שאלון הכרות

KLSVM15

New member
עונה:)

כינוי:KLSVM15 שם:קארין גיל:16 וחצי מזל:תאומים מקום מגורים: פ"ת סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה עיסוק:תלמידת תיכון:) עדה:מרוקאית:) תחביבים:תאטרון תאטרון תאטרון צבע אהוב:ירווק שולט:) מאכל אהוב:אממ... אממ.. יש המון... חחחח בעיקר שוקולד לבן משקה אהוב:קולה דיאט זה באמת יותר טעים לי מקולה רגילה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):אני זורמת הכל טוב לי.. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? קארין לאב שרית ורי מאץ-שרית חדד לכל מי שלא הבין מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?שלי הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?אממ לא יודעת לא התעמקתי בזה איך הגעת לפורום?מהדף הראשי של תפוז:p האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? לא מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?חדשה עדיין... נראה עם הזמן:) בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: עוד לא הספקתי להכיר בכלל.. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?כנ"ל תשובה קודמת

יאני1

New member
אני עונה!!

יההה איזה כיף! כינוי: יאני1 שם: מעיין גיל:21 מזל: סרטן מקום מגורים: הוד השרון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): פנויה ומחפשת עיסוק: מטפלת במגע עדה: הונגריה תחביבים: בישול, מדיטציה, חיבוקים צבע אהוב: סגול מאכל אהוב: סלט עם טחינה\טלטל קאפוסטא (כרוב ממולא הונגרי) משקה אהוב: בירה שחורה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): פסטיבלים מה הסיפור מאחורי הניק שלך? מעיין-מעייני-יאני-יאני1 מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? קרנוש טיקה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? מרגריטה תות איך הגעת לפורום? דרך אפנה מלאה האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? ליאורי (ילדה של החיים) מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אלכס!! altex בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: ליזוש איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? עופר123

שאלון הכרות

תראו יש כמה וכמה אפשרויות לתשובות שלי: 1. שאני ייענה ברצינות לשאלון. 2. שאני ייענה בתשלומים (לא קרדיט) עד הבוקר או מחר בערב. 3. שאני ייעשה צחוק מהשאלון. מחק את המיותר כינוי: שרוליק האחד והיחיד שם: ישראל גיל: מי זה? 29 מזל: טוב, בתולה מהאוזן מקום מגורים: ראשון לציון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווק עד שלא יוכח אחרת ומי שמעוניינת מוזמנת ליצור איתי קשר עיסוק: אחראי מחסן בחנות צעצועים עדה: מי זאת עדה? כמה שאני לא אוהב מוצרי חלב תחביבים: ריקודי עם, אינטרנט, ספורט צבע אהוב: אין דבר כזה מאכל אהוב: האוכל של סבתא משקה אהוב: מים סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): פאבים, בתי קפה, ריקודי עם מה הסיפור מאחורי הניק שלך? אין יום בעבודה או בבית שלא קוראים לי ישראל ועם אני לא עונה אז קוראים לי שרוליק ועם בא להם לצחוק עליי ואני מרשה להם חופשי לעשות את זה אז הם אורמים לי כמה טוב שאין הרבה כמוך הבעיה היא שיש מיליונים מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? לא נתקלתי בדבר כזה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? עוד לא מצאתי איך הגעת לפורום? במקרה עברתי אז נכנסתי, ועשית על השאלה הזאת סקר אצלי בכרטיס אתם יכולים לענות. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? אני קורה 90 עד 95 אחוז מההודעות פה בפורום מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? יש אחד כזה והוא יודע את זה. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: יש כמה אני לא יתחיל לרשום איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? אני לא מכיר את כולם באופן אישי אז אני לא יודע לרשום את זה תגידו מה אני במשטרה מה זה חקירה מה אתם רוצים לגעת עליי הכל, אין לי בעיה את רוצים גם מידת נעלים חשבון בנק ופלאפון? אין לי בעיה עם זה רק תגידו.

