הנה כמה דברים עליי (שידעתם...)
כינוי: Chicka - צ'יקה
שם: נגה
מזל: שור
מקום מגורים: איזור השרון
סטטוס: תפוסה
עיסוק: שיווק בחברת שטראוס-עלית (טובות הנאה יתקבלו במסרים)
עדה: נולדתי בארץ, אני מניחה שזה עושה אותי ישראלית. ההורים שלי -אבא נולד בארץ (משפחתו מתימן) ואמא שלי רומניה אסלית
תחביבים: קולנוע, מוזיקה, אינטרנט, לבלות עם חברות, שופינג
צבע אהוב: אני אוהבת את כל הצבעים חוץ מטורקיז
מאכל אהוב:סושי
משקה אהוב:פפסי מקס
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): סרטים, הופעות מוזיקה ואני הכי אוהבת לרקוד...
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? לפי 10 שנים בימיו הראשונים של האינטרנט הכרתי חברים מקנדה הרחוקה שהמשותף ביננו שהערצנו את להקת U2. מאוחר יותר, טסתי אליהם וזה היה הקיץ הכי מטורף בחיים שלי ואחת החברות שלי שם כל הזמן קראה לי צ'יקה (שזה בחורונת בספרדית) וזה פשוט נתפס
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? מוקרזת (גם בגלל שזה פשוט יושב עליה יופי) וכתומישמיש.
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? אני מכירה כמעט את כל הסיפורים של כולם אבל ה
איך הגעת לפורום?דרך גלישה בפורומים של תפוז, קראתי אותו שנה לפני שהחלטתי להצטרף ולכתוב בו.
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? אני קוראת כמעט את כולם, אבל אני מאד מתחברת עם התגובות של-נערה ושמה טל, לימון מוסיפה המון, ליאורי (ילדה של החיים), נילי, כתומישמיש, ילדהאישה וכמובן "מורי ומלמדי" -עופר123.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום? עופר
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק? יש כמה שמסקרנות אותי מאד, אני חושבת שאת נערה ושמה טל ודריה אני עדיין לא מכירה מספיק (לעומת השאר) והייתי שמחה להכיר אותן יותר.
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? אין ספק שללי באמת מטורללת, "במציאות" אודליה תמיד מצחיקה אותי (תעשי לי רזה
) אבל הכי מצחיק הוא עופר עם רוח השטות האינסופית שלו (תעשה לי בוצקי
)