שאלון ארוך כלבבי ^^

NeT NiT

New member
לא!../images/Emo11.gif

קניתי חולצה מבד, צמודה קלות, משומשו

Rose Madder

New member
עונה../images/Emo15.gif

|כללי:
מהו שמך? אורית
תאריך לידה: 23.10.91 היום קיבלתי תעודת זהות
מקום מגורים: חיפה
כמה אחים/אחיות? לצערי אין
צבע עיניים? ירוק
צבע שיער? אפור. כן כן, גם שיעא שיבה יש.
משקל: 50 פלוס
גובה: 1.69 וחצי!!!! אני הכי נמוכה בעולם.
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר, ויונתן הקטן על גיטרה!
על מה היית רוצה לנגן? הכל, כל יצירה שקיימת בעולם.
אתה אוהב לרקוד? מאוד
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: חרמנית רצח, שלטון לנצח. חרוז בגרוש.
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כל דבר שיבוא. העיקר שיבוא.
איזה מגמה היית בביה"ס? פיזיקה וכימיה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות פאריס הילטון 2
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? רטוווריקה.
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? תורת הויכוח!
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תאטרון? יש סיבה שלא:0
נחייה את הרגע? יאפ
מה מתנגן עכשיו? הזמזום של מפזר האויר
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? חמור. יבשה שכמותי
מה הספקת כבר לעשות היום? לעשות מועד ב בפיזיקה+ להכשל + לקנות מיוקדים ושיט
מה עוד תספיק לעשות היום? לישון|נומי נומי נומי נום|
ישנת טוב אתמול? הכי טוב בעולם. 17 שעות.
תישן טוב הלילה? ממש לא
כמה שאלות כלליות
עונה אהובה של השנה:
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, אינפנטיליות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בארץ
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? לפני 3 שעות
אכלת? לפני 10 דקות
התנשקת? אעעעעע
התאהבת?
נשבר לך הלב? לפני חודשים
צחקת? היום בביס.
בכית? שלשום
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חוששני שאף פעם.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כמה מצער, אבל גם. (חוץ מאמאבא, כן)
חיבקת מישהו/י? היום, בשעה 12.6, בסיום שעת פסיכולוגיה. בלט.
עישנת? נגד אלימות!
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועים.
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אמא
חשבת עליו? חברה
התקשרת אליו? רכזת מחויבות אישית
התקשר אלייך? אבא
היום:
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני כזאת מוכשרת ומצליחה לקבל 2 נכשלים בשבוע אחד?
מיקום כרגע: חדר שלי
מילה אהובה: שוס, פנומנלי, הולנד, אשת נכות/זנות/ווטאבר
להקה אהובה: מעניין
איזה כיתה את: י
הבנאדם הכי יפה שראית: השמיניסט הכוסון אש מהבי"ס
את חושבת שאת יפה? לא
את חושבת שאת צבועה? לא
את חושבת שאת קנאית? לא
את חושבת שאת קרצייה? לא
את חושבת שאת עקשנית? מאוד
את אוהבת את עצמך? אני בתהליכים
בזבזנית או חסכנית? תלוי
אין לי כוח יותר.

Fragile rose

New member
לולו

כללי: מהו שמך? אנה תאריך לידה: 1.9 מקום מגורים: חור כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום-ירוק צבע שיער? שחור משקל: שאלהטובה גובה: 175 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? עצבים על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? אהא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 1 יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 8 התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כע אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כע פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא זה ולא זה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עזבו. באמאשלכם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס?: מעשיה וטיול מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאדעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כע קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לאדעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לאדעת נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? ערוץ 24 עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אור איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? הBluetooth מה הספקת כבר לעשות היום? לנקות מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח ולישון ישנת טוב אתמול? כעעע תישן טוב הלילה? נקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? Queen size עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אנערף איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום התנשקת? אתמול התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? מזמן צחקת? לפני כמה דקות בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמן חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול. בירה
השתכרת? יום שישי שכבת עם מישהו/י? תחילת החודש היית במועדון? לא מזמן לבשת חצאית? יום שישי קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הורים חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? אור התקשר אלייך? שירן פגע בך? שאלהטובה שימח אותך? אמא נראה לי היום: באיזו שעה התעוררת? 12 כזה מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת: "את ערה?!" מה היה השיר הראשון ששמעת? שאלהטובה מה אכלת? פיצה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מה לעזאזל עשיתי" מיקום כרגע: אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: יס וכאלה מילה אהובה: "גוועלד" להקה אהובה: אין כזו איזה כיתה את:
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "איש אחד הלך ברחוב.. פתאום! היטלר!" הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי הפאדיחה הכי גדולה שלך: מכון גריאטרי, אמא נכנסת באמצע הדבר הכי מטורף שעשית: אעעעע, לאדעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
הערות זין קטן למניהן את חושבת שאת יפה? לאכזה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כע את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? סדר כזה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אמ. לאדעת אוהב/ת: כלמיני מתגעגע/ת אליו: יותרמידי חסר לך: יותרמידי עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: טל הכי דפוק: טל הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו: כולם איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א!!! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אע, החתולים הסמוראים יש לך פלאפון? כע. 2 אפילו
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור, רורי, שירן איזה צלצול יש לך? מזעזע כזה הקול הכי יפה ששמעת? מישהו שאני מכירה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מגניבה כזו ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? נע את רוצה להיות שחקנית? נע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נע אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? לאדעת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אוטו מה החלום שלך? לא חולמת איך חגגת את תחילת השנה? עם האקס
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אילת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: עבודה חדשה איזה סילבסטר הכי זכור לך? הזה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עידן איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא קרה שומדבר כזה גרוע באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא מזמן איזה אירוע עשה לך טוב השנה? התפטרות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אע, לאדעת מקום בו הכי נהנת? השנה בקושי התחילה סעמק! אירוע שהכי השפיע עליך? נו מה אירוע שאיכזב אותך? שבוע שעבר כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 0 האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? אע.. 3 שנים?
ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הגילוי שהוא נעל מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מביאה לו כזו כאפה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 6 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כע האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כע מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כע

yotem 16

New member
אנלא מאמין שאני עונה.../images/Emo83.gif

הרגע חזרתי מחתונה ואני צריך לקום עוד חמש שעות. וזה מה שאני עושה. כללי: מהו שמך? יותם תאריך לידה: 21.5.90 מקום מגורים: צפון כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גבה, נזם, אוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי מה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אני טהור ותמים :) האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כל מה שקשור לאומנות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב פנים אולי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נבר סיי נבר נחייה את הרגע? עד כמה שאפשרי מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שומדבר מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבית ספר, לישון, ללכת לחתונה משעממת מה עוד תספיק לעשות היום? לישון אני מקווה ישנת טוב אתמול? לא משהו, אני חולה תישן טוב הלילה? אני חושב כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מקודם אכלת? מקודם התנשקת? הרבה זמן התאהבת? גם הרבה זמן נשבר לך הלב? שבעה חודשים צחקת? מקודם בכית? לאדע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? מקודם עישנת? פורים שתית משקה אלכוהולי? פורים השתכרת? אוגוסט שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? פורים לבשת חצאית? קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? יותם התקשרת אליו? ניצן התקשר אלייך? רוני פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 6:40 מה/מי העיר אותך? נינט ועברי לידר יה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? לאדע מה היה השיר הראשון ששמעת? Keep Holding On או משהו כזה, הזה של אבריל לאבין מה אכלת? פריכיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? תהיה שביתה או לא מיקום כרגע: חדר שלי חג מעודף: פסח כמובן ערוץ מועדף: אין, ואם כבר אז יסטארס מילה אהובה: ביצ' להקה אהובה: אוונסנס והיהודים איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אתה בא לשירותים?" את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

