שאלון הכרות

עכשיו תורי

כינוי: פומיקי הגדולה שם: תמר גיל: 28 מזל:גדי מקום מגורים: נס ציונה (בין רחובות לראשון למי שלא מכיר)
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה ומחפשת . עיסוק: מזכירת שיווק עדה : אשכנזיה עם דם מרוקאי
תחביבים: לאכול
להימצא בן חברים , סרטים ועוד ...אם נפרט פה את הכל לא ישאר מקום בדף ... צבע אהוב: צהוב , כתום , ירוק , אדום ושחור . מאכל אהוב: קוסקוס , חמין . משקה אהוב: דייאט קולה . סוג בילוי אהוב(פאבים/מועדונים/קריוקי/סרטים וכו' ...):אז ככה אני אוהבת להימצא עם חברים אצלי בביתי הקט ואוהבת לראות איזה סרט טוב עם חבר/ים או לפעמים גם קריוקי . מה סיפור מאחורי הניק שלך? האמת שאין שום סיפור . מהו הניק מקורי בפורום בעיניך: אין תגובה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותך הכי: אההההההההההההההה איך הגעת לפורום?: מפה לאוזן האם יש אדם ספיציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/דעותיו? מיהו?: מאיוש המקורית - לפי דעתי היא כותבת בצורה מיוחדת . מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אל דאגה עוד יהיו)?: מאיוש המקורית , אפרתוש המאמוש, קרנוש טינה ועוד... בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: ללי , ילדה של החיים 19, דניאלה , דובונת אכפת לי , בקיצור את כולם . איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?: בגלל שאני עדיין לא מכירה את כולם אז הכי מצחיק אותי פה זאת מאיוש המקורית .

אם עד עכשיו היה לי סומק טבעי...

עכשיו גרמת לי להיות סגולה כבר
אני!? כתיבה מיוחדת!? תודה רבה, אני כותבת מהלב. ועל מצחיקה.... טוב נו...את לא משאירה לי הרבה ברירות:
"ככה את יפה... תודה רבה!!!
תודה רבה על כל המחמאות

מוקתית85

New member
../images/Emo140.gifחדשה פה..! ואם יש כבר שאלון...

טוב אז לפני הכל... שלום לכולם אני סיון... חיילת בת 21 מהצפון... האמת היא שאני קוראת בפורום שלכם כבר כמה שנים טובות (כן שנים..) אבל אף פעם לא כתבתי ולא הגבתי כי... טוב אני מאוד מאוד ביישנית... אז כן אני גם שמנמונת כמו חלק מהמדהימות והמדהימים כאן ויש זמנים שאני יותר סובלת מזה ויש זמנים שפחות... היום אחרי תקופה של שנתיים בצבא שהכרתי בה אנשים חדשים וחוויתי חוויות מדהימות אז אני יותר מקבלת את עצמי אבל כמו תמיד.. הדרך עוד ארוכה... אז אם תרצו להכיר או לשאול אתם מוזמנים אני בינתיים אענה על השאלון: כינוי-פה מוקתית85 אבל בחיים זה או סיוני סיוי או כל הטייה אחרת של השם שלי.. שם-סיון גיל-ב-27/10 אני אהיה בת 21 מזל-עקרבית עוקצת מקום מגורים-נהריה סטטוס-רווקה בלי יותר מדי הגדרות עיסוק-חיילת עדיין, בקבע... משתחררת עוד פחות מחודש עדה-אשכנזייה מכל הכיוונים תחביבים-מוזיקה,מחשבים,סרטים,חברות וחברים,ספרים וחיות צבע אהוב-יש לי 2 אוקיי? ירוק... ובייבי בלו...(שנקרא בעברית יפה כחול בתולי) מאכל אהוב-איטלקי (מאמא מיה) משקה אהוב-מים סוג בילוי אהוב-לא יוצאת הרבה אבל אם כבר.. פאבים,הופעות, סרטים... זאת לא היציאה בעייני אלה האנשים שעושים אותה סיפור מאחורי הניק-אממ..זה סיפור מפגר... יש לי ידיד והוא תמיד קרא לי בשם המלא שלי וזה הרגיז אותי כי אני אוהבת שקוראים לי בחיבה אז שאלתי אותו יום אחד איך הוא רוצה שאני אקרא לו בחיבה ושזה יהיה שם מיוחד לא כמו שכולם קוראים לו... אז הוא אמר מוקה.. אז החלטנו שהוא יהיה בשבילי מוקה ואני בשבילו מוקתית.. ולמה בתפוז? כי נרשמתי לפה (אחרי שהייתי שנים בשם אחר) תוך כדי שיחה איתו ולא עלה לי לראש שם אחר... הניק הכי מקורי בפורום-כל ניק מקורי ומתאים לאישיות שמאחוריו.. אין לי העדפות במילא אני אמציא לכולם שמות חיבה...חחח מההרגל... -כל מי שרוצה לספר את הסיפור מאחורי הניק שלו אני אקשיב בשמחה...- הגעתי לפורום לפני שנתיים שלוש... לא זוכרת איך.. אני חושבת שהייתי בתקופה לא טובה... שנה אחרונה בתיכון, לא הרגשתי טוב עם עצמי וחיפשתי מקום עם אנשים שיבינו אותי ושאני אוכל לדבר איתם... אבל כרגיל.. התביישתי והסתפקתי בלקרוא את כל הסיפורים המדהימים שלכם.. אז בכל מקרה עזרתם לי ותודה על זה! אולי עכשיו נוכל להכיר קצת יותר כשאני טיפה פחות ביישנית... -האם יש אדם ספציפי שבגללו אני קוראת יותר פה? לא.. הפורום עצמו והקסם בו וכל האנשים המקסימים והפתיחות לב והנדיבות והאהבה הענקית שיש פה בין דפי הפורום הם אלה שמושכים אותי לפה כל פעם מחדש.. אני פשוט נפעמת כל פעם מחדש לראות כמה אנשים יכולים להיות מלאי אהבה ותומכים ואני פשוט רוצה להיות כבר חלק מזה... -אין לי עדיין חברים פה בפורום... אבל אם יש מתנדבים אז יש פה בחורה שזקוקה לחברים... אני טיפה משוגעת אבל יש לי לב ממש טוב!... -הייתי רוצה להכיר כל אחד ואחד מכם לעומק... והלוואי וזה יתאפשר כי אני מהצפון ואתם רובכם מהמרכז.. אבל עם טיפה נחישות הכל אפשרי.. -איזה בן אדם הכי מצחיק אותי פה?... לכל אחד מכם יש יציאות פה ושם אבל אותי הכי מצחיק ציניות וגם זה לא חסר פה אז יצא לי לצחוק פה ושם בגללכם... טוב זה הכל לשאלון היכרות שלי... שיהיה לכם אחלה שבוע... ומקווה להכיר אותם קצת יותר טוב-אני הולכת להמשיך לקרוא את השאלונים שלכם...

