לימורוש 18
New member
יאללה
כללי: מהו שמך? לימור תאריך לידה: 28.5.88 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 54 גובה: 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ממ לא יודעת =\ עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא =\ איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות שפית מצליחה בחו"ל חחח יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ בישול איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? לא מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? ממ לנקות את הבית מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: סגול \ שוחר תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה אמיתית ולחיות באושר ועושר
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום שלישי בבוקר לחופשה באלית
אכלת? מקודם עוגיות התנשקת? פפ שלוש וחצי חודשים
התאהבת? שלוש וחצי חודשים ושוב בפורים =\ נשבר לך הלב? שלוש חודשים =\ צחקת? בארוחת ערב בכית? יום שלישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בפורים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בפורים חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יום רביעי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם! היית במועדון? ממ אף פעם =\ לבשת חצאית? יום שני לבצפר ח קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כבר שאלתם את זה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתם לא עיקביים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום שלישי.. רעות כפרה עליה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? מורן התקשרת אליו? אף אחד התקשר אלייך? לילך פפ זה היה ביום רביעי פגע בך? :X שימח אותך? רעות היום: יום שישי באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? צעקות של האנשים בבית מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב ח מה היה הדבר הראשון ששמעת את ההורים שלי צועקים מה היה השיר הראשון ששמעת? MAD WORLD מה אכלת? עוגיות שוקולד צ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לא הלכתי ביום חמישי לירושליים?! מיקום כרגע: סלון חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: סאמק להקה אהובה: אוונסנס חח איזה כיתה את: י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: מורן הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא קרה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ממ לא זכור לי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? ממ אולי את חושבת שאת קנאית? מאוד =\ את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי בנאדם ש: שונא/ת: מיטל ח אוהב/ת: יש הרבה מתגעגע/ת אליו: מורן =\ חסר לך: מורן עושה לך טוב להיות איתו: לילך הכי מצחיק: מורן הכי דפוק: חן הכי מוזר: מוריה הכי כיף לדבר איתו: אסתר. לילך ועדי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין משהו ספציפי איזה צלצול יש לך? וניל - סיון שביט הקול הכי יפה ששמעת? ממ לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מגניבה של ילדה שיושבת על כיסא עם גלגילם וכלבלב קטן מושך אותה והיא מכה בו בשוט חח ושומר מסך? סתם משהו של המחשב את רוצה להיות זמרת? חח לא את רוצה להיות שחקנית? רציתי ח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משלמת את החובות של המישפחה ועוברת דירה מה החלום שלך? לעשות מה שאני אוהבת ולהצליח עם זה איך חגגת את תחילת השנה? איתה בעזריאלי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לשמוע שהצבא ביטל לי את הפטור ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ממ שאני לא אקבל ביטול לפטור ושאני לא אשרת בצבא =\ איזה סילבסטר הכי זכור לך? הנוכחי איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ילדה מהכיתה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יום חמישי לפני פורים. הייתי מוחקת כמה חלקים ממנו ומשאירה את החלקים הטובים
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? 3 שבועות אחרי תחילת השנה האזרחית.. עד עכשיו =\ איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ביום של הסילבסטר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ממ לא משנה =X מקום בו הכי נהנת? וואי הכל פה קשור אליה =\ זה היה בעזריאלי ביום של הסילבסטר. זה היה היום הכי מאושר בחיי אירוע שהכי השפיע עליך? ממ לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? איזה יום בחנוכה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? המוןןן האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? היא אהבה אבל לא באותה צורה
אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לעע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר היתייחסות \ היתעלמות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתי מצב הזה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? וואו מממ אני ממש לא יודעת =\ זוגיות: כן בבקשה
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? *** והוא, אוהב אתכם? *** כמה זמן אתם יחד? נווו מה יהיה?! איך הכרתם? **** מה אתם הכי אוהבים בו?**** מה גרם לכם לבחור דווקא בו? *** אתם רבים?*** מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? *** האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? *** אתם פוחדים לאבד אותו? *** מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? *** אקסים: כמה אקסים יש לכם? היא לא ממש אקסית =\ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא פפפייוווו
למרות שהוא היה די נחמד.. תודה למי שפירסם.. העברתם לי את הזמן
כללי: מהו שמך? לימור תאריך לידה: 28.5.88 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 54 גובה: 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות