תקרראו נו ../images/Emo10.gif
שם המורה בכיתה א': לא זוכרת
הזיכרון הראשון שלך: סבתא שלי מלמדת אותי לרקוד
שאני בת שנה או משהו D: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: יכול להיות
לאנראלי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אהה.. לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: גיאוגרפיה [בתעודה, לא במבחן..] המקצוע האחרון שנכשלת בו: גיאוגרפיה . האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קטנה. השיר האחרון ששרת: איף.. נונו יוא אר בלה יו בטר אסק סמבאאדי אבאוט מייי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממץץ חברהשלי שהייתה פה ^O^ היא כזאת פסיכית ומשעשעת.
הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "יש רעש מפחיד מהטלוויזיה!!! אמאלה!!.. למה זה נהיה פתאום? זה כמו בצלצול!!!!" אהעהעה
הדבר האחרון שאכלת: מסטיק^^ הדבר האחרון ששתית: תה;; אני ממלואת בתה וכדורים ;; הדבר האחרון שקנית: כדורים;; השיר האחרון ששמעת: יו בטה אסק סמובודי
לא נו
זה היה בטעות
הדיסק האחרון שקנית: אה... אני לאממש קונה דיסקים
אני צורבת.. והאחרון שרניתי נראלי של היהודים
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, שטפתי כלים
די נו
אני חולה
הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. כזה מן בנג'י כזה... D: אה, ועוד דברים שאני מעדיפה לא לדבר עליהם פה
הווה- שיער נוכחי: בלונדיני גלי. ארוך. מעצבן. עודמעט ראסטות D: בגדים נוכחיים: מכנסיים שחורות, חולצה ורודה ומעליה חולצה שחורה. גרביים. תנור. תכשיטים נוכחיים: הליקס
עצבנות נוכחית: אני עצבנית על כלכך הרבה דברים. היום הייתי במיוחד עצבנית. אבל אני כבר אדישה כזאת
התגעגעות נוכחית: חברים
ואחותי
תמונת דסקטופ נוכחית: תלתנים ירוקים ורעננים ^^ חבר\\ה?: אממ.. לא, אבל, בלע, נו זה מסובך ;; אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד
ישלי מצברוח.. לבד כזה
או.. אולי סבתא ז"ל
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
שיעורים המוןהמון וזה
האם אתה עייף? רעב? שניהם. כל הזמן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: פפסי. או את סבתא. כלכך באלי סבתא
אין לי סבתות בכלל יותר
או.. או את גילד. משום מה.. ממה הכי נמאס לך?: מעצמי
ז"א, לא מעצמי, מכלמיני תכונות מעצבנות שיש לי
את מי היית רוצה להרוג? לאאוהבתלפרט דברים כאלה. הכי פחות מהנה?: להיות בודדה? D: עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג. נחייה ונראה ^.^
אבל לא מתמטיקה. ולא פיסיקה. ולאאאאאאאאא ערבית. D: איפה אתה הולך לגור?: איפה שאני ארגיש נוח. כמה ילדים אתה רוצה?: אהה.. בין אחד לשלושה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ל יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני לא יכולה להעיג על עצמי משהו מסויים. מאושרת.באמת באמת מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: יוצא לי לחשוב.. מפחד ממנו?: כן. וקצת בכללי- להקה אהובה: ישלי הרבה. אייג' אגאינסט משין, פיקסיז, פורטישד, הרבה שאני א יודעת איך קוראים להן..
יחותר מידי. מוסיקה זה נהדר
ספר אהוב: התפסן, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר ובטח יש עוד.. סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר, ו.. נו אני לא זוכרת
אב יש הרבה. צבע אהוב: יש לי הרבה.. כרגע ירוק
. ושחור. ולבן. וצבעי-בית-חולים כזה
פריט לבוש אהוב: אני אוהבת גרביים
ופיז'אמות רכות^^ וכיפיות ^^ ודברים סרוגים. איבר שהכי מושך אותך: אממ.. יש כמה
שפתיים, ועיניים, ובטן D: אתה שמח כש: אני רואה מישהו שחשוב לי מאושר, או מוקפת אנשים שאני אוהבת ונהנית מחברתם. אתה מרגיש בודד כש: אני נמצאת בין הרבה אנשים בלי להרגיש קרובה לאף אחד. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמסטרדם? אוו.. לא יודעת. ישראל זה הבית בשבילי.. אבל אני אוהבת מקומות אקזוטיים ויפים ושופעים י..לאיודעת. אדם מפורסם שפגשת: שי גבסו
ודנה איטרנשיונל
האם יש לך אילושהם חרטות: אני מלאה בחרטות. אבל מצד שני לא. אוף נו
קפה אהוב: אגוזים ^^ אבל לא של מכונות :S ריח אהוב: ריח רענן כזה ^^ מה מכעיס אותך: הרבה דברים. המווון דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ..אני לא יודעת מה להעיד על עצמי... זה מוזר לי. אני לא יודעת. חוש הומור? האדם שעושה לך הכי טוב: אחותי. סגנון מוזיקה אהוב: אלטרנטיבי ורוק חדר אהוב בבית: החדר שלי. או הסלון. הוא מרגיע כזה. מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: פיסיקה, ערבית, מתמטיקה. מורה אהוב: חנוווך *O* או קובי
[מורה בבצפר, כע? כי.. יש גם מורים לחיים ודברים כאלה נו
) אוהב את בצפר?: תלוי מה. נרדם בשיעורים?: כן
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד. נותן מעצמך?: מאוד. אוהב לפוצץ נייר בועות? אהעהעהעהעה *O* אהיקדןקוקין *O* אני מכורה לזה ;[ לועס דברים? דווקא לאממש אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: זה משחרר
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן -.-"
אוהב לצחצח שיניים?: לא
המשחת שיניים שורפת
אבל נו, זה.. מרענן D: אז כן. חוצמזה זה ממש מגעיל אם לא מצמצחים
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ.. לאיודעת נו
קונה צרובים\\צורב?: צורב
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם
נסיעות עושות לי בחילה אבל נו, חמים ונעים ברכב
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע. אני כלכך שעירה!~!!!! אני רוצה לייזר
ישן הרבה?: לא. בכלל לא
למרות שאני אוהבת. בתול?: כן נקשר לחפצים?: לחפצים..? לא ממש.. אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: כן אוהב לטייל?: טיול איפה וזה. אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: אין לי רוב הזמן
ילדותי?: אה הא. חולם בהקיץ?: כן. המון