שאלון גנוב

cold metal ass

New member
אוי , זה הולך להיות ארוךך ..:

. השיר האהוב עלייך שלהם? כרגע ? GLORIFIED G ו BLACK החבר האהוב בלהקה? אדי למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא כ"כ מוכשר , ויש לו קול מדהים , והוא לא אחד שיעשה דברים בשביל שאחרים יאהבו אותו , הוא כותב שירים על מה שהוא חושב וזין על מה שאחרים חושבים על זה בעצם כל חברי פרל ג'אם ככה לא ? למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? כי הם עושים מוזיקה טובה כבר איזה 25 שנה , והם לא מתמסחרים !! הם לא הולכים נגד העקורנות שלהם , הם מתחשבים במעריצים שלהם והם לא הרסו את עצמם עם סמים . איך השירים שלהם משפיעים עלייך? בהרבה מובנים , כל שיר משפיע בצורה אחרת . אתה לוקח מהם דגמא? כן , להישאר כמו שאתה לאורך כל הדרך . על מה אתה לוקח מהם דוגמא : |חץלמעלה| כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? שנתיים בערך . מה היית רוצה למסור להם? שיש לנו ארץ מדהימה , ואולמרט אמר שיש הפסקת אש לא ?אז יאללה בואו לביקור קצר , נעשה לכם מווי כיף . ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? אני אופטימית מה תעשה למען זה? אמממ 600 שקל ? מה תעשה למען זה? לא , כי הייתי יוצאת דבאית בשיחה איתם . לא הייתי מפסיקה לגמגם להם שטיוית . יש לך חפצים שלהם? פעם היה לי צמיד שהכנתי , אבל אז רצתי אחרי הכלבה של חברה שלי , הווא נפל מי יודע שאתה מעריץ שלהם? זה מצחיק , כי אני אוהבת אותם כבר די הרבה זמן , אבל מעט מאוד אנשים יודעים את זה . דייב- קרוזן/אברוזיס : ... מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? אחלה בלחה . מה דעתכם על האלבום החדש? לא יצא לי לשמוע אותו מספיק . ממה ששמעתי עד עכשיו , נשמע לי סבבה לגמרי . אלבום אהוב? TEN ו VS מה דעתך על אמא של אדי? אהה ? בשאלון מהקומונה של אליס היה רשום " מה דעתך על אמא של ליין " ינעו , אין לי שום דעה עליה . גנים טובים אני יודעת . כמה אלבומים יש לך שלהם? 1 ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? אממ כן , למה לא .?

Jagged chaos

New member
פרל ג'ם 25 שנה?....

וואט דה פאק??
יאללה החוצה...

הוד11

New member
לא, מ1990

אבל אז קראו להם עדיין מוקי בליילוק, רק זמן קצר לפני הוצאת TEN הם שינו את שמם לפרל ג'אם

cold metal ass

New member
וואלה . טוב לדעת .

ידעתי שהם היו בשם אחר לפני שהם הפכו לפרל ג'אם אבל לא ידעתי שזה התחיל כמה מ 1990 .

nothingman1

New member
עובדה מעניינת בקשר למוקי בליילוק

הוא היה שחקן כדורסל ומספר הגופייה שלו היה 10, לכן הם קראו לאלבום הבכורה TEN

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifעונה

1. השיר האהוב עלייך שלהם? Oceans 2. החבר האהוב בלהקה? אדי וידר 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי אני שיטחי שאוהב את הסולן.... 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? שירים 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? נותנים בקתרזיס 6. אתה לוקח מהם דגמא? לא 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? מכניסים אותי לסרטים 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? שנה וחצי 9. מה היית רוצה למסור להם? hey Vedder, want a Joint?
10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? אמן 11. מה תעשה למען זה? אזדיין עם זקנה ממש מגעילה.... 12. היית רוצה לדבר איתם? יאפ 13. יש לך חפצים שלהם? דיסקים?
14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אבריבאדי 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? NONE OF THEM 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג?
17. מה דעתכם על האלבום החדש? לפעמים הוא מאולץ מידי 18. אלבום אהוב? Ten 19. מה דעתך על אמא של אדי?שהיא בתזונה שסיפרה לו רק בגיל 13 שיש לו אבא מאמץ 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 4 קנויים, השאר על ה-PC 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? יאפ

הוד11

New member
נותנים בקתרזיס, מדויייק!!!!

אחחח זכרונות מתוקים מאנטיגונה

BaTaTa KaRa

New member
עונה (=

1. השיר האהוב עלייך שלהם? כרגע JEREMY. 2. החבר האהוב בלהקה? אדי!! 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא החזות של הלהקה..עם הכי הרבה נוחחות יעני. 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? אני לא מאריצה של פרל ג'אם, אני פשוט אוהבת אותם ואת המוסיקה שלהם. ולמה, כי אני פשוט מתחברת אליה. 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? וואי אחושילינג משפיעים..אני יכולה להיות הכי מבואסת בעולם ואז לישמועה אותם ופטאום יש לי חיוך אנק על הפנים ואנ ייכולה לקפץ ולרקוד סתם ככה... 6. אתה לוקח מהם דגמא? אמממ...לא.. 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? אין לי ממש ממה לקחת מהם דוגמא.. 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? כמו שאמרנו אני לא מאריצה אבל גיליתי אותם משו כמו תחילת שנה שעברה.. 9. מה היית רוצה למסור להם? שיבואו לישראל ושלדעתי הם אחת הלהקות היותר מוערחכות אצלי. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? זה לא שאני יטוס לאנשהו רק ביגלל שיש להם הופעה שם..אם יהיה להם הופעה בסביבות איפה שאני יהיה אני בהחלת ילך אליה.. 11. מה תעשה למען זה? יגנוב קופים מאפריקה. מסתומרת..יעבוד יביח כסף ויקנה קרתיס..(הלוואי וזה היה כזה פשות...) 12. היית רוצה לדבר איתם? כן האמת...ניראים לי בני אדם מאניינים.. 13. יש לך חפצים שלהם? לא... 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? \=...אמממ...לא יודעת..יודעים יעני שאני אוהבת מוסיקה כזאת והכל..אבל אני לא כל כך מחצינה את זה שאפשר לסים לב.. 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? דייב- קרוזן..(= 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? תענוג.. 17. מה דעתכם על האלבום החדש? המממ...טוב למדיי. 18. אלבום אהוב? מי אם ךא TEN... 19. מה דעתך על אמא של אדי? קצת ביץ'.. 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 3 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? אם זה מה שעוסה לך טוב..

למעלה