תשובון היכרות

כינוי:יש לי הרבה כינויים : Alonardo , Purple Mushroom , תפסתי גם את הכינויי שמות שלי בעברית ובאנגלית (האנגלית לא מעודכן מפברואר) שם:אלון גיל:30.5 מזלות :דגים
, וסיני : דרקון. מקום מגורים:תל אביב סטטוס (רווק\פנוי אך לא מחפש/סתם אחד לא קשור): עיסוק:מיום ראשון הבא, עובד במפעל . עדה:חצי פולני חצי טריפוליטאי . תחביבים: אין לי תחביבים , אה כן , לשמוע מוסיקה , רוק\פופ עברי לועזי , ולראות בטלויזיה קליפים , ומשחקי כדורגל , וללכת להופעות פעם בחודש . צבע אהוב:ורוד , לא סתם , סגול . מאכל אהוב:פטריות שמפיניון , אבל זה נדיר , אז צ'יפס עם קטשופ. משקה אהוב:מיץ . סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):כל מה שכתוב בסוגריים. מה הסיפור מאחורי הניק שלך?אני אוהב פטריות שמפיניון , ואוהב את הצבע הסגול , שילבתי . דרך אגב , הכינוי שלי חוגג בקיץ 10 שנים . (קיץ 1997 , הקיץ הראשון של הicq
) . מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? בפורום ? או בתפוז בכלל ? Lyn , ניראה לי. הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?לא יודע . איך הגעת לפורום?דרך דובי ? ונישארתי בזכות כולן . האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו?אהמ , אולי . לא . מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?אין לי חברים , ולא בטוח שיהיו. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: לעומק ? לא יודע . מה זה עומק ? איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? יש כמה שגרמו לי לצחוק בימים האחרונים בפורום , לא זוכר .

Chin Chin Man

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

כינוי: Chin Chin Man שם: אורי גיל: 23 מזל: קשת מקום מגורים: חולון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווק ומחפש עיסוק: איש מכירות עדה: אשכנזי תחביבים: ספורט, טלוויזיה, חברים, לרקוד צבע אהוב: ירוק רעל מאכל אהוב: קוראסון משקה אהוב: קפה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): כל מה שרשום בסוגריים מה הסיפור מאחורי הניק שלך? ראו חתימה מטה מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? דובונית איכפת לי הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? Lin The Venus Girl איך הגעת לפורום? לא זוכר האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? ליאור (ילדה של החיים) מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אין לי לצערי בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: כולכם איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך: עופר

תורי ../images/Emo9.gif פיי יש לי הרבה

כינוי: לא רק פנים יפות (לשעבר בודדה בצללים למי שלא הבין מהחתימה) שם: מיטל גיל: 18 (ניראה לי שזה די בטוח להגיד וחצי) מזל: שור הכי שווה (אבל כל אחד יגיד את זה על המזל שלו) מקום מגורים: אור יהודה ערסלנד אבל אם אני רוצה להיות מדוייקת וסנובית אני אגיד נווה סביון (פקצוויל) סטטוס: המממ לא ברור עדיין אם הייתי בטוחה לגמרי היתי אומרת שאני יוצאת עם מישהו אבל אני לא אז אני כבר אגיד רווקה עיסוק: מחכה לצבא, שזה עוד בדיוק שבועיים (ושבע שעות 10 דקות ו47 שניות) ואז אני אהיה כניראה או צפ"טית (=מפעילת תקשורת נתונים והצפנה שאת זה אני מעתיקה מהמנילה כי אני לא זוכרת את הפרוש של חצי מהכיצורים המחורבנים של הצבא) או משקית שליטה (ולא זה לא התפקיד היחיד בצהל שהמדים שלו זה עור שחור ושוט!!!) אבל כעיקרון לא ידוע גם יכול להיות סתם פקידה עם סיווג בטחוני גבוהה עדה: גנטית? ערקית אבל אין שום קשר בין זה לבין איך שאני נראת מתנהגת או מדברת (ניראה לי אני הערקית היחידה בעולם שלמדה ערקית רק מיצפן) תחביבים: המון, להיות על המחשב בפורום בצאט או סתם במסנג'ר ובאיסי, לנגן בחלילית (זה דיי חדש יחסית כי מצאתי אותה רק לא מזמן ולא ניגנתי עליה מכיתה ו'), לראות סרטים והמון, לצייר וכל דבר אומנותי ויצירתי אוכל דבר שאפשר לעשות עם הידיים, לצאת לבלות צבע אהוב: ורוד בלי ספק (פקצה שכמותי) אבל לרוב זה כל הפסטלים ואדום חזק כזה (כמו צבע של יין) מושך אותי מאוד מאכל אהוב: יש המון, בעיקר ג'נק (מקדונלדס, סיני ופיצה HO MAY!), כל דבר מתוק (אבל גם לי יש את הגבול ובלגן שוקולד במקס ברנר הגיע אלי, פעם ראשונה שאני אומרת לא לרוטב שוקולד), סושי, סלט ירוק (עד כמה שזה נשמע אוכל של כוסיות אבל אם תמשיכו לקרוא...) סטייק מידיום רייר!!! אחחחח אלוהים!!! משקה אהוב: בבית? אשקוליות דיאט של קריסטל שאני מחסלת מזה בקבוקים כמו אלכוהוליסטית ישר מהבקבוק, תפוזים ואיך אפשר לשכוח אורגזמה סוג בילוי אהוב: בזמן האחרון (הודות לרותם) מקומות הבילוי שלי חייבים להיות בת"א. אלה שאני אוהבת הם מקומות שקטים יחסית בתי קפה, ים, בארים (ששם אני כבר גרמתי לפדיחה לא נורמלית עם המשפט המטימטם לברמן "אתה יכול לעשות לי אורגזמה") או סתם להסתובב בחוסר מעס או סתם לויינדו שופינג עם אימא מה הסיפור מאחורי הניק שלך? עברתי די הרבה ניקים ב3 שנים (ליתר דיוק 4 אבל לא משנה) בגלל שהייתי די בדיכי והרגשתי לבד ורציתי לשדר מסתוריות, אז בודדה בצללים, אבל מאז עברו איזה חודשים, ורכשתי חברים חדשים והתחלתי לצאת יותר אז יצאתי מהדיכי (שלא נדבר על זה שזה עיצבן השאלה "למה את בודדה?" בצאטים ומאנשים אחרים). עכשיו, מראש אני מתנצלת אם זה הולך להישמע נרקיסיסטי, את הנוכחי לקחתי הראה ממשפט שאני בטוחה שהרבה בפורום הזה שמעו בכל מני צורות וגוונים "יש לך פנים כלכך יפות", אז אחרי פחות או יותר 12 שנים ששומעים את המשפט הזה ו\או מחמאות אחרות למדתי שזה לא רק מה שיש בי שיפה: יש לי אופי יפה, וגם שכל לא חסר לי וכן... גם הגוף שלי יפה, אז אני לא רק פנים יפות - יש בי עוד הרבה דברים יפים
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? המממ לא מתעמקת בזה כלכך הרבה אבל קופץ לי לראש Chin Chin Man כי זה פחות או יותר היחיד שעד היום אני לא ממש קלטטי בדיוק מי זה (לפי החתימה אני חושבת שזה משהוא מחברים ואם מישהוא יכול להאיר את עיני אני אשמח) הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? כמו שאמרתי אני לא ממש מתעמקת אבל מהמשתמע למעלה כניראה שוב Chin Chin זוכה איך הגעת לפורום? פייי האמת? אין לי ממש מושג, יש סיכוי מהעמוד הראשי כמו הרבה, יש סיכוי שבאיזה יום של חוסר ביטחון לא נורמלי חיפשתי נחמה ויש סיכוי שזה בכלל התחיל מההורים שלי שהיו לפני 4 שנים פעילים מאוד בפורומים אחרים ועודדו אותי להיכנס לפורומים ולכתוב על מה שמציק לי, תודה שהביאתם אותי עד הלום
את השאר אני אשלים יותר מאוחר כי מחכים לי בחוץ....

