שאלון ארוך כלבבי ^^

שאלון ארוך כלבבי ^^

גנוב מפורום סקרים ושאלוני
כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

וויעו

כללי:
מהו שמך? סוזי
תאריך לידה: 18 באוק'. מקום מגורים: רחובות. כמה אחים/אחיות? 2 זכרים גדולים ונקבה קטנה. צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום עם פיגמנטים אדמוניים. אני לא מבינה אותו. משקל: 56
גובה: 1.62 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא...
על מה היית רוצה לנגן? בס!
ותופים!! אתה אוהב לרקוד? כןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!
אני רקדנית וזה
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא. אולי יום אחד של הנחשה שלי על הגב כזה.
(לאביו וונום 33>) יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נזם ולשון ^^ התנסת בעבר בסמים? איזה? LOL ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? פחחחחחחחחחחחח אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים. משהו כמו אולי אולי אולי פעמיים בשבוע, רק אם באמת מתחשק לי. לפעמים יותר.
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: בייסקסואלית, אני מניחה. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סיימתי מערכת יציבה, ולא נראה לי שתהיה עוד אחת לטווח הרחוק מאוד אפילו. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
אל תצחיקו אותי. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. כבר שלושה שבועות שלא. ניראלי. איזה מגמה היית בביה"ס? מה? איך הגענו לזה?
מנהל מחשבים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וואו, הרבה. דוגמנות, וטרינריה, כותבת
, רקדנית
, ואולי סוג של פסיכולוגית לED. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן. יש לי.
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מאמינה שכן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עורכות דין
יש לי טראומה מהמשרד ההוא.
נחייה את הרגע?
מה מתנגן עכשיו? Duran Duran - save a prayer. תיכף יתחלף לאניגמה. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? רק אחת. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אינקומינג של אימיול, מדיה פלייר, מסן והאתר. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בעבודה, להתייאש, לחזור הביתה ולקרוא את הספר שלי. מה עוד תספיק לעשות היום? כביסה ><" ישנת טוב אתמול? לא. בגלל זה חזרתי מוקדם מהעבודה. נרדמתי כמעט. ישנתי 3 שעות בליינד. תישן טוב הלילה? לא. אני אלך לישון באחת ואקום בחמש. ווהו, 4 שעות שינה.
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? אמ, התרגלתי לישון בזוגית, אבל אני עדיין הטיפוס שלא זז מילימטר בלילה, אז יחיד. עונה אהובה של השנה: סתיו
צבע אהוב: סגול, כחול, ירוק, וורוד. קצת דמיון חברייה. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסזם, חוסר סובלנות, "ישראליות". התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאלה טובה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה, אוסטרליה, אחד מאלה...
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? היום אכלת? פוי, לוזוכרת ><" התנשקת? פחחחחחחחחחחחחחח שאלה מצויינת. התאהבת? אמ... נשבר לך הלב? אני שוברת אותו מלא לאחרונה לעצמי בלי כוונה:-\ צחקת? היום לא. בכית? לפני יומיים האמת =\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שלושה שבועות כנראה, כשעוד הייתה לי חברה. אבל אמרתי באנגלית איילאביה לריי. נחשב?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? רגע, אני יודעת את זה. אמ... אשלי!!!!!!! ראיתי אותה לפני יומיים בקניון
עישנת? פחח. גם לפני יומיים. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים ._. השתכרת? אני לא מצליחה ממש להשתכר, תצחקו עלי. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? פויייייייי מגיל 12. לבשת חצאית? מפגש פורים. קנית בגד? אתמול!!!! ^___________^ בפוקס יש בגדים מדהימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרתם כבר, לא? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד, אולי?! הקדישו לך שיר? לא זוכרת. ניראלי שג'ייבי היה האחרון להקדיש לי שיר.
שיפרו לך את המצברוח? אתמול. נירית המורה לריקוד. כפרעליה. איזו מאמי!
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אימא. לא מעניין. בנאדם מעניין? ליאת מהעבודה, ומוגלי XD חשבת עליו? ג'ייבי. וניהאו!!!
התקשרת אליו? עידן
התקשר אלייך? המורה לנהיגה. פגע בך? אני
שימח אותך? נירית

