שאלון הכרות

didigirl17

New member
עונה:)

כינוי:didigirl17 שם:דיאנה גיל:17 וחצי מזל:שור:) מקום מגורים:נהריה סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):פנויה:) עיסוק:תלמידה בי"ב עדה:רוסיה-אשכנזיה תחביבים:לישון לשיר לבלות עם אנשים.. צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:סלט טונה+ירקות משקה אהוב:אייס טי אפרסק סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):מועדונים,פאבים, סתם לשבת עם חברים בחוץ ולעשן נרגילה מה הסיפור מאחורי הניק שלך?הכינוי שלי דידי.. אני בת 17.. ואני ילדה:) מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?יש הרבה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?:/ איך הגעת לפורום?לא זוכרת איך אבל טוב שהגעתי האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? פולגרה..:) מרגשת אותי כל פעם מחדש.. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?אמממ אם הייתי פה בכלליות היו הרבה:] אבל מאחר שאני רק קוראת אז אין:) בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:פולגרה איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? כל אחד והיציאות המצחיקות שלו..:) אפרתוש המאמוש במיוחד..

lb22

New member
עכשיו תורי.....

אחרי שיש לי קצת זמן בבית כינוי: LB22 שם: לירן גיל: 23 מזל: אריה מקום מגורים: השרון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): סוג של תפוס? עיסוק: עובד חברת בלוקבסטר וסטודנט לקרימינולוגיה עדה: אשכנזי תחביבים: כדורסל , באולינג (משחק בליגה חצי מקצועינת) , סרטים והרבה צבע אהוב: כחול צהוב אדום מאכל אהוב: פסטה משקה אהוב: מים עם קרח סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): עד חודש יולי הבילוי המועדף היה פאבים..אבל קרה מה שקרה ומאז אני הייתי בדיוק פעמיים בפאבים (ולא בגלל שלא יצא לי ללכת)... אני גם הולך הרבה לסרטים. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? אין סיפור...זה מה שעלה לי לראש. מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? אכן הניק של מוקרזת...חבל שהיא לא פה עוד הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? לא מכיר סיפורים .. איך הגעת לפורום? איך? שיטוט בתפוז האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? זה די ידוע שאני קורא כמעט את כולם פה בגלל הדעות שלהם מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? החבר הכי טוב ? הוא כבר לא בפורום אבל יש עוד כמה שאני מדבר איתם ככה שיוצא. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: זה ישמע מוזר אבל אני באמת רוצה להכיר את מנהל הפורום רק כדי אולי להבין אותו ... איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? הכי מצחיק? אין מישהו ספציפי. BB

למעלה