Guitar Girl1

New member
הופהל'ה

כללי: מהו שמך? אוריין תאריך לידה: 28.11 מקום מגורים: נ"צ כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור חום כזה משקל: 50 ומשו גובה: 164 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, גיטרה על מה היית רוצה לנגן? סקסופון ופסנתר אתה אוהב לרקוד? לא ממש השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? האמת שסתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מוזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין ממש.. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן.. גיטרה
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תפקיד של מה? כאילו זונה וכאלה? חח נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? Oasis- little by little עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ מסנג'ר ואייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר לעשות מבחן בתנ"ך.. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון לאכול להתבטל כי חופשששש ישנת טוב אתמול? בערך תישן טוב הלילה? אכן אכן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: אדום ושחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, פוזות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אצליח להתממש, אהיה בריאה ומאושרת וגם כל המשפחה.. שיהיה שלום כבר!! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איזה שאלה מטומטמת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר.. אכלת? בבוקר התנשקת? מזמן התאהבת? הו הא נשבר לך הלב? שנתיים צחקת? לא מזמן בכית? מזמן! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? אתמול? עישנת? לא עישנתי! שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים בערך השתכרת? אני בד"כ שותה ולא משתכרת כדי לשמור על חברות שלי השרוטות שכבת עם מישהו/י? נבר היית במועדון? איכ לבשת חצאית? בעע בחיים לא קנית בגד? חודש.. הקדישו לך שיר? חח לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? המאבטח של הבצפר חח חשבת עליו? חברה התקשרת אליו? חברה אחרת התקשר אלייך? אותה אחת^ פגע בך?
שימח אותך? ידיד שלי היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשמונה
מה/מי העיר אותך? לאדעת התעוררתי לבד! השעון המעורר הדפוק הזה מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי? מה היה הדבר הראשון ששמעת לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? או-הוווווו מה אכלת? וופלות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן בתנ"ך מיקום כרגע: החדר של אחשלי חג מעודף: פסח! ערוץ מועדף: ביפ\2\3 מילה אהובה: מוזיקה להקה אהובה: אוונסנס כמובן
איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת.. לא משו מיוחד חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: או הא לא חסר
את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא חח את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא! את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? באמצע כזה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אני אוהבת כל דבר נוסטלגי!
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? סוויט סקריפיס השיר עצמו.. הפזמון.. איזה שווה לי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהטיול השנתי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית אוטו גיטרה לא חסר.. מה החלום שלך? להיות מאושרת איך חגגת את תחילת השנה? למה שאני אחגוג דבר כזה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לסיים אותה.. המסע לפולין ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ב-ג-ר-ו-י-ו-ת איזה סילבסטר הכי זכור לך? כיתה ט' איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא חסר באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כזה לקראת חנוכה לפני או אחרי לא זוכרת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שהתחלתי להצליח על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יותר מידי דברים מקום בו הכי נהנת? ארה"ב אירוע שהכי השפיע עליך? לאדעת אירוע שאיכזב אותך? לא חסר כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אממ אם להיות מדוייקת אז 400 בערך האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עדיף שלא תדעו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא! קרציות. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא ממש האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? יש מצב

Brombit

New member
*נשימה עמוקה* (חלק ראשון) ../images/Emo115.gif

זה הולך להיות ארוך... כללי: מהו שמך? נעם תאריך לידה: 1.2.90 מקום מגורים: אשדוד כמה אחים/אחיות? אחות צבע עיניים? ירוק-אפור צבע שיער? חום זהוב משקל: 46 בפעם האחרונה... אני צריכה לעלות קצת גובה: 1.65 בפעם האחרונה שנמדדתי אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי פעם על אורגן עד שנמאס לי להתאמן... על מה היית רוצה לנגן? אין משהו ספציפי אתה אוהב לרקוד? כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כנ"ל התנסת בעבר בסמים? איזה? כנ"ל ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כנ"ל אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כנ"ל פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אין
(אני מתכוונת לספר על זה בפורום "בעיות בגיל ההתבגרות
) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שיבוא עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 00 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה אתה בביה"ס? עיונית ריאלית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין משהו ספציפי יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא שזכור לי... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי אומרת אם היה לי כח לחשוב על זה עכשיו שעה... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כנ"ל נחייה את הרגע? אם הרגע טוב, נחיה אותו... מה מתנגן עכשיו? הגלגלים של העגלה של התיק של אחותי מתחככים ברצפה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? דיברתי עם אחותי כי היא רוצה שאני אחמם לה פיצה (*מתייצבת לשירות* תיכף אשוב...) הפסקה הפיצה מתחממת הפיצה מוכנה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אימיול בפינה מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול סלט, לפתוח את המחברות כדי להתכונן למבחן בהיסטוריה מה עוד תספיק לעשות היום? להתכונן למבחן בהיסטוריה ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מקוה שכן... כמה שאלות כלליות: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תלוי... עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול וטורקיז תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: תנו לי לחשוב על זה שעה... התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שלא יהיו לי בעיות, שיקרה לי משהו שאני נורא רוצה/ארצה, שאני אתחיל לפעול בשביל מה שאני רוצה (ועוד...) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה זה בסדר מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? היום לפני שעה התנשקת? בגלגול הקודם... התאהבת? ב-22 לאוגוסט 2005 נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? כנ"ל בכית? כנ"ל (בטח אתמול או שלשום...) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי למישהו בכאילו, זה נחשב?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? בגלגול הקודם שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? תבינו מהשאלה הקודמת... שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? בפברואר כשהלכתי עם הכיתה לבשת חצאית? לא זוכרת, לפני הרבה זמן קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה היה כבר... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כשאמרתי בכאילו באמת התכוונתי לזה!
הקדישו לך שיר? בגלגול הקודם שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? "אפי" אהובי (זה ממש לא השם שלו...) התקשרת אליו? לא זוכרת התקשר אלייך? כנ"ל פגע בך? כנ"ל שימח אותך? כנ"ל