השלמות שם הבוקר

האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? המממ יש שניים לדעתי שאני מוצאת בזמן האחרון שעובר לי בראש "מעניין מה הוא אמר?" כל פעם שאני רואה שהם הגיבו או כתבו הודעה עופר 123 וlb22 שעם שניכם אני מזדהה ויכולה להבין תמיד... מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? רותמותק למרות שכבר לא ממש רואים אותה בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: המממ lb22 איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? לכול אחד יש את היציאות שלו לא חושבת ששמתי לב למישהוא מסויים

lb22

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואלה ... איזו מחמאה :) את התגובה המלאה אני אתן רק בערב....אני הולך לעבודה...או יותר נכון להתקע בפקקים בדרך לעבודה.

תשובות

כינוי:**** a girl named tal שם: ***טל גיל: *** 30 מזל: ***בתולה מקום מגורים*** חיפה: סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):*** פנויה ומחפשת עיסוק:*** תיירות עדה:*** קהילת האצולה המרוקאית תחביבים***: אף פעם לא אהבתי ת'סעיף הזה צבע אהוב:*** כל הצבעים מאכל אהוב:*** אין משהו ספציפי, אוהבת הרבה דברים משקה אהוב:*** משתנה... עכשיו אני בתקופה של מים תפוח סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...)***: פאבים, בתי קפה, בית, תאטרון, קולנוע, יםםםםם מה הסיפור מאחורי הניק שלך? ***טל היה תפוס ורציתי להשאר עם השם שלי מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?*** אממממ לא זכור לי אחד כזה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?*** גם כזה אין איך הגעת לפורום?*** לא מגלה האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?*** המוקרזת ונילי אין מצב שאני מוותרת, פולגרה כי היא אמיתית ברמות מטורפות כשהיא מחליטה להיפתח, דניאלה כי היא חכמה ומתוקה, מישמיש כי זאת מישמיש, ועופר כי זה עופר, ובטוח יש עוד כמה אבל אני סנילית וגם לא יכולה לכתוב מגילה... מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?*** למען האמת לא יצא לי לפתח חברויות של ממש אבל בכל זאת מיהו החסר הכי טוב שלי כאן? ללא ספק אדון מנהל בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:*** לא חושבת שיש מישהו כזה איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? ***נראה לי שהמוקרזת , כשהיא חוטפת ת'קריזות שלה אני מבסוטית

