שאלון חדש:) תענו..

אני בשוקקקק

זה היה רעיון שלי... אבל שלך יותר מעניין: אזור מגורים:דרום עיסוק:תלמידה שאיפות: להיות נווטת בחיל האויר זמן פנוי: מבלה עם נשנש שלי מקומות בילוי:מסיבות מסעדות ולא משנה איפה העיקר שזה עם החבר'ה קעקועים: בעד פירסינג:נגד חלק יפה בגוף: בטןןןןן אזור רגיש:רגליים העדפה מינית: בנים סטייה:שליטה ולהיות נשלטת פחד: ג'וקים ומכלבים פעם ראשונה:16 וחצי שולט או נשלט:שניהם תנוחה: רגליים למעלה המקום הכי מוזר לסקס:אמ... באוהבל בזמן קמפינג המשקה: עזבו הכי טוב בשבילי לא להכניס אלכוהול למערכת... זה תמיד נגמר ברע

אני בשוקקקק

זה היה רעיון שלי... אבל שלך יותר מעניין: אזור מגורים:דרום עיסוק:תלמידה שאיפות: להיות נווטת בחיל האויר זמן פנוי: מבלה עם נשנש שלי מקומות בילוי:מסיבות מסעדות ולא משנה איפה העיקר שזה עם החבר'ה קעקועים: בעד פירסינג:נגד חלק יפה בגוף: בטןןןןן אזור רגיש:רגליים העדפה מינית: בנים סטייה:שליטה ולהיות נשלטת פחד: ג'וקים ומכלבים פעם ראשונה:16 וחצי שולט או נשלט:שניהם תנוחה: רגליים למעלה המקום הכי מוזר לסקס:אמ... באוהבל בזמן קמפינג המשקה: עזבו הכי טוב בשבילי לא להכניס אלכוהול למערכת... זה תמיד נגמר ברע

אתה גר בקיסריה?! חחחחחחחחחחח....

תקשיב,נמשיך במסרים,כי בטוח אני מכיר אותף. אגב,בן כמה אתה? ,ותפסיק לפתוח שירשורים כמו מטורף o_O.

עוד שאלון לאוסף!!!

יאללה: אזור מגורים: אשדוד עיסוק: להגיד לאנשים "אני אוהבת אותך"
שאיפות: להזדיין כבר?!?! (אה וגם לנסוע לניו- יורק...אבל זה בקטנה) מה את עושה בזמך החופשי: הרבה...לא נרחיב. מקומות בילוי: כלללללללל האיזור תעשייה שלנו (מה? הוא שווה)..סימול- שולט! ובתים של אנשים.. מועדון מועדף: אמממממ...מועדון 54 (בטח אף- אחד לא מכיר...הייתי מתה לבקר שמה) הליין: (מה זה אמור להיות?!) די ג'יי: רענןןןןןןןן (נו ברור כי הוא ידיד שלי..סתם סתם כי הוא ענק!) קעקוע: כן! רוצה בגב וברגל למטה (שיניתי את דעתי בקשר לקעקועים). פירסינג: אוזניים ובקרוב באף(?) ואולי בלשון... חלק יפה בגוף שלך: פנים(?) אזור רגיש: צוואר ובטן. אצל האישה: נו אני אישה?! העדפה מינית: אממממממממממ....הכל! סטייה: אוהבת יותר מידי פחד: גבהים פעם ראשונה: חכו חכו אני לא יהיה עוד בתולה! שולט או נשלט: (הנה עיינו טוב טוב בשאלה שלפני..) הייתי שמחה להיות נשלטת..ולפעמים לשלוט..ראר |שוט| תנוחה: :\. מקום מועדף לסקס: :-! נו מה אתה רוצה מכות???? המשקה: וודקה תפוזים דבר מטורף שעשית: כאילו כל יום זה טירוף אחר?!?! שיו.. סטוצים: בעד, תלוי בתקופה. אורגיות: בעד! בעד סמים: לא. דמות חיקוי: אני? דמות נערצת: אני לא מעריצה.. הסרט: נפלאות התבונה הסדרה: 'חברים' חבר: נופ. כינוי באייסיקוי: sweetangel הכי אוהב: לאהוב הכי שונא: לשקר הפדיחה הכי גדולה: נחסוך.. כמה מילים על עצמך: מה זה כמה מילים? צריך להוציא עליי ספר

