שאלוןלוןלון.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifלא נרקיסיסטית..../images/Emo3.gif

נמנ. טוב פה אנחנו לא יכולים לדעת איך את שומעת. ובמפגש אף פעם לא באמת הייתי.
ואמ. טוב תמיד יש את הגאונים האלה שמתקבלים ישר לאוניברסיטה או משו..
חולני.:S פסיכומטרי- לא עשיתי. בלימודים לא רציתי שזה יפריע לי..[וזה ממש הפריע לרוב התלמידים..ואז גם הציונים לא יצאו משו.
וגם ככה הרגשתי שיש לי יותר מדי לחץ..] עכשיו סתם לא ידעתי שידחו לי את הגיוס..דווקא לגשת באוקטובר היה יכול להיות לא רע.
אממ..מתי כבר תעשי השנה..? בטח רק באוקטובר של שנה הבאה.. יש לי שתי חברות שנגשות בפברואר..אבל שתיהן כבר התחילו את הקורס.
אלא אם את הולכת ללמוד עצמאית.
בלה. על הצבא כבר לא נתווכח.
אבל באמת תשקלי עתודה. לא תוכלי לעשות..?^^ את נשמעת ממש גאון..וזה בדיוק מה שהם מחפשים.

grobear

New member
אני מצודדת!

עבר- שם המורה בכיתה א': שוש הזיכרון הראשון שלך: ניתוח בתעלת הדמעות האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זוכרת המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מהבית מאחורה לבית מקדימה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כפית השיר האחרון ששרת: מעגל החיים ממלך האריות הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברות שלי שהתקשרו אלי.. הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר מהצינון האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: תודה לאבא שלי שער לי עם השיעורים.. הדבר האחרון שאכלת: ברוניאז הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: אמ..חודים לעט עיפרון השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: מזמן לא קנתי דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמ שעות לסדר משהו הדבר הכי מטורף שעשית: ברחתי מטיול של בצפר הביתה- הגעתי לחצי הדרך הווה- שיער נוכחי: כמו תמיד חום ובקוקו בגדים נוכחיים: מכנסי טרנינג שחורים, פליז גדול ואדום ונעלי בית נוחות תכשיטים נוכחיים: צמידי חוטים על יד ימין עצבנות נוכחית: על הצינון התגעגעות נוכחית: לחברות תמונת דסקטופ נוכחית: כל מני תמונות שלי, של חברות שלי ודברים שאני אוהבת חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החברות שלי (מה? לא ראיתי אותן יום שלם!) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, שיעורים במטמתיקה האם אתה עייף? רעב? כן עייפה למרות שישנתי חצי יום את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החתול שלי ממה הכי נמאס לך?: ממטמתיקה!! את מי היית רוצה להרוג? את הערס מהכיה שלי. הכי פחות מהנה?: מה? לאה לעשות שיעורים במטמתיקה עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו עם שרטוט וראלה איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת לאן שהחיים יובילו אותי! כמה ילדים אתה רוצה?: שנים באיזה סוג של מכונית תנהג?: נחמדה? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום מצליח חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי- להקה אהובה: s club 7 ספר אהוב: שני ירחים, מעבר ליער עבות ועלובי החיים סופר(ים) אהוב(ים): שרון קר'ץ, לואיס לורי וצ'רלס דיקנס צבע אהוב: סגול פריט לבוש אהוב: החולצה השחורה שלי איבר שהכי מושך אותך: ידים אתה שמח כש: אני מצליחה אתה מרגיש בודד כש: קר ואני לבד בבית האם אתה חושב יותר מדי: כן- אני חושבת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בקיבוץ שלי אבל בלי האנשים אדם מפורסם שפגשת: אין האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש חוץ מזה שהרבצתי למישהו בכיתה ז' קפה אהוב: שוקו ריח אהוב: מנטה ולימון מה מכעיס אותך: אנשים צבועים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: דייקנות האדם שעושה לך הכי טוב: ההורים שלי סגנון מוזיקה אהוב: פופ-רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב: המורה להבנת האומנות- עינב אוהב את בצפר?: כן פחות או יותר נרדם בשיעורים?: לא, מנמנת קלות מעשן?: לא חס וכרפס! נפגע (רגשית) בקלות?: הו כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כן!!! לועס דברים? מסטיק? אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן זה כואב אוהב לצחצח שיניים?: כן (אני מפתיעה את עצמי אכפת לך מאיכות הסביבה?:מאודֱֱֱ קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: על אופניים חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא ממש בתול?: כן נקשר לחפצים?:כבר לא אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: כן מאוד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים בבית שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן והרבה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo105.gifמשעמם לי.

