שאלוןלוןלון.

שאלוןלוןלון.

עבר- שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה- שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי- להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: (לקוח מפורום סקרים ושאלונים.)

Radio Joe

New member
כמה פעמים עשיתי אותו :|

עבר- שם המורה בכיתה א': דורין. הזיכרון הראשון שלך: מהבצפר? המסיבת סיום בכיתה ב', שהמורה אמרה שהיא לא תמשיך ללמד אותנו. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה ><. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, מרוסיה
. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ההורים שלי היו תקועים בשנות ה60. השיר האחרון ששרת: - הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שניבי
אמרה. הפעם האחרונה שבכית: היום. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: "תעשי בשירותים" הדבר האחרון שאכלת: שוקולד מגעיל. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: האמ. סוכריית לב. השיר האחרון ששמעת: משהו מהופ
. הדיסק האחרון שקנית: ההופעה של ד"ר קספר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: הברזתי מיום שלם בלי שידעו [תפסו אותי:|] הווה- שיער נוכחי: מדורג ארוך, עם פוני [!]. בגדים נוכחיים: סווצ'רט תכלת של נייק, ג'ינס וגרביים. תכשיטים נוכחיים: גומייה ורודה, צמיד שחור, צמיד צהוב. עצבנות נוכחית: על אחותי. התגעגעות נוכחית: - תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?: נדב שבחו"ל ]: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שנייייייי!!!!!!!!111 האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. לזרוק את הזבל :|. האם אתה עייף? רעב? לא, לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד. ממה הכי נמאס לך?: מהמשפחה. מעצמי. את מי היית רוצה להרוג? אני לא אפרט :X הכי פחות מהנה?:
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איןלימושג. איפה אתה הולך לגור?: הרחקקקק הרחק מישראל המטונפת. כמה ילדים אתה רוצה?: 3. באיזה סוג של מכונית תנהג?: איןלימושג. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת :S חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי- להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. ספר אהוב: ילד כרובית. סופר(ים) אהוב(ים): כל מיני. צבע אהוב: כתום וסגול. פריט לבוש אהוב: ג'ינסים. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: אומרים לי את האמת. אתה מרגיש בודד כש: מתעלמים ממני. האם אתה חושב יותר מדי: לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה. או יפן. אדם מפורסם שפגשת: ליאור נרקיס D: האם יש לך אילושהם חרטות: לא. קפה אהוב: נס. ריח אהוב: וניל. מה מכעיס אותך: הרבה יותר מדי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין בי שום "איכות". האדם שעושה לך הכי טוב: ניבי, נעמה, אנבל. המון. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: גרמניה. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: אין. אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: לא. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: תלוי. אוהב לפוצץ נייר בועות? לפעמים. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אני מניחה
. קונה צרובים\\צורב?: אסור לדבר על זה בתפוז
. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. ישן הרבה?: לא. בתול?: לא, תאומים. נקשר לחפצים?: לא. אוהב חולצות גזורות?: לפעמים. גופיות?: כן. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בחורף, קר, בקיץ, חם
. ילדותי?: כן. חולם בהקיץ?: לא