Brombit

New member
חלק שני ../images/Emo115.gif

היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי אומרת שהיא התחילה לשקוע בחלומות ושכחה שהיא צריכה להעיר אותי ואת אחותי... מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיין לא שמעתי שיר היום מה אכלת? הסלט היומי שלי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבעיה שאני מתכוונת לכתוב עליה בפורום "בעיות בגיל ההתבגרות"... (תחפשו למעלה...) מיקום כרגע: מול המחשב, אלא מה... חג מועדף: אין ערוץ מועדף: תלוי באיזה יום ובאיזו שעה... מילה אהובה: תנו לי שעה לחשוב על זה... להקה אהובה: Evanescence / Nightwish / Queen איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו מהפיג'מות בשידורים החוזרים, משהו מ"ארץ נהדרת" הבנאדם הכי יפה שראית: אחותי (ועוד כמה שאני לא מכירה) הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זכור לי שעשיתי משהו כזה... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא נראה לי שאמרתי פעם משהו מטורף... את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? ככה ככה בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככה, לפעמים ככה בנאדם ש: שונא/ת: מישהי מהכיתה שלי אוהב/ת: "אפי" מתגעגע/ת אליו: אין חסר לך: "אפי" עושה לך טוב להיות איתו: "אפי" (למרתו שאף פעם לא הייתי איתו...) הכי מצחיק: שני בנים שהיו איתי בכיתה הכי דפוק: לא יודעת הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: כנ"ל איפה היית רוצה לגור בארץ? כנ"ל איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שאלתיאל קוואק (מכירים?) (אין לי סדרות "ממש" נוסטלגיות...) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא שלי, וגם אליה לא הרבה איזה צלצול יש לך? אחד מהצלצולים שיש בפלאפון מהתחלה הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של שקיעה+עננים+הרים ושומר מסך? תצוגת תמונות את רוצה להיות זמרת? ממש לא את רוצה להיות שחקנית? לא במיוחד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? אני לא אומרת את זה ככה ישירות... זה די מביך איפה את רוצה פירסינג? בשום מקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לכל מיני אנשים/ארגונים שצריכים כסף, קונה לעצמי מה שמתחשק לי בלי חשבון מה החלום שלך? כרגע אין משהו ספציפי איך חגגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: שום דבר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא יודעת איזה סילבסטר הכי זכור לך? אין איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? אף אחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת (אבל יש הרבה דברים קטנים שהייתי שמחה למחוק, אבל אני לא זוכרת ספציפית) באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זוכרת, אבל נראה לי שהיו כמה פעמים כאלה (וזה תמיד בגלל דברים קנים) איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא זוכרת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כל מיני דברים רטנים שאני לא זוכרת מקום בו הכי נהנת? לא יודעת אירוע שהכי השפיע עליך? כנ"ל אירוע שאיכזב אותך? כנ"ל כמה פעמים אמרת לעצמך "שהשנה כבר תיגמר"? נראה לי שבזמן האחרון אף פעם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? כל פעם לפרק זמן אחר ניסיתם להתחיל איתו? לא (שביישנית-שתקנית כמוני תתחיל עם מישהו?
) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? תיזכרו בשאלה שהיתה קודם ותבינו... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן, אבל הפעם זה לא מפריע לי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא זוכרת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הסיבה היחידה שהיתה היא שלא יצרתי שום קשר עם שום בן אדם שרציתי... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאסת אבל שמחה לשמוע שזה היה ככה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? היתה שאלה כזאת אם כן, אתם אוהבים אותו?--- והוא, אוהב אתכם?--- כמה זמן אתם יחד?--- איך הכרתם?--- מה אתם הכי אוהבים בו?--- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?--- אתם רבים?--- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?--- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?--- אתם פוחדים לאבד אותו?--- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?--- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 00 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אין לי שום אקס... האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? --- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?--- מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?--- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?---

Yaaraus

New member
עונה =)

כללי: מהו שמך? יערה תאריך לידה: 29.1.1992 מקום מגורים: באר שבע . כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? כחול-ירוק צבע שיער? בלונדיני משקל: שלא תדעו גובה: 1.55 - 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אתה אוהב לרקוד? לא כל כך... השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? ממש לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? ממששש לאאאאא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?ללאאאא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי יחסי מין האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? בשום מגמה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית ממש מפורסמת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? משחק איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בסרט פורנו נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? סינרגיה - אשם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה מה עוד תספיק לעשות היום? לסיים ת'שאלון לנשנש משהו ולא יודעת... ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנוביות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא יודעת... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודעת חח מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בבוקר אכלת? היום התנשקת?
התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? לא נשבר וטוב שכך צחקת? היום בכית? לא זוכרת... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם לא . שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? לא יצא לי ... שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לא זוכרץ לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? לא מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? תומר התקשרת אליו? לאה התקשר אלייך? לאה פגע בך? ורד.. שימח אותך? ניל היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני קמה מה היה הדבר הראשון ששמעת ? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? metallica - one מה אכלת? סנדוויץ' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אוף , יש הופעה של מירי מסיקה בהיכל התרבות ואני לא הולכת מיקום כרגע: ליד המחשב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: הוט בידור ישראלי מילה אהובה: תומר להקה אהובה: מטאליקה איזה כיתה את: ט'2 כיתה מדעית (הנה סרטון שלהם : http://www.youtube.com/watch?v=wDsGWGYBkyk ) בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש הלך הלך ,פוףף שניצל . הבנאדם הכי יפה שראית: תומר הפאדיחה הכי גדולה שלך: אתם לא רוצים לדעת הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? קצת... את חושבת שאת קנאית? כן... את חושבת שאת קרצייה?במידה מסוימת חח את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? נגיד שכן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: נופר עמר אוהב/ת: תומר מתגעגע/ת אליו: אחותי ,נעמה חסר לך: נעמה עושה לך טוב להיות איתו: תומר הכי מצחיק: .ניתאי הכי דפוק: בר הכי מוזר: עידן הכי כיף לדבר איתו: שחר איפה היית רוצה לגור בארץ? בבאר שבע אחרי הכול איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? וואלה לא זוכרת יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? נעמה איזה צלצול יש לך? שאילתל קוואק הקול הכי יפה ששמעת? של תומר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלג ושומר מסך? התמונות מהתיקייה שלי את רוצה להיות זמרת? בערך את רוצה להיות שחקנית? כןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה קצת לעניים ,למשפחה ולי מה החלום שלך? להיות שחקנית איך חגגת את תחילת השנה? בכלום ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להתליח בלימודים ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא יודעת... איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את נופר איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את המריבה הגדולה הזאת... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא מזמן איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מסיבת ההפתעה שעשו לי =) על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודעת מקום בו הכי נהנת? אצל אחותי אירוע שהכי השפיע עליך? המריבה הזאת... אירוע שאיכזב אותך? המריבה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? על יד אחת אני לא אצליח לספור אותם האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יש מצב אם כן, כמה זמן? לא יודעת ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אפשר לומר מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא הייתה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שלא תדעו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אותך?
כמה זמן אתם יחד?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה גרם לכם לבחור דווקא בו?
אתם רבים?
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?
אתם פוחדים לאבד אותו?
מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?
אקסים: כמה אקסים יש לכם?
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

