עדיין לא אבל בקרוב.. [גיל 18!], יש לי 2 שאני רוצה. פירסינג:
לשון
, גבה ונזם. חלק יפה בגוף שלך:
העיניים והאף אזור רגיש:
צוואר נדמה לי, מותניים. אצל האישה:
יענטו אצל הגבר?! השפתיים, הבטן והצוואר. העדפה מינית:
בנים סטייה:
לא לפרסום!
פחד:
גבהים, ממוות. פעם ראשונה:
גיל 16 וחצי שולט או נשלט:
גם וגם איי גאס.. תנוחה:
דוגי?! המקום המוזר ביותר שעשית סקס?
שירותים של מסעדה המשקה:
שוקו, אייס-קפה דבר מטורף שעשית:
לא עולה לי עכשיו משהו... סטוצים , בעד או בנגד?
לא בעד לא נגד.. מה שיהיה יהיה. אורגיות , בעד או נגד?
סמים , בעד או נגד?
אני אישית לא מתקרבת לזה, אבל אנשים אחרים-שיהנו
דמות חיקוי:
אבא שלי. דמות נערצת?
אביב גפן, יצחק רבין ז"ל, אבא שלי הסרט?
נזיר חסין אש, איך להיפטר מבחור ב-10 ימים. הסדרה?
השיר שלנו. חבר/ה?
אין
כינוי באי סי קיו?
באייסיקיו הקודם זה היה † NemeSh †, עכשיו † נמשושה † [החלפתי אייסיקיו אתמול, פרצו לי וכאלה] הכי אוהב?
את הים, את החברים שלי, את המשפחה שלי הכי שונא?
שקרים, צביעות, בוגדנות הפדיחה הכי גדולה?
ההורים תפסו אותי שאני תפסתי אותם באמצע משו..
כמה מילים על עצמך:
חייה את הרגע, עושה מה שאני רוצה נכון להיום ולעכשיו, מדברת הרבה ומשתדלת לחייך תמיד. אני יכולה להמשיך עוד המון, אבל לא! מי שמכיר אותי מכיר ומי שלא.. מוזמן להכיר!

אהם

אזור מגורים : ראשל"צ עיסוק :תלמידה שאיפות :להעביר את הבחילה מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : מציירת מקומות בילוי : צ. מועדון מועדף :צ הליין :צ די ג\'י :צ קעקוע :כה. שניים. פירסינג :אין חלק יפה בגוף שלך :שפתיים אזור רגיש : מותניים אצל האישה :צ העדפה מינית:זכרים סטייה :אהם.צ. פחד : מוות של אנשים שאני אוהבת פעם ראשונה : לא הייתה.. שולט או נשלט :נשלט . תנוחה :צ המקום המוזר ביותר שעשית סקס ?לא עשיתי המשקה : כרגע? מים. דבר מטורף שעשית : לא יודעת סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? נגד סמים , בעד או נגד ? לא גיבשתי דעה עדיין דמות חיקוי : אין דמות נערצת ? צ'יבורשקה הסרט? צ הסדרה ? שנות השבעים חבר/ה ? אין כינוי באי סי קיו ?צ. תבדקו לבד הכי אוהב ? לישון הכי שונא ? בחילות הפדיחה הכי גדולה ? צ. כמה מילים על עצמך צ

T rex

New member
../images/Emo41.gif אניי ../images/Emo41.gif

אזור מגורים: אשדוד עיסוק : בינתיים עובד בפארטי זון.. שאיפות : להטביע בזמני הפנוי : חברים וים..אבל בזמן האחרון עובד. :( מקומות בילוי : בקשתות ויוצא ליהיות דיי הרבה בפורום בב"ש די ג'יי : ראג'ה!!
קעקוע : אין פירסינג : יהיה מתישהו חלק יפה בגוף : הבטן והפנים אצל האישה: עיניים ותחת העדפה מינית : בנות סטייה: גניחות פחד: מ-ה'.. פעם ראשוןנה : 16 שולט או נשלט: שניהם תנוחה : היא מעל המקום הכי מוזר : בגדנ"ע..בחדר עם 8 בנות.. (שמנו סדין..חח) המשקה : יין דבש דבר מטורף שעשיתי : אמרתי למורה שלי שיש לה תחת גדול סטוצים : בעד אורגיות: בעד סמים : נגד דמות חיקוי : אמא. דמות נערצת : ג'ורדן סרט : רומיאו חייב למות סידרה : תרגיע חברה : אין כינוי באיי סי : 6#@RaBi ~ Tsvika@# הכי אוהב : לאכול וכדורסל שונא : שקרים והלשנות פדיחה הכי גדולה : אחי ראה אותי בזמן סקס...

leok55

New member
../images/Emo13.gif אני ....

מגורים: ראש העין עיסוק:מתחיל לעבוד ביום ראשון!!!! הולה! (סעמק עם גרמניה שעפה!!!) שאיפות: להרוויח הרבה כסף כדי לקנות מכונית! בזמני הפנוי: במחשב .... ובטיוי קעקוע: לא.... סתם מעצבן להיתקע איתם פירסינג: אולי נעשה בחזה פעם... חלק יפה בגוף:שפתיים נראה לי.....סתם מכוער אצל האישה : שפתיים....גרררר העדפה מינית: בנות בלבד. פחד: לכת ברחוב ופתאום לגלות שאני ערום..... פחד! משקה : בירה טובורג גריין סטוצים: בעד.... סמים: רק גראס ורק לנסות הכי אוהב: הרבה דבריםן... הכי שונא : עוד יותר הרבה דברים..........

