שאלון..אעאע..

אנבלייי

New member
נמ.

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ישלי הרבה:> אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מממ. תלוי. בבית נראלי איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? לאיודעת ו
די כבר. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני ואיטלקי
ויפני. אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? יש לה שם שגורם לי לדמיין גברים שמנמנים שותים בירה ומנסים לעלות על סוסים ללא הצלחה. מה הסידרה האהובה עליכם? השיר שלנו:> עקרות בית נואשות. הסימפסונסס
רואים סוף הדרך? לא. חוץ מהפרק האחרון אם כן, מי אתם רוצים שינצח? לא ממש אכפת לי
וההשניים ההם כבר ניצחו. רואים כוכב נולד? לא>> רואים טלנובלות? השיר שלנו:> אם כן, איזה?פוגים. אוהבים את המומינים? כן^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ כללי: שם: אנבל גיל:14 עולים לכיתה:ט' חבר:
לא כרגע מקצוע אהוב: אמ. אנגלית. ספרות. תאטרון. מקצוע שנוא: ערבית ומתמטיקה. רוצים לחזור ללמוד? ללמידה עצמה לא. לביתספר בערך.. אוהבים ללמוד? תלוי מה.. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? בגלל מחלות והברזות
איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? הצלחה בלימודים, עם החברים, עם המשפחה, שאני אהיה רזה יותר. שיהיו לי יותר ציצימ. ושיהיה לי בן זוג אוהב ומאושר ונתחתן יחד ונוליד פינגווין
. כן. כמעט את כל מה שאמרתי כרגע. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא :< היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? לאיודעת.. חברים של של כיתות ג' היו לי מספיק.. אבל רציני, אחד. רוצים חבר ברגע זה? כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא נראלי..

o0Invisible0o

New member
אה, ראיתי שיש חלק על סדרות../images/Emo12.gif

אז אני לא עומדת בפיתוי.XD כדאי שהוא יהיה טוב.
אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד.
אוהבים לאכול במסעדה או בבית?האמת? מסעדה/בית קפה אני חושבת..
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?אהה..לאיודעת.
איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?מעורב? פרסי?
אוהבים לחם מחיטה מלאה?אה, לא ניסיתי..
נראה לי
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?לא.
אם כן, מה אתם חושבים עליה?^^^ מה הסידרה האהובה עליכם?בנות גילמור.
רואים סוף הדרך?לא, ידעתי, החלק הזה גרוע.
אם כן, מי אתם רוצים שינצח?^^^ רואים כוכב נולד? חלק מהראשון..
וקצת מהשני..אני מתכחשת לעובדה שיש שלישי.
רואים טלנובלות?בלאכס, לא. אם כן, איזה?^^^ אוהבים את המומינים?גאד, אני לא מאמינה, אני עומדת לבכות..
בשביל הסקשן הזה עשיתי את השאלון. אה, אני לא ממש זוכרת המומינים..
*בורחת**נסקלת ע"י רוב חברות הפורום*
[תזכרו שיש הפרש גילאים!
] כללי: שם: איילת גיל:18 עולים לכיתה:צבא.XD חבר:לא כרגע.
מקצוע אהוב:אה, אנגלית?XD מקצוע שנוא:היסטוריה.
בלעכס. רוצים לחזור ללמוד?לא בקרוב, אחרי צבא נחשוב עליכם.
אוהבים ללמוד? תלוי מה, נושאים שמעניין אותי ומועברים טוב? תמיד!
מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?נופ. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: חרא! כל כך חרא. אל תלמדו בתיכון מקיץ יהוד..
במיוחד לא עם ההנהלה החדשה!|מקיא| מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? הרבה חוויות חדשות, לטובה ולרעה. לצאת מהביישנות ומחוסר הבטחון העצמי.
[אה, זה הדברים הקיטשים שהייתי אומרת גם בכיתה ו', כמה עצוב..><] אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?אה, חוץ ממשפחה וחברים וזה?XD [נו מה, לפחות אני מנסה.XD] אה, לא. היה לכם פעם חבר?נופ *boring* אם כן, כמה?^^^
רוצים חבר ברגע זה? לא הייתי מתנגדת..XP מאמינים באהבה ממבט ראשון?נופ. מה, כבר נגמר?

o0Invisible0o

New member
אה, כן האמת שאני זוכרת גם דיונים

בכיתה ו', בצופים..
כולם דיברו על זה ואני עדיין לא זכרתי!
אמא שלי אומרת שבתור ילדה ממש לא הייתי מכורת טלוויזיה, לעומת אחיות שלי? זה כאילו בכלל לא ראיתי.XD [ואני מבחינתי ראיתי מלללללללאאאאא!!!!!!!
נמנ.]

Loony Moony

New member
הטונה בטטה!

