שאלון הכרות

הגיע תורי../images/Emo68.gif

כינוי: היחידה mital שם: מיטל גיל:28 מזל:אריה מקום מגורים:פתח תקווה סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה עיסוק: מאפרת ומעצבת תכשיטים עדה: חצי לבנונית חצי פרסיה תחביבים: אומנות אומנות אומנות צבע אהוב: בעיקר ורוד סגול ואדום מאכל אהוב:פנקייק (עשיתם לי חשק) משקה אהוב:פרי שייק סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): בעיקר לרקוד וכל השאר מה הסיפור מאחורי הניק שלך?לא מיוחד השם שלי ותוספת של המחשב מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? ילדה של החיים הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? איך הגעת לפורום? חברה המליצה לי האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? קוראת כמעט את כולם מיהו? במיוחד את "דניאלההה" אוהבת את הסגנון שלה מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? מטי החברה הכי טובה וכמובן יש עוד מהממות בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: יש הרבה שרק עכשיו אני מרשה לעצמי להפתח ולהכיר יותר איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? ללי כמובן, מאיוש וצוות דאבל D

אני :)

כינוי: יפעת רעות שם: רעות יפעת גיל: 25 מזל: שור מקום מגורים: ראשון סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה ומחפשת עיסוק: בעלת עסק בתחום החינוך עדה: אזכנז תחביבים: קריאה, אינטרנט, סרטים ועוד צבע אהוב: יש הרבה, כרגע זה הלבן. פעם היה סגול ועוד מאכל אהוב: יש הרבה אבל שניצל אמיתי זה טוב גם במבה ושוקולד משקה אהוב: לאסי או מילקשייק סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): סרטים אבל אשמח גם לקריוקי מה הסיפור מאחורי הניק שלך? השם שלי מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? אני לא יודעת כי זה השם של כל אחד ואין שם אחד יותר טוב מאחר הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? איך הגעת לפורום? לא זוכרת כבר האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? לא מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אין. לא אוהבים אותי :( בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: כולם איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?

עופר 123

New member
תשובותיי

כינוי (יש כמה): Super FAT, האיש בעל אלף הצמיגים, נרדם על השמנות. שם: ע' (למרות שעדיין לא התלוננתי על הנשיא קצב) גיל: בר מצווה פעמיים. מזל: לפעמים יש, לפעמים אין. מקום מגורים: חולון סיטי. סטטוס: משועבד לבנק. עיסוק: כותב מכתבים לאנשים שמעצבנים אותי. עדה: עדה חתונה זה יעבור. תחביבים: לעשות לק בציפורניים. צבע אהוב: יש שניים - משה את ויקטור שצבעו לנו את הבית. מאכל אהוב: כל מה שלא אוכלים בפורום "טבעונות וצמחונות". משקה אהוב: אקונומיקה. במיוחד זה בטעם לימון. פותח את הצנרת יופי. סוג בילוי אהוב: לק בציפורניים. זה הרבה יותר מתחביב. זה וואחד בילוי. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? שמי אחת שתיים שלוש, או בקיצור 123. הבעיה היא שהכרטיס 123 היה תפוס, אז התחלתי לנסות להוסיף לו שמות. בסוף עופר 123 היה פנוי ונשארתי עם הניק הזה. מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? יש שניים: המקורי משנת שישים ושש, מאיוש המקורית. הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? השאלה הזו היא תרגיל בתחביר? איך הגעת לפורום? לקחתי טרמפ. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? אני קורא יותר את פולגרה בגלל כתיבתה: כשכל הודעה שם כוללת שני עמודי פוליו מלאים בכתב צפוף, אני בהחלט קורא אותה יותר בגלל כתיבתה. (כפרות עליך). מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? הייתי אומר שנגה. היא נחמדה, זאתי. בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק? יש שאלות שאם אענה עליהן, יהיה לי חשבון פתוח עם הרשויות
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? מוקרזת, במיוחד בימים שהיא רגועה (כן, היו שלושה כאלה בשנה האחרונה).
ע'

שירנושה

New member
אנייייי...../images/Emo140.gif

שם:שירן.. גיל:22 מזל: שור מקום מגורים: ראשון לציון המדהימה סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה ומחפשת.. מישהו אולי?
עיסוק: מנהלת חנות.. עדה: טורקיה ואשכנזיה ( מה לעשות אף אחד לא מושלם)
תחביבים: ים, בריכה, ספרים סרטים, להתעסק בעיצוב( בעיקר תכשיטים) מוזיקה פאבים בתי קפה סרטים וספרים. צבע אהוב:אדום מאכל אהוב: ספגטי בולונז משקה אהוב: דיאט קולה לימון (מכוררררררררררררה) סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): פאבים מה הסיפור מאחורי הניק שלך? מייצג את השם שלי ולא יותר! מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? אמממ.. לא חשבתי על זה... הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?@@###$$%%^^ איך הגעת לפורום? בעבר לבד נעלמתי ואפרתוש המאמוש הזו וללי מטורלי המקסימה החזירו אותי.. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? אפרתיייייייייי בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?