Lt ResheF 55

New member
פווו כמה זמן לא עניתי על שאלון

אזור מגורים : רעות עיסוק : מלש"ב לשלושה שבועות הקרובים? שאיפות : להגיד לרומי שאני אוהב אותה... אבל הפה מסרב להיפתח... אבל יש עוד... לנהל קזינו בווגאס, לקנות קורבט... לא חסר לא חסר
מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : נוהג
מקומות בילוי : האוטו?
אמממ הים... החווווף גררר.... סנוקר... פאבים וכאלה... מועדון מועדף : לא מת על מועדונים אבל חבר שלי אמר שהאולטרהסאוד בחיפה טוב והוא רוצה ללכת אליו אז כנראה שזה נו... הליין : ליין? די ג\'י : שכחתי את השם שלו... קעקוע : יהיה... אבל אחרי צבא... סדר העדיפויות הוא להשקיע כסף באוטו... פירסינג : נההה חלק יפה בגוף שלך : אנשים פה אומרים שיש לי חיוך יפה... נו טוב
אזור רגיש : אוזן... האזור שבין הפופיק ל"הוא" אצל האישה : מה אצל אישה? לא הבנתי את השאלה...
העדפה מינית: בנות? סטייה : מכוניות
פחד : אין. פעם ראשונה : בגיל 16 וחצי שולט או נשלט : אממ גם וגם? תנוחה : לגוון זה טוב
המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? יש הרבה... טיסה, יאכטה, אוטו יש הרבה... המשקה : Red October דבר מטורף שעשית : באנג'י? עוד שבוע +- צניחה חופשית. סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? נגד סמים , בעד או נגד ? נ-ג-ד! דמות חיקוי : דוד שלי, רומי אבולעפיה, מרתין לוטר קינג... יש הרבה... דמות נערצת ? רומי אבולעפיה
מת עלייה ברוס וויליס הוא גדול מל גיבסון ועוד כמה הסרט? Top Gun הסדרה ? שבתות וחגים, משמרת שלישית, כנפי הזהב. חבר/ה ? אין כינוי באי סי קיו ? Burner הכי אוהב ? מכוניות
הכי שונא ? ערסים שיש להם מכוניות. הפדיחה הכי גדולה ? נהההה כמה מילים על עצמך : תן לי אוטו, אני יוכיח לך את עצמי, לא ידבר.
פאק יצא משפט חזק.

התשובות שלי

אזור מגורים : סביון עיסוק :עובדת בחברת ביטוח שאיפות :להשכיב את ידיד שלי מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : רוקדת בלהקה מקומות בילוי : המיטה שלי, TLV , הסטודיו שלי, אהה כן והטיילת. מועדון מועדף :אמממ אני מניחה שאין אחד כזה קעקוע :יש אחד כמו הסמל של קרלו על התחת פירסינג :היה אחד בטבור חלק יפה בגוף שלך : בטן,פנים אזור רגיש : כמעט כל מקום אצל הגבר :פנים העדפה מינית:בנים.. נו טוב וגם בנות סטייה :משחקי שליטה פחד : גבהים, מהמוות. פעם ראשונה : בגיל 15 שולט או נשלט :גם וגם תנוחה :דוגי המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? חדר השינה של ההורים המשקה : מרגריטה אבטיח דבר מטורף שעשית : חשפתי את התחת שלי לעיני המכוניות הנוסעות על כביש גהה (רובם עשו פרסה) סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד סמים , בעד או נגד ? נ-ג-ד דמות חיקוי : אין אחת כזו.. דמות נערצת ? סלין דיון הסרט? ברוס הגדול מכולם הסדרה ? מיכאלה חבר/ה ? אין כינוי באי סי קיו ? פינקי הכי אוהב ?את עצמי הכי שונא ? שפוגעים בי הפדיחה הכי גדולה ? בתקשרתי לחבר שלי וקיללתי את אבא שלו.. בסוף מסתבר שזה היה אבא שלו שענה כמה מילים על עצמך :מטורפת חסרת מעצורים

