שאלון ארוך כלבבי ^^

יאללה

כללי: מהו שמך? לימור תאריך לידה: 28.5.88 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 54 גובה: 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ממ לא יודעת =\ עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא =\ איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות שפית מצליחה בחו"ל חחח יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ בישול איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? לא מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? ממ לנקות את הבית מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: סגול \ שוחר תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה אמיתית ולחיות באושר ועושר
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום שלישי בבוקר לחופשה באלית
אכלת? מקודם עוגיות התנשקת? פפ שלוש וחצי חודשים
התאהבת? שלוש וחצי חודשים ושוב בפורים =\ נשבר לך הלב? שלוש חודשים =\ צחקת? בארוחת ערב בכית? יום שלישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בפורים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בפורים חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יום רביעי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם! היית במועדון? ממ אף פעם =\ לבשת חצאית? יום שני לבצפר ח קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כבר שאלתם את זה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתם לא עיקביים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום שלישי.. רעות כפרה עליה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? מורן התקשרת אליו? אף אחד התקשר אלייך? לילך פפ זה היה ביום רביעי פגע בך? :X שימח אותך? רעות היום: יום שישי באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? צעקות של האנשים בבית מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב ח מה היה הדבר הראשון ששמעת את ההורים שלי צועקים מה היה השיר הראשון ששמעת? MAD WORLD מה אכלת? עוגיות שוקולד צ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לא הלכתי ביום חמישי לירושליים?! מיקום כרגע: סלון חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: סאמק להקה אהובה: אוונסנס חח איזה כיתה את: י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: מורן הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא קרה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ממ לא זכור לי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? ממ אולי את חושבת שאת קנאית? מאוד =\ את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי בנאדם ש: שונא/ת: מיטל ח אוהב/ת: יש הרבה מתגעגע/ת אליו: מורן =\ חסר לך: מורן עושה לך טוב להיות איתו: לילך הכי מצחיק: מורן הכי דפוק: חן הכי מוזר: מוריה הכי כיף לדבר איתו: אסתר. לילך ועדי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין משהו ספציפי איזה צלצול יש לך? וניל - סיון שביט הקול הכי יפה ששמעת? ממ לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מגניבה של ילדה שיושבת על כיסא עם גלגילם וכלבלב קטן מושך אותה והיא מכה בו בשוט חח ושומר מסך? סתם משהו של המחשב את רוצה להיות זמרת? חח לא את רוצה להיות שחקנית? רציתי ח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משלמת את החובות של המישפחה ועוברת דירה מה החלום שלך? לעשות מה שאני אוהבת ולהצליח עם זה איך חגגת את תחילת השנה? איתה בעזריאלי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לשמוע שהצבא ביטל לי את הפטור ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ממ שאני לא אקבל ביטול לפטור ושאני לא אשרת בצבא =\ איזה סילבסטר הכי זכור לך? הנוכחי איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ילדה מהכיתה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יום חמישי לפני פורים. הייתי מוחקת כמה חלקים ממנו ומשאירה את החלקים הטובים
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? 3 שבועות אחרי תחילת השנה האזרחית.. עד עכשיו =\ איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ביום של הסילבסטר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ממ לא משנה =X מקום בו הכי נהנת? וואי הכל פה קשור אליה =\ זה היה בעזריאלי ביום של הסילבסטר. זה היה היום הכי מאושר בחיי אירוע שהכי השפיע עליך? ממ לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? איזה יום בחנוכה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? המוןןן האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? היא אהבה אבל לא באותה צורה
אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לעע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר היתייחסות \ היתעלמות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתי מצב הזה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? וואו מממ אני ממש לא יודעת =\ זוגיות: כן בבקשה
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? *** והוא, אוהב אתכם? *** כמה זמן אתם יחד? נווו מה יהיה?! איך הכרתם? **** מה אתם הכי אוהבים בו?**** מה גרם לכם לבחור דווקא בו? *** אתם רבים?*** מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? *** האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? *** אתם פוחדים לאבד אותו? *** מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? *** אקסים: כמה אקסים יש לכם? היא לא ממש אקסית =\ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא פפפייוווו
למרות שהוא היה די נחמד.. תודה למי שפירסם.. העברתם לי את הזמן

