שאלון הכרות

שאלון הכרות

דניאלההה העלתה כאן דבר מאוד חשוב: יש כאן המון חדשים בפורום וותיקים שנעלמו. הבטחתי אז קיימתי: שאלון הכרות-----> חובה על כולם לענות
כינוי:
שם:
מקום מגורים:
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):
עיסוק:
עדה:
תחביבים:
צבע אהוב:
מאכל אהוב:
משקה אהוב:
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):
מה הסיפור מאחורי הניק שלך?
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?
איך הגעת לפורום?
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?
תודה רבה לקרנוש טיקה בעזרת כתיבת השאלון ולדניאלההה בהגיית הרעיון

עכשיו גם עונה../images/Emo13.gif

כינוי:מאיוש המקורית.
שם:מאיה.
מזל:אריה.
מקום מגורים:אשדוד
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):פנויה ומחפשת
עיסוק:סייעת בגן ילדים ומפעילה ראשית בחברת הפקה
עדה:אשכנזיה עם זיקה לעדות המזרח
תחביבים:לשיר והמון!!! בכלל כל מה שקשור למוסיקה (לשיר, לנגן/לתופף, לרקוד, להאזין למוסיקה וכו'), מחשבים, פלאפונים, לאסוף פעמוני רוח, לאסוף כל מה שקשור לפו הדב
, שופינג ולישון.
צבע אהוב: כחול ולבן.
מאכל אהוב:בלינצ'ס (שאמא שלי מכינה) במילוי ריבת תות שדה או גבינה.
משקה אהוב:פרישייק בננה מלון על בסיס חלב עם גלידת וניל.
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):קריוקי ואם אפשר אז עוד קריוקי וגם פאבים.
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? אני מאוד אוהבת להיות מקורית: במתנות, בשטויות של החברה בהכל וכשרציתי רק מאיוש אז הכינוי היה תפוס ואז נתנו לי בחירות להוספה וזה הכי התאים לאישיות שלי.
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?שלי!?
דובי הפעם הקרדיט בא אליך.
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותך הכי?של לימון וצ'יקה.
איך הגעת לפורום?ילדהאישה המליצה לי על הפורום לפני 3 שנים. הייתי אז מצ'וטטת המון בחדר "רק שמנות" בצ'אט הבסיסי והייתי בין הקבועים ואז יום אחד היא פנתה אלי בפרטי ואמרה לי שיש מקום שהיא היתה מאוד רוצה שאני אכתוב בו ויביע את דעותיי. הייתי כותבת אז לא הרבה ובגלל העבודה והחיים האישיים נאלצתי לעזוב, אך לפני שנה ביום ההולדת שלי ושל ללי הגעתי לבולדוג ופגשתי את כל הפורום המדהים הזה שגרם לי להתאהב ממבט ראשון
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?פולגרה, למרות שאני לא מגיבה המון להודעות שלה, אבל נהנת מהכתיבה שלה, אפרתוש המאמוש, דניאלההה שעושה לי תמיד טוב בלב
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?קרנוש טיקה אחותי היקרה.
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:DNDI30 שמעתי שאת אדם מיוחד ונהנת להתכתב איתך במסנג'ר ותמיד רוצה להכיר יותר, מטי- מטוש רוצה להכיר עוד.
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?קרנוש טיקה, אפרתוש המאמוש, ללי מטורללי, דניאלההה ויש אחת שאין לה אלוהים, מעבולה עם קבלות: מאיוש המקורית
אוהבת המונים את כולכם ואשמח להכירכם. שמה גם תמונה לכל המעוניין לדעת איך אני ניראת: מצויין!!!

תוספות:

האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? ליאורי יקירתי (שותפתי לעתידירה בעתיד
) מרגיעה אותי בכתיבתה וכמובן דובנת איכפת לי שנעלמה לאחרונה מהמסך
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: דניאלההה, דובונת איכפת לי וכמובן את שותפתי לדירה בעתיד את ליאורי.

matyc

New member
../images/Emo140.gif גם אני אשמח לכירך יותר

ממה שהכרתי את פשוט נהדרת

גם הותיקים יותר יכולים לענות?=]