השיעמום יכול להרוג

אזור מגורים: באר שבע עיסוק: כותב מלחין גיטרה מובילה ושר בלהקת רוק שאיפות: לסיים את ההתנזרות כרגע.. מה עושה בזמני הפנוי: מנגן ישן שומע מוזיקה... מקומות בילוי: לא אוהב המון של אנשים...בדרך כלל אוהב לטייל בלילה מאוחר כשאף אחד לא ברחוב לבד...אם כבר אז לאיזה מועדון שיש הופעה טובה.. מועדון מועדף: אני די מחבב את מועדון הברקה בבאר שבע...לפעמים יש שם הופעות טובות...ואחלה אוכל...ותמיד תהיה לי חיבה לפורום קעקוע: אין פירסינג: אין חלק יפה בגוף שלי: לא ממש בגוף שלי אבל חולה על השיער שלי אזור רגיש: ביצים אצל האישה: עיניים העדפה מינית: בנות סטיה: גניחות פחד: זיקנה פעם ראשונה: 15 שולט או נשלט: גם וגם תנוחה: כשהיא מעלי...דוגי סטייל... הכל הולך בגדול המקום הכי מוזר: אממ...במיטה של ההורים שלה משקה: קולה... דבר מטורף שעשית: עזוב... סטוצים: בעד אורגיות: בעד סמים: נגד דמות חיקוי: אין ממש דמות נערצת: לנון סרט: המספריים של אדוארד סידרה: משפחת סימפסון חברה: אין כינוי באיי סי קיו: איתי..מקורי שכמותי הכי אוהב: מוזיקה או סקס הכי שונא: טימטום פדיחה: לא יודע אם הכי גדולה...אבל פעם אחת...יש לי שיר שבו אני אמור לצרוח אז באמת החזרות שנמצאת בחדר של המתופף שלי אני נותן צרחה...ופתאום אני קולט את אבא שלו מאחורי מסתכל עלי ככה...פדיחות כמה מילים על עצמי: איתי...פשוט איתי

לענות כי כולם עונים

אזור מגורים : ראשון עיסוק : מחפשת את עצמי שאיפות :להתאהב בלי להפגע מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : שרה מקומות בילוי : הבית של חברות שלי, מועדונים הזויים. מועדון מועדף : הבית הקסום()למרות שמעולם לא הייתי בו) הליין :פאק, דיבורים של סטייליטסים די ג\'י :שוב, לא יודעת.. :( קעקוע :בעד, רק לא עלי... פירסינג :לא מחדירה ברזל לגוף חלק יפה בגוף שלך : עיניים, שפתיים. אזור רגיש : בטן אצל הגבר: חיוך העדפה מינית:לא מגלה.. סטייה :נשיכות פחד : להשאר לבד פעם ראשונה : בתולת ברזל.. :) שולט או נשלט :אמ... לא עונה! תנוחה :האצן... (חח, זו תנוחת שינה שלי) המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? לא עשיתי סקס המשקה : אנא ערף, מה שהחברים הרוסים שלי מביאים לי לשתות דבר מטורף שעשית : מרצוני האישי עשיתי קורס הישרדות. סטוצים , בעד או בנגד ? בעד, חחח מה אני יודעת בכלל אורגיות , בעד או נגד? בעד, מה אני יודעת בכלל? סמים , בעד או נגד ? בעד אבל רק קלים. דמות חיקוי : אין לי, עדיין אין לי דמות נערצת ? לא יודעת הסרט? לא יודעת הסדרה ? חברים חבר/ה ? הלוואי... הכי אוהב ?לשיר הכי שונא ? לעשות סדר הפדיחה הכי גדולה ? אמא, פארג, צעקות, דיליים חושבים שהיא משוגעת, עזבו.. כמה מילים על עצמך :אין הנחתום מעיד על עיסתו