../images/Emo13.gifאני

כללי: מהו שמך? אורנית תאריך לידה: 9.3.92 מקום מגורים: מבשרת ציון כמה אחים/אחיות? 2
צבע עיניים? חום-שחור צבע שיער? שחור משקל: פעם אחרונה ששקלתי את עצמה היתה בכיתה ה' בערך...
גובה: כנ"ך
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים >__< על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, תופים, גיטרה אתה אוהב לרקוד? תלוי לאלו צלילים =] אבל בכללי דווקא כן... השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נהה. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזניים, 3 התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה! ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אני ישרה מוחלטת. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני חושבת שסתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אני בת 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ :\ איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פסיכולוגיה. לא כזה קיצוני יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת במוסד כלשהו? יש לי על הפרעות אכילה, אבל לא איזה קיצוני מי יודע מה. פשוט קראתי המון ספרים וזה כי זה מעניין אותי. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ... פסיכולוגיה... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו משעמם שלא מביא הרבה כסף
נחייה את הרגע? יס! מה מתנגן עכשיו? האוקסטי של ספרי- סינרגיה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. אבא מחק לי את המסנג'ר. חרא איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדייה פלייר, תקיית מוזיקה והסימנים לתוכן
מה הספקת כבר לעשות היום? לקום, לאכול, להתבאס שאבא מחק את המסנ. מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודעת ישנת טוב אתמול? יס תישן טוב הלילה? יס כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אני אוהבת הכל, אבל כרגע יש לי העדפה קלה לקיץ =] צבע אהוב: אדום, כתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, ושמבריזים לי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: המ. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א. או באמסטרדם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול, בקושי הייתי בבית
אכלת? לפני חצי שעה בערך. התנשקת? יותר מדי זמן 0___________0 התאהבת? שנה שעברה ולפני שנתיים ניראהלי. נשבר לך הלב? שנה שעברה. צחקת? אתמול בכית? לא יודעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא יצא לי בזמן האחרון מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם! שתית משקה אלכוהולי? אף פעם :] השתכרת? ... שכבת עם מישהו/י? נופ. היית במועדון? הייתי בצוללת הצהובה לפני כמה שבועות
לבשת חצאית? כמה ימים קנית בגד? יותר מדי מזמן |שופינג| אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? די כבר עם השאלות הפוסטמות האלה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? יצא לי, לא זוכרת מתי הקדישו לך שיר? שנה שעברה :S אוח ימי כיתה ח' העליזים... שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ליאור חשבת עליו? יעל התקשרת אליו? נוע התקשר אלייך? אבא פגע בך? ליאור >__< ויעל כמובן. שימח אותך? אבא היום: באיזו שעה התעוררת? עשר וחצי מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול שלו? 0__0 מה היה השיר הראשון ששמעת? closer- lacuna coil מה אכלת? בורקס גבינה ועכשיו צ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שלצ'יפס הזה יש טעם של משחת שיניים