עבר- שם המורה בכיתה א': חמדה
הזיכרון הראשון שלך: בגיל 3, הייתי בגנון ושמתי שרשרת חרוזים כזאת והשרשרת הסתבכה לי עם משקפי שמש מפלסיק ואני זוכרת את ההרגשה>< האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא, הייתי נשית>< האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שידוע לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי אף פעם
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי מישראל לארגנטינה ובחזרה
[שליחות של שנתיים] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: stop criyng your heart out/oasis שיר מדהים
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הכלבה שלי
הפעם האחרונה שבכית: היום>< נו, הייתי לחוצה כי היו לי שני מבחנים ברצף אז ירדו לי איזה שתי דמעות>< האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: "איזה מפגרים" על ההורים שלי הם עיצבנו אותי הדבר האחרון שאכלת: מרק הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים מפוקס השיר האחרון ששמעת: כרגע את "יקירתי" של אסף אמדורסקי הדיסק האחרון שקנית: היהודים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום קיפלתי לבנים הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת נו
הווה- שיער נוכחי: ארוך, גלי, אדום ומכוער>< בגדים נוכחיים: ג'ינס וטרנינג כחול תכשיטים נוכחיים: צמידים מחוטי רקמה, צמיד משאנטיפי, שרשרת ועגילים עצבנות נוכחית: אני לא יודעת אם יש מחר לימודים או לא כי היה בלאגן בצפון וזה מטריף אותי!!!!!!!111111@##!!1 התגעגעות נוכחית: מישהו
תמונת דסקטופ נוכחית: ציור של ילדה בתוך מים יפהפה
חבר\\ה?: לע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נו, אמרתי לכם- מישהו>< האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אני צריכה לנגן
האם אתה עייף? רעב? עייפה ולא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: תנחשו לבד
ממה הכי נמאס לך?: מהמבחנים סרבק!!!!111111 6 בשבוע אחד, שש!@! את מי היית רוצה להרוג? ילדה זונה מהשכבה שלי!!!!!@@@! הכי פחות מהנה?: לעשות שעווה
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית קולנוע איפה אתה הולך לגור?: ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית ספורט שאווה כזאת עם גג נפתח:) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת 30
שחקנית בשיא הצלחתה
חושב הרבה על העתיד?: יותר מדי... מפחד ממנו?: כן. וקצת בכללי- להקה אהובה: היהודים ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן קינג צבע אהוב: שחור וכתום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש לי זמן חופשי אתה מרגיש בודד כש: אין לי עם מי להיות
האם אתה חושב יותר מדי: לא נראה לי
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק
אדם מפורסם שפגשת: יש מלא>< אבל הכי התלהבתי מבנחמין רוחאס כי הייתי פקאצה קטנה ומאוהבת
האם יש לך אילושהם חרטות: כן מלא!!!!111111111 קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: שוקולד, דיאודורנט של בנים, מאפים, קפה [רק הריח] מה מכעיס אותך: ילדים שחשים את עצמם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת לשחק ובערך לכתוב ולעצב האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק וחופים כאלה כמו תאילנד וכל מיני כאלה
*בורחת* מקצוע שנוא: ב-י-ו-ל-ו-ג-י-ה!!!!1111@@~~@@~~!! מורה אהוב: אילנה [מתמטיקה] אוהב את בצפר?: לא~~! נרדם בשיעורים?: חע, נרדמתי כמה פעמים
יש ילד בכיתה שלי שנרדם קבוע
מעשן?: שלשום עישנתי אבל אני לא מעשנת קבוע. פעם בחודשיים בערך נפגע (רגשית) בקלות?: כן, מאוד. נותן מעצמך?: לא יודעת
אוהב לפוצץ נייר בועות? מתה על זה
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כשנרדמת היד זה כיף
אוהב לצחצח שיניים?: לא>< אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, לא קונה צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא כרגע ישן הרבה?: ממוצע בתול?: כע>< נקשר לחפצים?: לואנס הישנות שלי
אני מסרבת לזרוק אותן למרות שהם מפורקות לגמרי
אוהב חולצות גזורות?: כע, יש לי מלא!!~!~~@ גופיות?: לא משהו אוהב לטייל?: כן מאוד אוהב כפכפים?: סבב כזה>< לובש בוקסר?: לעיתים רחוקות שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר
ילדותי?: כןXD חולם בהקיץ?: כן ללא הפסקה ועכשיווווווווווווווווווווווו- מי שקראה שתשרשר |דנדנדנ|!!!!!!!!1111111111111~!~~~~~~~@@@#!!~; *סוף התפרעות סטייל כל הבנות בפורום* די. אני כזאת וואנאבי!!!!~~ לא יאמן ממש. אבל אני לא כזאת. שכותבת שטויות כאלה כמו שכולן פה
כי זה פשוט לא אני
לא יודעת איך להסביר
יותר נוח לי לקצר בדברים
חוץ מעכשיוXDDDDD די, אוריין, סתמי. קחי נשימה עמוקה ותירגעי.