NE6AMMA

New member
מה גם אני צריכה לצרף תמונה??

אזור מגורים : מעלות עיסוק :תלמידה.. שאיפות :הצלחה מין הסתם (ומין זה לא סתם).. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : מעשנת יושנת עושה קניות מבלה מסיבות וכאלה.. מקומות בילוי : מרכז, קניונים, 901 זברה וספייס וסיטי הול מועדון מועדף : 901 וספייס די ג\'י :די ג'יי יאן קעקוע :מלאך פירסינג :טבור חלק יפה בגוף שלך : רגליים אזור רגיש : עורף אצל האישה : עורףףף העדפה מינית:בנות.. בנות.. בנוות.. בנוות.. ובנים סטייה : ממש אין לי שמץ פחד : מוות של חברים פעם ראשונה : 13.5 קטןןן שולט או נשלט :שניהם תנוחה : 69 המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? ממש אין לי מושג לא היה מקום מוזר! המשקה : באלטיקה 9 + קולה+ וודקה נימירוב אחח מעדן משכר דבר מטורף שעשית : קפצתי ממטוס באיטליה עם מצנחח סטוצים , בעד או בנגד ? נגד אורגיות , בעד או נגד? תלוי סמים , בעד או נגד ? תלוי אני נגד אישית אבל בעצמי משתמשמת דמות חיקוי : ??? בריטני ספירס??? דמות נערצת ? בריטני ספירס וחבר שלה לשעבר???? הסרט? עימות אחרון הסדרה ? מורדים :>>> חבר/ה ? פינג פונג כינוי באי סי קיו ? NASTY GIRL הכי אוהב ? שוקולד וסגריות הכי שונא ? צביעות הפדיחה הכי גדולה ? נפילה לבור ביוב כשכולי לבושה בלבן והעובדי עיריה חרמנים מסתכלים איכסהההה כמה מילים על עצמך : תקראו את החתימה זה די ממצא את הפוטנציאל של חיי... לא!!!!!!!!!!!!!

Bitch47Percents

New member
גם אני!

מגורים: חולון עיסוק: תלמידה שאיפות: לסיים את התיכון בלי התמוטטות עצבים מה עושה בזמני הפנוי: כלום. מקומות בילוי: בית, חדר. קעקוע: כןכןכן פירסינג: אין חלק יפה בגוף שלי: חזה, מתניים, ישבן, אממ..הכל
אזור רגיש: מתניים, צוואר, כפות רגליים העדפה מינית: כרגע בנים, מי יודע מה יהיה אבל...
סטייה: לנקות את האזניים פעמיים ביום[
] פחד: מחטים, חטיפה, ג'וקים פעם ראשונה: גיל 16 וחודש, לפני שנה בערך שולט או נשלט: אמממ...נשלט לרוב תנוחה: כשאני שוכבת על הצד במן תנוחת עובר והוא מאחורה כזה...רררררר מקום מוזר שעשעיתי בו סקס: מקלחת אבל זה לא מאוד מוזר המשקה: שוקוצ'ינו גדוווול דבר מטורף שעשיתי: לא עושה דברים מטורפים
סטוצים: לא התנסיתי, בעיקרון- בעד
אורגיות: לא זה ולא זה סמים: מאוד מאוד נגד דמות חיקוי: אין דמות מוערצת: אני לא מעריצה, אני מעריכה. אמממ את אבא הסרט: נוטינג היל הסדרה: מיכאלה חחחחחח כינוי באייסיקיו: לא זוכרת הכי אוהבת: אותי
הכי שונאת: להפסיד, לטעות, להתנצל פדיחה הכי גדולה: פולין, מכרות מלח, יורדים במדרגות, מחליקה....
כמה מילים על עצמי: אני עיצובניקית
מטורפת, בת 17 [כמעט], מכורה לאייסיקיו
, מתה לרישיון
, אבל עוד לא התחלתי ללמוד, ואממ....זהו.

