../images/Emo178.gif
מהו שמך?
נוי תאריך לידה:15.8 מקום מגורים:כרמיאל
כמה אחים/אחיות?4 צבע עיניים?כחול
צבע שיער?חום
משקל:
גובה:1.60 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא מנגנת...לצערי
על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אקוסטית וחשמלית
אתה אוהב לרקוד?אהההה
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא אני כנראה עושה שנה הבאה
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אין לי שמצ.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אין לנו מגמות
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות רקדנית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אני מניחה... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן,פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אני מניחה שעבודה בחנונת בגדים
נחייה את הרגע?לא
מה מתנגן עכשיו?מטאליקה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מורפיקס ומילים לשירים של הקרנבריס מה הספקת כבר לעשות היום? ליפול פעמיים
מה עוד תספיק לעשות היום?ליפול,אני מניחה
ישנת טוב אתמול?לא קמתי ב 2 לפנות בוקר עם כאבי ראש והחלטתי להעביר את הלילה עם האם פי תישן טוב הלילה? כן
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד
עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב:שחור כחול ואפור
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:וואו יA הרבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת''א לונדון או ניו יורק
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אהההה כשהלכתי לביהס
אכלת?לפני שעה ,מלפפון
התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב? לפני יומיים צחקת?כשנפלתי היום בכיתה,כי לא הייו לי הרבה בררות בכית?לפני יומיים
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה,בראש שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זכור לי חיבקת מישהו/י? לפני יומיים
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לידידה שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא בזמן האחרון באופן פיסי
הקדישו לך שיר?לא שזכור לי
שיפרו לך את המצברוח?לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא
חשבת עליו?הוא
התקשרת אליו?ידידה שלי התקשר אלייך?ידידה שלי פגע בך?לפני יומיים שימח אותך?לפני שבוע בערך... היום: באיזו שעה התעוררת?2 והתעוררתי חזרה ב7 מה/מי העיר אותך?הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אומו
מה היה הדבר הראשון ששמעת את הפלאפון שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת?תגידי לו-אוהד חיטמן
מה אכלת?אה תפוח אפונה וגזר שניצל תירס ומלפפון
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איל אני הולכת לסיים 30 עמ' בנך.2 יומני קריאה ולקרוא את ה''קמצן'' של מולייר בתוך שבועיים
מיקום כרגע: במסדרון
חג מעודף: מתי שמקבלים הכי הרבה כסף [זה בסדר אני שיטחית}
ערוץ מועדף: ערוץ 13
מילה אהובה:כרגע ''שטוטה חוצ'ישש {מה את עושה?} וכואומו להקה אהובה:כרגע אני ממש אוהבת את הקרנברייס איזה כיתה את: ח'
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:בזמן האחרון? לא יודעת.. הפאדיחה הכי גדולה שלך:נפלתי היום פעמיים .המורה שלנו התחיל להסביר לנו שהוא היה שכן של נינט טייב ושהוא אדם מוסיקלי ושיש לו להקה ועל הילדות שלו ושהוא אוהב ילדים קטנים
כל זה היה בשיעור ג'ג המוזר הוא שהוא בן 58 הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?כן
את חושבת שאת קנאית?כן
את חושבת שאת קרצייה?לא
את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?תלוי במה
בנאדם ש: שונא/ת:אותו
אוהב/ת:אותו
מתגעגע/ת אליו:אוי הרבה.... חסר לך:הוא
עושה לך טוב להיות איתו:ידידה שלי הכי מצחיק:ידיד שלי הכי דפוק:ידיד שלי הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:פחד... איפה היית רוצה לגור בארץ? ת''א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?סטרדיי נייט לייב נחשב נוסטלגי
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צלצול יש לך?משהו מטומטם שלי נוקיה הקול הכי יפה ששמעת?איימי...
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שצילמתי ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כו אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן ,משום מה אני לא ממש מאמינה
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא איפה את רוצה פירסינג?באף.כל כך
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה פטיפון ,תקליטורים די וי די פלאפון חדש נגן חדש נעלי בלט מיני מה החלום שלך?
להיות שחקנית זנרת רקדנית לגור בת''א לונדון ניו יורק ...... איך חגגת את תחילת השנה?בבית ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?אין י מושש ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:יותר מידי
איזה סילבסטר הכי זכור לך?2000 גאד זה היה נורא...... וגם לפני 3 או 4 שנים איזה אדם `גילת מחדש` השנה?
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?יותר מידי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני כמה ימים לפני יומיים בתקופה האחרונה בעיקר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פורים.בית הבובות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?יותר מידי מקום בו הכי נהנת?ת''א אירוע שהכי השפיע עליך?הרבה אירוע שאיכזב אותך?הרבה כ