אוי , זה הולך להיות ארוךך ..:
. השיר האהוב עלייך שלהם? כרגע ? GLORIFIED G ו BLACK החבר האהוב בלהקה? אדי למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא כ"כ מוכשר , ויש לו קול מדהים , והוא לא אחד שיעשה דברים בשביל שאחרים יאהבו אותו , הוא כותב שירים על מה שהוא חושב וזין על מה שאחרים חושבים על זה בעצם כל חברי פרל ג'אם ככה לא ? למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? כי הם עושים מוזיקה טובה כבר איזה 25 שנה , והם לא מתמסחרים !! הם לא הולכים נגד העקורנות שלהם , הם מתחשבים במעריצים שלהם והם לא הרסו את עצמם עם סמים . איך השירים שלהם משפיעים עלייך? בהרבה מובנים , כל שיר משפיע בצורה אחרת . אתה לוקח מהם דגמא? כן , להישאר כמו שאתה לאורך כל הדרך . על מה אתה לוקח מהם דוגמא : |חץלמעלה| כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? שנתיים בערך . מה היית רוצה למסור להם? שיש לנו ארץ מדהימה , ואולמרט אמר שיש הפסקת אש לא ?אז יאללה בואו לביקור קצר , נעשה לכם מווי כיף . ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? אני אופטימית מה תעשה למען זה? אמממ 600 שקל ? מה תעשה למען זה? לא , כי הייתי יוצאת דבאית בשיחה איתם . לא הייתי מפסיקה לגמגם להם שטיוית . יש לך חפצים שלהם? פעם היה לי צמיד שהכנתי , אבל אז רצתי אחרי הכלבה של חברה שלי , הווא נפל מי יודע שאתה מעריץ שלהם? זה מצחיק , כי אני אוהבת אותם כבר די הרבה זמן , אבל מעט מאוד אנשים יודעים את זה . דייב- קרוזן/אברוזיס : ... מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? אחלה בלחה . מה דעתכם על האלבום החדש? לא יצא לי לשמוע אותו מספיק . ממה ששמעתי עד עכשיו , נשמע לי סבבה לגמרי . אלבום אהוב? TEN ו VS מה דעתך על אמא של אדי? אהה ? בשאלון מהקומונה של אליס היה רשום " מה דעתך על אמא של ליין " ינעו , אין לי שום דעה עליה . גנים טובים אני יודעת . כמה אלבומים יש לך שלהם? 1 ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? אממ כן , למה לא .?