אנבלייי

New member
תקרראו נו ../images/Emo10.gif

שם המורה בכיתה א': לא זוכרת
הזיכרון הראשון שלך: סבתא שלי מלמדת אותי לרקוד
שאני בת שנה או משהו D: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: יכול להיות
לאנראלי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אהה.. לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: גיאוגרפיה [בתעודה, לא במבחן..] המקצוע האחרון שנכשלת בו: גיאוגרפיה . האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קטנה. השיר האחרון ששרת: איף.. נונו יוא אר בלה יו בטר אסק סמבאאדי אבאוט מייי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממץץ חברהשלי שהייתה פה ^O^ היא כזאת פסיכית ומשעשעת.
הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "יש רעש מפחיד מהטלוויזיה!!! אמאלה!!.. למה זה נהיה פתאום? זה כמו בצלצול!!!!" אהעהעה
הדבר האחרון שאכלת: מסטיק^^ הדבר האחרון ששתית: תה;; אני ממלואת בתה וכדורים ;; הדבר האחרון שקנית: כדורים;; השיר האחרון ששמעת: יו בטה אסק סמובודי
לא נו
זה היה בטעות
הדיסק האחרון שקנית: אה... אני לאממש קונה דיסקים
אני צורבת.. והאחרון שרניתי נראלי של היהודים
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, שטפתי כלים
די נו
אני חולה
הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. כזה מן בנג'י כזה... D: אה, ועוד דברים שאני מעדיפה לא לדבר עליהם פה
הווה- שיער נוכחי: בלונדיני גלי. ארוך. מעצבן. עודמעט ראסטות D: בגדים נוכחיים: מכנסיים שחורות, חולצה ורודה ומעליה חולצה שחורה. גרביים. תנור. תכשיטים נוכחיים: הליקס
עצבנות נוכחית: אני עצבנית על כלכך הרבה דברים. היום הייתי במיוחד עצבנית. אבל אני כבר אדישה כזאת
התגעגעות נוכחית: חברים
ואחותי
תמונת דסקטופ נוכחית: תלתנים ירוקים ורעננים ^^ חבר\\ה?: אממ.. לא, אבל, בלע, נו זה מסובך ;; אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד
ישלי מצברוח.. לבד כזה
או.. אולי סבתא ז"ל
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
שיעורים המוןהמון וזה
האם אתה עייף? רעב? שניהם. כל הזמן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: פפסי. או את סבתא. כלכך באלי סבתא
אין לי סבתות בכלל יותר
או.. או את גילד. משום מה.. ממה הכי נמאס לך?: מעצמי
ז"א, לא מעצמי, מכלמיני תכונות מעצבנות שיש לי
את מי היית רוצה להרוג? לאאוהבתלפרט דברים כאלה. הכי פחות מהנה?: להיות בודדה? D: עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג. נחייה ונראה ^.^
אבל לא מתמטיקה. ולא פיסיקה. ולאאאאאאאאא ערבית. D: איפה אתה הולך לגור?: איפה שאני ארגיש נוח. כמה ילדים אתה רוצה?: אהה.. בין אחד לשלושה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ל יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני לא יכולה להעיג על עצמי משהו מסויים. מאושרת.באמת באמת מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: יוצא לי לחשוב.. מפחד ממנו?: כן. וקצת בכללי- להקה אהובה: ישלי הרבה. אייג' אגאינסט משין, פיקסיז, פורטישד, הרבה שאני א יודעת איך קוראים להן..