גם אם לא- מי שואל אותך יא איבני? יאללה, התשובות שלי: כינוי: LIN THE VENUS GIRL שם:אלינה, לין, לינה, לינע, לינוש, מאמי, מותק, בובי, ואפילו לינזק.. פעם לפני הרבה זמן... וכו'. גיל:19 עוד חמישה ימים. מזל:מאזניים שולת!!!1 מקום מגורים: אור עקיבא CT <ולא, לא הבדיקה> סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): וואי מסובכת...בעיקרון? רווקה עיסוק: עובדת.. בשירותי בריאות כללית.. עדה: מולדובנית <זה השכנים של הרומנים> תחביבים:מחשב, סרטים, סקס <נו מה אני אעשה, לא השתניתי>, להיות עם חברים, לנהוגגגגגגגגגגגגגגג, לשמוע מוזיקה, לישון, לקרוא ספרים צבע אהוב: כתום מאכל אהוב:גבינת שמנת משקה אהוב:פפסי מקס סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):סרטים, פאבים-אם ממש חייבים.. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? ונוס-אלת היופי, המאפיין של מזל מאזניים, שזו אני, ולין, זהו שמי השני... מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? לא יודעת לא חשבתי על זה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? הסיפור מאחורי הניק של גאגא, בייבי מה זה SOLEE??? איך הגעת לפורום? לא זוכרת, לפני שלוש שנים... האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? לא מגלה. סוד מדינה
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? סולי שלי. הלא היא גאגא המפורסמת בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: איזה עומק? חיח סתם, אממ, את מי שאני רוצה להכיר לעומק, אני כבר מכירה או עוד אכיר.. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? LOL!!! ~לינע~

תשובות...

אמנם עזרתי בכתיבת השאלות אבל עכשיו הגיע הזמן לענות...
כינוי: קרנוש טיקה
שם: קרן
מזל: בתולה
מקום מגורים: אשדוד (או למתחנחנים שבינינו קיבוץ אש-דוד
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): תפוסה חזקקקק (שלוש שנים ושלושה חודשים
עיסוק: סטודנטית
עדה: הודית גאה!
תחביבים: לבשל-ממש ממש ממש אוהבת לבשל (תשאלו את אפרתוש המאמוש איזה טעים האוכל שלי
) לישוןןןןן והמוווווווון ולגלוש בנט (מין הסתם)
צבע אהוב: בבגדים הצבעים השולטים הם- אדום, שחור, וכחול (יש גם סגולים), אבל צבע שלא קשור ללבוש- ורוד/סגול-פתאום אני מרגישה ילדה קטנה שאוהבת צבעים של "בנות"
מאכל אהוב: אווווווו יש הרבה- חולה על האוכל של אמא שלי (הודי כמובן), פיצה אהובתי
,ואוכל איטלקי=יאמיייי
משקה אהוב:
מיייייייייים
-מחייה הגוף והנפש!!! כשאני באמת צמאה- מים
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): קריוקיייייייי, דאנס בארים- אוהבת מאווווד לרקוד
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? סיפור קצת ארוך... פעם קראו לי "21קרנוש" ואז הייתי קבועה ב-20 פלוס והיתה שם אחת שקראו לה "קרנוש21" וכולם התבלבלו ואז הכרתי את חבר שלי שהמליץ לי להיות מקורית ולשנות את השם שלי למשהו שקשור להודים וכך אני אהיה ייחודית, וכך יצא שהפכתי להיות קרנוש(=קרן) טיקה(=הנקודה האדומה שההודיות שמות על המצח)
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? ממממ... אני חשבתי על השאלה הזו ולא חשבתי מה אשיב בעצמי... וואלה אני חושבת שדניאלההה זה מקורי היות וקוראים לה בכלל אודליה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? ושוב חזרתי לדניאלההה שמאוד הייתי רוצה לדעת על מה ולמה דווקא דניאלה ועל מה ולמה שלוש ה' בסוף? האי האי האי (במבטא מרוקאי כבד
)
איך הגעת לפורום? דרך מאיוש המקורית
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? אני קוראת את מאיוש המקורית כי- א. היא חברתי,ב. היא אדם חכם בעיני שתמיד יש מה ללמוד ממנה. והאדם השני שאני קוראת לרוב זאת אפרתוש שנתברכה בכתיבה מרתק ונעימה לקורא.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? מאיוש המקורית כמובןןןן
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: יש כמה... שרון (דובונת אכפת לי) נראית לי אדם מרתק שיש מה ללמוד ממנו וחוץ מזה אדם שבטוח אני אתחבר לראש שלו, אותו כנ"ל לגבי אודליה(דניאלההה).
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? ללא שום ספק מאיוש שלי וגם ללי שמצליחה להצחיק אותי עד דמעות
לשתיכן.
פיייייייייייייייי זה היה ארוך ומתיש
אך כיף באותה המידה!!! מחכה לתשובות שלכם אנשים... שיהיה המשך חו"ל המועד שמייייייייייח