מיקום כרגע: חדר מחשב? חג מעודף: איפה שיש חופש... ערוץ מועדף: ערוץ 3, ביפ, MTV...
מילה אהובה: מיפ?
להקה אהובה: אוונסנס.. המכשפות... מלא איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מה לומדים מחבלים בשיעור חשבון?" "חיבול וחיסול" XD הבנאדם הכי יפה שראית: וולפי
ורון הופמן. ומלאא הפאדיחה הכי גדולה שלך: אמממ... אתמול כמעט נתקעתי בעמוד ליד כל החברים שלי XD אבל זה היה מצחיק הדבר הכי מטורף שעשית: לא'דעת. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: סתם... את חושבת שאת יפה? לא כ"כ את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? תלוי בסיטואציה... :] בנאדם ש: שונא/ת: אחותי הזונה אוהב/ת: תמר מתגעגע/ת אליו: רותם חסר לך: יעל עושה לך טוב להיות איתו: אממ... מויה הכי מצחיק: נוע XD הכי דפוק: אחותי. הכי מוזר: אממנמנ... הכי כיף לדבר איתו: מויה איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? "נשואים פלוס".. ו.. "סיינפלד" נחשב נוטלגי? XD יש לך פלאפון? יס למי אתה מתקשר הכי הרבה? נוע? D: איזה צלצול יש לך? הלו מוטו ואז דיסקו XD הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי כמובן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של דולפינים חמודים כאלה =] ושומר מסך? כוכבים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בגבה ואולי באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים, מליון שקל זה הרבה =] מה החלום שלך? מממ... איך חגגת את תחילת השנה? במיטה (הלכתי לישון) ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שהבצפר יגמר כבר ושאני אמצא מישהו חתיך להתנשק איתו. ~מרקיעת שחקים שכמותי~ ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תיכון, קצת.. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה איזה אדם `גילית מחדש` השנה? תמר... איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יעל באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? י ע ל ... איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא יודעת אבל היו על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? איזה שאלוווווווווווווווווווווווווווווות מקום בו הכי נהנת? ת"א
אירוע שהכי השפיע עליך?מוות של סבתא ניראהלי. אירוע שאיכזב אותך? כוסעמק. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? המון האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? אממ... 9 חודשים בערך... ניסיתם להתחיל איתו? סוג של כן =] הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? מאוד מסוים P-: התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מה זה השאלה הדפוקה הזאת? נגרמה, וזהו... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא כ"כ... האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כל מה שכתוב כאן... האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? נורא!