מה המאכל האהוב עליכם? פסטה
אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית ופעם בכמה זמן במסעדה
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אנשים (בעין כרם) איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי ותאילנדי
אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא כל כך
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא
אם כן, מה אתם חושבים עליה? ... מה הסידרה האהובה עליכם? אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית |בלונדה| רואים סוף הדרך? רק הגמר
אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רציתי שז'ניה ועובד ינצחו, ואכם קרה רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? --- אוהבים את המומינים? בארור
כללי: שם:ענבל גיל:13 עולים לכיתה: ח' חבר: אין מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד? לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? בכלל לא... איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: טובה מאוד מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? חברות יותר טובות וחבר אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? אחד רוצים חבר ברגע זה? כן מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא..

להלהלהלההלהלהללה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? יש הרבה... לטס סיי סי פוד אנד סושי. אוהבים לאכול במסעדה או בבית? במסעדה. אבל רוב הזמן אני אוכלת בבית.. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?אין אחת אהובה.. נגיד שדוקטור שקשוקה כי זה מיוחד.. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני-יפני-תאילנדי. אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן זה נחמד. סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא. אם כן, מה אתם חושבים עליה? אני לא. מה הסידרה האהובה עליכם? לעת עתה פליסיטי רואים סוף הדרך? פספסתי את הגמר לעזעזל! אם כן, מי אתם רוצים שינצח? מי שניצח..למרות ג'ניה. עובד מכפר על הכל.. רואים כוכב נולד? כן. רואים טלנובלות? לא ממש.. אם כן, איזה? טלנובלה בע"מ. זה מצחיק! אוהבים את המומינים? כןכןכן!!!! כללי: שם:ניצן גיל:14 עולים לכיתה: ט חבר: נופ. מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: ערבית/תנ"ך/ספורט? רוצים לחזור ללמוד? לא. גמככה יש לי מורה שאומרים שהיא מכשפה ולומדים השנה תנ"ך במקום ספרות! אוהבים ללמוד? לא
מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא
איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: חצי כישלון חצי מזל. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? זה ישמר כסוד תודה. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן.. את אריק בהעונה השניה של אהבה או כסף.. ואת נואל.. מפליסיטי..גם דיוויד נחמד.. היה לכם פעם חבר? אכן אם כן, כמה? 2 רוצים חבר ברגע זה? כן מאמינים באהבה ממבט ראשון? אפשר להגיד..

דרך אגב..

שלא יהיו לכן אשליות.. החבר היותר טוב היה בכתה א' *מנסה להסתתר מאחורי הרגליים שלי* *יש חור ביניהן* חבר שני היה קטסטרופה. גם ביסודי.. יום כן יום לא. או לפחות משהו כזה.

סינדרלה!! סינדרלה!! ../images/Emo2.gif

מצטערת, זה היה קולה של ההתמכרות. סינדרלה!!
אני חולה עליה
אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? בשר? בעיקר בקר. אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? זו שאכלתי בה עכשיו
יותר לא הולכים לבופה
מתפוצצת לי הבטן. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? הרבה.. בעיקר מה שטעים. אוהבים לחם מחיטה מלאה? סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא. אם כן, מה אתם חושבים עליה? - מה הסידרה האהובה עליכם? סיינפלד
ראיתי את העונה השלישית לפני הקיץ בגלל אבא שלי, והתמכרתי. רואים סוף הדרך? אם הייתי בארץ, כן. אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אני לא רואה. רואים כוכב נולד? לא. רואים טלנובלות? ממש לא
אם כן, איזה? - אוהבים את המומינים? לא. כללי: שם: רקיע גיל: 15 עולים לכיתה: י"א חבר: אין מקצוע אהוב: מתמטיקה, אבל נגמר. לא יהיה עוד עד האוניברסיטה
מקצוע שנוא: כימיה
אבל בגלל המורה. ביסודי זה היה כיף. רוצים לחזור ללמוד? לא במיוחד. אוהבים ללמוד? לא במיוחד. אני עצלנית. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? יותר מידי. לא רק בגלל מחלות מדומות, אלא בעיקר בגלל הברזות
סליחה המורים לפיסיקה, כימיה ואנגלית! איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: נחמדה. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיה כיף. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? את אח שלי, תמיד
היה לכם פעם חבר? בכיתה ג'?
אם כן, כמה? אחד
אבל הוא חמוד. רוצים חבר ברגע זה? לא. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אולי. אבל לא במיוחד.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? פירה אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מסעדה איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?אין כזאת איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?איטלקי אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא משנה לי סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? חמודה מה הסידרה האהובה עליכם? אחיות או לא להיות, ליזי מגוויר רואים סוף הדרך? רואה אם כן, מי אתם רוצים שינצח? ג'ניה ועובד כבר ניצחו רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? לא ממש אם כן, איזה? לפעמים טלנובלה בעמ אוהבים את המומינים? כן ברור כללי: שם:סשה גיל:13 עולים לכיתה:ח חבר:אין מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:הבעה, לשון, ספרות רוצים לחזור ללמוד?נממש לא אוהבים ללמוד? ממש ממש לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? ממש הרבה אי ילדה שחולה הרבה איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: נחמדה.. ולא יותר מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? בריאות אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא בטוחה היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה?2 רוצים חבר ברגע זה? לא ממש מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן

grobear

New member
אני...

