שאלון גנוב

nothingman1

New member
שאלון גנוב

תרתי משמע... לקוח מהקומונה של אליס אין צ'יינס עם שינויים קלים! 1. השיר האהוב עלייך שלהם? 2. החבר האהוב בלהקה? 3. למה אתה הכי אוהב אותו? 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? 6. אתה לוקח מהם דגמא? 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? 9. מה היית רוצה למסור להם? 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? 11. מה תעשה למען זה? 12. היית רוצה לדבר איתם? 13. יש לך חפצים שלהם? 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? 17. מה דעתכם על האלבום החדש? 18. אלבום אהוב? 19. מה דעתך על אמא של אדי? 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים?

brass monkey

New member
21. לא...

סתם קרני.....אנחנו שמחים שאתה גונב מקומונת אליס.... נב- הורדתיאת שני הדיסקים עם כל הקליפים שלהם...

nothingman1

New member
למה הורדת קליפים שלהם?

בשביל זה יש יו טיוב... ואני מקווה שלא כולם עצלנים כמוך! יודע מה, אני אענה על השאלון... שלא יגידו שאני גונב שאלונים ומצפה אח"כ שיטרחו לענות עליהם... ועשיתי שינויים בשאלון!

brass monkey

New member
הורדתי

2 דיסקים של אליס אין צ'יינס שמקבל מי שקונה את הדיסק הגדול, דיסקי ווידיאו... ובין הקליפים יש קטעים מצחיקים... נב- קרני אם אתה כל כך שונא את הלהקה ומתעצבן מדחיות, אולי זה בגלל שאתה מנגן על הכלי הכי פשוט?? לי לוקח שעות לעבוד על כל שיר, אחי, הייתי צריך להחליף רק השבוע כבר עורות לסנר לאחד הטאמטאמים ולבייס דראמ... אז בחייאת ראבק!! שב בשקט או שנתחלף על הכלים ותספיק לעמוד בזמנים שאתם נותנים.... (לא כתבתי בכעס, כתבתי עם חיוך וקצת עצבון
, אבל זה הגיע לך- אתה דורש את זה) ודע לך שלדעתי הרבה יותר טוב לעבוד על חומר חדש שיהיה לנו...

nothingman1

New member
"הכלי הקל יותר..."

חה! אתה לא יודע מה אתה מדבר... כמו שיש דברים קשים יותר ופחות בתופים אז כך גם בבס! אתה לא יכול להחליט שתופים זה כלי קשה יותר, הכל תלוי בנגן אולי זה בגלל שאני טוב יותר בבס מאשר שאתה טוב בתופים, חשבת על זה? לא רציתי להגיד את זה, אבל אתה ביקשת את זה... נראה אותך מנגן בבס את השיר שאני לומד עכשיו של אורפנד לנד, ואז תגיד לי עד כמה זה "כלי קל"...

brass monkey

New member
תראה אני משווה

אני לומד גיטרה בחפיפניקיות, והתחלתי ללמוד את וואן של מטאליקה. ואם הייתי משקיע כל כך הרבה זמן כמו התופים בגיטרה, הייתי עושה אותו מעולה.... ואני לא אעשה שיר של דרים טיאטר או של סליפקנוט גם אם אני אקרע ת'תחת חודשיים....(אני מתכנן תוך כמה שנים בע"ה)

nothingman1

New member
one זה שיר קל

אלא אם דיברת על הסולו, אבל ממש לא נראה לי כי אני יודע איך אתה מנגן בגיטרה ומה הקשר לבס???????

brass monkey

New member
כן הסולו! מזלזל בי?? ??

התחלתי.... לאט לאט... בהשוואה לתופים זה פי 1000 יותר קל... ולנגן על גיטרה ובאס זה כמעט אותו דבר...הבדלים קטנים ולא משמעותיים, חוץ מהתיאוריה כמובן(שעליה אין לי שמץ)

metalink

New member
זה קרני מהמחשב של שוחט

אתה בטח מדבר על הסולו השקט שהוא באמת לא קשה, לא על הסולו המהיר וראיתי אותך איך אתה מנגן על הבס שלי, אחי... אתה על הפנים לגמרי... ושטויות, התיאוריה של בס וגיטרה זה אותו דבר... אותם התווים ואותם סולמות

brass monkey

New member
זאת היתה הפעם

הראשונה או השניה שלי על גיטרה באס...מה אתה רוצה?? וזה לא משנה... לאט לאט אני אלמד בע"ה כשיהיה זמן ואמשיך... הרי איך שוחט פתאום התחיל לנגן מטאליקה? או החבר שלי מזכרון? לעומת זאת תהיה בר מזל הכי גדול בעולם ותוך שנה שנתיים, לא תוכל לנגן את התופים בשיר, שאלה לא תופים קשים במיוחד.... קצת שליטה בדאבל...

I am Cornholio

New member
הסולו באמת קשה..../images/Emo12.gif

הוא מהיר בטירוף..!!!!!! אני לא חושבת שאני מהירה מספיק לנגן אותו וזה עצוב..
לא נורא... נתאמן

«Jimmy Page»

New member
לא מהיר בטירוף...