חלק שני

היום:
באיזו שעה התעוררת? 5\6 מה/מי העיר אותך? השעון, אימא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמ... אמרתי לאימא שאני רוצה תותים לעבודה היום. מה היה הדבר הראשון ששמעת - נו הגר, את קמה?
מה היה השיר הראשון ששמעת? דוראן דוראן-סייב אה פרייר מה אכלת? מרשמלו.;; איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הממ...
מיקום כרגע: ליד המחשב מן הסתם. חג מעודף: פורים, כריסטמס. ובערך פסח. ערוץ מועדף: כל הערוצים של יס
מילה אהובה: מלודי
להקה אהובה: אוו, מיי כמיקל רומאנס, דה בירת'דיי מאסאקר.
איזה כיתה את: שונאת את השאלה הזו. בדיחה שגרמה לך לצחוק: אוקיי ציטוטים. - אני ובת דודה שלי דיברנו על איך כותבים "אימא" והיא אמרה שהיא כותבת אמא. אז אמרתי לה: "את יודעת שאם תכתבי במקלדת אמא יצא לך TNT?" היא: *מסתכלת עלי* "אה באמת? ומה זה אבא? FOX?" הבנאדם הכי יפה שראית: בתקופה האחרונה? ריי. באמת. אני ממש אוהבת את המראה שלה. ו, אמ, חוץ מזה, היה איזה בלונדיני ממש חמוד בדיזנגוף, היה את רוב, והיו זוג בלונדינים בקניון.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה
לאו דווקא מהנאה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
יו אתה מטורף! את חושבת שאת יפה? איפשהו... את חושבת שאת צבועה? כולנו. את חושבת שאת קנאית? כן!!
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? לא. את אוהבת את עצמך? כנראה. בזבזנית או חסכנית? קצת וקצת
בנאדם ש:
שונא/ת: כמה בנות ממכון כושר. אוהב/ת: ניריתוש!!! המורה לריקוד שלי. וכמובן שיש עולם ומלואו של בני אדם שאני פשוט מעריצה! מתגעגע/ת אליו: אלון ורותם. וגם ניהאו. אבל אני רואה אותה מחר
חסר לך: אה... כרגע, אני. עושה לך טוב להיות איתו: כל כך הרבה. הכי מצחיק: אבא הכי דפוק: גל
וג'יימי כפרע
הכי מוזר: מיאו הכי כיף לדבר איתו: ניהאו, ג'ייבי, ג'יימי, אדדי, ריי, לולו, מלא... איפה היית רוצה לגור בארץ? מודיעין ניראלי. תל אביב עדיין אופציה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לוזוכרת כבר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא איזה צלצול יש לך? bubble הקול הכי יפה ששמעת? לוזוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני אבא וחן באילת ושומר מסך? תמונות מהבת מצווה של אחותי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה איפה את רוצה פירסינג? סייד ליפ. אבל בדילמה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון, לא מוצאים מיליון שקל ככה סתם. דבר שני, קונה נחשים ויוצאת לטיול קצר בעולם מה החלום שלך? ריקוד, כתיבה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הרס עצמי. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: --"-- איזה סילבסטר הכי זכור לך? עם ניהאו
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ההההרבה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה לאחרונה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? איחוד מרגש כלשהו
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הרבה מקום בו הכי נהנת? תל אביב, ראשון, חיפה, זובי. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהא אם כן, כמה זמן? שנה וחצי ניסיתם להתחיל איתו? אהא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא...
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אבל כל זה מתגמד לעומת כישורי המונוגמיה שלי.
אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? מתגעגעת לחלקם. לאחת. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? נאא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? יאפ מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? אהא

