EROTOMANIA
New member
להלהלה
אזור מגורים : אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב עיסוק : נסיונות כושלים בלמצוא חיים. שאיפות : נשיפות מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : ביד מקומות בילוי : חוף הים
מועדון מועדף : פפרבליס, אנאערף, לא יצא לי להיות ביותר מדיי מועדונים. הליין :מה? די ג'י : למי אכפת קעקוע : לא מצליחה להחליט =] פירסינג : טבור, אזניים חלק יפה בגוף שלך : איכס אזור רגיש : צוואר, פטמות, בטן, כוס?!?! אצל האישה : אני לא אישה? העדפה מינית: בנים. בנות עוד לא ניסיתי..
סטייה : סמכותיות [המורה לאנגלית
], BDSM קל, משחקי שליטה וכדומה פחד : עכבישים פעם ראשונה : גיל 16.. שולט או נשלט : למי אכפת, העיקר השליטה.. תנוחה : לא יודעת.. ישיבה המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? בשירותים, באוטו, אנאערף.. המשקה : קפה, תודה. דבר מטורף שעשית : סקס סמים ורוקנרול
סטוצים , בעד או בנגד ? נגד. לפעמים בעד. אורגיות , בעד או נגד? נגד. סמים , בעד או נגד ? סמים זה רע, אבל משתמשים בכל זאת
דמות חיקוי : החברה הכי טובה דמות נערצת ? טל שלי... הסרט? יש הרבה הסדרה ? סקס והעיר הגדולה ז"ל... חבר/ה ? אין. זרקו אותי לפני שבועיים, בוהו.
כינוי באי סי קיו ? American Errorist הכי אוהב ? לא להיות בבית. הכי שונא ? שקרים. הפדיחה הכי גדולה ? אנאערף. כמה מילים על עצמך : חוסר חיים כבר הזכרנו?
אזור מגורים : אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב עיסוק : נסיונות כושלים בלמצוא חיים. שאיפות : נשיפות מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : ביד מקומות בילוי : חוף הים