הכל יחסי. נגני את כולו לאט-לאט, ואחרי שתנגני אותו חלק בקצב האיטי, פשוט תתחילי לצבור מהירות. הדברים האלה לא קשים כמו שהם נראים, בד"כ. :]

מטאליקה זה לא קשה, תאמיני לי שזה

קל, הרי זה סה"כ טאפינג, זה לא קשה מדי אני מבטיח לך :) חוץ מזה, זה מטאליקה, שוב, למדת שיר אחד למדת את כולם.

I am Cornholio

New member
חחח אשכרה...

מטאליקה זה קל, ואפילו קל מאוד, לוקח לי איזה 2 דקות ללמוד שיר במלואו, ואז דקה לזכור איזה חלק בא לפני מה..
אני דיברתי על הסולו של וואן בלבד... הוא סולו די מהיר... בשבילי לפחות כי אני לא התאמנתי עליו הרבה בכלל, אני חושבת שאם אני אתאמן עליו כמו שצריך, בלי להתעסק בדברים אחרים אני אצליח..

I am Cornholio

New member
בולשיט אדוני../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

א. הסולו של מטאליקה הוא סולו ממש ממש קשה, וצריך ללמוד לנגן על גיטרה יותר מ"בחפיפניקיות"... אלא אם דיברת על האינטלואד (הסולו בפתיחה), שהוא דורש מיומנות ממוצעת.... ב. יש הבדל ע-נ-ק בין גיטרה לבאס!! יש לגיטרות מלא טכניקות שאין בבאס וכנ"ל הפוך.. סלאפים זה אולי אחד הדברים הקשים ביותר לביצוע, ואי אפשר לעשות את זה על גיטרה.... טאפים זוהי טכניקה שלא ראיתי אנשים מבצעים על באס.. אני בספק כמה אפשר לעשות את זה על באס... האקורדים והתיאוריות שונות, וזה לא משהו שאפשר לזלזל בו... שלום

מטאליקה זה לא קשה! באמת שלא

את רוצה קשה? תנסי לנגן את Erotomania של דרים, זה באמת קשה, ומפתח טכניקה יותר טוב. זיון שכל!!!!!! טאפינג יש בבאס ועוד איך
אני לא יודע על מה את מדברת, טאפינג זה מאוד אפשרי לבאס וזה טוב. תקשיבי, אקורדים בכל כלי נגינה הם אותם אקורדים, את חושבת שאקורד C על גיטרה זה לא אקורד C על באס או על פסנתר או כינור? ברצינות :\ והתיאוריה היא בדיוק אותה תאורייה בכל כלי עם תווים (לתופים אין תווים, זה סתם טום פה פיש), קיצר, אל תזרקי דברים לאוויר

I am Cornholio

New member
../images/Emo12.gifתיקנתי את עצמי!!

אמרתי שהתאוריות הן אותו דבר... בגדול זה סריגים ומייתרים...
כמה שונה זה כבר יכולהיות? ולגבי הטאפים בבאס, אמרתי שלא ראיתי אנשים מנגנים על באס בטאפינג, כאילו אני אישית לא... נחמד לדעת שכן
ולגבי יורוטומאניה, זה באמת שיר קשה, כאילו הפתיחה קלה, אני זוכרת שהתחלתי ללמוד אותו והפסקתי, לא זוכרת למה... ומטאליקה זה לא קשה, זה הרוב מייתרים פתוחים מלא, באמת שזה לא קשה, אני דיברתי על הסולו של וואן, שצריך להיות מהירים בשבילו, כי הוא סולו מהיר... יום טוב

יום נפלא:) היה לי בסט של יום, תודה.

המממ, את לא מבינה, זה לא קשור לסריגים או לא. מוזיקה זו אומנות, כאילו, יש למוזיקה את המתמטיקה שלה, מרווחים וזה, וזה דברים שקבועים בכל כלי נגינה שמנגן על תווים, D זה תמיד D, ובכל כלי נגינה בסולם Am אין אף C# או Bb או משהו כזה. לא קשור למיתרים:) טאפינג, הממ, לא הרבה משתמשים, אבל זה לא נכון להגיד שזה לא מתאים לבאס, להפך, זה ממש יפה, אבל הבאס לא מקבל מקום מספיק גדול, מה זה משנה, אף אחד לא שומע אותו בכל מקרה
באס צריך להרגיש, כמו שהסולן של בליינד גארדיאן אמר, 'אנחנו לא צריכים בסיסט קבוע מכיוון שהבאס הוא רק כדי שירגישו', זה די נכון בתכלס, אבל טאפינג על באס זה יפה, הבסיסט של הלהקה שלי עושה טאפינג בנזונה. ארוטומניה שיר בנזונה!!!! הוא קשה אבל.. מטאליקה זה קל מאוד, והסולו של וואן, ממ, זו טכניקה רגילה של קירק, אחרי חודש אימונים רק על הסולו הזה גם את תצליחי, אני בטוח

למעלה