שאלון..אעאע..

שאלון..אעאע..

מפורום סקרים ושאלונים.. אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אוהבים לאכול במסעדה או בבית? איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אוהבים לחם מחיטה מלאה? סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם? רואים סוף הדרך? אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? רואים טלנובלות? אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? כללי: שם: גיל: עולים לכיתה: חבר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: רוצים לחזור ללמוד? אוהבים ללמוד? מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? היה לכם פעם חבר? אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה? מאמינים באהבה ממבט ראשון?

עונה..

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?נמנמ..פירה? אוהבים לאכול במסעדה או בבית?בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?זוזוברה(הרצליה פיתוח) איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?סיני אוהבים לחם מחיטה מלאה?וואט דה פאק?! סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כע אם כן, מה אתם חושבים עליה?יש לה שיר סיום יפה. מה הסידרה האהובה עליכם?תשוקת הנצים(ויוה-אני אוהבת אל תסקלו אותי) רואים סוף הדרך?כע אם כן, מי אתם רוצים שינצח?ניצחו כבר ג'ניה ועובד
רואים כוכב נולד?כע רואים טלנובלות?כע אם כן, איזה?מלאא אוהבים את המומינים?לא כללי: שם:טלי גיל:עוד מעט 13 עולים לכיתה:ח' חבר:לא מקצוע אהוב:אומנות ותנך מקצוע שנוא:אנגלית וחשבון..מתמטיקה יותר נכון רוצים לחזור ללמוד?קצת אוהבים ללמוד?לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?ממש לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:חרא מחצית רשונה הסתרתי מההורים שלי שיש מבחנים מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?להצליח ממאוד אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?בערך.. היה לכם פעם חבר?ככע אם כן, כמה?חודשיים רוצים חבר ברגע זה?כןןןןןןן מאמינים באהבה ממבט ראשון?בטחח

../images/Emo45.gif איך היא לא אוהבת המומינים? ../images/Emo7.gif

הו, היא צריכה להתבייש בעצמה.

למען האמת,

אהבה ממבט ראשון זה לא ממש אפשרי בגלל שמתאהבים באופי של הבן אדם, ובשביל זה צריך להכיר אותו. ואם כבר- אז הידלקות ממבט ראשון, שזה סתם

האגוש

New member
מי!!

מה המאכל האהוב עליכם? ברוקולי
אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית.. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אממ..לויודעת.. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי
אוהבים לחם מחיטה מלאה? בטח! סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? אעע לא.. אם כן, מה אתם חושבים עליה?
מה הסידרה האהובה עליכם? השיר שלנו שנגמרה..
רואים סוף הדרך? ראיתי כן.. אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רציתי שאוהד וישאלה ינצחו
אבל ז'ניה ועובד הקרציות ניצחו...אעע..למהה??
אוהד כזה חמוודד וישאל קורע! רואים כוכב נולד? לא ממש..אבל ממה שראיתי , אני ממש אהבתי את עמרי רוטברד ואת יהודה סעדו...שהוא היה על הפסנתר זה היה מקסים..! רואים טלנובלות?השיר שלנוו למרות שזו דרמה מוזיקלית יומית!! אם כן, איזה? נו.. אוהבים את המומינים? אמאאאא הם מפחידים! כללי: שם: הגר גיל: 16 עולים לכיתה: י"א חבר:נופ.. מקצוע אהוב: שיעור חופשי מקצוע שנוא: לשון רוצים לחזור ללמוד? לא..רוצה לחזור לחברים! אוהבים ללמוד? שאלה מטומטמת.. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? אעע..לויודעת איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: אחלה! מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שאני ילמד יותר ברצינות ויוציא ציונים יותר טובים אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? אפשר להגיד.. היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? אחד רציני רוצים חבר ברגע זה? דווקא לא ממש.. אבל זה יכול להיות נחמד.. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לפעמים כן ולפעמים לא נחמט!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifברוקולי ../images/Emo12.gif?

הדבר הירוק הזה? בלי הטעם? מוזרה.
.

'ני.

חייבת להפסיק עם הכותרת הזאת. אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ניוקי וסויה עם דלעת. אוהבים לאכול במסעדה או בבית? תלוי מה. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אגאדיר. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי. אוהבים לחם מחיטה מלאה? יא. מאוד. סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? יא. אם כן, מה אתם חושבים עליה? שיר סיום שולט. השאר ככה. מה הסידרה האהובה עליכם? 12 הממלכות (יס אנימה. תהרגו אותי, זאת סדרה ממש יפה!) רואים סוף הדרך? לא. אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? לא. רואים טלנובלות? לא. אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? כן ^^. כללי: שם: שיר גיל: 14 עולים לכיתה: ט' חבר: נופ. מקצוע אהוב: ערבית וספרות. מקצוע שנוא: אנגלית (אנגלית אני אוהבת, את המקצוע - לא.) רוצים לחזור ללמוד? ככה ככה. זה תיכון שנה הבאה, ו..קצת מפחיד. אוהבים ללמוד? תלוי מה. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? כן. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: הכי טובה שהיתה לי. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה לפחות חמישית ממה שהיתה הקודמת. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא. היה לכם פעם חבר? אממ.. לא. אין אצלנו חברים. אם כן, כמה? כנ"ל. רוצים חבר ברגע זה? אולי. לאדעת. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא.