kittycatbone

New member
אוף נו../images/Emo10.gif

ממשמשעמם לי, אבל עשיתי את אותו אחד כבר בפורום באפי, אז אין טעם

אני!! פיי זה היה ארוך:-S../images/Emo153.gif

כללי: מהו שמך? דניאל תאריך לידה: 21.2.91 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואחות
צבע עיניים? ירוק-חום צבע שיער? שטני משקל: נושא רגיש
גובה:1.66 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה\פסנתר- כל פעם משהו אחר עושה לי את זה ררר אתה אוהב לרקוד? תלוי בסיטואציה
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: למה צריך הגדרות, הא?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא מלאים
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יאפ
איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה, עדיין
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? תזונה וכיוצא בזה חח
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אולי רפואה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ..זונה..כן, לא הייתי רוצה לעסוק בזה בעתיד
נחייה את הרגע? למה לא? חיים רק פעם אחת (האמנם?!?) מה מתנגן עכשיו? BREATH NO MORE עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שתיים, עם חברה בטלפון, וחברה במסן. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פורום אנג'לינה ג'ולי, נחשב?
מה הספקת כבר לעשות היום? לקום בבוקר, ללכת לבצפר- היה סיוט!! ישנתי מאוחר ולא נפקחו לי העיניים:-S ררר מה עוד תספיק לעשות היום? אולי חדר כושר.. ישנת טוב אתמול? על הפנים.. תישן טוב הלילה? מקווה רר אני כל כך צריכה את זה!! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי-זוגית עונה אהובה של השנה: אביב (איזה פתטי
) צבע אהוב: ירוק ושחור (אבל רצוי לא ביחד
) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות!!! ררררררררררררר זה יכול להרוג אותיייייייי
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? LA או NY חחח זה נשמע ממש פלצניייי, אבל בגדול, לא מפריע לי להיות כאן, לא עד כדי כך.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? שעתיים, ולפני השאלון חזרתי חח אכלת? ב 12 בצהריים התנשקת? ב- 2 בצהריים התאהבת? בחודש האחרון. נשבר לך הלב? נההה צחקת? ממש לא מזמן..לא יודעת מה עובר עליי, אני לא מפסיקה לצחוק היום, משהו בהורמונים נדפקק!!
בכית? אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? בטיול שנתי לפני חודשיים, ניסיתי, ראיתי כמה זה דוחה, והדבר הזה בחיים אל יכנס לי לפה!! ררר
שתית משקה אלכוהולי? מממ אני גם לא בעד זה, מהסיבה הפשוטה- זה משמין!!! השתכרת? אף פעם
שכבת עם מישהו/י? אממ היית במועדון? פי, מזמןןןןן לבשת חצאית? ממש ממש מזמן.. קנית בגד? לפני שבוע בערך.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום (לא היה את השאלה הזאת כבר או שזו רק אני?!) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד, זה משפט שלא קל לי להגיד, אז שהוא יוצא הוא הכי אמיתי שיש! הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? היום!! כפרעלייה!! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מיכלי התקשרת אליו? מיכלי התקשר אלייך? אביבית פגע בך? "חברה" שימח אותך? מיכלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי בבוקר..בלחץ:-S
מה/מי העיר אותך? אמא, כרגיל..בלעדיה אני לא קמה
מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת, אני לא מדברת כמעט בבוקר, מרוב עייפות, מזל שיש לי כוח לנשום
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא, מעירה אותי.. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת, בדרך לסצפר שמעתי באייפוד, רצץ של שירים, אני לא זוכרת מה היה קודם