b a t e l 1 8 2

New member
עונהההה=]

כללי: מהו שמך?בתאל תאריך לידה:18.6.1990 מקום מגורים:ראש העין כמה אחים/אחיות?2 אחיות צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?חום כהה משקל:52 גובה:1.63 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כלום על מה היית רוצה לנגן?תופים:] אתה אוהב לרקוד?כןן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה?אין ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לאאא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לאאאאא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אממ סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קיימתי=\ האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבית ספר=\ ואני במגמה סוציולוגיה פסיכולוגיה וספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להקים חברה משלי? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?יאפ קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?יאפ ,כלכלה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אממ לא יודעת ,כל עבודה תתקבל בברכה:p נחייה את הרגע?יאאא מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר ואייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול מה עוד תספיק לעשות היום?עבודה באנגלית! ישנת טוב אתמול?כעע:] תישן טוב הלילה?אין לדעת:p כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה: אביב:] צבע אהוב:כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:התנשאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אממ לא יודעת=\ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול ב9 וחצי אכלת?היום בבוקר התנשקת?חח לפני הרבה זמן:p התאהבת?לפני שנה נשבר לך הלב?לפני שנה צחקת?אתמול בכית?לפני שבוע בערך=[ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?לא קרה שתית משקה אלכוהולי?לפני שבוע השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?לא לא היית במועדון?בפורים לבשת חצאית?בפורים קנית בגד?וואי זה היה מזמן לא זוכרת:p אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול ,אבל בתור ידיד הקדישו לך שיר?לא קרה שיפרו לך את המצברוח?אתמול:] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?עופר התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?חברה שלי פגע בך?ידיד=\ שימח אותך?חברה היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך?ידיד שלי..=\ מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת=\ מה היה הדבר הראשון ששמעת: כלום מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי מה אכלת?בורקס:p איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי השאלון הזה נגמר:p מיקום כרגע: חדר חג מעודף:פסחחחחחחחח=] ערוץ מועדף: 5 מילה אהובה:אין=\ להקה אהובה:אוונסנס איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:אממ דניאל אחד אימו:p הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואי לא זוכרת ,אבל יש הרבה פדיחות הדבר הכי מטורף שעשית:וואייי שכחתי=\ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:זה היה בצחוק ,אמרתי לאימו אחד "בוא נעשה סקס על שולחן סנוקר" את חושבת שאת יפה?לא.. את חושבת שאת צבועה?לא.. את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לפעמים:p את חושבת שאת עקשנית?קצת את אוהבת את עצמך?בערך בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת:לא שונאת אנשים ,אין טעם בזה אוהב/ת:המוןןן מתגעגע/ת אליו:כרגע זה שרון ועופר:] חסר לך:שרון.. עושה לך טוב להיות איתו:שרון הכי מצחיק:אלינור:p הכי דפוק:אלינור הכי מוזר:אין הכי כיף לדבר איתו:שגית:] איפה היית רוצה לגור בארץ?באר שבע:p איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?נילס יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה איזה צלצול יש לך?רגיל הקול הכי יפה ששמעת?איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הר שלג כזה יפה:p ושומר מסך?צינורות את רוצה להיות זמרת?לא.. את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?יאפ אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כמובן איפה את רוצה פירסינג?אף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה לארה"ב והולכת למלא הופעות של כל הלהקות שאני אוהבת:] מה החלום שלך?להיות בהופעה של אוונסנס:p איך חגגת את תחילת השנה?עם חברות ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?שיהיה חבר:p ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:סוף השנה=[ איזה סילבסטר הכי זכור לך?אף אחד ,כי אני לא ממש חוגגת אותו איזה אדם `גילת מחדש` השנה?אפחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא הייתי מוחקת כלום באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?אממ לא מזמן גיליתי שידיד קרוב שיקר לי..=[ איזה אירוע עשה לך טוב השנה?להתחבר לאנשים חביבים ביותר:] על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?על כלום מקום בו הכי נהנת?בפורים ,בייתי במין מסיבה כזאת היה כייף כל כך:p אירוע שהכי השפיע עליך?אממ מוות של ילד מהשכבה.. אירוע שאיכזב אותך?לגלות שקרים. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?אפעם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?יאפ אם כן, כמה זמן?חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו?יאפ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא.. התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אממ לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא לא רצה?=\ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהוא עישן=\ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא נורא ,צריך להתקדם זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?--- והוא, אוהב אתכם?----- כמה זמן אתם יחד?---- איך הכרתם?--------- מה אתם הכי אוהבים בו?-------- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?------- אתם רבים?-------- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?----- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?-------- אתם פוחדים לאבד אותו?--- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?--------- אקסים: כמה אקסים יש לכם?שניים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא.. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לאא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?יאפ מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?הכל סגור ונעול:p