oh-da

New member
אז דפי...אני מתאר לעצמי ש...

אם יחטפו אותך ויציבו מולך מחט עם ג'וק תקוע בה, זה יהיה פסגת הפחד?

גם אני רוצה ../images/Emo10.gif

עגיל בלשוןןןןןןןןןן בעע הוריים רעיםםםם יאללה עוד שנה בעזרת השם

Sm00th 0perat0R

New member
טוב שיהיה , גם ככה משעמם לי ...

אזור מגורים .. חולון עיסוק : תלמידה שאיפות : אין כלכך מלבד להוציא רשיון ולנסוע לאילת לשבוע עושה בזמני הפנוי : יוצאת .. עם חברים .. או מציירת מקומות בילוי : לא יודעת ... לאן שהחברה לוקחים אותי לא ממש איכפת לי ... מועדון מועדף : החגיגה שאחרי המועדון ... מדלגת קצת כי אין לי כוח ... קעקוע : כן יש לי ... הנה הוא בתמונה ... פירסינג : בלשון אוזניים וכו ... יפה בגוף שלי : חזה תחת יש עוד ? לא יודע תחליטו אתם ... לא ממש מעניין אותי ... אזור רגיש : מממ... בבטן כזה בצד למטה איפה שהעצם על האגן ... זה המקום הכי רגיש .. ובאוזניים ...רררררר.... אצל גבר : חיוך מבנה גוף ותחת ... בן בלי תחת שאפשר ליתפוס לא מתקבל אצלי ... העדפה מינית : בעיקרון אני עם בנים אבל הנות לא מפריעות לי ... סטייה : ממממ.... כל הקטע של ליקשור אחד את השני והמישחקי שילטון .. חמוד ביותר ומגרה ... פחד : לא יודעת ... אין משהו ספציפי ... למות .. לא , זה לא ניראה לי כזה נוראי .. פעם ראשונה ... עזבו ... אני לא בתולה וזהו .. שולט או נישלט : שולט!!!!!! תנוחה : דוגי סטייל ... ואפשר גם את הדוגי בסיגנון עמידה כזה , זה כיף במיקלחת P: מקום מוזר ביותר : חדר מדרגות של מישרדי עורכי דין ... משקה : רד בול וודקה ... נחמד לשבת לישתות עם הספר כל פעם שאני עושה צבע ... דבר מטורף שעשיתי : אני וידיד שלי העמדנו פנים באמצע עזריאלי שאנחנו מזדיינים .. עם קולות והכל ... בדיוק ליד המדרגות נאות ... סטוצים : בעד אורגיות : בעד !!!!!! סמים : לא יודעת לא ניסיתי ... דמות חיקוי : לא יודעת אין כלכך איזו דמות לחיקוי ... דמות נערצת : לא מעריצה של אף אחד .. זה מפגר סרט : סיפור אהבה בלתי נישכח ומישחקי פיתוי סידרה : לא יודעת אין לי זמן לשבת מול הטלויזיה וליראות סדרות , אני עוד לא חסרת חיים חבר : יש ... כבר יותר מחצי שנה כינוי באייסיי : עדידוש אוהבת : סקס שונאת : שנידבקים אליי ומציקים לי וזהו דיי אין לי כוח יותר ...

חןשסק

New member
המ.. משעמם לי אז....