מצטרפת :)

אני די חדשה,יצא לי לרשום כמה פעמים :) כינוי:מירית עדן שם:מירית גיל:22 מזל:בתולה (שששש לא לצעוק את זה) מקום מגורים:רעננה סטטוס:רווקה (זקוקה נואשות לגברבר :) ) עיסוק:עכשיו מובטלת :( אבל מחפשת... עדה:אשכנתוזה תחביבים:לשיר ולצייר וגם מידי פעם מחשב צבע אהוב:ורוד רולזזזזזזזזז אבל גם שחור בא לי בטוב מאכל אהוב:אוהבת כמעט את הכל(מה לא רואים?) משקה אהוב:דיאט קולה,פטל ענבים דיאט :) סוג בילוי אהוב:אוהבת מאוד לבלות בפאב ודיסקוטק טוב,קריוקי, מה הסיפור מאחורי הניק:מירית (שם שלי) עדן(שם שני שלי) איך הגעת לפורום:גם שמנה גם יפה וזה הפורום המתאים :) :) שאר השאלות לא כל כך נוגעות לגביי כי עדיין לא הכרתי פה אנשים אבל תמיד אשמח להכיר :)

דריה27

New member
עונה בשמחה

כינוי:דריה 27, כמה מקורי אהה? האמת שכבר צריך להיות דריה 28 שם:דריה גיל:28 מזל:בתולה מקום מגורים: בחודש האחרון גבעתיים, אבל נראה לי שאני חוזרת לתל אביב בקרוב, גבעתיים קצת משעממת אותי. סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה, במערכת יחסים. עיסוק: בתחום השיווק עדה: אמא חצי מרוקאית חצי אשכנזייה. האבא הביולוגי ברזילאי (לא יהודי למי שתוהה). האבא החורג ס"ט. תחביבים: לרבוץ בים, קריאה, ספורט,סרטים, לשחק שש בש, וקצת לא נעים להודות אבל אני פריקית של פליי סטיישן, לא נראה לי שיש משחק שאין לי בבית. צבע אהוב: שחור אדום לבן, עדיפות לשחור. מאכל אהוב: יש הרבה, אני מאוד בקטע של בשר. משקה אהוב: קולה, והאמת שגם אוהבת לשתות מיים. סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): פאבים. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? אין סיפור, פשוט השם שלי והגיל שבנתיים השתנה קצת. מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? צ'יקה, אני מתה על הכינוי הזה. הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? צ'יקה אלא מה? איך הגעת לפורום? ראיתי בטלויזיה , התלהבתי ונכנסתי. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? משתדלת לקרוא את הרוב, במיוחד אם נושא ההודעה מעניין אותי. במיוחד אוהבת את התגובות של לימון (כל כך חכמה), של ליאורי, נגה, יאני ואחת ששמה טל. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אין כזה, אני לא בן אדם של חבר טוב אחד, רוצה להנות מכולם. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: נגה, שהפוסטים שלה מרטיטים לי את הלב, איזה בלוג מופלא, חכם, אמיץ ומרגש. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? יש הרבה מצחיקים ברוך השם, ללי, דובונת,דיקלה...והרשימה עוד ארוכה.

chicka

New member
../images/Emo9.gif

תודה מותק על המילים החמות, מאד מחמיא ומרגש

DANDI 30

New member
טוב נו רק בגלל שביקשת והכנת

כינוי:DANDI 30 - למרות שאני כבר בת 33 שם: עדי גיל: 33 מזל: דגים מקום מגורים: סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן.פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה עיסוק:גרפיקאית עדה:חצי בולגריה חצי סורית תחביבים:לצייר, לקרוא, טיולים, סרטים צבע אהוב:כחול, שחור, אדום מאכל אהוב:סטייק משקה אהוב:פנטה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):פאבים מה הסיפור מאחורי הניק שלך?אין שום סיפור ככה קראו לי מאז ומעולם בבית מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?ניק מקורי? וואלה לא יצא לי לחשוב על זה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?לא ממש מכירה את הסיפורים מאחרי הניקים חוץ מאשר את של ניצם איך הגעת לפורום?במקרה היה משעמם התחלתי לגלוש והגעתי האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?לא אני כמעט קוראת את כולם חוץ מכמה בודדים שלא פותחת אפילו מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?בעקרון דקלה אבל פחות או יותר עם כולם, יש כאלה שיש לי יותר שיחה איתם ויש כאלה שפחות בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:את רובם מכירה מספיק טוב איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? יש כמה, אודליה- אני יכולה שעות לשבת בצד ולהסתכל על מה שהיא עושה או אומרת, ללי גם מצחיקה אבל לא שהיא כמה בבוקר רק אחרי כמה שעות, דיקלה יש לה את הקריזות המצחיקות שלה

למעלה