נמ.
אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ישלי הרבה:> אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מממ. תלוי. בבית נראלי איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? לאיודעת ו
די כבר. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני ואיטלקי
ויפני. אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? יש לה שם שגורם לי לדמיין גברים שמנמנים שותים בירה ומנסים לעלות על סוסים ללא הצלחה. מה הסידרה האהובה עליכם? השיר שלנו:> עקרות בית נואשות. הסימפסונסס
רואים סוף הדרך? לא. חוץ מהפרק האחרון אם כן, מי אתם רוצים שינצח? לא ממש אכפת לי
וההשניים ההם כבר ניצחו. רואים כוכב נולד? לא>> רואים טלנובלות? השיר שלנו:> אם כן, איזה?פוגים. אוהבים את המומינים? כן^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ כללי: שם: אנבל גיל:14 עולים לכיתה:ט' חבר:
לא כרגע מקצוע אהוב: אמ. אנגלית. ספרות. תאטרון. מקצוע שנוא: ערבית ומתמטיקה. רוצים לחזור ללמוד? ללמידה עצמה לא. לביתספר בערך.. אוהבים ללמוד? תלוי מה.. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? בגלל מחלות והברזות
איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? הצלחה בלימודים, עם החברים, עם המשפחה, שאני אהיה רזה יותר. שיהיו לי יותר ציצימ. ושיהיה לי בן זוג אוהב ומאושר ונתחתן יחד ונוליד פינגווין
. כן. כמעט את כל מה שאמרתי כרגע. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא :< היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? לאיודעת.. חברים של של כיתות ג' היו לי מספיק.. אבל רציני, אחד. רוצים חבר ברגע זה? כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא נראלי..
אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ישלי הרבה:> אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מממ. תלוי. בבית נראלי איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? לאיודעת ו