אני עונה :)

אזור מגורים : חיפה עיסוק : לפני צבא שאיפות : להיות מאושרת :) מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : ישנה, טלויזיה, מוזיקה, מחשב... מקומות בילוי : פאבים קעקוע : אין. פירסינג : בפיטמה. אזור רגיש : צוואר העדפה מינית: דו :) סטייה :
פחד : מוות סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד סמים , בעד או נגד ? נגד דמות חיקוי : אין דמות נערצת ? אנג'לינה ג'ולי הסרט? לא יודעת הסדרה ? השיר שלנו :) כינוי באי סי קיו ? ריקוד ירח מטורף

Hii BiTcH

New member
דנה?! חח מתושה בפורום התמים שלנו?

אגב זאת גנית זו שבאה איתך ועם טל בהופעה של היהודים באמפי...

חמשוש זה הכי אחי.

אזור מגורים : חולון עיסוק :חייל ג'ובניק עושה חיים שאיפות :להיות מאושר תמיד,ולהיות הכי תותח בכל דבר. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי :איזה זמן פנוי אני בצבא... בעיקר מדבר עם אנשים. מקומות בילוי :מקומות עם קלאסה,מקומות של אוכל טוב,מקומות שמכירים רק בטעות. מועדון מועדף :המוסד,הקרנף,שפיים,השברולט די ג\'י :DJ YOSS ודני מאיו התותח... קעקוע :יש,וממשיכים לצייר! פירסינג :היה,בגבה,בא לי לעשות בלשון,מתישהו אני יאזור כוח ואעשה... חלק יפה בגוף שלך :גב,מבט,ידיים אזור רגיש :בין הרגל למייטי מקס...
אצל האישה :שפתיים,רגליים,גוף בכלליות,אבל אהבת אמת תצא ממני רק לבחורה שתדע להצחיק אותי... העדפה מינית:בנות,בנים לא בתכנון בינתיים.. סטייה :גבריות(מצידי),שליטה,חי בסרט שאני עם בחורה,ממש חי בתוך פנטזיה, דבר שאפשר להבין רק שנמצאים כחלק ממנו,או רואים אותו,אי אפשר להסביר.. פחד :תאונות דרכים,רס"ר הבסיס,להיות מרוחק פעם ראשונה :14 וחצי משהו כזה,על מיטת מים כלשהיא,איפשהוא ביבנה..עם איזה מישהי שולט או נשלט :שולט,נותן לפעמים לשלוט..רק אם מבקשים,סתם,לפעמים נו.. תנוחה :לדוגי יש את הכבוד שלו... אבל תנוחות שונה מהקאמה סוטרה פשוט כל כך מוסיפות לסקס... משהו יופי. המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? חדר של ההורים שלי,על הרצפה ליד המיטה שלי?... המשקה :איי הבתולה,ייגרמייסטר,רד בול וודקה מלון,שיתוק סטוצים , בעד או בנגד ?מאוחר מדי בשבילי... אורגיות , בעד או נגד?אף פעם עוד לא מאוחר סמים , בעד או נגד ?יש מצב,לא בצבא
דמות חיקוי :וין דיזל,אם הייתי מזיין כמוהו אז בקהאם. דמות נערצת ?לודקריס הסרט?גברים בחלל - בהחלט...בהחלט בהחלט,אה גם ממנטו,ווואייי הסמוראי האחרון גדול... הסדרה ?משחקי יורו 2004 :) חבר/ה ?פנוי כמו הנגב כינוי באי סי קיו ?יש מצב שבני בני ילד רע... הכי אוהב ?להצליח ולהתפתח,פנימיות. הכי שונא ?להפסיד הפדיחה הכי גדולה ?פיי יותר מדי... כמה מילים על עצמך :יש כרטיס אישי :)

המנה.. (השעמוּם..)

אזור מגורים : תל אביב עיסוק :בונה אתרי פורנו ולפני צבא שאיפות :כרגע לא יותר מידי: טיול לפני הצבא ולהתגייס נורמאלי מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : חברים, אופניים ומחשב.. מה עוד צריך? מקומות בילוי : כל מיני :| מועדון מועדף :לא אחד כזה הליין :
O__o
די ג\'י :O____o קעקוע :אין.. פירסינג :אין :| חלק יפה בגוף שלך : אני מת על החריץ שלי!
O__o
אזור רגיש : בצידי הגוף מעל המותניים... אני יכול להשתגע מזה.. באמת.. אצל האישה :צוואר ותחת העדפה מינית:כוס סטייה :זין
פחד : ליפול מדרופ גבוה על הפרצוף... פעם ראשונה : כיתה י.. שולט או נשלט :אנא אערף.. תנוחה :דוגי
המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? חניון פתוח בת"א המשקה :
בירה
דבר מטורף שעשית : חחח סטוצים , בעד או בנגד ? למה לא
אורגיות , בעד או נגד? למה לא
סמים , בעד או נגד ? למה לא
דמות חיקוי : אנא אערף.. סבא חח דמות נערצת ? סבא
הסרט? פורסט גאמפ הסדרה ? לא כ"כ רואה טלויזיה חבר/ה ? אין כרגע כינוי באי סי קיו ? שחי, בית שחי.. כמו בונד, ג'ימס בונד
הכי אוהב ? באנגים
סתם חח אוכל כמובן
הכי שונא ? טרזנים אחרי שאתה מחרבן ולא מנגב הרבה זמן (נרדם או קורא.. חח) הפדיחה הכי גדולה ? כמה פעמים אפשר לדוש בזה חח זה מפדח.. כמה מילים על עצמך :אני גיל המגעיל.. חתיכת הומו מטומטם.. אל תדברו איתי בכלל!

למעלה