יחותר מידי. מוסיקה זה נהדר
ספר אהוב: התפסן, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר ובטח יש עוד.. סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר, ו.. נו אני לא זוכרת
אב יש הרבה. צבע אהוב: יש לי הרבה.. כרגע ירוק
. ושחור. ולבן. וצבעי-בית-חולים כזה
פריט לבוש אהוב: אני אוהבת גרביים
ופיז'אמות רכות^^ וכיפיות ^^ ודברים סרוגים. איבר שהכי מושך אותך: אממ.. יש כמה
שפתיים, ועיניים, ובטן D: אתה שמח כש: אני רואה מישהו שחשוב לי מאושר, או מוקפת אנשים שאני אוהבת ונהנית מחברתם. אתה מרגיש בודד כש: אני נמצאת בין הרבה אנשים בלי להרגיש קרובה לאף אחד. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמסטרדם? אוו.. לא יודעת. ישראל זה הבית בשבילי.. אבל אני אוהבת מקומות אקזוטיים ויפים ושופעים י..לאיודעת. אדם מפורסם שפגשת: שי גבסו
ודנה איטרנשיונל
האם יש לך אילושהם חרטות: אני מלאה בחרטות. אבל מצד שני לא. אוף נו
קפה אהוב: אגוזים ^^ אבל לא של מכונות :S ריח אהוב: ריח רענן כזה ^^ מה מכעיס אותך: הרבה דברים. המווון דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ..אני לא יודעת מה להעיד על עצמי... זה מוזר לי. אני לא יודעת. חוש הומור? האדם שעושה לך הכי טוב: אחותי. סגנון מוזיקה אהוב: אלטרנטיבי ורוק חדר אהוב בבית: החדר שלי. או הסלון. הוא מרגיע כזה. מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: פיסיקה, ערבית, מתמטיקה. מורה אהוב: חנוווך *O* או קובי
[מורה בבצפר, כע? כי.. יש גם מורים לחיים ודברים כאלה נו
) אוהב את בצפר?: תלוי מה. נרדם בשיעורים?: כן
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד. נותן מעצמך?: מאוד. אוהב לפוצץ נייר בועות? אהעהעהעהעה *O* אהיקדןקוקין *O* אני מכורה לזה ;[ לועס דברים? דווקא לאממש אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: זה משחרר
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן -.-"
אוהב לצחצח שיניים?: לא
המשחת שיניים שורפת
אבל נו, זה.. מרענן D: אז כן. חוצמזה זה ממש מגעיל אם לא מצמצחים
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ.. לאיודעת נו
קונה צרובים\\צורב?: צורב
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם
נסיעות עושות לי בחילה אבל נו, חמים ונעים ברכב
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע. אני כלכך שעירה!~!!!! אני רוצה לייזר
ישן הרבה?: לא. בכלל לא
למרות שאני אוהבת. בתול?: כן נקשר לחפצים?: לחפצים..? לא ממש.. אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: כן אוהב לטייל?: טיול איפה וזה. אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: אין לי רוב הזמן
ילדותי?: אה הא. חולם בהקיץ?: כן. המון