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?ביצה קשה... אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? הפגודה (היה) איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני ואוכל של אמא.. אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? נוראית ומעצבנת במיוחד, ילדות צווחניות אוסטרליות מעצבנות!! מה הסידרה האהובה עליכם? מכושפות והשבט רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אני חושבת שזה טיפשי... רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? לא ישראליות וגם אז אני מאוד בררנית אם כן, איזה? המורדים, פלוריסיינטה, אוהבים את המומינים? בטח למה לא? ברצינות, אני הכי אוהבת את הפרק עם התאטרון הצף... כללי: שם:דנה גיל:15 עולים לכיתה:י' חבר: אין מקצוע אהוב: אומנות ומתמטיקה מקצוע שנוא: ספורט.. רוצים לחזור ללמוד? כן אוהבים ללמוד? כן מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא.. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: בסדר. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיה טוב. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?כן היה לכם פעם חבר? לא אם כן, כמה?לא רוצים חבר ברגע זה? קצת... מאמינים באהבה ממבט ראשון? בטח.

mirymoo

New member
שלי!../images/Emo13.gif

מפורום סקרים ושאלונים.. אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?כל דבר סיני(שיגרתי ...אני לא אוכלת שרפיים חמודים!!) אוהבים לאכול במסעדה או בבית?תלוי מה יש במסעדה ומה יש בבית. איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?לא יודעת... איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?סיני אוהבים לחם מחיטה מלאה?אין לי מושג...אני גם לא ממש אוהבת לאכול לחם.. סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?ראיתי את הפרסומת...זה נשמע כל כך מפגר שלא ראיתי אפילו אם כן, מה אתם חושבים עליה?^^^^^^ מה הסידרה האהובה עליכם?מגרש ביתי רואים סוף הדרך?ראיתי אם כן, מי אתם רוצים שינצח?ניצחו כבר אלה שרציתי (עובד וז'ניה) רואים כוכב נולד?העונה הזאת לא...היא משעממת רואים טלנובלות?ארגנטינאיות וכאלה..לא חס וחלילה(כן גם שיר שלנו וטלנובלה בע''מ לא) אם כן, איזה?^^^^ אוהבים את המומינים?לא ראיתי אף פעם כללי: שם:מירי גיל:13 עולים לכיתה:ח חבר:אין.. מקצוע אהוב:ספרות..בינתיים מקצוע שנוא:תנ''ך רוצים לחזור ללמוד?כן מדשעמם בחופש אוהבים ללמוד?לא כל הזמן מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?השנה לא הפסדתי הרבה איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:טובה... מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?לא יודעת... אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?ללללללללללללללאאאא היה לכם פעם חבר?לא אם כן, כמה?תברו בשיכבה שלי...תבינו רוצים חבר ברגע זה?לא ממש מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא

mirymoo

New member
השאלה השלישית ב:

אהבה חשבתי ששאלתם אם לא,למה? וזה היה תבקרו בשיכבה שלי ותבינו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif|פיהוק|

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?עוגיות?אורז סיני. אוהבים לאכול במסעדה או בבית?אין כמו אוכל של אמא
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?משו בחו"ל
. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?סיני
. אוהבים לחם מחיטה מלאה?כה.אין לנו לחחם אחר בבית. סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?לא אם כן, מה אתם חושבים עליה?--- מה הסידרה האהובה עליכם?רצים לדירה רואים סוף הדרך?כה אם כן, מי אתם רוצים שינצח?אבל כבר היה הגמר
.הייתי בעד עובד וז'ניה
. רואים כוכב נולד?לא רואים טלנובלות?לא ממש אם כן, איזה?ראיתי פעם את כל הדברים הפאקציים
. אוהבים את המומינים?לא כללי: שם:לאה גיל:כמעט 14
. עולים לכיתה:ט'
. חבר:לא ולא רוצה מקצוע אהוב:אומנות ומטמטיקה מקצוע שנוא:אנגלית,ערבית,תנ"כ,ספורט...... רוצים לחזור ללמוד?לא אוהבים ללמוד?לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?ממש לא. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:בסדר מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?להשקיע בפאקינג אנגלית
>< אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר?לא אם כן, כמה?לא רוצים חבר ברגע זה?לא מאמינים באהבה ממבט ראשון?לויודעת