מה אכלת? ספגטי
יוו באלי שוב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שום דבר מיוחד מיקום כרגע: בחדר שלי. חג מעודף: אממ, אני חושבת שפסח, אבל אני מתחילה לשנוא אותו, יש לי בסה"כ 10 שעות תיגבורים, בגלל הבגרויות הקרובות, 3-4 עבודות הגשה ובתוך כל זה אני צריכה למצוא זמן לכתוב מערך טיול, כלומר, יש לי טיול מהצופים, החניכים האלה רררר ערוץ מועדף: כל הערוצי סדרות ביס..כלומר yes stars נראלי...ומוזיקה למינהם.. מילה אהובה: נו באמת. להקה אהובה: אוונאסנס איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני גרועה בבדיחות, אני בעיקר צוחקת מסיטואציות שונות בחים חחח
הבנאדם הכי יפה שראית: אממ, בר רפאלי?
נבלה, היא כ"כ יפההה הפאדיחה הכי גדולה שלך: וואלה לא זוכרת, משתדלת להמנע מכאלה חח הדבר הכי מטורף שעשית: -- הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:-- את חושבת שאת יפה? זה באלי בתקופות את חושבת שאת צבועה? חלילה!! זו התכונה השנואה עלייי
את חושבת שאת קנאית? תלוי במה.. את חושבת שאת קרצייה? תלוי עם מי חח את חושבת שאת עקשנית? וואי וואי
את אוהבת את עצמך? שוב, בתקופות.. בזבזנית או חסכנית? באמצע.. בנאדם ש: שונא/ת: אין לי מישהו ספציפי שאני שונאת, בגלל, משתדלת לא להתעסק ולא לחשוב על אנשים שאני לא מתה עליהם. אוהב/ת: משפחה, מיכלי.. מתגעגע/ת אליו: כרגע אף אחד, כולם בקירבתי חח חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: מיכל, אורן, אחותי.. הכי מצחיק: אורן חחחחחח הוא הורס אותי מצחוקקקקקקק
הכי דפוק: אורן
הכי מוזר: אורן חח
הכי כיף לדבר איתו: מיכל (נמאס לרשום ת'שם הזה, כאילו שאתם מכירים אותה
) איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי פה, אבל ת"א גם חביב.. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות חח יש לך פלאפון? אם לידים בכיתה א' יש היום, אז שלי לא יהיה? איזה עצוב.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מיכל, אביבת, ירדן..אורןןןן איזה צלצול יש לך? MISSING, מרקו.. הקול הכי יפה ששמעת? של איימי
ושל בת דודה שלי, מאיה הרמן, הבטחה שלי, אתם הולכים מזה לשמוע עלייה!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אי אפשר להסביר ושומר מסך? כל התמונות שיש לי על המחשב, ויש מלאא, רצות כזה ברצף.. את רוצה להיות זמרת? אפשק להגיד שיש פוטנציאל.. את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן! כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? למה יש את אותן שאלות, למה?!?!?!?!?!?!?!? וכן, כמובן! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי תורמת, ובחצי השני מארגנת לי טיסה מטורפתתת לארה"ב וחוזרת שוב לתאילנד...גן עדן
מה החלום שלך? שאלה קשה.. איך חגגת את תחילת השנה? מי זוכר.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אחותי מתחתנת!!!!!!!!!! בספטמבר
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא חוששת, אבל מתה כבר להיות אחרי כל הבגרויות וכיוצא בזה.. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אני אף פעם לא זורכרת אותך.. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודעת.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו כמה כאלה..משום מה, אני נוטה לשברריות בימים האחרונים.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?-- על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?-- מקום בו הכי נהנת? באופן כללי, בשבט (צופים) אירוע שהכי השפיע עליך? מממ אירוע שאיכזב אותך?מממ כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? כל יום בערך.. פייייייייייייייייייייי, זה היה ארוך!!!!! ומתיש!!!! ועוד קיצצתי בשאלות, כי יש הגבלה בתפוזבל

