שאלון הכרות

chicka

New member
הנה כמה דברים עליי (שידעתם...)

כינוי: Chicka - צ'יקה
שם: נגה
מזל: שור
מקום מגורים: איזור השרון
סטטוס: תפוסה
עיסוק: שיווק בחברת שטראוס-עלית (טובות הנאה יתקבלו במסרים)
עדה: נולדתי בארץ, אני מניחה שזה עושה אותי ישראלית. ההורים שלי -אבא נולד בארץ (משפחתו מתימן) ואמא שלי רומניה אסלית
תחביבים: קולנוע, מוזיקה, אינטרנט, לבלות עם חברות, שופינג
צבע אהוב: אני אוהבת את כל הצבעים חוץ מטורקיז
מאכל אהוב:סושי
משקה אהוב:פפסי מקס
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): סרטים, הופעות מוזיקה ואני הכי אוהבת לרקוד...
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? לפי 10 שנים בימיו הראשונים של האינטרנט הכרתי חברים מקנדה הרחוקה שהמשותף ביננו שהערצנו את להקת U2. מאוחר יותר, טסתי אליהם וזה היה הקיץ הכי מטורף בחיים שלי ואחת החברות שלי שם כל הזמן קראה לי צ'יקה (שזה בחורונת בספרדית) וזה פשוט נתפס
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? מוקרזת (גם בגלל שזה פשוט יושב עליה יופי) וכתומישמיש.
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? אני מכירה כמעט את כל הסיפורים של כולם אבל ה
איך הגעת לפורום?דרך גלישה בפורומים של תפוז, קראתי אותו שנה לפני שהחלטתי להצטרף ולכתוב בו.
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? אני קוראת כמעט את כולם, אבל אני מאד מתחברת עם התגובות של-נערה ושמה טל, לימון מוסיפה המון, ליאורי (ילדה של החיים), נילי, כתומישמיש, ילדהאישה וכמובן "מורי ומלמדי" -עופר123.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום? עופר
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק? יש כמה שמסקרנות אותי מאד, אני חושבת שאת נערה ושמה טל ודריה אני עדיין לא מכירה מספיק (לעומת השאר) והייתי שמחה להכיר אותן יותר.
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? אין ספק שללי באמת מטורללת, "במציאות" אודליה תמיד מצחיקה אותי (תעשי לי רזה
) אבל הכי מצחיק הוא עופר עם רוח השטות האינסופית שלו (תעשה לי בוצקי
)

גם אני פה ../images/Emo13.gif

כינוי: שכחתי
שם: מיה גיל: כמעט כמעט 29 מזל: מאזניים מקום מגורים: כרגע תל אביב אבל אוטוטו הופכת לקיבוצניקית סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה במערכת יחסים
עיסוק: אדמיניסטרציה עדה: 75% פולניה והשאר מטורקיה תחביבים: להיות פולניה
צבע אהוב: כחול, סגול מאכל אהוב: אין כאן מספיק מקום... משקה אהוב: אייס קפה גרניטה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): בתי קפה, קולנוע, תיאטרון מה הסיפור מאחורי הניק שלך? כך הרגשתי כשחשבתי על ניק, לרוב אישה אבל גם ילדה מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך ? צריכה זמן לחשוב על זה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? איך הגעת לפורום? דרך מכרה לשעבר האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? כתומי <כי אני תמיד מרגישה בהרצאה בפסיכולוגיה>, עופר <כי אני נהנית לראות כמה דרייב יש באדם אחד>, זאתי שקוראים לה טל <כי אני נהנית מהציניות שלה>, צ'יקה <פשוט כי אני אוהבת> מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? לא מגלה ולא מגלה
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: אין כרגע איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך ? שילוב של נילי וכתומי יחד

גמני רוצה ....