יאיי. בדיוק היה לי משעמם! XD

כללי: אתה כללי מה מהו שמך? מאיה *שםאמצעישלאמתגלהלאפחד* יוגב תאריך לידה: 27.9.91 מקום מגורים: חיפה כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים? חום כהה שכזה צבע שיער? שחור סיני! ביאצ'. משקל: לא יודעת ולא רוצה לדעת XD גובה: כנ"ל, אבל לא עברתי מטר 60 XD אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה (חשמלית, קלאסית, אקוסטית) על מה היית רוצה לנגן? בס, תופים, ופסנתר
אתה אוהב לרקוד? תלוי
השחתה עצמית: אמאשלכם השחתה! פירסינגים זה יפייפה, כנ"ל קעקועים. זונות. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין, אבל עוד יהיו. יש 2 בתיכנון עם סקיצות ^^ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים XD בימין: הליקס, קונץ', הרחבה 8 מ"מ (יפייפה ^^) וטראנסברס(ית) משוקס(ת). שמאל אינדאסטריאל והרחבה 7. כוסעמק צריך למלא את האוזן הזו XD התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? שוש אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים... פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גם וגם. כרגע בנות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה לייק דה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אומייג'יזס מזו השאלה הזו? XD האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? אני לא במגמה. אבל שנה הבאה בתקווה תקשורת ופסיכולוגיה-סוציולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? המ...בטח להקה מפורסמת זה הכי קיצוני. יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת במוסד כלשהו? נמ... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בימוי, הפקה, עריכה, ותסריטים. אבל את כל זה אני אלמד שנה הבאה ^^ איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה O: נחייה את הרגע? וואטאבר ט'אט מינס מה מתנגן עכשיו? finally free של dream theater בlive scenes from New York עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד ;[ איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואייטונס מה הספקת כבר לעשות היום? הו...לריב, להשלים, לבכות, לצחוק, לנגן, לצרוח, לשיר, ובטוח יש עוד מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח? XD ולנגן ולשיר עוד קצת XD ישנת טוב אתמול? הלוואי. חזרתי אתמול ב12 וחצי בלילה הביתה מהופעות מעולות ונרדמתי רק ב2 מרוב שהיה לי כ"כ הרבה אדרנלין XD תישן טוב הלילה? עם היום שהיה לי? hell yeah bitches. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית ^^ עונה אהובה של השנה: הקטע מעבר הזה שיש בין החורף הקר לאביב-קיץ כזה, שאתה יוצא החוצה בלילה ומצפה שיהיה קר, ויש בריזה חמה כזו...כמו שהיה היום XD צבע אהוב: שחור, אדום, כחול כהה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאה. (אע לא, זה רק הדבר הכי מרגיז אצלי) הכיהכי זה התנשאות. ואני חוטפת את זה מספיק התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח ושיהיה לי טוב לא משנה מה אני אעשה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? או באיזה מדבר, קיבוץ, או בארה"ב בעיר מגניבה אבל לא יותר מידי הומה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חחחחחח לפני חצי שעה חזרתי הביתה מטיול XD אכלת? המ...שעה 4 ככה התנשקת? הו...לפני חצי שעה ככה XD התאהבת? המ...אני מאוהבת
נשבר לך הלב? who counts צחקת? לפני רבע שעה
בכית? היום בבוקר בצפר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? רבע שעה? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? רבע שעה? XD חיבקת מישהו/י? חצי שעה XD (בואנה איזה שאלון קל XD) עישנת? במפגש האחרון X: שתית משקה אלכוהולי? וואו....כל כך ממזמן. השתכרת? וואווווווווווווווווווווווו XDDD ממש ממזמן!! שכבת עם מישהו/י? |חש| סתם XD אני לא שוכבת! היית במועדון? כיתה ז'? O: לבשת חצאית? פורים XD קנית בגד? ממזמן
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? עכשיו אתם גם חוזרים על שאלות? הקדישו לך שיר? לא יודעת, אבל לא מזמן
שיפרו לך את המצברוח?
היום ^^ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? לי חשבת עליו? לי התקשרת אליו? לי התקשר אלייך? לי פגע בך? ירון שימח אותך? לי XD

המשך

היום: באיזו שעה התעוררת? 5. ואז חזרתי לישון ואמרתי זין על שעת אפס. ואז התעוררתי ב6 XD מה/מי העיר אותך? שעון מעורר\אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא רוצה שעת אפסססססססס מה היה הדבר הראשון ששמעת "מאיה קומי לשעת אפס!! אמרת לי להעיר אותך!! מה היה השיר הראשון ששמעת? אומייג'זס take it away של דה יוזד בהופעה החדשה בדיסק החדש שקיבלתי אתמול סופסוף בדואר מאבא ^^ מה אכלת? M&ms איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני עייפה. וואו כואב לי כל הגוף מהפוגו אתמול" מיקום כרגע: מול המחשב לייק דא עה! חג מעודף: חופש גדול
ערוץ מועדף: ריאליטי טיוי! סתם XD ערוץ 3, ביפ. אקסטרה הוט, וכל הסרטים מילה אהובה: אומייג'יזס XDDDD להקה אהובה: אוונסנס, דה יוזד, dream theater
איזה כיתה את: י'! 7, לא סתם בדיחה שגרמה לך לצחוק: "strong...someday he'll be a real boy" אח...ספייק ספייק... הבנאדם הכי יפה שראית: או...שאלה קשה הפאדיחה הכי גדולה שלך: נפילה באוטובוס על התחת בכיתה ה' הדבר הכי מטורף שעשית: שקלתי להיכנס לפוגו? XD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת נו XD את חושבת שאת יפה? יש לי ימים. את חושבת שאת צבועה? נופ את חושבת שאת קנאית? הולי הללללל יס! לצערי XD את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? מאוד עקשנית את אוהבת את עצמך? יש דברים שכן יש דברים שלא. בגדול, כן. בזבזנית או חסכנית? שניהם בנאדם ש: שונא/ת: נמ אוהב/ת: לי מתגעגע/ת אליו: לי חסר לך: אופק עושה לך טוב להיות איתו: לי הכי מצחיק: O: הכי דפוק: ירון הכי מוזר: ירון הכי כיף לדבר איתו: לי איפה היית רוצה לגור בארץ? נגב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור!! אומייגאד אומייגאד יש לך פלאפון? יאפ הוא אפילו שחור למי אתה מתקשר הכי הרבה? לי ואמא איזה צלצול יש לך? מגניב כזה P: הקול הכי יפה ששמעת? בלונדינית שרה
וסולואים של דרים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מעאפן כזה. ושומר מסך? אין O: את רוצה להיות זמרת? היה יכול להיות מאגניב את רוצה להיות שחקנית? בכיף מה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? עדיין אומרים לי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בלי ספק איפה את רוצה פירסינג? לשון סיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מתקעקעת, קונה גיטרה מעולה, עושה עוד פירסים וכאלה מה החלום שלך? לא יודעת...שתמיד יהיה לי אוכל, כסף, אהבה וגג מעל הראש. איך חגגת את תחילת השנה? בכיף לגמרי!
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? בומבמלה. (טיול שנתי בתקווה שיחזירו אותו, חופש גדול, ארה"ב ועוד ועוד XD) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות ועלייה לשנה הבאה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ליאטי ונטע אמא איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המ. זה יישאר אצלי. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרגשתי? מי אמר שזה עבר? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יש המון...אינסוף על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יותר מידי האמת מקום בו הכי נהנת? תל אביב ורוממה אירוע שהכי השפיע עליך? הרבה אירוע שאיכזב אותך? הציונים שקיבלתי היום כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אמרתי? אני עדיין אומרת XD האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אלפי פעמים אם כן, כמה זמן? הכי הרבה היה בערך שנה ניסיתם להתחיל איתו? לא עבד הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. וחבל שכך. התנשקתם איתו? נופ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ ^^ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יש המון. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזה דבר אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? O: זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
אם כן, אתם אוהבים אותו? אותה, וכן. המון
והוא, אוהב אתכם? סו איימ טולד
...סתם XD כן ^^ כמה זמן אתם יחד? מזה עניינכם? איך הכרתם? הכרנו הכרנו בדבורקין מה אתם הכי אוהבים בו? את הכנות, הישירות, האמיתיות, הרגישות, ההתמדה, הכישרון, האהבה, הפגיעות. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אין כזה דבר לבחור אהבה... אתם רבים? יותר מידי מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? אין חוויה אחת...יש המון האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא. אתם פוחדים לאבד אותו? לפעמים כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל כזה אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא בצורה הזו האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? שתיהן, כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור שכן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות לא, לפעמים געגועים, זכרונות יש המון, שברון לב היה אבל הוא לא נשאר, ומעגל לא סגור קיים גם קיים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? בשמחה ווי זה היה כיף ^^