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifWoot

חע עניתי על זה בפורום איידול, אבל אני נחמדה אז עשיתי העתק הדבק ושיניתי קצת דברים שהיה צריך לשנות ודילגתי כמובן על כל השאלות החופרניות..
כללי: מהו שמך? צליל [דילן] תאריך לידה: 26 לספטמבר 1986 מקום מגורים: אי שם מעבר לקשת כמה אחים/אחיות? 3 אחים צבע עיניים? חום צבע שיער?חום משקל: נאם גובה: נאם אתה אוהב לרקוד? אם טראג'די של סטפס נחשב, אז כן השחתה עצמית: לא על כל הדברים שמופיעים פרטים אינטימיים: העדפה מינית: מה שבא לי באותו רגע איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה/סוציולוגיה והיסטוריה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חשפנית במועדון השואו גירלז בווגאס יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? היסטוריה של כל המדינות בארה"ב קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב פנים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר שקשור בכלכלה ו\או מספרים נחייה את הרגע? אני בעד לדחות אותו למחר מה מתנגן עכשיו? Katharine McPhee- Everywhere I Go עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, אחי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, אימיול ופורום איידול מה הספקת כבר לעשות היום? ראיון עבודה וקניות להמשך השבוע מה עוד תספיק לעשות היום? לישון כנראה
ישנת טוב אתמול? לא משהו האמת... השכמה מוקדמת הורסת יום שלם:X תישן טוב הלילה? אני מאוד מקווה שכן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לא משנה מכולן אני אפול עונה אהובה של השנה: חורף... ווינטר פאשן
צבע אהוב: סגול
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגיע לגיל שלושים ואז לקפוץ אל מותי מגשר שער הזהב בסן פרנסיסקו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? נאשוויל, טנסי
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30AM מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אררררר" מה היה הדבר הראשון ששמעת LeAnn Rimes- Headphones
השעון מעורר שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? Not Ready To Make Nice
איזו דרך מושלמת לפתוח בוקר
מה אכלת? פסטה שמנת פטריות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני מתחילה לעבוד מיקום כרגע: ליד המחשב, בסלון חג מעודף: ראש השנה וגם פסח
ערוץ מועדף: VH1 וכל ערוץ שישדר עקרות בית נואשות או שידורים חוזרים של מכושפות
מילה אהובה: יש כל כך הרבה
Fabby, Bint, Spoon, Tit, Tart, Ace, Woot גאאד אני מבלה יותר מידי בחברת בריטים
להקה אהובה: אוונסנס, דיקסי צ'יקס, שוגרלנד, נו דאוט, גארבג'
[לא יכולה לבחור אחת
] איזה כיתה את: נאם.. ארמ.. שמחה שעברתי את השלב הזה, אם כי לא בהצלחה מרובה... בדיחה שגרמה לך לצחוק: ארמ.. זה ארוך, אני אוותר הבנאדם הכי יפה שראית: זכר- אוסטין פק
מימי חיינו או דין שרמת.
נקבה- אוליביה ווילד[אלכס מאו סי] או סופיה בוש [ברוק ממגרש ביתי] איפה היית רוצה לגור בארץ?
הולילנד בירושלים איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? 90210
יש לך פלאפון? שלושה למי אתה מתקשר הכי הרבה? רווית איזה צלצול יש לך? When This Woman Loves A Man ליאן ריימס הקול הכי יפה ששמעת? שאלה קלה.. ליאן כמובן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קטרין זטה ג'ונס [ככה זה אחים גדולים...
] ושומר מסך? של ליאן ריימס, אבל הוא מגיע אחת ל-4 שעות והמחשב אף פעם לא נטוש כל כך הרבה זמן
את רוצה להיות זמרת? עדיף לעולם- שלא :X את רוצה להיות שחקנית? אם זה כולל סצנת סקס עם דרו ברימור ואוסטין פק אז אני מוכנה לדון בפרטים
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומרת איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את הגארנד אול אופרי
[או לפחות קונה מניות
] מה החלום שלך? לקנות את הגראנד אול אופרי ואז לכתוב שיר עם דיאן וורן ושליאן תשיר אותו בגראנד אול אופרי
איך חגגת את תחילת השנה? במשמרת מכ"ם, סורקים ונהנים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הדיסק החדש של מירנדה למברט עד מתי מאי 07 ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אממ לא משהו מיוחד איזה סילבסטר הכי זכור לך? של המילניום 2000 הייתה שנה מוצלחת! איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ארמ.. עדי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את המשפט מג"ד שלי סתם לאדעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? השתחררתי!! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם ליאן ריימס נחשבת אז כן
אם כן, כמה זמן? אממ אם זכרוני אינו מטעני כבר 7 שנים ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש :X הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ברור אני המאהבת הלאסבית שלה
התנשקתם איתו? חח אם הייתי מנסה לנשק אותה הייתי עכשיו מאחורי סורג ובריח
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ליאן ריימס
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ארמ.. לאדעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא לא ידע להתלבש והיה פדיחה להסתובב איתו בציבור. למרות שכשאני חושבת על זה זה לא טיפשי בכלל
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? למי איכפת. לא אוהבת אותו עכשיו שיהיה לו ולי חיים מוצלחים וואו זה היה ארוך ומייגע

