Blue Pencil
New member
שרשרי ../images/Emo142.gif עם קראת.
שם המורה בכיתה א':ויוי. הזיכרון הראשון שלך:יש כלכך הרבה,ואני לא זוכרת את הסדר של כולם
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא חושבת. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ..כן,ועדיף שלא תדעו.
המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא נכשלתי אפעם.
המקצוע האחרון שנכשלת בו:" האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן,נולדתי בת"א,עברתי לחיפה,לעוד בית בחיפה ואז הגעתי לשהם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מאושרת?
השיר האחרון ששרת:אני לא ממש שרה וזה,אבל בראש שלי שרתי את סט. ג'ימי שלי גרין דיי.P: הדבר האחרון שצחקת בגללו:ידיד שלי.המורה דיברה על איזה משהו ומשום מה התפקענו מצחוק.
הפעם האחרונה שבכית:לא מזמן. האדם האחרון שראית:אח שלי,הוא בסלון לידי. הדבר האחרון שאמרת:שאלתי את אח שלי אם הוא רוצה עוגיה.
הדבר האחרון שאכלת:עוגיה. הדבר האחרון ששתית:קולה. הדבר האחרון שקנית:אמא שלי קנתה לי מכנסי קורדוריי[שאני צריכה להחליף למידה גדולה יותר]ואם זה לא נקרא-נעלי בלט וגרביונים. השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת.
הדיסק האחרון שקנית:מטרופולין. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול? הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת. הווה- שיער נוכחי:חום,מדורג,הכי ארוך מגיע עד קצת אחרי הכתפיים.[אסוף לקוקו גבוה] בגדים נוכחיים:מכנסיים שחורים ושלוש חולצות בצפר[ארוכה,קצרה,סווטשירט]. תכשיטים נוכחיים:שעון,עגילים. עצבנות נוכחית:-- התגעגעות נוכחית:בני דודים שלי שגרים באמריקה. תמונת דסקטופ נוכחית:התמונה של הפרחים הצהובים. חבר\\ה?:-- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חברה שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?שיעורים ומבחן בערבית. האם אתה עייף?-- רעב?-- את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את סאפיר,כי היא ילדה ומקסימה ואני לא רוצה שהיא תהיה עצובה. ממה הכי נמאס לך?:מבצפר. את מי היית רוצה להרוג?ברגע זה ממש לא מתחשק לי להרוג. הכי פחות מהנה?:? עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא שחלטתי עדיין. איפה אתה הולך לגור?:ישראל אני חושבת. כמה ילדים אתה רוצה?:2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מכונית מיוחדת ויפה.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בעוד 15 שנים אני אהיה בת..30
אז אני מניחה שעם משפחה וכל זה. חושב הרבה על העתיד?:לא. מפחד ממנו?:לא. וקצת בכללי- להקה אהובה:גרין דיי,סימפל פלאן,פינק פלויד,נירוונה,מטרופולין. ספר אהוב:ה"פ.
[ודווקא הוא כי אני רוצה את השישי,חוץ ממנו יש ועד המון] סופר(ים) אהוב(ים):אריך קסטנר,רוליג
,רואלד דאל. צבע אהוב:סגול. פריט לבוש אהוב:הג'ינס שלי,וסווטשירט פשוט. איבר שהכי מושך אותך:>> אתה שמח כש:קורה משהו משמח? אתה מרגיש בודד כש:אף אחד לא מקשיב לי? האם אתה חושב יותר מדי:
לא נראה לי>< אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הייתה רוצה להיות במלא מקומות. אדם מפורסם שפגשת:אודיה קורן[לא מאוד מפורסמת,שיחקה בצימרים,מיי פירסט סוני ובעיקר בהצגות(אישה בעל בית
)][אמא של חברה שלי],פגשתי את ראש המועצה שלנו,ואת השאר פגשתי בטלויזיה.
האם יש לך אילושהם חרטות:בהחלט,על הרבה דברים. קפה אהוב:קפה יטבתה,והקפה הפשוט של עלית על בסיס חלב. ריח אהוב:ריח של גשם. מה מכעיס אותך:כלמיני מעשים של אנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת. האדם שעושה לך הכי טוב:חברות שלי,והבנות בפורום. סגנון מוזיקה אהוב:כלמיני. חדר אהוב בבית:החדר שלי,וחדר מחשב[כי יש לי גישה לפורום
] מקום אהוב בעולם:ניו-יורק. מקצוע שנוא:תנ"ך,הסטוריה,ג"ג,ספרות,והשנה לצערי גם אנגלית. מורה אהוב:המחנכת שלי,כי למרות שהיא נורא מגזימה במלא דברים היא נורא דואגת לנו וזה. אוהב את בצפר?:אני מניחה שכן,זה נחמד לפגוש את כל החברים שלי. נרדם בשיעורים?:לא. מעשן?:לא. נפגע (רגשית) בקלות?:לא חושבת. נותן מעצמך?:בדברים שחשובים לי. אוהב לפוצץ נייר בועות?כן. לועס דברים?מסטיקים. אוהב להתקלח?:לא אוהבת להכנס אבל שונאת לצאת.
אוהב להתעטש?:לפעמים.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לפעמים זה דווקא ממש כיף
אוהב לצחצח שיניים?:לא. אכפת לך מאיכות הסביבה?:אני מניחה שכן. קונה צרובים\\צורב?:בקושי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי לאן. חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא. ישן הרבה?:אני מסוגלת,אבל מעירים אותי כדי שאני לא אשן הרבה. בתול?:כן. נקשר לחפצים?:תלוי למה,אבל כן. אוהב חולצות גזורות?: כן. גופיות?:כן,אבל לא לכל דבר. אוהב לטייל?:כן. אוהב כפכפים?:כן. לובש בוקסר?:לפעמים. שמש או גשם?:גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר. ילדותי?:לא יודעת
,אבל אני מניחה שבחלק מהדברים כן. חולם בהקיץ?:כן.
שם המורה בכיתה א':ויוי. הזיכרון הראשון שלך:יש כלכך הרבה,ואני לא זוכרת את הסדר של כולם