בזמן האחרון אני עונה על יותר מדיי שאלונים
אזור מגורים : ראשל"צ עיסוק :תלמידה שאיפות: להצליח (?) מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : חבר/ה/ים/ות , אינטרנט, קניון, ים.. מקומות בילוי : המ כרגע "גן הזקנים" בשכונה של חבר שלי וידידים שלי.. חח מועדון מועדף : המיטה שלי עם חבר שלי איתי
הליין: די ג\'י : קעקוע : אולי שאני אהיה יותר גדולה פירסינג : אני מתה לעשות בגבה
חלק יפה בגוף שלך : עיניים ושפתיים אזור רגיש : מותניים אצל הגבר : זרועות העדפה מינית: דפנטלי בויז כרגע. סטייה : המממ אין משהו מיוחד לדעתי.. פחד : מוות פעם ראשונה : 17 שולט או נשלט : המ אין כל כך משחקי כוחות... וואטאבר תנוחה : כרגע, הכי נוחה זו המסיונרית
המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? אין כזה עדיין לצערי
המשקה : לא משנה מה, שיהיה טעים דבר מטורף שעשית : צעקתי לאנשים בים "נאצים". אבל התנצלתי אחכ
. סטוצים , בעד או בנגד ? הממ נגד אורגיות , בעד או נגד? נגד סמים , בעד או נגד ? נגד
דמות חיקוי : אני חושבת שאמא שלי... דמות נערצת ? דויד המלך
הסרט? המסכה של ג'ים קארי הסדרה ? אין
חבר/ה ? יש, כבר שנה
כינוי באי סי קיו ? *+* ShEsEk *+*
הכי אוהב ? לבלות ומוזיקה הכי שונא ? שכואב לי הפדיחה הכי גדולה ? לא יודעת עד כמה זה גדול.. ואין לי כוח לכתוב כמה מילים על עצמך : שיספרו עליי אחרים (?)

יאללה רק כי משעמם לי ../images/Emo13.gif

אזור מגורים : קריות (לא בא לי להגיד איזה :p) עיסוק :תלמידה שאיפות :להופיע בטלויזיזה בתור אדם חשוב ולצחוק עלכל האנשים שפגעו בי או זילזלו בי בחיים שלי :p מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : מטילת לי.....חח לא חשוב איפה מועדון מועדף :יםםםםםםםםםםםםםם קעקוע :אין
לא יודעת עדין אם אני רוצה פירסינג :אין רוצה רק עגיל מזדין בלשוןןן אבל לא אמא לא נותנתתתת חלק יפה בגוף שלך :אנערף אזורהגבר :עיניים העדפה מינית:בנים בנים בנים בנים סטייה :שליטה.. וכאלה פחד : מהמוות
פעם ראשונה : עדיין לא הייתה.. שולט או נשלט :נשלט לרוב.. תנוחה := המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? המשקה :קולה (צעירה שכמותי) דבר מטורף שעשית : נמנמ לא עולה לי כרגע כלום
סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? נגד סמים , בעד או נגד ? נגדדדדדדדד דמות חיקוי : אין דמות נערצת ? שרית חדד (רק כי מידי פעם אומרים לי שאני דומה לה :p) הסרט? את מטורפת אתה חתיך,10 דבריים שאני הכי שונאת אצלך הסדרה ? השיר שלנו חבר/ה ? אין
כינוי באי סי קיו ? ´¯`°» מט(ו)רפת «°´¯` הכי אוהב ? לטייללללל הכי שונא ? שצועקים עלי בלי סיבהההההההה הפדיחה הכי גדולה ? אמרו למורה שלי למתמטיקה שאני רוצה איזה אחד שווה בטירוףף ואז כל הכיתה התחילה לדבר על זה