SexyMexicanMaid

New member
שאלון דיכאוני במיוחדP:

כללי: מהו שמך? עדן תאריך לידה: 10.6 מקום מגורים: עפולה כמה אחים/אחיות? עוד שני אחים ושתי אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: יותר מדיי גובה: 1.55 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בס
על מה היית רוצה לנגן? שום דבר שאני לא מנגנת עליו כבר אתה אוהב לרקוד? בקטנה כזה השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הורייזן בגבה והליקס התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מוסיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ביולוגיה יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פילוסופיה/פסיכלוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? ממממ... לא יודעת נחייה את הרגע? יאללה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול עם אחותי וחברה שלה, להיות בחזרות למופע סוףשנה, להיות בבית עם רום, להיות בשיעור... ולהתבאס. מה עוד תספיק לעשות היום? כנראה לבכות הרבה ולישון ישנת טוב אתמול? יחסית.. תישן טוב הלילה? ממש לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: הומופוביה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: נאמ. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אין לי בעיה עם עפולה.. נכון לעכשיו מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 6 אכלת? 4 התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? עכשיו.. הוא התחיל. צחקת? לפני שעה בכית? לפני כמה דקות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עכשיו מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה דקות חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? חתונה של אחותי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חודשיים משהו. כאילו.. פאב. לבשת חצאית? 10 שנים. קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אה? זה לא היה כבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? באותו רגע הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? בצהריים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? רעות התקשרת אליו? שקד התקשר אלייך? שקד פגע בך? רעות שימח אותך? רום היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? שום דבר מיוחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? שלום לכלב שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את סטס מה מה היה השיר הראשון ששמעת? SOUL TO SQUEEZE מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היא. מיקום כרגע: בית חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: יס סטאר 1-3 מילה אהובה: יאעעעלה להקה אהובה: רהצפ איזה כיתה את: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: אהה. הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: יותר מדיי הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי כלום הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שאני אוהבת אותה! את חושבת שאת יפה? ששש.. את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? משתדלת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אבא. אוהב/ת: מליוווונים. מתגעגע/ת אליו: אח שלי, כמה חברים מפעם. טל... חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: די נו;[[[ הכי מצחיק: מתן הכי דפוק: אסף הכי מוזר: אסף הכי כיף לדבר איתו: ;[ איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? רום איזה צלצול יש לך? גיב איט אוואי של רד הוט הקול הכי יפה ששמעת? איימי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פאמלי גאיי ושומר מסך? לא יודעת את רוצה להיות זמרת? בקטנה את רוצה להיות שחקנית? בקטנה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? אני בדיוק חושבת על זה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית מה החלום שלך? . איך חגגת את תחילת השנה? בחיבוק ארוך עם דן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? די נו;[ ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ^ איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה. איזה בלגנים!1 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? גלעד איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מממ.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כל החצי שנה האחרונה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פרי עמלנו על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שפגעתי בה>< מקום בו הכי נהנת? פקיעין אירוע שהכי השפיע עליך? פרי עמלנו אירוע שאיכזב אותך? טיול שנתי כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? וואו בלי סוף בחודש האחרון האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ אם כן, כמה זמן? יותר מדיי ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נראה לי שכן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני בעצמי לא יודעת. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בהמון בכיP: אקסים: כמה אקסים יש לכם? 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בהחלט מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן.

