שאלון גנוב

I am Cornholio

New member
אפשר לבדוק את זה ../images/Emo8.gif

ved42

New member
חחחח

בס יכול להיות הרבה יותר קשה מתופים ולבס צריך גם קצב כמו שצריך לתופים זה שיש להקות אם בס קל זה לא אומר שהקלי קל

brass monkey

New member
אתה מתופף שאתה מדבר?

אני מתופף שאומחר שקשה יותר....בגלל שאני גם מנגן על גיטרה... אם אתה מתופף, אני אשב בשקט....

metalink

New member
כמו שבתופים אתה לא מצליח לעשות

כל מיני דברים אותו הדבר לגבי בס וגיטרה לא חוכמה שאתה מנגן דברים קלים בגיטרה ואתה אומר שזה כלי קל

brass monkey

New member
על איזה כלים

אתה מנגן שאתה מדבר? ומי אמר שאני מנגן דברים קלים?? להתמצא על באס וגיטרה זה לא מתקרב ללעשות אותו דבר על תופים... זה פשוט רמה אחרת. אני יכול לנגן לך כל שיר בגיטרה, אם תתן לי זמן. זה לא ככה בתופים! עד שאני לא אגיע לרמה המאפשרת אני לא אוכל.... וזה עניין של שנים של אימונים...

brass monkey

New member
אה לא ראיתי שזה אתה...

אתה גם לא מתחיל על תופים... אז אם למשהו משנינו יש זכות דיבור, זה לי... שב בשקט קרני... ותפסיק להיות הגנתי על כל שטות. שאל אנשים..אני מכיר בן אדם שתותח על גיטרה, קלידים, באס, ותופים... ולפי מה שזכור לי- הוא זה שאמר לי שתופים זה הכי קשה... אבל בשורה התחתונה....מה זה משנה? רק תעזוב אותי בשקט...אני לומד שירים כמו שצריך...

«Jimmy Page»

New member
אני מבטיח לך...

שיש מספיק שירים שלא תוכל אפילו להתחיל לנגן בגיטרה. יש בך סוג של שאננות, שהיא פשוט לא במקום... זה לא עניין של קושי. תופים מאתגרים באותה רמה שהגיטרה, על צורותיה, מאתגרת, כשמתחילים מאפס. כמובן, זה גם תלוי בבנאדם- יש אנשים עם חוש לתופים, ויש אנשים עם חוש לגיטרות, וכו'. אתה פשוט מסתכל על זה בצורה מופשטת וקיצונית מדי, לדעתי.

I am Cornholio

New member
אני מתופפת, ואני גם גיטריסטית...

ואני באסיסטית למרות שאין לי באס.. אני מנגנת על באס של חברה שלי מלא... ונכון, תופים זה קשה, אבל אני יכולה למצוא לך שירים שכ-ל אחד יכול לתופף! ואני יכולה למצוא שירים שכ-ל אחד יכול לנגן (על באס או גיטרה)... תאמין לי, זה לא קל... כל כלי דורש אימון והתמדה... תשמע שירים של הרד הוט צ'ילי פפרס, שירים כמו HIGHER GROUND... או GET UP AND JUMP... ואם אתה תצליח לנגן את זה בבאס, אני מביאה לך שקל!!!!!
גם באס דורש אמונים קשים ועד שלא מתאמנים מספיק אי אפשר לנגן את השירים הנ"ל..
תופים זה יותר עניין של חוש קצב וקואורדינציה בין ידיים לרגליים, וזה לא פשוט נכון, אבל זה לא אומר שזה יותר קשה או יותר קל מבאס, גיטרה, קלידים, כינור, חלילית צד, מפוחית... יו ניים איט.! קיצר, כל כלי ראוי להערכה, ואין אחד מוערך/קשה יותר...

אף כלי לא יותר קשה מכלי אחר!!!!!!!!

קשה לשמור על קורדינציה מטורפת בתופים, וקשה לשמור על קורדינציה של סולואים מהירים בגיטרה, פריטת טרמולו וסוויפים לדוגמא, לדייק זה מאוד קשה, אל תזבלו בשכל, ואגב, גם באס יכול להיות מאוד קשה, סלאפים וכו', וגם טאפינג לא כזה קל על באס, תסתכלו על קבצי גיטאר פרו של סימפוני X ותראו שכל כלי קשה במידה שלו, אל תזיינו בשכל.

ved42

New member
תשובות

1. השיר האהוב עלייך שלהם?state of love 2. החבר האהוב בלהקה?ג'ף ואדי 3. למה אתה הכי אוהב אותו?ג'ף בסיסת אדיר אדי שר טוב 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם?בגלל המוזיקה 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך?בעיקר בבאס אני מנשאה שהבס שלי יהיה דומה 6. אתה לוקח מהם דגמא?כן 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא?בעיקר שהם פחות הידרדרו לסמים 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם?1 וחצי 9. מה היית רוצה למסור להם?בעיקר שיבאו לפה 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם?כן 11. מה תעשה למען זה?יותר מדי 12. היית רוצה לדבר איתם? לא ממש 13. יש לך חפצים שלהם?כן 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם?רוב האנשים שאני מכיר 15.דייב- קרוזן/אברוזיס?אברוזיס 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג?אדירים 17. מה דעתכם על האלבום החדש?טוב 18. אלבום אהוב?הד 19. מה דעתך על אמא של אדי?מה?? 20. כמה אלבומים יש לך שלהם?4 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים?מדי פעם זה נחמד

