פומיקי הגדולה
New member
עכשיו תורי
כינוי: פומיקי הגדולה שם: תמר גיל: 28 מזל:גדי מקום מגורים: נס ציונה (בין רחובות לראשון למי שלא מכיר)
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה ומחפשת . עיסוק: מזכירת שיווק עדה : אשכנזיה עם דם מרוקאי
תחביבים: לאכול
להימצא בן חברים , סרטים ועוד ...אם נפרט פה את הכל לא ישאר מקום בדף ... צבע אהוב: צהוב , כתום , ירוק , אדום ושחור . מאכל אהוב: קוסקוס , חמין . משקה אהוב: דייאט קולה . סוג בילוי אהוב(פאבים/מועדונים/קריוקי/סרטים וכו' ...):אז ככה אני אוהבת להימצא עם חברים אצלי בביתי הקט ואוהבת לראות איזה סרט טוב עם חבר/ים או לפעמים גם קריוקי . מה סיפור מאחורי הניק שלך? האמת שאין שום סיפור . מהו הניק מקורי בפורום בעיניך: אין תגובה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותך הכי: אההההההההההההההה איך הגעת לפורום?: מפה לאוזן האם יש אדם ספיציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/דעותיו? מיהו?: מאיוש המקורית - לפי דעתי היא כותבת בצורה מיוחדת . מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אל דאגה עוד יהיו)?: מאיוש המקורית , אפרתוש המאמוש, קרנוש טינה ועוד... בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: ללי , ילדה של החיים 19, דניאלה , דובונת אכפת לי , בקיצור את כולם . איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?: בגלל שאני עדיין לא מכירה את כולם אז הכי מצחיק אותי פה זאת מאיוש המקורית .
כינוי: פומיקי הגדולה שם: תמר גיל: 28 מזל:גדי מקום מגורים: נס ציונה (בין רחובות לראשון למי שלא מכיר)