NeT NiT

New member
עונה../images/Emo9.gif

כללי: מהו שמך? נטע [לי] סלע תאריך לידה: 25.6.89 מקום מגורים: עמק יזרעאל כמה אחים/אחיות? אחות גדולה אח קטן צבע עיניים? ירוק צבע שיער? בלונדיני משקל: 55 [אני יכולה לתרום דם וויהי!!!] גובה: 163 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים וסקסופון! אתה אוהב לרקוד? לפעמים.. אני לא *יודעת* לרקוד אבל. XD השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה בגבה.. מת בגיבוש לוחמות ינואר 07
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בני אדם. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אני מעדיפה להיות לבד. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? הלו. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תיאטרון וצילום מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? תיאטרון יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? צבא
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הממ לא יודעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין חיה כזאת נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? שומדבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שלושה [עדן, ליאט וולדי
] איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר שלא עובד
מה הספקת כבר לעשות היום? לישון מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? בסדר תישן טוב הלילה? בסדר כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב וסתיו צבע אהוב: כולם
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר התחשבות והכללות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: צבא ולימודי משחק אחריו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר XD אכלת? לפני שעה בערך התנשקת? המ התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום מתישהו בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום
. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום
. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? הלו. היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? איף. קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היינו כבר בשאלה הזאת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? המ התקשרת אליו? דקל התקשר אלייך? אמיר פגע בך? המ שימח אותך? שחר
. היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מממ מה היה הדבר הראשון ששמעת קדימה נטע קומי מה היה השיר הראשון ששמעת? זה רק הלב שכואב לך מה אכלת? חטיף אנרגיה, קוסקוס וכרובית [לא היה לי כל כך תיאבון היום] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עזבו מיקום כרגע: החדר שלי חג מעודף: אוהבת חגים בכלליות ערוץ מועדף: axn, hot5 מילה אהובה: בובו, איף להקה אהובה: איף.. הרבה
איזה כיתה את: י"ב [5 אש אש אש] בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: המ הפאדיחה הכי גדולה שלך: כשניסיתי להעיף הקשב בגיבוש וקצת התבלבלתי ולא הלך לי כל כך
אבל השתפרתי. הדבר הכי מטורף שעשית: גיבוש לוחמות!!!! ושקפצתי מהגג ביסודי XD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:

NeT NiT

New member
המשך..

את חושבת שאת יפה? הממ.. כן את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? מסתבר שאני יכולה להיות את חושבת שאת קרצייה? רק על המחנכת שלי
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה בנאדם ש: שונא/ת: אוהו. אוהב/ת: המון. מתגעגע/ת אליו: המווווון חסר לך: אנושיות עושה לך טוב להיות איתו: הרבה אנשים. הכי מצחיק: כולם! הכי דפוק: כולם!
הכי מוזר: כל כך כולם.. אבל ולדי תמיד קיבל את הקטגוריה הזאת.. אז ולדי
הכי כיף לדבר איתו: רוני איפה היית רוצה לגור בארץ? לאיודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לחיי האהבה! XDDDDDDDD יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאיודעת בעיקר SMSים.. איזה צלצול יש לך? Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies הקול הכי יפה ששמעת? לאיודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כוכבי לכת.. משהו יפה כזה ושומר מסך? כזאת כתובת זזה Fire at will את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית? כן, אני חושבת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? נוווווו סעמקקקק איפה את רוצה פירסינג? בגבה בחזרה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה ציוד צילום ומכונית מה החלום שלך? להצליח איך חגגת את תחילת השנה? לא חגגתי >> ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? כל אירועי הסיום של י"ב! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא להשתלב בצבא איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור איזה אדם `גילת מחדש` השנה? או וואה.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אוווו ווואההההה. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה פעמים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל מיני על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? המ מקום בו הכי נהנת? הרבה אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? המון האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שתקו ניסיתם להתחיל איתו? שוש הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? די התנשקתם איתו? ביי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הרבה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? נראה לי שהכל סגור..

frozen Blood

New member
ראיתי רק את ה"ולדי הכי מוזר"><

תזכרי מי הולך איתך לשופינג חבובה

NeT NiT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

האמת שקניתי היום חולצה אז אני כבר לא צריכה אותך..

NeT NiT

New member
בטח שאני צריכה../images/Emo99.gif

אבל לא לענייני בגדים
מתה עלייך שמן שלי

למעלה