polegra

New member
שאני לא אדבר על עצמי? חחחח

כינוי: Polegra
שם:טלי
מזל:סרטן
מקום מגורים:רעננה
סטטוס: בהריון אז כאילו...דההההההההה
עיסוק:היסטריה במשרה מלאה
עדה:רומניה מכל הכיוונים
תחביבים:אכילה למרחקים קצרים וארוכים גם יחד , ציור , כתיבה ולטפס על העצבים (תשאלו את ליאור היא הייתה עדה לזה)
צבע אהוב:משתנה כרגע בורדו ואפור
מאכל אהוב:פירה עם כבד ובצל שאמא שלי מכינה..יאמיייייייייייי
משקה אהוב:קפה קר על חלב
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):כרגע? בטן גב מול סדרות שאני מריצה בDVD שלא היה לי זמן לראות שנים תוך אכילה ולנסות בלי פרורים
מה הסיפור מאחורי הניק שלך?כתבתי את זה פעם...זה שם של קוסמת חזקה מספרי פנטזיה שכשהייתה נערה חשבה שהיא הכי מכוערת בעולם והלכה לגור כמה שנים על עץ רק כשאחותה היפה התחתנה היא ניאותה להתקלח ולהסתדר וגילתה שהיא אחת מהנשים היפות בתבל
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?מממממ....פרה קטנה וחמודה - מתה על השם של פק"ח
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?מממממ.....אין כזה
איך הגעת לפורום?לאט ובזהירות ביום ממש משעמם בעבודה
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?לימון נערה ושמה טל עופר123דגמלוח וכתומיש
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?בדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אלך חחחחחחח
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:אפשר גם לרוחב?
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?ללי , אין ספק פשוט מלכה!

אהממממ... ../images/Emo9.gif טוב נו יאללה../images/Emo3.gif

לאלה שאני חברתם הטובה בפורום- נשבעת שלא ידעתי... חיחיחי
לאלה שאני הכי מצחיקה אותם- נשבעת שלא התכוונתי!
לאלה שקוראים אותי בגלל כתיבתי- נשבעת שהתאמצתי לשים פסיקים ונקודות כמו שצריך רק כדי שתאהבו את הסדר והניקיון בהודעות שלי
חוץ מזה, ידעתי שיעלה שאלון כזה בפורום ורציתי ליהיות התשובה לשאלה הזאת
ולאלה שרוצים להכיר אותי לעומק- תשבעו באמא'שכם!
כינוי: אפרתוש המאמוש
שם: אפרת
מזל: עקרב
מקום מגורים: מעלה אדומים
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): רווקה תפוסה
עיסוק: משוחררת מצה"ל, מחפשת את עצמי, בינתיים אני עובדת בעבודות זמניות פה ושם
עדה: חצי תימניה חצי אשכנזיה
אני יודעת שזה שילוב קטלני
תחביבים: כתיבה, בעיקר שירים, אוהבת מוסיקה עברית מאוד, אוהבת את הים, לבלות עם חברים, אינטרנט, לא סובלת טלויזיה,
אוהבת לאכול
אוהבת לקנות איפור, בגדים, נעליים-כל מה שקשור לטיפוח. אוהבת נופשים (זה גם רמז לדאבל D)
צבע אהוב: כחול/אדום
מאכל אהוב: אמממ... נראה לי סושי, יש המון דברים שאני מגלה לאחרונה, אני אוהבת לאכול, והרבה.
משקה אהוב: מים.
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): פאבים בעיקר, מועדונים לעיתים רחוקות, סרטים זה נחמד אחת ל... קריוקי זה אחלה, עד היום נהניתי בערבי קריוקי שהיו עם הפורום
מה הסיפור מאחורי הניק שלך? זה היה לפני 3 שנים, אני לא זוכרת יותר מדי, אני חושבת שזה בעיקר כי אני מאמוש... אז פשוט זרמתי עם הניק החמוד הזה
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? אמממ... אין יותר מדי מתוחכמים, אבל אני אוהבת את הניק האופטימי של ליאור- "ילדה של החיים" יש בזה משהו יפה
הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? "דניאלההה" כי היא אודליה למעשה, אז מניין הגיע פתאום השם דניאלה?
איך הגעת לפורום? בין שיטותיי באתר תפוז, הצצתי בפורומים שיש בו ואני משערת שבטח חיפשתי באות ש' איזה משהו שיכווין אותי למקום שמדבר על שמנים, שומנים, או משהו בכיוון והגעתי לכאן!
האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? יש כמה, יש את "לימון מוסיפה המון" יש את "a girl named tal" יש את "polegra" יש את "כתומישמיש" יש את "שרה גיבורת נילי" יש את "מוקרזת" שנעלמה לנו, אלו העיקריים.
מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? הילה- "ללי מטורללי", כפרות עליה
בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: יש כמה...
אני מתבייש... חיחיחי, טוב נו... אודליה, שרון, ליאור, טל, לימור, נילי, טלי, דריה, זהו נראה לי... (את הרוב אני מכירה די לעומק)
איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? גם כאן יש כמה... קודם כל- אני מצחיקה את עצמי שזה כבר טוב
, בנוסף יש את הילה שתמיד קורעת מצחוק בשטויותיה, יש את דובי (שהצחוק שלה לבד הורג אותי), יש את אודליה (שהשטויות והפרצופים שלה קורעים אותי), יש את מאיוש המקורית (כפרות על המרוקאית), דיקלה (עם הסיפורים הלא מהעולם הזה), נילי (עם הציניות), כנ"ל מוקרזת. קיצר, בלי עין הרע, יש לנו פורום קורע מצחוק
עד כאן, בתודה מראש, אפרתוש המאמוש!