pqCAT GIRLpq

New member
עונה לה לה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? שניצל וצ'יפס אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? סהרה איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? ג'אנק פוד אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא כל כך סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כע אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא ראיתי אותה מה הסידרה האהובה עליכם?אין לי סדרה אהובה רואים סוף הדרך?כע ראיתי אם כן, מי אתם רוצים שינצח?אלה שניצחו כבר רואים כוכב נולד?כע רואים טלנובלות?לא אם כן, איזה?ראיתי השיר שלנו (זה נחשב?) אוהבים את המומינים? לא, אבל חברה שלי כן! כללי: שם:ליאל גיל:13 עולים לכיתה:ח' חבר:אין מקצוע אהוב:מתמטיקה(כי אני טובה בו) מקצוע שנוא:ערבית רוצים לחזור ללמוד?לא אוהבים ללמוד?בכלל לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שיהיו לי אותם ציונים (?) אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר?כע אם כן, כמה?1 רוצים חבר ברגע זה?לא מאמינים באהבה ממבט ראשון?כע לה להלה הל לה לה לה לה לה לה

the queen zohar

New member
מי שקרא שיסמן|לבש|../images/Emo168.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?ליודעת אוהבים לאכול במסעדה או בבית?מסעדה(בצ'ינה טאון) איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?צ'ינה טאון איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?סיני אוהבים לחם מחיטה מלאה?כן סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כן אם כן, מה אתם חושבים עליה?"קצת" דבילי מה הסידרה האהובה עליכם?ליודעת רואים סוף הדרך?לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד?לא רואים טלנובלות?לפעמים אם כן, איזה?טלנובלה בע"מ אוהבים את המומינים?לא כללי: שם:זוהר גיל:11 וחצי עולים לכיתה:ו' חבר:אין מקצוע אהוב:ליודעת מקצוע שנוא:כנ"ל רוצים לחזור ללמוד?לא
אוהבים ללמוד?לא כל כך... מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:הייתה מהירה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שאני אהיה כוסית אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?כן היה לכם פעם חבר?לא אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה?כן מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן

Dirtbag

New member
עונה. ../images/Emo62.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? פיתה עם שוקולד D: אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מסעדה. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? כלמיני מזון מהיר. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי. אוהבים לחם מחיטה מלאה?
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? שמעתי על זה
. אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא רואהנ את זה. מה הסידרה האהובה עליכם? יש יותר מדי. רואים סוף הדרך? ראיתי את הפרק האחרון. אם כן, מי אתם רוצים שינצח? ז'ניה וזה שאיתה.
רואים כוכב נולד? לא. רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? אוהבים את המומינים?
כללי: שם: קרן גיל:14 עולים לכיתה: ט' חבר: אין מקצוע אהוב: אמנות מקצוע שנוא: גיאוגרפיה ותנ"ך. רוצים לחזור ללמוד? קצת, כן. אוהבים ללמוד? לפעמים מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? כן
. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: אחלה. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? רק ציונים טובים. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? לא אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה? תמיד. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא

shronet

New member
אניאני!!

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? פיצה
אוהבים לאכול במסעדה או בבית? אמממ... אין כמו האוכל של אמא. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? קפה בחורש
אין סיבה שתכירו... איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אממ... רגיל
אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן, אבל אף פעם לא ראיתי פרק שלם. אם כן, מה אתם חושבים עליה? כלום, כי אף פעם לא ראיתי פרק שלם. מה הסידרה האהובה עליכם? מגרש ביתי רואים סוף הדרך? בטח!! אם כן, מי אתם רוצים שינצח? מההתחלה רציתי שז'ניה ועובד
רואים כוכב נולד? יאפ. רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? - אוהבים את המומינים? כן! כן! כן!
כללי: שם: שרון גיל: 13 עולים לכיתה: ח' חבר: אין מקצוע אהוב: ספורט ("חינוך גופני") מקצוע שנוא: מדעים רוצים לחזור ללמוד? כן, אבל רק בשביל להיות בתוך מסגרת. אוהבים ללמוד? קצת... מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: טובה ונחמדת. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה עוד יותר טובה ונחמדת. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? לא אם כן, כמה? - רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יודעת...