La InoLviDable

New member
אוף, כבר התחלתי לענות עלזה אתמול../images/Emo7.gif

וכבר הגעתי לסוף!! אבל אבא שלי קרא לי ושכחתי לחזור ולשלוח ;[
כללי:
מהו שמך? מיכל תאריך לידה: 13.7.1989 מקום מגורים: מרכז כזה כמה אחים/אחיות? 3 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: אני כלכך לא רוצה לדעת ;[ גובה: עוד מעט 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה קלאסית [פלמנקו] על מה היית רוצה לנגן? הו.. תופים! [וגם פסנתר יהיה נחמד.] אתה אוהב לרקוד? לו רק הייתי יודעת איך :X
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? לא יש לך פירסינג? לא התנסית בעבר בסמים? לא ניסית להתאבד פעם? לא ממש אתה מעשן? לא
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? שומדבר, אני עם עצמי כרגע. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? [עדיין] מוסיקה וביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הממ.. כשהייתי קטנה רציתי להיות גיאולוגית
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לאיודעת, לך? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בהחלט! ציור, צילום, ריקוד, פסיכולוגיה, רפואה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? הממ.. יצאנות(?)
נחייה את הרגע? למה לא מה מתנגן עכשיו? שיר ללא שם - יהודית רביץ עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר, לקחת תרופות, לסיים מגן בחיבור, לנסוע לבי"ס להגיש אותו, לנסוע לבי"ח, לנסוע לאמא שלי, לקחת תרופות, לנסוע לאיגי, ללכת למד"א, להזמין איתם פיצה ולאכול אותה למרות שהיא הייתה ממש שרופה, להגיע הביתה ולהתמוטט. מה עוד תספיק לעשות היום? לסיים את השאלון הזה, לקחת תרופות וללכת לישון. ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? מקווה מאוד
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: כחלחלחלחלחלחלחל תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להפסיק להוות גורם מדאיג לאנשים, ושמי אני אוהבת יהיה מאושר. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לאיודעת, נחמד לי כאן.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? בחמש וחצי אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? ... התאהבת? לפני קצת יותר משנה נשבר לך הלב? צחקת? לאורך השעתיים האחרונות, במד"א בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כל הזמן בתקופה האחרונה חיבקת מישהו/י? לפני שעה או משהו עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא השתכרת? לא קרה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לפני 4 שנים בערך לבשת חצאית? הממ.. בפעם האחרונה שהייתה חתונה של המשפחה מצד אמא קנית בגד? .. אני לא זוכרת, צריך לקנות באמת! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא עברנו על זה כבר? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? אתמול |שמאלמי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אבא חשבת עליו? אבא, בגלל השאלה
התקשרת אליו? אבא, שיבוא לקחת אותי התקשר אלייך? אבא, כשהוא הגיע
פגע בך? שימח אותך? אבא, שהוא הסכים לבוא לקחת אותי
היום:
באיזו שעה התעוררת? שבע מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אעהעעעא" מה היה הדבר הראשון ששמעת "מיכלי, את צריכה לקום, להכין לך קפה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? אחותי הקטנה זימרה משהו של הראל סקעת מה אכלת? לחמניה עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כתיבת המגן שלי בחיבור מיקום כרגע: בחדר הנגינה, יושבת מול המחשב חג מעודף: הממ.. פסח(?) [קניידעלך זה ממש טעים!] ערוץ מועדף: 3,4,5,6,8 מילה אהובה: חוואבוס
להקה אהובה: אין ממש.. איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: אחח.. שמעתי כלכך הרבה אתמול, אבל אני לא זוכרת!! הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: נפלתי למעיין עם מים קפואים בטיול סיירות פעם הדבר הכי מטורף שעשית: צריכה לעשות אחד כזה באמת... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זכור לי משהו את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לאט לאט בזבזנית או חסכנית? אין לי כסף ממש

La InoLviDable

New member
הפעם זה פחות זרם../images/Emo7.gif

בנאדם ש:
שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: כל מיני מתגעגע/ת אליו: גם חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי. הכי מצחיק: רוני הכי דפוק: רוני
הכי מוזר: רוני!! הכי כיף לדבר איתו: ליאהב איפה היית רוצה לגור בארץ? תפסיקו למחזר שאלות!! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שאלתיאל קוואק :] יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני מניחה שהביתה איזה צלצול יש לך? "רינג רינג, רינג רינג, הלווו!!!! טום טקטם טקטום טקטם..." הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משתנה ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? מכל הלב. איפה את רוצה פירסינג? בלשון יכול להיות מגניב D: אבל אני בכל מקרה לא אעשה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נו, כבר עניתי על זה פעם... כל מיני דברים, ביניהם לקנות אוטו
מה החלום שלך? הוא משתנה בכל לילה. איך חגגת את תחילת השנה? לא ממש חגגתי, לא משהו שאני זוכרת בכל אופן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הממ.. לסיים עם הבגרויות(?) [ובהצלחה] ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: למות איזה סילבסטר הכי זכור לך? כשהייתי בבוסטון, וכל החברים התקשרו מהארץ כדי לספור אחורה יחד. איזה אדם `גילית מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? סיום הקורס שהדרכתי. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? נעדרתי הרבה מההדרכה בגלל האשפוז מקום בו הכי נהנית? אני מניחה ששם אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? הממ.. קשה להגיד אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
זוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?
אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן, אבל זו אהבה מיוחדת.. לא משהו שחולף. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? יש פרידה לא קשה? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר נעשה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

etieti1

New member
P:

כללי: מהו שמך?אתי תאריך לידה:13.8.90 מקום מגורים:מעלה אפרים כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?ירוק צבע שיער?אמ.שיער חום ושאריות מהג'ינג'י חחח משקל:למה ניראה שאני יגיד?X: גובה:אממ לא זוכרת אבל אומרים שגבתיXD אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כלום חח על מה היית רוצה לנגן?טופים אתה אוהב לרקוד?בארור!כל יום חח השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין=/ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזנים נחשב? התנסת בעבר בסמים? איזה?לא'דעת איך קוראים לזה חח ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?ניסיתי.ניסיתי הרבה...ולא הצלחתי כי מישהו הפריעה לי לעשות את זה #$$@#^@&* אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם בחודש חחח פרטים אינטימיים: העדפה מינית: שירן שלי
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?הא?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אה האP: איזה מגמה היית בביה"ס? היית?אני עדיין לומדת ואני במגמת ג"ג *כי גם אני סינילית* מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא'דעת כשאני אחלום אני אדע חחח יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אמ.אני יודעת יורת מידי על שוקולד חחח
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?מדעים חחחח איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אין לי מושג. נחייה את הרגע?בארור!
מה מתנגן עכשיו?ערוץ הילדים?XDDD עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אנשים מהקהילה 8) חיחי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אימיול?חחח מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול חח מה עוד תספיק לעשות היום?לשתות?P: ישנת טוב אתמול?לא,איזהS: תישן טוב הלילה?בתקווה! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד... עונה אהובה של השנה: לא'דעת צבע אהוב:כל הצבעים חח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:מתנסים יותר מידי ביטחות עצמי?S: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:תקווה?יש דבר כזה?S: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול חח אכלת?המון חח התנשקת?יאפ התאהבת?כרגע אני מאוהבת ואשר מאוהבת בשירן!
נשבר לך הלב?ממזמן צחקת?אתמול בכית?אמ.כמעט אתמול בבצפר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?יאפ:) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?יאס! חיבקת מישהו/י? לא זוכרת... עישנת?מלא זמן לא עישנתי חח שתית משקה אלכוהולי?לא זוכרת חח השתכרת?לא זוכרת שכבת עם מישהו/י?אני בתולה,הלו!XDD היית במועדון?חח לא חושבת חח לבשת חצאית?ממזמן לא לבשתי קנית בגד?בפולין לפני שבוע חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן,נו:) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כיין! הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח?כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?חחחחח לאאאאXDDD התקשרת אליו?אין לו טלפון חיחי התקשר אלייך?לא חושבת שהוא יתקשר פגע בך?הרבה אבל שורדים חח שימח אותך?בערך היום: באיזו שעה התעוררת?7 חחח מה/מי העיר אותך?אח שליS: מה היה הדבר הראשון שאמרת?"תפסיק לגמור לי את השוקו"XD מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת?גשם כבד עומד ליפול-אביבי גפן מה אכלת?פיצהההה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: מעלה אפרים?חח חג מעודף:פורים ופסחP: ערוץ מועדף: ערוץ 2 *כי גם אני ילדת ערוץ שתיים* מילה אהובה:תשוקה להקה אהובה:אממ.יש הרבה... איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:אממ לא'דעת הבנאדם הכי יפה שראית:
הפאדיחה הכי גדולה שלך:שנפלתי ממדרגה מסכנה בקולנוע וכמה הסתכלו חח הדבר הכי מטורף שעשית:להתאבד הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא'דעת חח את חושבת שאת יפה?לפעמים את חושבת שאת צבועה?הא?
את חושבת שאת קנאית?מאודדד חח את חושבת שאת קרצייה?אולי חח את חושבת שאת עקשנית?יאפ את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?חוסכת כסף ומבזבזת לנסיעות חחח בנאדם ש: שונא/ת:אין דבר כזה אני חושבת... אוהב/ת:שירן! מתגעגע/ת אליו:שירן:) חסר לך:שירןןן עושה לך טוב להיות איתו:שירן,מיכל,יסמין ועוד... הכי מצחיק:מטר! הכי דפוק:מטר חחח הכי מוזר:דנל'ה חח הכי כיף לדבר איתו:מיכל איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אמ לא דעת יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחותS: איזה צלצול יש לך?טרנס של שקר כולשהו
הקול הכי יפה ששמעת?הקול של אמילי! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ש לכרמל מישנן בנות! ושומר מסך?דגים חחחח את רוצה להיות זמרת?אולי את רוצה להיות שחקנית?וויתרתי חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אומרים כן חח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בארור! איפה את רוצה פירסינג?באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?כונה לי דירה צנוע בת"א מה החלום שלך?כשאני אחלום אני אספר חח איך חגגת את תחילת השנה?בכייף=] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?לבלות והרבה חח ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:הוריםS: איזה סילבסטר הכי זכור לך?האחרון היה פאנן!
איזה אדם `גילת מחדש` השנה?שירי כפרעליה:) איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אמ.לא יודעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בתחילת השנה... איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא יודעת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?X: מקום בו הכי נהנת?ת"א חח אירוע שהכי השפיע עליך?פולין! אירוע שאיכזב אותך?בראשית כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?לא אמרתי חח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן,הרבה. אם כן, כמה זמן?שנה כמעטS: ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?כמעט האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן:) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא הומופובS: מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהוא דתי חח אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא'דעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן:) אם כן, אתם אוהבים אותו?בארוררררררר והוא, אוהב אתכם?כך אני לפחות חושבתP: כמה זמן אתם יחד?חודשיים ויום! איך הכרתם?באיגי מה אתם הכי אוהבים בו?הומור מה גרם לכם לבחור דווקא בו?מיוחד אתם רבים?לא זכור לי מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?פורים 2007 חחח האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לאאאא אתם פוחדים לאבד אותו?כן): מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם?4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא,מחבבים:) חח האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא ממש האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?בארור! מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן! מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות... האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן

s h a r u s

New member
טובזה הולך להיות ארוך

כללי: מהו שמך? שרון נעים מאוד תאריך לידה: 29.7.91 מקום מגורים:קריית אונו כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום ככה כמעט שחור משקל: באמת שאין לי מושג חח גובה: 1.63 בערך אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, קלידים על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? מאוד השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אני לא אוהבת יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אני הולך לעשות למעלה באוזן אם זה נקרא פירסינג התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסיתי ולא חושבת שאנסה ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? ממש לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים חחח (אני אישה) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימיתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבית ספר מוזיקה וערבית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות במודיעין ולהמשיך אחר כך במוזיקה יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מחשבים, צילום, משחק קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא עולה לי עכשיו איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אולי סצנת סקס נחייה את הרגע? בכייף מה מתנגן עכשיו? ידיד שלי שר את "רכבות" עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר וזהו מה הספקת כבר לעשות היום? לצחצח שיניים מה עוד תספיק לעשות היום? המון המון ישנת טוב אתמול? אני חושבת תישן טוב הלילה? אני לא חושבת חחח כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: הכל בעיקר חום וכל הגוונים הקרובים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יהירים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לעשות מה שאני אוהבת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איטליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? אממ לפני איזה שעה התנשקת? אתמול בלילה התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? צחקת? לפני חצי שעה בכית? אתמול בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול בלילה חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אמממ לא זכור השתכרת? לפני שנה שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בתחילת החודש לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני שבועיים אם אנ לא טועה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול בלילה הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול בלילה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? חן התקשרת אליו? אבא התקשר אלייך? גל חברה שלי פגע בך? לא זוכר לי שימח אותך? חן היום: באיזו שעה התעוררת? 10 משום מה :S מה/מי העיר אותך? אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא היה לי למי לדבר מה היה הדבר הראשון ששמעת את אבא שלי יורד במדרגות חח מה היה השיר הראשון ששמעת? broken מה אכלת? מעדן אני חושבת חח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי חברות שלי יבואו אלי היום מיקום כרגע: בחדרי חג מעודף: ל"ג בעומר ערוץ מועדף: לא יודעת חח כל מיני אבל ערוצי הסרטיםם מילה אהובה: כמודי להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה עכשיו הבנאדם הכי יפה שראית: חן הפאדיחה הכי גדולה שלך: לנגן עם גיטרה ענקית ולעשות אקורדים לא נקיים הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: תגדירו מטורף את חושבת שאת יפה? אמממ תלוי בעיני המבונן את חושבת שאת צבועה? לא אבל אני גם לא לא צבועה את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? אולי את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לא משהו מיוחד בזבזנית או חסכנית? אני קונה מה שצריך בנאדם ש: שונא/ת: שירן אוהב/ת: חן מתגעגע/ת אליו: סבא חסר לך: סבא עושה לך טוב להיות איתו: חן הכי מצחיק: עידו הכי דפוק: אסף הכי מוזר: אסף הכי כיף לדבר איתו: גל חח איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני בינתיים איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מה הכוונה? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? גל איזה צלצול יש לך? HALO הקול הכי יפה ששמעת? אני חושבת ששל אימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אוונסנס ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? בכייף את רוצה להיות שחקנית? בכייף אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם קוראים לה "הישרדות" אז כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אומרת לכל אחד אז בד"כ כן איפה את רוצה פירסינג? באוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת לגור באיטליה מה החלום שלך? אין לי עתיד איך חגגת את תחילת השנה? עם חן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להצליח בבגרויות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא עולה לי עכשיו איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא כ"כ חגגתי איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חופית איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אממ לא זוכרת עכשיו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זוכרת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פסטיבל אביב על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא זוכרת מקום בו הכי נהנת? אממממ בבארבי אירוע שהכי השפיע עליך? פסטיבל אביב ומחנה מוזיקה אירוע שאיכזב אותך? לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא אמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? :S ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?לא היה אחד כזה חחח האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? האופי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? גילאים אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתאכזבת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? אני חושבת שכן כמה זמן אתם יחד? שנה וקצת איך הכרתם? חברים מה אתם הכי אוהבים בו? אופי מה גרם לכם לבחור דווקא בו? האופן שבו הציג את עצמו אתם רבים? על דברים טיפשיים בעיקר אבל לא הרבה מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? היו המון האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? אני מקווה לא לאבד אותו אני לא פוחדת מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אני זורמת אני לא אעשה בשביל אקסים: כמה אקסים יש לכם? קשר רציני? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא אבל אנחנו ידידים האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? אמממ עדיין לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן אני בקשר מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בטח מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? לא נשאר אבל אנחנו ידידים טובים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אין צורך אנחנו מדברים מלא זהו סוף סוף סיימתי

frozen Blood

New member
מתמטיקה זה קקי ופסיכומטרי גם.