כינוי:
שמנה משגעת שם:
דקלה גיל:
27 עוד שבועיים (28.10) מזל:
עקרב מקום מגורים:
חולון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):
רווקה מחפשת עיסוק:
מלונאות עדה:
בעיקר סלט תחביבים:
קניות , חברים, צבע אהוב:
שחור וסגול מאכל אהוב:
תפוח אדמה , פסטה משקה אהוב:
מנגו סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):
בתי קפה לעיתים רחוקות פאב איך הגעת לפורום?
שמועות האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?
אני אוהבת לקורא את התגובות של POLEGRA מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?
אין לי פה אני צופה מהצד בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:
יש כמה אני לא ארחיב איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?
ללי

את בטוחה ????

הכל אצלי ברבעים רבע רוניה רבע רוסיה רבע בולגריה רבע יווניה וכולם חושבים שאני מרוקאיתתתתת

../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif עונה נה נה

כינוי:
דניאלההה שם:
אודליה / אודייי<כינוי חיבה בפורום> גיל:
29 וחצי אבל מי סופר
מזל:
דגים מקום מגורים:
חולון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):
נשואה
עיסוק:
עוסקת בביטוח כל הסוגים ואוטוטוטוטו סטודנטית לביטוח
עדה:
מרוקאית תחביבים:
שירה , כתיבה+סיפורת , מחשב ועוד,,,, צבע אהוב:
סגול וכחול מאכל אהוב:
בורקס על כל טעמיו
משקה אהוב:
פנטה אורנג' סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):
הכל מהכל אוהבת לבלות ולהנות . מה הסיפור מאחורי הניק שלך?
אין כל כך סיפור דניאלה לא היה פנוי ידיד שלי הוסיף ה כל פעם עד שהיה פנוי
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?
הניקים של שמות פרטיים הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?
אמממממממ איך הגעת לפורום?
הסתובבתי לי בכל הפורומים שהיו חדשים לי אני מותיקי הפורום הייתי פעם אוליביה חחח האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?
אני קוראת את כולם בעיקר כי אני מכירה פיזית. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?
אממממממ
דובונת היפיפיה. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:
התחלתי להכיר - צ'יטה לדעתי אדם מעניין עם המון חכמה. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?
אוייייי יש המון כאלה ללי ליאור דובי דקלו <עם הסיפורים > מאיה הליצנית ועוד,,,

שגיב GPZ

New member
גם אני יענה לכם....:)

כינוי: אופנובר שם: שגיב גיל: 22 מזל: שור מקום מגורים: בת ים(זה שאני מבת ים זה לא אומר שאני ערס.....) סטטוס: פנוי ומחפש עיסוק: מסגר(זה מורכב) עדה: מרוקאי יווני תחביבים: אופנועים פאבים מועדונים(מועדונים זה לא סימן שאני ילד קטן....) צבע אהוב: ירוק צהוב (גולני...) מאכל אהוב: שניצל ואורז והרבה הרבה הרבה הרבה קטשופ או ש.... הרבה הרבה הרבה הרבה קטשופ וקצת שניצל ואורז משקה אהוב: לא משנה מה העיקר שיהיה גזוז סוג בילוי: פאבים מועדונים כל השאר לא רלוונטי אליי כי אני חדש בפורום..... יש עוד שאלות???????