מגיבה../images/Emo96.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?סלט ירקות אוהבים לאכול במסעדה או בבית?בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?אין כזאת מסעדה:0 איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?אממ איטלקי נחשב פיצה ומקרוני? כי אם כן אז איטלקי:p אוהבים לחם מחיטה מלאה?לא:| סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?אויש:|. לצערי כן. אכן מזעזע אם כן, מה אתם חושבים עליה?וואן ביג אויש מה הסידרה האהובה עליכם?טב"ע רואים סוף הדרך?כן,איזה כיך שג'ניה ועובד נצחו^-^ אם כן, מי אתם רוצים שינצח?:p רואים כוכב נולד?לא:| רואים טלנובלות?בארור אם כן, איזה?טב"ע
אוהבים את המומינים?כע כללי: שם:תמי גיל:14 וחצי עולים לכיתה:ט', אימלה חבר:אין-_- מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:ערבית ולשון רוצים לחזור ללמוד?תלוי באיזה נסיבות אוהבים ללמוד?לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לא הרבה איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:רעעעעעעעע מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שתהיה קלה אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר?לא-_- אם כן, כמה?:( רוצים חבר ברגע זה?*הרמת גבה* יש הצעות? מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא. שיטחי ורדוד

my presious

New member
../images/Emo42.gifאני מכורה לשאלונים../images/Emo2.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? צ'יפס, סלט של אמא ומאפים (קרואסונים, לחמים וכאלו) אוהבים לאכול במסעדה או בבית? במסעדה זה תמיד יותר נחמד
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אין לי, אני לא מכירה כל כך הרבה
איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? ארגנטינאי:] אוהבים לחם מחיטה מלאה? אם הכוונה ללחם לא קל אז כן:]
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא
אם כן, מה אתם חושבים עליה? - מה הסידרה האהובה עליכם? הטופ מודל הבאה, טלנובלה בע"מ, פליסיטי רואים סוף הדרך? לא קבוע, ראיתי אתמול את הגמר למשל:] מזל שג'ניה ועובד ניצחו, לא סבלתי את אוהד הצפוני הזה
והדוס הזה שרצה רק בנים:| אם כן, מי אתם רוצים שינצח? כבר ניצחו
רואים כוכב נולד? לעיתים קרובות |נשכלת| רואים טלנובלות? לפעמים:] אם כן, איזה? טלנובלה בע"מ (או כל טלנובלה של היוצרים שלה, כמו מיכאלה, משחק החיים ואלה) אוהבים את המומינים? ברור!!!!!
כללי: (זה לא אמור לבוא ראשון?
) שם: אוריין גיל: 14 עולים לכיתה: ט' חבר: אני לא יכולה להגיד אחת, יש כמה מקצוע אהוב: ספורט, כי לא צריך לחשובD: מקצוע שנוא: מתמטיקה רוצים לחזור ללמוד? לא!!!!1111 אוהבים ללמוד? ממש לא! מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? כן, אבל לא בגלל מחלות, בגלל שמרשים לי להישאר בבית מדי פעם:] איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: לא משהו. בכלל לא. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיה קל בלימודים ושאני אכיר אנשים חדשים.
אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן. היה לכם פעם חבר? אכן אם כן, כמה? 3 רוצים חבר ברגע זה? כן:[ מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא חושבת:| אם מישהי קראה שתשרשר

|אישלג|

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אממ יש כמה. ספגטי יבש אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית, אבל אני נורא אוהבת צ'יפס וקינוחים של מסעדות
ואת השוקו כמובן. ;[ איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? מקדולנד'ס? סתם.. אנחנו לא הולכים כמעט למסעדות.. אבל אני אוהבת את המסעדות האלה שסתם לוקחים עוגה/שתייה/קוראסון/ או סתם משהו.. לא ממש ארוחה איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? לא יודעת אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא ממש סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? חח כן
אחותי דיברה על זה לפני כמה ימים. אוכף? זה אנשים שרוכבים על סוסים?
אם כן, מה אתם חושבים עליה? כלום מה הסידרה האהובה עליכם? חברים, סיינפלד ועוד כמה רואים סוף הדרך? ראיתי רק את הפרק סיום כי הייתי עם כמה בנות אצל חברה והן רצו לראות.. אבל חוץ מזה לא ראיתי שום פרק אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אףאחד רואים כוכב נולד? לאאאאא רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? לא (אלא אם 'אהבה או כסף נחשב'
נו זה משעשע אותי><) אוהבים את המומינים? כמובן כללי: שם: רותם גיל:13 וחצי עולים לכיתה: ח' חבר: אם יש? לא מקצוע אהוב: לא יודעת.. שנה שעברה היה אומנות, ומתמטיקה. שיעורי מתמטיקה היו כ"כ כיפיים. P: מקצוע שנוא: תנ"ך ונעמי (נעמי= תרבות ישראל+ ספרות. המורה הזאת נהגה לבזבז שיעור שלם על להתכווח איתי למה אני בלי תלבושת. נו ב-א-מ-ת..) רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד? תלוי מה.. אם זה מעניין אותי והמורה נחמד אז כן מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? ממש לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: אסון מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? חברים? השתלבות? אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? כן>< אם כן, כמה? אחד רוצים חבר ברגע זה? תלוי מי..
אבל לא.
מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא קצר.

למעלה