ayala65

New member
יאללה

כללי: מהו שמך? איילה תאריך לידה: 6/12 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה משקל: 48 [נבדק אתמול!] גובה: אינלימושג אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? לא'דעת אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 0 פרטים אינטימיים: העדפה מינית: המ, כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני לא בטוחה. זה קצת תלוי עם מי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ומד"ח מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כלמיני נחייה את הרגע? נחייה מה מתנגן עכשיו? don't stop me now עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? השיחה עם דנה מה הספקת כבר לעשות היום? לקום, לראות את ההופעה שליאהבי צרב לי. מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת עם דנה לאנשהו אחד ישנת טוב אתמול? המ, כן תישן טוב הלילה? בעזרת השם כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף, אני מניחה צבע אהוב: סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות, צביעות ואנשים שקרנים. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין לי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול, כשהלכתי לניצן. אכלת? בצהריים התנשקת? ביומשני של פורים התאהבת? אני לא ממש בטוחה נשבר לך הלב? לאיודעת צחקת? אתמול בכית? אתמול בבצפר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול נראהלי, לעדן. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול בשיחה עם עדן. חיבקת מישהו/י? אתמול, אצל ניצן. עישנת? מתישהו אחד לפני כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת כבר השתכרת? פורים שנה שעברה שכבת עם מישהו/י? אף פעם לא עשיתי את זה P: היית במועדון? כמה חודשים גם לבשת חצאית? מלא זמן קנית בגד? יומרביעי יצאנו למסע שופינג ^^ אבל קנינו לניצן, אז זה נחשב? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? דה ז'ה וו. אתמול בשיהח עם עדן
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מתי בפעם האחרונה זה קרה כאילו? אתמול בשיחה עם עדן
הקדישו לך שיר? נמנמנמ שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ניצן התקשרת אליו? ירדן התקשר אלייך? מורן פגע בך? הכלבות האלו שימח אותך? אמא
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? סתם קמתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב, איילונת. טוב שקמת." מה היה השיר הראשון ששמעת? dance dance או don't stop me now. אני לא בטוחה. מה אכלת? שניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כלמיני שטויות של אתמול מיקום כרגע: ליד המחשב חג מעודף: החופש הגדול [אתם לא חוגגים?
] ערוץ מועדף: yes stars 1-3 מילה אהובה: הולישיט! להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש טונות. הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה הפאדיחה הכי גדולה שלך: הזה עם ניצן הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי שטויות מוזרות הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הזה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? נעע בזבזנית או חסכנית? חסכנית בדר"כ בנאדם ש: שונא/ת: לא עולה לי לראש כרגע אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: יש כמה חסר לך: כלמיני עושה לך טוב להיות איתו: נמנמ הכי מצחיק: ירדן הכפרע הכי דפוק: לא'דעת הכי מוזר: אינלימושג הכי כיף לדבר איתו: יש כלמיני איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי פה :] איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש כמה יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני מניחה שלבר איזה צלצול יש לך? זה של פינק פלויד הקול הכי יפה ששמעת? איימי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של פייטון ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? הליקס ;[[[[ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דברים! מה החלום שלך? אין לי איך חגגת את תחילת השנה? בחיבוק עם ירדן, מורן, ניצן, שירן ותמי. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? פולין ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: יש כמה איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה איזה אדם `גילית מחדש` השנה? ניצן, שירן, ענבל, ירין, נוי P: איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המ, ההוא באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כלמיני איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הייתה שנה ממש טובה, אז לא יודעת לבחור רק אחד על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? האירוע ההוא מקום בו הכי נהנת? היו כלמיני אירוע שהכי השפיע עליך? היו כמה אירוע שאיכזב אותך? כלמיני כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? רק בשביל פולין, מה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ישמצב אם כן, כמה זמן? אני לא בטוחה ניסיתם להתחיל איתו? כן! הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני לא יודעת מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כלמיני התנהגויות מגעילות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היא לא טיפשית. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תלוי מי זה היה, ותלוי אחרי כמה זמן. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? נראהלי כמה זמן אתם יחד? שנה וחצי P: איך הכרתם? איכשהו אחד P: מה אתם הכי אוהבים בו? כלמיני מה גרם לכם לבחור דווקא בו? המ, ההתנהגות שלו, מה אתם רבים? לא O: מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כלמיני האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן :] אתם פוחדים לאבד אותו? המ מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? לא'דעת אקסים: כמה אקסים יש לכם? 4, חוששני. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? מיליון
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? תלוי עם מי. עם רובן סתם נשארו זכרונות טובים. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אני לא חושבת שהייתי רוצה לסדר את העיניינים. שיהיה לכם יום נפלא

Vitamin Chick

New member
בא לי בא לי בא לי:)