erezgi

New member
אני ראשוןןןןןןןןןן סוף סוף.....|בנד

כינוי: בפורום יש שמועה שקוראים לי פינגווין שם:ארז גיל:24 מזל:עקרב מקום מגורים:רמת גן סטטוס: במערכת יחסים חזקה וארוכת טווח עיסוק: סטודנט +.... עדה:מצרי תחביבים:הכל, זורםםםםם צבע אהוב:תכלת מאכל אהוב:שווארמה משקה אהוב:דיאט ספרייט עם הרבה קרח סוג בילוי אהוב:פאבים,בית קפה,קריוקי,סרטים,סטנד אפ מה הסיפור מאחורי הניק שלך?שם+התחלה של המשפחה מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?פק"ח הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? ...... איך הגעת לפורום?דרך ידידה בעבר האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?שומר לעצמי מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?יש כמה אבל החברות הכי טובות הן דיקלה היחידה ודובונת אכפת לי בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:את המיוחדים אני מכיר איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?דיקלה,דובי,אודליה,ללי אחלה שאלון מאיוש,תמשיכי ככה.... געגתייייייייייייי

תשובון הכרות

כינוי:נו.. רואים למעלה שם:מי שלא יודע .. לא צריך לדעת כניראה.. גיל:לא שואלים אשה על גיל וגם לא על משקל
מזל:טלה מקום מגורים:הנה אנשים גרים בתוך נייר עיתון
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):אין פה סטטוס שמתאר אותי... אני רווקה ולא מחפשת!!!
עיסוק:עובדת+ לומדת+ עוד מלא דברים... עדה:russian תחביבים:אוהבת לשבת ולא לעשות כלום
צבע אהוב:אני בתקופה הירוקה מאכל אהוב:יש 1000000 משקה אהוב:מים
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):גם וגם וגם וגם וגם... אוהבת ההההכל מה הסיפור מאחורי הניק שלך?שיר של וויטני יוסטון מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?לאיודעת.. לא התעמקתי בזה בחיים
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?מממ.. אני מתעניינת בבני אדם... כולם כולם... בלי קשר לניקיהם
איך הגעת לפורום?גלשתי משעמום במשרד בו עבדתי וקראתי את הפרום..(היתי בארה"ב בתקופתו ולא היה לי מקלדת בעברית) .. אחרי שנים כשחזרתי לארץ התחלתי להשתתף באופן פעיל.. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?לא.. לא במיוחד..אני יותר מתעניינת בנושא מאשר בכתיבה של מישהו ספציפי.. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?זהבית ועדי בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:קשרים בין בני אדם נוצרים באופן ספונטני.. אז אני זורמת לי... בכיף רוצה להכיר את כוווולם.. איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?זהבית ללא ספק.. אם כי היא משתתפת בפורום כרגע.....

TULLYKA1987

New member
אני אני אני אני

כינוי: טוליקה1987 שם:רויטל,טולי,טולטול,עזרא,כוסית,זונה(חח),בהמה....חחחבדיחות של חברות שלי גיל:19 וחצי,במרץ 20 מזל:דגים מקום מגורים:פ"ת ...אוף.. סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):פנויה ומחפשת עיסוק:חיילת עדה:רוסיה רומניה תחביבים:לשיר לדבר לקרוא שופינג לטייל לצאת עם חברות קולנוע TV צבע אהוב:שחור אדום ורוד ירוק מאכל אהוב:דג של אמא שלי(מתכון בפרטי) משקה אהוב: סודה(חח ..) וודקה תפוזים, סטלה ארטואה... סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):סרטים פאבים קריוקי מה הסיפור מאחורי הניק שלך?טוליקה-הכינוי שלי..1987-שנת הלידה...לא כזה מסובך מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?פלגורה... הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?כנ"ל איך הגעת לפורום? לבד..שוטטתי והגעתי... האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?לא מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?רולי חח בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:כולם נראים אחלה איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? רולי המקורית..תכירו אותה..תראו כמה היא קורעה

למעלה