תשובה לשאלון

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?צ'יפס אוהבים לאכול במסעדה או בבית?במסעדה איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?הפגודה(מסעדה סינית בטבריה) איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?תאילנדי אוהבים לחם מחיטה מלאה?כן סדרות טלוויזיה: מכירים את הסידרה מועדון האוכף? אם כן, מה אתם חושבים עליה?מכירה, לא יכולה לראות יותר משתי דקות בלי להרדם... מה הסידרה האהובה עליכם?השיר שלנו (למרות שנגמר...) רואים סוף הדרך? אם כן, מי אתם רוצים שינצח?לא רואה רואים כוכב נולד?חס וחלילה אוהבים את המומינים?אהבתי (כשהייתי בת שש...) כללי: שם:הדס כהן גיל:14.8 עולים לכיתה:ט' חבר:אין מקצוע אהוב:אין דבר כזה מקצוע שנוא:אלגברה וגיאומטריה רוצים לחזור ללמוד?כל כך לא! אוהבים ללמוד?ממש לא! מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?תודה לאל, כן איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:סיוט מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שהבית ספר ישרף אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר? אם כן, כמה?היה, לא סופרת... אין לי מושג כמה... רוצים חבר ברגע זה?לא... סתם כאב ראש... מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא

ווי שאלון ראשון שלי../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ספגטי נראה לי אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית... אין תקציב למסעדות ושם חייבים לאכול יפה... אוחח התרבות, התרבות! איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אמממ פיצרייה זה נחשב? איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? מה אני מבינה בזה?! אבל אני אוהבת מוקפץ... אם זה בכלל קשור... אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן! אני אוהבת יותר מלחם רגיל! סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא... אבל זה לא משהו של הופ? מה הסידרה האהובה עליכם? וואי אני לא יודעת... תמיד כיף לראות חברים ומשחק מכור... רואים סוף הדרך? כן! אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אני לא טובה בשמות.. ובכלל אני לא עוקבת מי-יודע-מה... רואים כוכב נולד? אממ רק את התוצאות.. יש לי חוג כשזה משודר רואים טלנובלות? כן אם כן, איזה? טלנובלה בע"מ.. אבל זה לא טלנובלה! אוהבים את המומינים? כאילו ברורררררררררררררררר!!! כללי: מה כללי? שם: איילת גיל: 14 עוד חודשיים וכמה ימים עולים לכיתה: ט'2!! אימאלהההה חבר: אויש הלוואייייייי! תשלח לי כבר מישהו (מביטה אל השמיים בתקווה)מקצוע אהוב: של"ח... זה שיעור חופשי שיוצאים בו לטיולים- מה יכול להיות יותר טוב? מקצוע שנוא:ספורט... אבל למען הסר ספק: אני כל כך אוהבת ספורט! ממש.. אבל המורה פשוט שונאת את כולם אז זה קצת קשה לאהוב רוצים לחזור ללמוד? לאאאא.. תנו לי עוד איזה חודש ככה כדי להתגעגע אוהבים ללמוד? בסדרררר.. בלי החברים אני לא יודעת מה הייתי עושה מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? דווקא לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מיוחדת... כי ח' זה אמצע כזה ויש הרגשה שונה לגמרי!! פתאום מתבגרים באמת אבל... ואממ לא יודעת מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אהבה וחברות בשפע אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא :(! ואני רוצההה אוףףףף! מתי הוא יגיע תגידו? היה לכם פעם חבר? נו ברור אם כן, כמה? חצי שנה רוצים חבר ברגע זה? נו בטח! כל השאלון אני מטמטמת אותכם שאני רוצה מאמינים באהבה ממבט ראשון? אהמ אה זהו?! טוב יאללה.. אממ מי שקרא שיגיב.. זה נחמד לדעת

Stinki Winki

New member
עונה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?פיצה אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אני לא אוהבת מסעדות איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי ומרוקאי אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא ראיתי אף פעם אז לויודעת מה הסידרה האהובה עליכם? אינויאשה רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? Oo רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? כן אם כן, איזה? טלנובלה בע"מ אוהבים את המומינים? ברור, יש מישהו שלא? כללי: שם: נעה גיל: 15 עולים לכיתה: י' חבר: אין מקצוע אהוב: מדעים מקצוע שנוא: ספורט רוצים לחזור ללמוד? כן ולא אוהבים ללמוד? כן ולא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: בעעעע מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אנשים נחמדים אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? לא אם כן, כמה? 0 רוצים חבר ברגע זה? לא אכפת לי מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא

למעלה