שאלון גנוב

הוד11

New member
אני עונה

1. השיר האהוב עלייך שלהם- זה משתנה הרבה אבל RED MOSQUITO 2. החבר האהוב בלהקה- אין מועדף, פרל ג'אם גדולים בתור להקה לא בתור בודדים 3. למה אתה הכי אוהב אותו- סליחה? לא הבנתם אותי קודם? מה אני צריך לחזור על עצמי? 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם- כי יש להם שירים יפיפיים וכי הם פורצי דרך 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך- לטובה, השירים שלהם גורמים לי לחשוב על המילים אחרי שאני שומע אותם ולהתענג על המנגינה, הם עושים לי טוב על הנשמה וזה הכי חשוב 6. אתה לוקח מהם דגמא- כמו בקומונה של אליס לא הבנתי 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא- שוב לא הבנתי 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם - שנה וחצי 9. מה היית רוצה למסור להם- שהם גדולים ושיבואו לארץ 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם- לא 11. מה תעשה למען זה- לא יודע, אני ישלם הרבה אני מעריך 12. היית רוצה לדבר איתם- אלא מה 13. יש לך חפצים שלהם- לא 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם- כל מי שמכיר אותי 15.דייב- קרוזן/אברוזיס- בטח שאברוזיס, תקשיבו לGO ותבינו למה 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג- יש להם כמה שירים נחמדים אבל הם לא מתקרבים לרמה של פרל ג'אם 17. מה דעתכם על האלבום החדש- עדיין לא שמעתי במלואו אבל מתי שאני יישמע אני יגיד לכם 18. אלבום אהוב- VS, אחד האלבומים שיותר השפיעו על הטעם המוזיקלי שלי ועלייי בפרט 19. מה דעתך על אמא של אדי- אם היא לא הייתה BETTER MAN לא היה נכתב, אבל בכללי אין ליע הרבה דעה עליה, כמו אנשים רבים אחרים היא עשתה טעות בבחירת בן הזוג. 20. כמה אלבומים יש לך שלהם- אני מצטער על התשובה אבל בינתיים אף אחד. אבל תתנחמו בעובדה שאני עכשיו מחפש את נו קוד ואקרנה אותו במהרה ואולי גם את החדש. האמת שכבר הלכתי לקנות את החדש ואז המוכר בא לי "80 שקל!!!!" אז לא קניתי 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים- בטח

an li shem

New member
80 ש"ח לדיסק של להקה שאתה אוהב

זה לא הרבה..אני הייתי מוכנה..ועוד דיסק כפול..

הוד11

New member
שמונים שקל זה שמונים שקל

גם על דיסק ישראלי אני לא מוכן להוציא כזה סכום. אני יחכה שהמחירים ירגעו קצת כי עדיין זה דיסק חדש ואז אני יקנה אותו

הוד11

New member
אני מוריד בפניכם את הכובע

אני פשוט קמצן גדול אזז אני מתקמצן על דיסקים אבל כל הכבוד לכם אני מאוד מעריך את זה שאתם מוכנים לשלם סכום כזה על הלהקה שאתם אוהבים קבלו

cold metal ass

New member
האמת גמני .

כי אני יודעת שאני אוכל איך שהוא לשמוע את השיר בדרך אחרת ( לא חוקית כמובן ) אני מעדיפה להוציא את הכסף שיש לי על ספרים ומסעדות .

an li shem

New member
אבל זה לא חוקי

לא שאני לא עושה את זה..אבל בסופו של דבר אם אני ממש אוהבת להקה אני קונה את הדיסק..זה הרגשה טובה לדעת שאני מממנת (פאק אני שונאת לכתוב את המילה הזאת) את אדי או כל אמן שאני ממש אוהבת..ואולי זה להוציא הרבה כסף אבל זה לא משהו שנגמר (כמו מסעדות) זה נישאר לכל החיים וזה כיףף..ואגב את "כלב אבוד" חח ראיתי במלא מקומות..אם את גרה קרוב לאלונים..מה שלא ניראה לי יש שם קניון לפני יומיים הייתי שם ויש שם את הדיסק הזה..

cold metal ass

New member
אוי אני אוהבת את אלונים ../images/Emo99.gif

(את הקניון הכוונה ) דודים שלי גרים ממש קרוב , ברמת ישי והייתי הולכת לשם הרבה , אבל אני גרה באשדוד שזה מעט רחוק .

an li shem

New member
בטח אכלת

אצל המסומם הזה השחור הרזה עם השיער הארוך..חח הוא כבר חבר שלי כמה אני קונה אצלו..גם אני אוהבת את אלונים..כל יום בערך אני שם..הייתי שם לפני יומיים כשהייתה אזעקה זה היה מצחיקק

הוד11

New member
האמתי שהיה לו שיער קצר

והוא היה שמנמן אבל אני אזרום איתך

an li shem

New member
חחח

הוא לא תמיד שםם..אבל פעם הבאה שתהיה שם ואל תדאג אתה תזהה אותו..תמסור לו ד"ש

an li shem

New member
רמת ישי.?

אולי אני מכירה אותם..אני מכירה משם הרבה משפחות