solee

New member
תורי תורי !!!!! ../images/Emo13.gif

כינוי: solee שם: איזבלה גיל: עוד חודש ו-4 ימים - 18 !!!!! מזל: עקרב. תזהרו !!!
מקום מגורים: אור עקיבא - חור קטן שכזה.
סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור): בינתיים רווק, אבל רק בינתיים. עיסוק: דיילות של אוכל לא במטוסים
ועוד מעט צבא....
(בלי השפם. אתמול הורדתי) עדה: רוסיה יפה. מליטא ליתר דיוק. תחביבים: לרקוד, לשיר ולזייף, לשחק סימס!!!! צבע אהוב: סגול מאכל אהוב: אמממ ווא - לאזניה, פיצה, אין על גלידה ! משקה אהוב: קפוצ'ינו ואייס קפה... נאמי!
סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...): מסיבות פרטיות ???? וגם פאבים ובותי קפה. מה הסיפור מאחורי הניק שלך? סתם מחשב מטומטם !!
מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך? מממ אודליה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי? כנ"ל. זה כאילו ממ של כיבשה או ממ של טעים כאילו???? חחח איך הגעת לפורום? לין לין יקירתי. האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו? לין לין יקירתי ואת לירן, סתם כי אחנו באותו ראש. מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)? לין דה ונוס גירל. כאילו דה ??! בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק: את מי שרציתי אני כבר מכירה איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך? ליאור. סתם אל תשאלו למה ...

עכשיו אני...................

כינוי:נועמוש שם:נועם גיל:23 וחצי מזל:שור מקום מגורים:באר שבע/תל אביב סטטוס (רווק/נשוי/גרוש/אלמן (לא עלינו)/פנוי ומחפש/נשוי ומחפש/סתם אחד לא קשור):רווקה מבואסת עיסוק:מטפלת בעזרת בעלי חיים עדה:צרפתיה תחביבים:לגדל בעלי חיים צבע אהוב:אמממממ תכלת טורכיז מאכל אהוב:הכוללללללללללל משקה אהוב:וודקה סוג בילוי אהוב (פאבים/ מועדונים/ קריוקי/סרטים וכו'...):הכול מה הסיפור מאחורי הניק שלך?אממממממ סתם עשיתי תמונה איזה יום אחד והרגשתי פייה אז כתבתי מהו הניק הכי מקורי בפורום בעינך?אני צריכה ללחשוב על זה הסיפור שמאחורי איזה ניק מעניין אותה הכי?פרפל משרום איך הגעת לפורום?אמממ לא זוכרת האם יש אדם ספציפי שאתה קורא יותר בגלל כתיבתו או/ו דעותיו? מיהו?פרפל משרום מיהו החבר הכי טוב שלך בפורום (ואם אין אז אל דאגה עוד יהיו)?פרפל מששרום בן אדם מהפורום שהיית רוצה להכיר לעומק:כולכם איזה בן אדם בפורום הכי מצחיק אותך?אממממ אורי..... אורי אני מתגעגעת......

Chin Chin Man

New member
אורי אני ?? או אורי אחר ??

סוף סוף יש ישהו שחושב שאני מצחיק ורוצה להכיר אותי ... הרגשתי קצת בודד לרגע

למעלה