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: אחי מסיע אותי בעגלה בתוך הבית
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת. [אחי גרר אותי
] האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אכלתי פעם צבע. אבל זהו
המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה [רק שנה שעברה |חננה|] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת. בקרוב עוד פעם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נהדרת [הייתי חוזרת לילדות שלי, עד כיתה ב' ככה בלי לחשוב פעמיים] השיר האחרון ששרת: "הילדה הכי יפה בגן" הדבר האחרון שצחקת בגללו: תוך כדי שיחה עם אמא
הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: 'לילה טוב' לאמא D: הדבר האחרון שאכלת: חביתה הדבר האחרון ששתית: מנגו הדבר האחרון שקנית: סוודר ^^ השיר האחרון ששמעת: "הילדה הכי יפה בגן" [ולא את עצמי. זה היה בטלויזיה
] הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת
זה היה ממזמן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: רכבת הרים? |מתה| הווה- שיער נוכחי: חום בהיר [בערך
], מתולתל, עד הטוסיק D: בגדים נוכחיים: פ'יגמה תכשיטים נוכחיים: צמיד רקמה שאני לא מורידה, עגילים רפואיים עצבנות נוכחית: ? התגעגעות נוכחית: אחותי [היא בצבא כרגע
] תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של אחי חבר\\ה?: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אחותי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, שיעורים [
] האם אתה עייף? רעב? קצת עיפה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמא, אבל היא ישנה ;; ממה הכי נמאס לך?: בי"ס את מי היית רוצה להרוג? - הכי פחות מהנה?: שיעורים עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו עם מחשבים
איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: 3, נראלי
באיזה סוג של מכונית תנהג?: לכו תדעו מה יהיה עוד 4 שאני אוכל להוציא רישיון P: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה באושר, ילדים, משפחה אוהבת, מקצוע שאני אוהבת. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש -_-; מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי- להקה אהובה: יש כמה ספר אהוב: בורות סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: ורוד אולטרה זוהר מאגניב D:
פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שפתים ועינים. אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: אני נמצאת בין המון אבל מרגישה לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי DDD: אדם מפורסם שפגשת: דודי בלסר [
] ועוד כמה לא מעניינים
האם יש לך אילו שהם חרטות: כן. קפה אהוב: נס קפה, אייס קפה P: ריח אהוב: של היורה [גשם ראשון
] מה מכעיס אותך: יותר מדי דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא נראלי לי שיש לי אחת כזו האדם שעושה לך הכי טוב: מישהו שבאמת איתי, שאוהב אותי ואכפת לו ממני. סגנון מוזיקה אהוב: יש כמה חדר אהוב בבית: החדר שבו יש את המחשב, והחדר שלי D: מקום אהוב בעולם: מחשבים. זה כיף D: מקצוע שנוא: כל השאר ;; מורה אהוב: המחנכת שהייתה לי שנה שעברה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: פה ושם מעשן?: חס וחלילה
נפגע (רגשית) בקלות?: רק אם מישהו שחשוב לי פוגע בי. נותן מעצמך?: בערך, אני חושבת
אוהב לפוצץ נייר בועות? כן D: לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא ;; שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודדד אוהב לצחצח שיניים?: לא. רוב הפעמים אני מצליחה כמעט להחנק מהקצף |עילגת|
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן, אכפת לי קונה צרובים\\צורב?: לא ולא [אני אפילו לא יודעת לצרוב
] אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע |פדלעה| חוסך כסף למשהו מיוחד?: לעתיד ישן הרבה?: כן בתול?: *בתולה. ולא אני סרטן P:|לאמצחיק|
|נסקלת| נקשר לחפצים?: תלוי לאיזה. אוהב חולצות גזורות?: כן ^^ גופיות?: כן [לא שזה מחמיא אבל ניחא
] אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: יאפ [: לובש בוקסר?: בקיץ, בתור פיג'מה D: שמש או גשם?: שמש :) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר
ילדותי?: לפעמים, ונהנית מזה
חולם בהקיץ?: כמעט ולא.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo13.gif התקראו?