כללי: מהו שמך?ולדיבום תאריך לידה:9.2.89 מקום מגוריםנתניה: כמה אחים/אחיות?יאפ אח קטן חמודי^^ צבע עיניים?ירוק? צבע שיער?שטני משקל:60(?) גובה:167+- אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על העצבים
בעיקר של ליבי:-} על מה היית רוצה לנגן?לא הייתי רוצה:X אתה אוהב לרקוד?לא... השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?נופ אבל אולי נעשה יום אחד יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?נופ התנסת בעבר בסמים? איזה?נופ ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?נופ אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?נופ חחחח איזה ילד טוב אניXD פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אף אחד>< כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?תמיד מערכת יחסים יציבה:X עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0. וזה גם ישאר ככה עוד הרבה זמן. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?נופ איזה מגמה היית בביה"ס?תקשורת ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?הכי קיצוני? פוליטיקאיXD יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא משהו רציני...סתם באופן כללי. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכו' סוציו' זה נחמד הייתי רוצה לדעת. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אמממ אני כמעט בטוח שאני לא מסוגל להיות חשפןXD נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?שיר של רם אוריון בערוץ 24 עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4:X איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייסי מה הספקת כבר לעשות היום?להיכשל במתמטיקה ולקבל עובר בקושי באזרחות..אה וגם לקנות מיקודיותXDD מה עוד תספיק לעשות היום?להיות בים^^ ישנת טוב אתמול?היה נחמד. תישן טוב הלילה?אני לא אשןO: כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?קומותיים זה הכי מגניב:X עונה אהובה של השנה: סתיו. צבע אהוב:כחול כהה. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות.חוסר כנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אהבה אולי? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בנתניה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני שעה בערך... לסופר
אכלת?עכשיוO: סוכריה^^ התנשקת?XDDDD לפני מאה שנה בערך. התאהבת?>< נשבר לך הלב?:X צחקת?היום? בכית?בדרך לבית ספר:X לא בכיתי בכיתי..דמעה 2:X אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בדרך חזרה מבית ספר דווקאXD מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י? כנ"לXD עישנת?נופ נוור שתית משקה אלכוהולי?אמממ לפני שבוע בערך? השתכרת?נוור שכבת עם מישהו/י? ראה למעלה. היית במועדון?מזמןO: לבשת חצאית?XDDD אף פעםXD? קנית בגד?מזמן:O אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?בדרך חזרה מבית הספר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? וואי הקדישו לך שיר?לא שידוע לי שיפרו לך את המצברוח?אתמול שלשום.. בכלל במשך כל השבוע האחרון מי הבן האדם האחרון ראית? אח שלי חשבת עליו?אלירן התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אלירן פגע בך?הכיתה>< שימח אותך?אלירן:O היום: באיזו שעה התעוררת?אמממ רבע ל7 מה/מי העיר אותך?עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?שיט בית ספר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" אבל ברוסית:O מה היה השיר הראשון ששמעת?אמממ ואו לא זוכר... שיר מאמפי:X מה אכלת?מרק אפונה^^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתמטיקה ופסיכו' זה איכ. מיקום כרגע: חדר שלי:O חג מעודף:]פסח:p ערוץ מועדף: 24
למרות שגם ערוצי היס החדשים נחמדים מילה אהובה:בלופ נאמ מוות;[ להקה אהובה:כרגע בלאקפילד והפרייXD? איזה כיתה את: סוף יב'>< בדיחה שגרמה לך לצחוק:שמישהו מהכיתה שלי הגיע לשלב האחרון של העיתון הזה של צה"ל ששכחתי את השם שלו הבנאדם הכי יפה שראית:אמממ זקרי
מגיבורים
הפאדיחה הכי גדולה שלך:יש הרבה:O הדבר הכי מטורף שעשית:לא חסרים כאלה... סתם לא עולה לי אחד הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:את האמת(?) את חושבת שאת יפה?סבירהXD את חושבת שאת צבועה?אממ אני מקווה שלא. את חושבת שאת קנאית?יאפ את חושבת שאת קרצייה?כן! את חושבת שאת עקשנית?בהחלט את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?תלוי מתי איפה היית רוצה לגור בארץ? בנתניה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?סוליירמון!!!!! אבל לא משדרים את זה;[ יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבמא איזה צלצול יש לך?עברי לידר-כנפיים הקול הכי יפה ששמעת?לא יודע:X איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו כחול מגניב ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?נופ את רוצה להיות שחקנית?נופ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן(?) כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לרוב. איפה את רוצה פירסינג?בכוס!למה הכל בלשון נקבה;[ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הייתי מוצא מה לעשות מה החלום שלך?אושר. איך חגגת את תחילת השנה?אמממ לא זוכר:O ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?סיום בית ספר/גיוס. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:סיום בית ספר/גיוס איזה סילבסטר הכי זכור לך?אמממ של לפני שלוש שנים איזה אדם `גילת מחדש` השנה?ירדן. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא עולה לי משהו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?עדיין לא הגיע. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?נאמ על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?מה זה השאלות האלה;[ מקום בו הכי נהנת?- אירוע שהכי השפיע עליך?- אירוע שאיכזב אותך?- כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?יותר מדי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?יש מצב אם כן, כמה זמן?לא יודע;[ ניסיתם להתחיל איתו?נופ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?נופ התנשקתם איתו?נופ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?נופ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אין לי כוח לשאלות קשות>< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק:\,חוסר זמן. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?אוי שיט. או לחילופין נכנס איתו לקשר מחדש. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?נופ אם כן, אתם אוהבים אותו?נופ והוא, אוהב אתכם?נופ כמה זמן אתם יחד?נופ איך הכרתם?נופ מה אתם הכי אוהבים בו?נופ מה גרם לכם לבחור דווקא בו?(מי אמר שיש הרבה אפשרויות בחירהXD) אתם רבים?נופ מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?נופ האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?נופ אתם פוחדים לאבד אותו?נופ מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?נופ אקסים: כמה אקסים יש לכם?2(?) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא ממש. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא במיוחד...אבל די קשה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?מנסים. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?בזמן האחרון לא ממש.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?יאפ