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבלופ. ../images/Emo98.gif

שם המורה בכיתה א':בינה.פגשתי אותה בסופר לפני שנתיים >.> והיא זיהתה אותי.מעניין איך
הזיכרון הראשון שלך:המממ דפוק מידי.שהייתי בת 3 עברנו דירה,ואני בעיקר זוכרת את אחי בוכה שהוא לא רוצה לעבור. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
זה ההורים שלי.מכניסים לי.זבל.לפה.
המקצוע הראשון שנכשלת בו:ספרות
0. :] המקצוע האחרון שנכשלת בו:אנגלית >.> 25 האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):המממ לא אפרט מקומות,אבל עברתי פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מטומטמת השיר האחרון ששרת:להלהלהלה
בשיעור מדע
הדבר האחרון שצחקת בגללו:שבאתי לחבק את ג'ני אחרי שיעור מדע?
הפעם האחרונה שבכית:לאזוכרת >.> זה נדיר
האדם האחרון שראית:אח שלי הדבר האחרון שאמרת:התחלתי בו20 XDDDDD [זה מתי "באתי למחשב",שאחי ידע
] הדבר האחרון שאכלת:שוקולד
הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:קלסר פרחוני *-* השיר האחרון ששמעת:Going Under/Evanescence הדיסק האחרון שקנית:סימס2 נייט לייפ
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:תנו לי לחשוב.... הדבר הכי מטורף שעשית:הוא לא בדיוק מטורף >.> או מעניין... הווה- שיער נוכחי:חום גלי-מתולתל מעצבן -___-; בגדים נוכחיים:תלבושת בצפר
תכשיטים נוכחיים:עגילים... עצבנות נוכחית:ש"ב
התגעגעות נוכחית:אין תמונת דסקטופ נוכחית:אוונסנס
חבר\\ה?:השאלון הזה מחכה את הדודות שלי
אין,ואני לא רוצה
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ג'ני האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?המון האם אתה עייף? רעב?עייפה
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:ג'ני ממה הכי נמאס לך?:בצפר
את מי היית רוצה להרוג?דניאל הכי פחות מהנה?:כאב הבטן שיש לי עכשיו
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?:משהו עם ביולוגיה... איפה אתה הולך לגור?:לויודעת כמה ילדים אתה רוצה?:6 :]] באיזה סוג של מכונית תנהג?:מאיפה לי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:29.הממממ.אין מושג. חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?:כן וקצת בכללי- להקה אהובה:אוונסנס ספר אהוב:שני ירחים *-* סופר(ים) אהוב(ים):שרון קריץ',גיי קיי רולינג צבע אהוב:ורקיז-תכלת פריט לבוש אהוב:חותלות
איבר שהכי מושך אותך:האאאא? >.< אתה שמח כש:המון דברים
אתה מרגיש בודד כש:שאין אפחד במסנ >< אין לי חיים
האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ארה"ב אדם מפורסם שפגשת:כוכבי הפסיגל זה נחשב?
האם יש לך אילושהם חרטות:כן קפה אהוב:קפוצ'ינו
ריח אהוב:שוקולד
מה מכעיס אותך:המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין לי
האדם שעושה לך הכי טוב:הא? סגנון מוזיקה אהוב:אין חדר אהוב בבית:מחשב D: מקום אהוב בעולם:תנו לי לחשוב על זה קצת. מקצוע שנוא:ספורט מורה אהוב:יש המון אוהב את בצפר?:כן נרדם בשיעורים?:היסטוריה
מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?:לא אוהב לפוצץ נייר בועות?לא לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:לא אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל D: חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?: לא בתול?:לא
אניאניאניאניאני שכבתי עם צביקה.הוא בן 70.היה מעלף. נו מה נראה לכן?
נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:תולי איזה ואיך גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשםםםם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ~____~; ילדותי?:כה חולם בהקיץ?:כה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבעצם,הדיסק האחרון

זה משו של אואזיס
נו עירית תרשום את השם אם בא לך

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif^^;