חובה זאת חובה../images/Emo13.gif

כינוי:ילדה של החיים19
שם:ליאור
מזל:טלה
מקום מגורים:כפר סבא (פרסומות סמויה לפורום כפר סבא 594)
סטטוס:מאוהבת ושייכת לאדם הכי מקסים בעולם
עיסוק:סטודנטית שנה ג' למשפטים, עובדת במשרד עו"ד וכרגע גם במכללה, ומחפשת עבודה נוספת
עדה:חצי עיראקית חצי פולניה
תחביבים:לרקוד, לשיר לעצמי באוטו, סרטים,להכין מתנות, לראות סרטים מצוירים, קניות,חברות ולעשות פזאלים של מליוני חלקים
צבע אהוב:נו באמת, ברור שורוד
מאכל אהוב:סושי ועלי גפן
משקה אהוב:תות בננה, מנגו ותפוחים
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):בעיקר מקום שאפשר לרקוד, או לזייף את נשמתי
מה הסיפור מאחורי הניק שלך?יש שיר מקסים שנקרא ילדים של החיים, ופעם הייתי בת 19
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?דובונת אכפת לי ונימשון
איך הגעת לפורום?החבר הראשון שלי הראה לי כתבה בהארץ על הפורום
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?אני אוהבת לקרוא את עופר וכתומי, אוהבת לקרוא את אודליה ואת ההסתכלות שלה על העולם, את נגי, את האופטימיות של מאיוש, ואת השינויים שדיקלה ומיטל עוברות.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?בעיקר אנשים שלצערי כבר לא כאן, אבל יש לי פה הרבה חברים טובים והרבה אנשים שיש לי המון מקום בלב אליהם
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:אפרתוש,טל ודריה
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?אודליה ודובי- שגורמות לי לכאבי בטן מרוב צחוק, ומאיוש המטורפת.

יאלה גם אני..

כינוי:לימון מוסיפה המון שם:לימור גיל: 34..כמעט 5 מזל:קשת מקום מגורים: סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה עיסוק: חינוך עדה:אשכנזיה תחביבים:מוסיקה, ספרים, שיחות עמוקות.. צבע אהוב:אדום מאכל אהוב: דגים משקה אהוב:מיץ גזר סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):לא משנה המקום, העיקר האנשים. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? פרסומת משנות ה-80 שהודבקה לי ע"י דוד שלי. מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? כתומישמיש הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? בועות ויש עוד כמה... איך הגעת לפורום? שיטוט מקרי הרחבי הנט. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? עופר, נגי, כתומי, נילי..יש עוד. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? יש כמה בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: מממ..בטוחה שיש, אבל צריכים להכיר כדיי לרצות להעמיק קשר לא? איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? עופר- הציניות המהולה באמונה בצידקת הדרך...

../images/Emo23.gifביקשה וקיבלה../images/Emo23.gif

כינוי:
דובונת איכפת לי
שם:
שרון
מזל:
אריה
מקום מגורים:
חולון
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):
תפוסה חזק
, ניצנץ שחרר קצת נו
עיסוק:
עדה:
חצי תמניה חצי יווניה
תחביבים:
כדורסל בעיקר
צבע אהוב:
גווני הסגול
מאכל אהוב:
כבד עם פירה
משקה אהוב:
דייאט קולה
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):
סרטים, פאבים, באולינג, מסעדה
מה הסיפור מאחורי הניק שלך?
חולה על הסידרה דובוני איכפת לי, אני נראת כמו דובון ואני טיפוס איכפתי, אז הכל מתחבר יחד
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?
אני לא?!
איך הגעת לפורום?
פתחתי כרטיס של מישהי בצ'אט ושם היה מצויין באיזה פורומים היא כותבת
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?
כל מי שאני מכירה וראיתי במציאות, אני קוראת אותו
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?
ל'ה שלי <אודי דניאלהההההההההההההההה>
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:
מיטל היחידה, לפי דעתי בחורה מדהימה ומעניינת
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?
לא חסר פה בלי עין הרע, אודי, ללי, דיקלה, ליאורי, עופר עם היציאות שלו, מאיוש

תודה מתוקה../images/Emo25.gif

ההרגשה הדדית גם אני הייתי שמחה להכיר יותר וכולם יסכימו איתי שאת אדם מקסים עם לב גדול