עבר- שם המורה בכיתה א':דליה
הזיכרון הראשון שלך:הממ נראה לי בגיל 3 ככה שאני עומדת ליד סבתא והיא שוטפת כילים.... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא נראה לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא נהגתי לאכול
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי אף פעם... המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):הממ מרוסיה לדירה פה ואז עברתי פה עוד דירה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה? מילה אחת זה לא מספיק השיר האחרון ששרת: סקוטי לא יודע... הממ מיורוטריפ הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: חברה שלי ג'סי הדבר האחרון שאמרת: ביי סבתא דיברתי איתה בטחלפוןם הדבר האחרון שאכלת: אוכל סיני
הדבר האחרון ששתית: לא זכור לי הממ*הוכלת לשתות* הדבר האחרון שקנית: חוטים לצמידים! השיר האחרון ששמעת: של MCR הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת:( יש לנון מין מה כול אחד עושה.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הממ יש כול מיני
אבל הם לא עד כדי כך מטורפים הווה- שיער נוכחי: מתחת לכתפיים שטני חלק גלי בגדים נוכחיים: אולסטאר בורדו מכנס שחור חגורה ירוקה עם כיתובים חולצה אפורה ארוכה מעל חולצת בית ספר ורודה בהירה ומעל סוצ'ר לבן גדול מאגניב! תכשיטים נוכחיים:צמיד בד והממ צמידים כסופים כאלה מלא עצבנות נוכחית: הממ ילד אחד שהממ הלך עכשיו (באיסיקיו) התגעגעות נוכחית: חברתי יש לי רומן איתה כך המורה לצרפתית טוענת.. תמונת דסקטופ נוכחית: נוף D: חבר\\ה?:הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'סי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. לסדר חדר, שעורים, מבחן. האם אתה עייף? רעב? גם גם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ידיד שלי:( ממה הכי נמאס לך?: מלהיות חולה בוירוס לא ידוע את מי היית רוצה להרוג? הממ להרוג אף אחד אבל הממ לאמלל קצת יש כמה ילדים בכיתה שלי שאני ממש ממש שונאת מתעבת מה לא אוף
הכי פחות מהנה?: להיות חולה
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?:הממ רפואה אולי אדריכלות ועיצוב. והיה עוד משהו שחכתי
אני כולכך הממ צפוייה רק זה לא קשור לפה. איפה אתה הולך לגור?: הממ אני לא בטוחה שבישראל. כמה ילדים אתה רוצה?: 1 או 2 גג באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית הממ אני לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית עם בעל! חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: נראה לי שכן וקצת בכללי- להקה אהובה: MCR ספר אהוב: ג'ורג'יה סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: גווני כחול ירוק אבל אל כחול וירוק טבעי פריט לבוש אהוב: סווצ'ר איבר שהכי מושך אותך:
עשיתי רציני כזה פרצוף הממ לא יודעת. אתה שמח כש: אומרים לי דברים נחמדים עליי או שקורים דברים טובים לאנשים סביבי אתה מרגיש בודד כש:דיי הרבה האם אתה חושב יותר מדי: נראה לי שכן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:צרפת אני כולכך אוהבת את המקום הזה
אדם מפורסם שפגשת: מנחי ערוץ הילדים.. אגם רודברג
המממ אחד משמש. האם יש לך אילושהם חרטות: בטח אבל אני לא רוצה לפרט קפה אהוב:שוקו! ריח אהוב:ורד מה מכעיס אותך:הרבה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:חוש הומור? אבל ממש לא רואים את זה ויטואלי כי זה כוונה של בדיוחות ודברים כאלה בכוונה. האדם שעושה לך הכי טוב: סבתא במובן של הממ אתם יודעים לא הממ סגנון מוזיקה אהוב: גוטי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אין אחד מקצוע שנוא: ממש ממש אין אולי דוור? מורה אהוב: ענת המורה לאנגלית אוהב את בצפר?: לא!@ נרדם בשיעורים?: לא רציני מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן לצערי יותר מידי בקלות נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחחח ברור מי לא?
לועס דברים?העטים בקלמר לא נתונים לשימוש אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:ממש לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: האמת שלא שונאת אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. נחמד שאתם עונים במקומי.... וכן אכפת לי מכול הסביבה אני לא זרקתי זבל!! זאת לא אנייי קונה צרובים\\צורב?: לא צורבת לבד^_^ אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: אני לא יודעת איך לחסוך ישן הרבה?: לא בתול?: יאפ נקשר לחפצים?: לא ממש אוהב חולצות גזורות?: הממ לא ממש... גופיות?:יאפ אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: כן.. חולם בהקיץ?: יאפ.. הממ עזבי את זה

למעלה