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

עכשיו כשאת כבר הגבת להודעה ואת נחשבת לותיקה בקריאה שלך כאן אז מקוה לראותך חלק פעיל כאן בפורום. ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

matyc

New member
עונההההה

כינוי:matyc שם:מטי מרגלית גיל:30 מזל:טלה מקום מגורים:חולון סטטוס נשואה עיסוק:הנדסאית אלקטרוניקה עדה:בולגריה מלאה תחביבים:ברכה , טיולים ,ספרים צבע אהוב:אדום מאכל אהוב:בשר משקה אהוב:מים סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):הכל תלוי במצב רוח מה הסיפור מאחורי הניק שלך?השם הפרטי שלי ושם המשפחה (לפני הנישואין ) מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?פרה קטנה וחמודה ,ודובונת אכפת לי הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?כתומימיש איך הגעת לפורום?דרך ידיד האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?אני קוראת את כולם מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?החברה העיקרית זו מיטל אבל יש לי עוד המון חברות מפה בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:מאיוש, איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?ללי ומאיוש, נוריתוש

ניצם

New member
עכשיו אני!

כינוי:ניצם,למרות שמכנים אותי אחרים גם ניצנץ. שם:ירון גיל:31 מזל:טלה מקום מגורים:חולון סטטוס:במערכת יחסים. תחביבים:בעיקר רכב. עדה:אשכנזי עיסוק:חב" השכרת רכב. צבע:כחול,שחור מאכל:כבד עוף משקה:דיאט קולה סוג בילוי:סרטים,מסעדות הסיפור מאחורי הניק(למרות שרובכם יודעים):ניסיתי להכנס לתפוז בשם בדוי אך ללא הצלחה כי הכל היה תפוס.ניסיתי ניצן אך ללא הצלחה רק כאשר החלפתי את ה-ן ב-ם הצלחתי להכנס. הניק הכי מקורי:מצטער אני משוחד.
הגעתי לפורום:לאחר פרסום שראיתי בעבר בטלויזיה מישהו ספציפי שאני קורא:אין.הכל תלוי בנושא. החברה הכי טובה:הבת זוג שלי דובונת איכפת לי

lizush

New member
איזה שאלון מגניב... אני..

כינוי: ליזוש
שם: לירז
מזל: אריה
מקום מגורים: רמת הגולן
סטטוס: רווקה ומחפשת
עיסוק: פקחית ברשות שמורות הטבע
עדה: אשכנזית (אף אחד לא מושלם...
)
תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה, לנגן, לטייל ושש - בש... (מי בא נגדי?
)
צבע אהוב: כתום בד"כ (ועכשיו בדיוק מעבר לחום)
מאכל אהוב: המבורגר, הכל על האש, פסטות ומתוקים...
משקה אהוב: סודה
סוג בילוי אהוב: קריוקי, פאבים, ים ומועדונים
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? האקס שלי מלפני 10 שנים קרא לי ככה.
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? פולגרה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותך הכי? chin chin man
איך הגעת לפורום? אקס של אחת מהכותבות סיפר לי על המקום, וההודעה השניה בזכות מחייך והשלישית בזכות כולם..
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? מאיה המקורית - תמיד מקורית, מהנה ומחכימה.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? לצערי ההתרחקות הפיזית שלי מת"א גרמה לי להתרחק מעוד כמה אנשים...
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: יש כ"כ הרבה ואין מספיק זמן.. לאט לאט נכיר את המתמידים..
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? ללי, אפרת, דובונית ומאיה המקורית
זה היה קשה...

למעלה