וואי מלא זמן לא כתבתי פה... ../images/Emo8.gif

אזור מגורים : תל אביב עיסוק : תלמידה.... שאיפות : לדגמן.... זהו בערך... בינתיים מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : קוראת בפורום, יוצאת עם החברות, מבלה עם החבר, ישנה (!!!)... מקומות בילוי : טיילת בת"א, הבית של החברה הכי טובה.... מועדון מועדף : כשאני אצא למועדונים אני אודיע לכם.... הליין :מה שהם אמרו.... די ג\'י : טייסטו קעקוע : בעד אבל תלוי על מי, מה ואיפה פירסינג : אין אבל רוצה בלשון חלק יפה בגוף שלך : אני אומרת שכלום, החברים אומרים הפנים והגוף בכללי... אזור רגיש : בטן... אצל האישה : עדיין בטן.... העדפה מינית: בנים, בנים ואם אפשר אז גם קצת תוספת של בנים.... סטייה : לראות הומואים.... (מחרמן!!!!!!!!!!!) פחד : ג'וקים פעם ראשונה : עדיין לא הייתה..... שולט או נשלט : אמממממממ אין טעם לענות על זה.... תנוחה : כנ"ל המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? כנ"ל המשקה : סמירונופ (לא בטוחה שרושמים את זה ככה....) דבר מטורף שעשית : לא עולה לי כרגע, יש יותר מדיי סטוצים , בעד או בנגד ? נראה לי שבעד... למה לא ? אורגיות , בעד או נגד? דיי נגד אבל מי שאוהב שיהנה סמים , בעד או נגד ? נגד... דמות חיקוי : כבר אין דמות נערצת ? כנ"ל הסרט? יש יותר מדיי, לא זוכרת מה הכי הכי.... הסדרה ? הכי גאים שיש חבר/ה ? ברור שיש.... אהובי הנצחי.... מזה חודשיים וחצי.... כינוי באי סי קיו ? סטפ הכי אוהב ? ים הכי שונא ? בגידות הפדיחה הכי גדולה ? אמממממממ הורדתי חולצה ופגעתי באקס שלי בדיוק בפה כמה מילים על עצמך: אני אוהבת לאהוב ולהיות נאהבת אבל רק בזמנים שאני לא לחוצה, מי שידע אהבה לא יכול להסבירה, מי שידע להסבירה לא ידע אותה.

Hii BiTcH

New member
אההההממ...

אזור מגורים : ראשון סיטי. עיסוק :תלמידה.. שאיפות :להצליח לנגן בגיטרה:| מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : גיטרה,חברים,מחשב..כל החיים שלי זה זמן פנוי אחד.. מקומות בילוי : אזור תעשייה חברות אנארף.. מועדון מועדף :TLV הליין:מה? די ג\'י :ליודעת נו.. קעקוע :בעד[!!!] פירסינג :אני רוצה גם:[ חלק יפה בגוף שלך : שפתיים אזור רגיש : ב-ט-ן-! אצל הגבר\אישה:תחת העדפה מינית:אני דו מינית..אבל יותר נמשכת לבנות.. סטייה :שליטה.. וכאלה פחד : גבהים פעם ראשונה : עדיין לא הייתה.. שולט או נשלט :נשלטת לרוב.. תנוחה :אין! המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? לא עשיתי! המשקה : רד בול וודקה דבר מטורף שעשית : עשיתי הרבה... סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד!!! סמים , בעד או נגד ? נגד!!!
דמות חיקוי : ליודעת.. דמות נערצת ? דנה אינטרנשיונל.. :) הסרט? מהיר ועצבני 2 הסדרה ? מיכאלה חבר/ה ? אין..:| כינוי באי סי קיו:BiTcH הכי אוהב ? חיבוקים:] הכי שונא ? שמכאיבים שלי,שמשקרים ושתופסים תחת. הפדיחה הכי גדולה ? היו יותר מידי.. כמה מילים על עצמך :=| אה וגם העתקתי כמה דברים ממי שהמציא ת'סקר כי הוא חשב כמוני במקרה:]

למעלה