שלי....
1. השיר האהוב עלייך שלהם? יש הרבה שירים אהובים, וקצת קשה להחליט מה האהוב ביותר, אבל נכון לעכשיו זה nothing as it seems 2. החבר האהוב בלהקה? כפי שבטח כבר אמרתי פעם, אני לא חושבת שפרל גאם גדולים בנפרד, כל היופי והגדולה שלהם זה השילוב שלהם כלהקה אחת, ביחד. 3. למה אתה הכי אוהב אותו? ---- 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? השירים שלהם מדהימים, כל אחד יכול להבין אותם בדרך שלו, בכל אחד הם נוגעים בדרך אחרת, כל פעם שאני שומעת אותם זה כאילו הם בשבילי. (נו, רובם...) 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? המוסיקה והמילים גורמים להרגשה שונה כל כך, כאילו אתה חלק.... לא יודעת...הם עושים הרגשה טובה כזאת בנשמה..חח כשאני כועס זה מרגיע, כשאני עצובה זה מעודד, כשאני סתם שמחה זה מחזיר אותי למציאות...חחח 6. אתה לוקח מהם דגמא? איזו דוגמא אני כבר יכולה לקחת מהם? לתרום את הכסף שאין לי למען שטילת עצים באפריקה כשיש מלחמה במדינה שלי, טילים/קאסמים נורים לבתים, חיילים מתים... מ-ל-ח-מ-ה?! 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? אדישות ("No Way") 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? מממ... שנה וקצת... 9. מה היית רוצה למסור להם? בואו להופיע לארץ, ואם יש לכם עודף כסף, תתרמו אותו לי. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? קשה לי להאמין, למרות שאסור אף פעם לאבד תקווה. 11. מה תעשה למען זה? הרווחתי מהעבודה בקייץ 1200 שקל... אני מוכנה לשלם את כל מה שיש לי...
12. היית רוצה לדבר איתם? בטח! למרות שלא בטוח שאני אצליח להוציא מילה מהפה... 13. יש לך חפצים שלהם? יש לי חולצה שכתוב עליה פרל גאם... 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אממ... כל מי שמכיר אותי 5 דקות... 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? אברוזיס, כי הוד אמר, אני מאמינה לו, וכי go בהחלט נחמד....אבל מה לי ולתופים? 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? לא רעים 17. מה דעתכם על האלבום החדש? אלבום יפה, לא מבינה את האכזה ממנו... יש שם שירים מקסימים אבל ממש ממש ממש אהבתי את השיר inside job וברגעים אלו ממש אני שוקלת לשנות את השיר האהוב עלי שלהם... 18. אלבום אהוב? אויי קשה... אני אוהבת כל כך הרבה שירים, אבל מה לעשות, עדיין ten כאלבום (למרות שלא בהכרח כשירים נפרדים) הוא הגדול ביותר לדעתי... 19. מה דעתך על אמא של אדי? מה זה מעניין אותי אמא של אדי, אחות שלו, אבא שלו, ואפילו אדי עצמו?! הוא כותב מוסיקה שאני אוהבת, לא ביוגרפיה! 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? אממ.....אין לי אף אחד לבנתיים, אבל כשאני אסע לירושלים בקרוב אני אקנה את החדש (מה לעשות, אני גרה בחור). 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? בטח! זה מצחיק וזה כייף...חחח יום טוב