כללי: מהו שמך? אורטל תאריך לידה: 24.6.90 מקום מגורים: ראשל"צ עיר הפשע והסמים |-) כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים? ירוק כחול צבע שיער? מקורי חום אבל צבוע לשטני בלונז' מסובך כזה משקל: 50-55 *לא חושפת!* גובה: 1.72 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? מאוד, זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין עדיין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 5... אוזניים וטבור התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא... רקדנית נו פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים... יש יוצאות דופן
חח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין... מחול מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להופיע בעירום יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ.... כן... להקות שאני מעריכה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רפואה... אבל פשוט לעת ביום אחד בלי ללמוד את כל ה7 שנים המסריחות והקשות האלה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? למה לא מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד... בגלל זה אני כאן=) איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? לקום, לדבר עם המורה לנהיגה, להתארגן לפסטישולץ, לדבר עם כמה ידידים מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לפסטישולץץץץץץץץ=) ישנת טוב אתמול? כע לא רע תישן טוב הלילה? לא נראה לי אני אשן ממש... כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אבל זוגית
עונה אהובה של השנה: הכל חוץ מאביב צבע אהוב: הכל חוץ מכחול! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר היגיון התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח במקצוע שלי... בריקוד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום התנשקת? עבור התאהבת? באוגוסט נשבר לך הלב? לפני שבועיים שלושה צחקת? אתמול בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבועיים שלושה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לפני שבוע שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? ממ גם שבוע... שכבת עם מישהו/י? עבור היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? אממ בפורים פעם אחרונה קנית בגד? ממממ... לפני שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כבר היה לא? שבועיים שלושה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? וואי אממ.... כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? היום=) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? ידיד שדיברתי איתו התקשרת אליו? אחד שנוסע איתי לפסטישולץ התקשר אלייך? אמא פגע בך? האקס שלי שימח אותך? אותו אחד היום: באיזו שעה התעוררת? עשר מה/מי העיר אותך? כלום מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שמעון?" XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הלוווו" מה היה השיר הראשון ששמעת? לית'יום מה אכלת? בורקס... אחלה בוקר חחחח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה ללבוש לפסטישולץץץ מיקום כרגע: בחדר שלי חג מעודף: אממממ אממממ וואי אממ לאידעת... שבועות אולי כי טעים ערוץ מועדף: ויאס סטארס למיניהם וערוצי הסרטים מילה אהובה: ואהאו להקה אהובה: אוונסנס........... איזה כיתה את: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: באיזו מסעדה אכלו בשואה? בגטו הבנאדם הכי יפה שראית: וואי אממ קשה קשה... לאידעת יש כמה... אמממ לאידעת. הפאדיחה הכי גדולה שלך: התיישבתי על עוגת שוקולד בבצפר הדבר הכי מטורף שעשית: ממ לא עשיתי דברים מטורפים מדי... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "היו צריכים לקרוא לי אורגשם" את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? יותר מדי את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתתתתת בנאדם ש: שונא/ת: אין... בעצם אחת מהכיתה שלי אבל לא שנאה עזה אוהב/ת: אחד מתגעגע/ת אליו: קובי חסר לך: קובי עושה לך טוב להיות איתו: חברים... הכי מצחיק: יאיר ואיתן הכי דפוק: גיא הכי מוזר: אדם הכי כיף לדבר איתו: מורן איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קרובים קרובים וחצי המנשה יש לך פלאפון? חחח למי אין? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מממ לאמא איי גס ולידיד איזה צלצול יש לך? גירלפרינד של אבריל הקול הכי יפה ששמעת? איימי וכריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איימי... אין לי כוח לצרף שומר מסך? פשוט שחור את רוצה להיות זמרת? אני אשמח את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה הסדרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לעצמי כל מה שאני רוצה טסה לחו"ל ועוד כמה דברים וגם מפניקה במתנות את כולם מה החלום שלך? יש הרבה איך חגגת את תחילת השנה? מסיבה אצל ידיד ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? קובי בא לארץ יאי=) חופש גדול יאי=) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות פוי=\ איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? מור גינת, חברה שלי ששנה שעברה די שנאתי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הפרידה מהאקס באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ^ והלחץ המטורף של חזרות והופעות בשבועות האחרונים איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ממ היו המון על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אייב גוט נו ריגרטס מקום בו הכי נהנת? אצל האקס אירוע שהכי השפיע עליך? ממ לא יודעת אירוע שאיכזב אותך? מממ לא יודעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה... שנה וחצי ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הפרידה מהאקס מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ... "הוא מאשדוד" אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה, אבל אחרי שמפסיקים לאהוב זה כבר לא כל כך אכפת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אבל אתייחס לקשר האחרון... אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? היינו חודשיים וחצי איך הכרתם? בחופש הלכתי עם חברה שמכירה אותם ונפגשנו לשתות מה אתם הכי אוהבים בו? את הגישה מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הלב שבחר בו מזמן אתם רבים? חחח כע לא מעט מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יום האהבה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה... אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 היי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כככןן איף אבל זה עבר מהר האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ממ... אני עוד לא יודעת. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אממ... לא

למעלה