nothingman1

New member
ראשון, אלא אם מישהו יקדים אותי

1. השיר האהוב עלייך שלהם? כרגע sad 2. החבר האהוב בלהקה? ג'ף 3. למה אתה הכי אוהב אותו? בסיסט מוכשר בטירוף 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? מוזיקאים עליונים עם הרבה נשמה 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? תחושה של אופוריה... 6. אתה לוקח מהם דוגמא? כן 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? אני מוציא את הדיסקים שלי באריזות מקרטון 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? 3 9. מה היית רוצה למסור להם? שימשיכו לעשות מוזיקה עד סוף חייהם 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם?אולי אם הם ימשיכו לנגן גם בעוד 10 שנים... 11. מה תעשה למען זה? כמעט הכל 12. היית רוצה לדבר איתם? בוודאי... 13. יש לך חפצים שלהם? 11 דיסקים, כיפה שכתוב עליה pearl jam
14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אואואו מי לא? 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? אברוזיס 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? תותחייייים 17. מה דעתכם על האלבום החדש? טוב יותר מריוט אקט שקדם לו, ברמה של בינוראל בערך... לא רע סה"כ 18. אלבום אהוב? קשה לבחור בין שלושת הראשונים 19. מה דעתך על אמא של אדי? כוסית 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 11 (כפול=2...) 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? כן, עצלנים

הוד11

New member
אגב מאיפה יש לך כיפה שלהם?

אתה יכול להשיג גם לי אחת כזו?

nothingman1

New member
חח אמא שלי עשתה לי

היא די עצלנית, חברים שלי ביקשו ממנה גם והיא לא עשתה להם...

an li shem

New member
!@#$%^&

1. השיר האהוב עלייך שלהם? אממ..בנתיים נראה לי..Rearviewmirrorוגם Undoneאחד הטובים 2. החבר האהוב בלהקה? אדי 3. למה אתה הכי אוהב אותו? הוא מוכשר בצורה מדהימההה 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? למה לא?!! 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? וואו..אממ קשה להסביר..כל שיר שונה, מעורר בי רגשות שונות..עצב, שמחה, התרגשות..צמרמורות 6. אתה לוקח מהם דגמא?כן 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא?לא להישבר 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? אני די חדשה..כמה חודשים 9. מה היית רוצה למסור להם? שהם גאונים ושיבוא כברר 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? הלוואי 11. מה תעשה למען זה? הרבה.. 12. היית רוצה לדבר איתם? ברור.. 13. יש לך חפצים שלהם? אכן כןן 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? חברים 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? טוביםם 17. מה דעתכם על האלבום החדש? לא שמעתי מספיקק 18. אלבום אהוב? לא שמעתי את כולם בשביל לחיליט אבל נראה לי..אממ VS..אוו..TEN 19. מה דעתך על אמא של אדי? שהיא ******* 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 2..זה עוד יגדל.. 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? בטחח! אני אוהבת שאלונים

Dead Scene

New member
בויאה

1. השיר האהוב עלייך שלהם? Do the Evolution 2. החבר האהוב בלהקה? סטון הפוץ החנון החביב 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא פוץ ועם זאת מלא קסם אישי 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? כי השירים שלהם נגעו בי בהרבה נקודות בחיי ובגלל שהם יודעים לעשות מוזיקה טובה :) 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? אישי למדי 6. אתה לוקח מהם דגמא? כן לפעמים 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? ... 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? בוי... מי זוכר? מאז גיל נעורים. 14-15? 9. מה היית רוצה למסור להם? שג'ף חייב לשלם לי מזונות 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? מי יודע 11. מה תעשה למען זה? סקס עם חמוסים 12. היית רוצה לדבר איתם? בטח 13. יש לך חפצים שלהם? בטח אני לובשת את התחתונים המלוכלכים של אדי ברגע זה. 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? חברים שלי ואימא שלי 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? קרוזן 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? הרכב מעולה 17. מה דעתכם על האלבום החדש? לא רע בכלל 18. אלבום אהוב? Vs. Yield. Ten 19. מה דעתך על אמא של אדי? היא ואני ככה. \/ 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? את כולם 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? כן תביאו כזה של 100 שאלות, אין חיים אין בעיות

גנב!

סתם, גם אני רציתי לגנוב אותו לפה
1. השיר האהוב עלייך שלהם?בלאק ואלייב נראה לי 2. החבר האהוב בלהקה?אדי 3. למה אתה הכי אוהב אותו?כי הוא סקסי. 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם?בגלל העיניים הכחולות של אדי. סתם בגלל שאהה אממ יש להם שירים יפים ולאדי יש קול טוב. 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך?אממ טוב, משמחים אותי, ואני אוהבת בדר"כ שירים מדכאים, עם כעס. אז פרל ג'ם קצת שונים אצלי בקטע הזה. 6. אתה לוקח מהם דגמא?אממ 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? אני לובשת גינסים קרועים ופלנל. NOT. טוב אולי לפעמים. 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם?כמעט שנה 9. מה היית רוצה למסור להם?שהם טובים ונאמנים למעריצים שלהם. ושיפסיקו להיות צדקניים כל כך. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם?לא. 11. מה תעשה למען זה?יעשה את אדי. 12. היית רוצה לדבר איתם? אולי. 13. יש לך חפצים שלהם?לא. 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם?קאזה. 15.דייב- קרוזן/אברוזיס?אהה 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג?מכירה רק את הנגרסטרייק והוא אחלה. 17. מה דעתכם על האלבום החדש?שמעתי תשני סינגלים והם טובים. 18. אלבום אהוב? הברור מאליו. 19. מה דעתך על אמא של אדי?שהיא כוסית משגעת. 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? כלום}: 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים?אוקיי.

למעלה