../images/Emo178.gif

מהו שמך?
נוי תאריך לידה:15.8 מקום מגורים:כרמיאל
כמה אחים/אחיות?4 צבע עיניים?כחול
צבע שיער?חום
משקל:
גובה:1.60 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא מנגנת...לצערי
על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אקוסטית וחשמלית
אתה אוהב לרקוד?אהההה
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא אני כנראה עושה שנה הבאה
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אין לי שמצ.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אין לנו מגמות
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות רקדנית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אני מניחה... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן,פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אני מניחה שעבודה בחנונת בגדים
נחייה את הרגע?לא
מה מתנגן עכשיו?מטאליקה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מורפיקס ומילים לשירים של הקרנבריס מה הספקת כבר לעשות היום? ליפול פעמיים
מה עוד תספיק לעשות היום?ליפול,אני מניחה
ישנת טוב אתמול?לא קמתי ב 2 לפנות בוקר עם כאבי ראש והחלטתי להעביר את הלילה עם האם פי תישן טוב הלילה? כן
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד
עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב:שחור כחול ואפור
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:וואו יA הרבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת''א לונדון או ניו יורק
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אהההה כשהלכתי לביהס
אכלת?לפני שעה ,מלפפון
התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב? לפני יומיים צחקת?כשנפלתי היום בכיתה,כי לא הייו לי הרבה בררות בכית?לפני יומיים
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה,בראש שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זכור לי חיבקת מישהו/י? לפני יומיים
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לידידה שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא בזמן האחרון באופן פיסי
הקדישו לך שיר?לא שזכור לי
שיפרו לך את המצברוח?לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא
חשבת עליו?הוא
התקשרת אליו?ידידה שלי התקשר אלייך?ידידה שלי פגע בך?לפני יומיים שימח אותך?לפני שבוע בערך... היום: באיזו שעה התעוררת?2 והתעוררתי חזרה ב7 מה/מי העיר אותך?הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אומו
מה היה הדבר הראשון ששמעת את הפלאפון שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת?תגידי לו-אוהד חיטמן
מה אכלת?אה תפוח אפונה וגזר שניצל תירס ומלפפון
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איל אני הולכת לסיים 30 עמ' בנך.2 יומני קריאה ולקרוא את ה''קמצן'' של מולייר בתוך שבועיים
מיקום כרגע: במסדרון
חג מעודף: מתי שמקבלים הכי הרבה כסף [זה בסדר אני שיטחית}
ערוץ מועדף: ערוץ 13
מילה אהובה:כרגע ''שטוטה חוצ'ישש {מה את עושה?} וכואומו להקה אהובה:כרגע אני ממש אוהבת את הקרנברייס איזה כיתה את: ח'
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:בזמן האחרון? לא יודעת.. הפאדיחה הכי גדולה שלך:נפלתי היום פעמיים .המורה שלנו התחיל להסביר לנו שהוא היה שכן של נינט טייב ושהוא אדם מוסיקלי ושיש לו להקה ועל הילדות שלו ושהוא אוהב ילדים קטנים
כל זה היה בשיעור ג'ג המוזר הוא שהוא בן 58 הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?כן
את חושבת שאת קנאית?כן
את חושבת שאת קרצייה?לא
את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?תלוי במה
בנאדם ש: שונא/ת:אותו
אוהב/ת:אותו
מתגעגע/ת אליו:אוי הרבה.... חסר לך:הוא
עושה לך טוב להיות איתו:ידידה שלי הכי מצחיק:ידיד שלי הכי דפוק:ידיד שלי הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:פחד... איפה היית רוצה לגור בארץ? ת''א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?סטרדיי נייט לייב נחשב נוסטלגי
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צלצול יש לך?משהו מטומטם שלי נוקיה הקול הכי יפה ששמעת?איימי...
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שצילמתי ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כו אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן ,משום מה אני לא ממש מאמינה
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא איפה את רוצה פירסינג?באף.כל כך
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה פטיפון ,תקליטורים די וי די פלאפון חדש נגן חדש נעלי בלט מיני מה החלום שלך?
להיות שחקנית זנרת רקדנית לגור בת''א לונדון ניו יורק ...... איך חגגת את תחילת השנה?בבית ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?אין י מושש ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:יותר מידי
איזה סילבסטר הכי זכור לך?2000 גאד זה היה נורא...... וגם לפני 3 או 4 שנים איזה אדם `גילת מחדש` השנה?
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?יותר מידי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני כמה ימים לפני יומיים בתקופה האחרונה בעיקר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פורים.בית הבובות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?יותר מידי מקום בו הכי נהנת?ת''א אירוע שהכי השפיע עליך?הרבה אירוע שאיכזב אותך?הרבה כ

double O S

New member
מה טריגר, כולי נקרעתי מהתמונה../images/Emo96.gif

היא ממש הצחיקה אותי:X

וואי זה ארוךך!!

מהו שמך? יאיר תאריך לידה: 17.5 מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? אחד גדול, אחת קטנה ואחת גדולה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף פעם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? tlsiwoy עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי, ווינאמפ מה הספקת כבר לעשות היום? עבודת שורשים מה עוד תספיק לעשות היום? כלום ישנת טוב אתמול? יחסית.. תישן טוב הלילה? אני מקווה.. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: לבן או שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לשקר בקשר לעצמך התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חו''ל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בשבע אכלת? בשבע ורבע התנשקת? התאהבת? לפני שנה בערך.. נשבר לך הלב? לפני חצי שנה בערך.. צחקת? לפני שעה.. בכית? לא זוכר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם לא ברצינת.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ''ל חיבקת מישהו/י? שלשום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? חודש בערך השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? כנ''ל היית במועדון? לפני שבועיים בערך.. לבשת חצאית? מה?! קנית בגד? לפני שבועיים בערך.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם.. הקדישו לך שיר? לא שידוע לי.. שיפרו לך את המצברוח?יעל מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי? חשבת עליו? לינוי התקשרת אליו? הדר התקשר אלייך? לא יודע.. פגע בך? לינוי שימח אותך? יעל היום: באיזו שעה התעוררת? 8:40 מה/מי העיר אותך? אני.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? נראה לי ss מה אכלת? ארוחות בוקר צהריים וערב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חדר חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: axn מילה אהובה: לא נראה לי יש.. להקה אהובה: evanescence איזה כיתה את: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה.. הבנאדם הכי יפה שראית: קריסטין קרוק הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? בערך.. את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? לפעמים.. את חושבת שאת קרצייה? כשבא לי.. את חושבת שאת עקשנית? כן.. (באמת למה הכל מנוסח בלשון נקבה?!) את אוהבת את עצמך? כן.. בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה.. בנאדם ש: שונא/ת: לינוי אוהב/ת: ליטל, יעל מתגעגע/ת אליו: יותם לוי חסר לך: יותם לוי עושה לך טוב להיות איתו: יעל הכי מצחיק: יעל הכי דפוק: ספיר הכי מוזר: אורן הכי כיף לדבר איתו: ליטל איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נישואים פלוס יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא, אבא, ליטל, יעל איזה צלצול יש לך? לא יודע.. הקול הכי יפה ששמעת? שיחקתי עם הקול של איימי בתוכנת עריכה ויצא ממש ממש יפה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? fallen ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אני רוצה לדעת לשיר יפה.. נחשב? את רוצה להיות שחקנית? כן.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? ברצינות? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא.. איפה את רוצה פירסינג? גבה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עבור לחו''ל קונה כל מה שאני רוצה ותורם הרבה לחיות.. מה החלום שלך? להצליח בחיים.. איך חגגת את תחילת השנה? ראש השנה או סילבסטר? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? החופש.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: התעודה.. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה.. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ירדן איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את הטיול השנתי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בסמינר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הבר מצווה של עמרי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? בלילה בסמינר מקום בו הכי נהנת? בבר מצווה של עמרי אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? הסמינר והטיול השנתי כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? הרבה!! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים בערך.. ניסיתם להתחיל איתו? כן.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כמעט.. התנשקתם איתו? לא.. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה לי.. כמעט הרגתי את עצמי.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 5 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? בערך.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן.. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

למעלה