לילך2408

New member
התשובות "המקוריות" שלי... חח../images/Emo6.gif

היי... כינוי: לילך2408 שם: לילך גיל: 25 מזל: בתולה מקום מגורים: שוהם סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה ומחפשת עיסוק: סטודנטית עדה: חצי רומניה וחצי תמניה (שילוב מנצח חחח) תחביבים: לקרוא, לטייל, ים, מוזיקה, הליכה, לבלות עם חברים צבע אהוב: אדום, ירוק, לבן ולפעמים ורוד מאכל אהוב: אין משהו ספציפי משקה אהוב:מים, קפה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): בתי קפה, קולנוע, תיאטרון, ערב שקט בבית ובילוי עם חברים מה הסיפור מאחורי הניק שלך? לא משהו מקורי. לילך - השם שלי, 2408 - תאריך יומהולדת מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? לא חשבתי על זה כ'כ הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? אין לי מושג איך הגעת לפורום? יצאתי לדייט אחד ממזמן עם מישהו שהיה חבר בפורום והוא סיפר לי עליו - את האמת אני אפילו כבר לא זוכרת את השם שלו... אופסי :) האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? אני קוראת כמעט את כל ההודעות. ונהנת מכולן מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אין עדיין.. מישהו רוצה להיות חבר שלי??? בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: את כולם, כי אני לא מכירה אף אחד איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? לא זוכרת, יש כמה..
לילך

שלום,נעים מאד....

כינוי: - סקאיייי שם:-בר גיל:-28 מזל:-בתולה מקום מגורים:-ת"א סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):-תפוסה, מאוהההההבת עיסוק:-עצמאית עדה:-דור שלישי צברית לפני לפני ספרד טהורה תחביבים:-לקרוא,לרקודדדד,ולאכול. צבע אהוב:-לבן מאכל אהוב:-סושי מושי ובורקס גבינה "העגלה" משקה אהוב:-דם סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):-איייף אין לי כח לפרט מה הסיפור מאחורי הניק שלך?- אואוהו סיפור ארוך...אקצר מי שלידי מרגיש בשמיים ככה אומרים מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? - שלי הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותך הכי? -דנדי 30 איך הגעת לפורום?- דרך מישהו מיוחד! האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?- פולגרה למרות שלא יוצא לי להגיב אבל מעריצה גדוללללה. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?-אוי אוי החבר הכי טוב שלי הוא.....אשמור אותו לעצמי,בלי כיבודיםםם. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:-כבר הכרתי אותו לעומק ולצדדיו, ועוד אחת מתחיל בדנ...0 תנחשו לבד, כבר מכירה אבל לא מספיק. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? - אני את עצמי ומי שמסביבי חיחיחחחחה

עונה נה נה נה נה נה נה נה..

כינוי: ד י ק ל ה היחידה שם:דיקלה גיל:25 מזל:תאומים מקום מגורים:אשקלון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה (תפוסה כרגע
) עיסוק:מוקדנית בחברת חשמל עדה:חצי פרסיה חצי טריפולטאית תחביבים:ספרים, קולנוע צבע אהוב:ורוד מאכל אהוב:שוקולד משקה אהוב:תפוזים סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):קריוקי\סרטים מה הסיפור מאחורי הניק שלך?אין סיפור.. דיקלה היה תפוס דיקלוש גם דיקלושה גם דיקלונת התקשר לי מידיי עם מקלונת אז נתתי לתפוז לבחור.. מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?ניצם?! טוב נו.. אני אוהבת את של ילדה אישה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?עופר 123..?
איך הגעת לפורום?מישהי המליצה לי האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?טלי פולגרה ואפרתוש המאמוש. אוהבת את סגנון הכתיבה שלהן מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?יש לי כמה הכי טובות בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:מכירה ורק נהנית להכיר ימותר- ליאור ילדה של החיים
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך ללא ספק- ללי. ואחריה אודליה.. ומאיוש..

כפרה שלי, כל פגישה איתך

כל שיחה איתך, אני נהנת. אוהבת המון המון המון ומתה לתת לך אלף חיבוקים כמו בתמונה

למעלה