עבר: שם המורה בכיתה א': -עירית. נו וגם לי. וזה עשה בלגן>> הזיכרון הראשון שלך: -
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: -המממ...לאXD האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: -לא.אני לא בעד דברים שיותר מסובכים משניצל או משהו כזה. אף פעם לא אהבתי. המקצוע הראשון שנכשלת בו: -ספרות המקצוע האחרון שנכשלת בו: -הוממ...ביולוגיה?
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): -לאXD איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: -משעממת>> השיר האחרון ששרת: -wonderwall\oasis הדבר האחרון שצחקת בגללו: -מטוסיים
הפעם האחרונה שבכית: -בלה אממ....שבוע שעבר? האדם האחרון שראית: -ערן. הדבר האחרון שאמרת: -מורנינג גלוריXDDD הדבר האחרון שאכלת: -שקדי מרק. בלי מרק.
P: הדבר האחרון ששתית: -מים
הדבר האחרון שקנית: -מורנינג גלוריDDDDDD:הא:000000 וגם מחשבון;; השיר האחרון ששמעת: -Live forever^^; הדיסק האחרון שקנית: מורנינג גלוריDDDDDDDDDDDDDDDD: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול
הדבר הכי מטורף שעשית: -טיפסתי על שער מתנדנד?-.- הווה: שיער נוכחי: -חום?XD בגדים נוכחיים: -ג'ינס, חולצה ואולסטארP: תכשיטים נוכחיים: -כל מיני של חוטים, שרשרת עם אבן כזאת שמחליפה צבעים(
) וצמיד של העיגולים האלה ממתכת;; עצבנות נוכחית: -שהייתי לא נחמדה לערן>> התגעגעות נוכחית: -פאטXDDD תמונת דסקטופ נוכחית: -סונטה ארקטיקה*צריכה להחליף* חבר\\ה?: לאP: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: פאטD: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? -כהXD האם אתה עייף? רעב? -לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: -פאטXDDDDDDDDD ממה הכי נמאס לך?: -מאחיות שלי>> את מי היית רוצה להרוג? -לא משנה
הכי פחות מהנה?: -להיות עם אחות שלי?>> עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו משעמםD: איפה אתה הולך לגור?: -אין מושג;; כמה ילדים אתה רוצה?: -2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: -XD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: -במקום טוב
חושב הרבה על העתיד?: -רק הקרוב
מפחד ממנו?: -קצת-.-; וקצת בכללי: להקה אהובה: -אואזיס
ספר אהוב: -HP,המשחק של אנדר:]] סופר(ים) אהוב(ים): -לא במיוחד>< צבע אהוב: -כחול פריט לבוש אהוב: מכנסיים?XDDDD איבר שהכי מושך אותך: -אין אחד במיוחד>> אתה שמח כש: -כשמישהו חושב עליי:] אתה מרגיש בודד כש: -כשלא חושבים עלי. האם אתה חושב יותר מדי: -כה. יותר מידי.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: -אירופה איפהשהו.אירלנד אולי אדם מפורסם שפגשת: -לא
האם יש לך אילושהם חרטות: -לכולם יש אותם, לא? קפה אהוב: -שוקו:]] ריח אהוב: -כביסה מה מכעיס אותך: -אנשים מטומטמים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: -הממ...שאני יודעת מה אנשים רוצים בדר"כ. האדם שעושה לך הכי טוב: -פאטXDD סגנון מוזיקה אהוב: -רוק בעיקר חדר אהוב בבית: -שלי
מקום אהוב בעולם: -אירופה מקצוע שנוא: -ביולוגיה. שעמום
מורה אהוב: שנה שעברה לביוD: אוהב את בצפר?: -הוא נחמד יחסית:] נרדם בשיעורים?: -לא
מעשן?: -לא>< נפגע (רגשית) בקלות?: -לאP: נותן מעצמך?: -באיזה מובן?;; אוהב לפוצץ נייר בועות? -כהDDDD: לועס דברים? -אני בדר"כ לועסת את האוכל... אוהב להתקלח?: -כה^^ אוהב להתעטש?: -XDD יפ
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: -לא. זה כיף
אוהב לצחצח שיניים?: -זה בסדר
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. -הא?;; קונה צרובים\\צורב?: -לא. סתם כי לא יוצא לי... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: -תלוי לאן;; חוסך כסף למשהו מיוחד?: -כהXD ברגע שיהיה לי חשבון וזה
ישן הרבה?: -לא><>_דאאאאג
בתול?: -XD נקשר לחפצים?: -יותר מידי>> אוהב חולצות גזורות?: -הן נחמדות
גופיות?: -לא
אוהב לטייל?: -תלוי איפה... אוהב כפכפים?: -יאD: לובש בוקסר?: -לא
שמש או גשם?: -גשםD: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: -קרXDDD ילדותי?: -לפעמים... חולם בהקיץ?: -יותר מידי>.> הו זהוXD

xxgatxx

New member
הנה אני הכי קשוחה אפלה וקודרת

אה כן ופריקית. :| עבר- שם המורה בכיתה א': ורדית הזיכרון הראשון שלך: שאיזה מישהו צעק עלי לא להתעסק עם המאוורר. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת ממש. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מרמת אביב לקריית אונו 3 פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נמנמ ילדותית? השיר האחרון ששרת: הזמן שלך של היהודים XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת ממש. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: כן הדבר האחרון שאכלת: לחמניה הדבר האחרון ששתית: מרק הדבר האחרון שקנית: טבעת השיר האחרון ששמעת: משהו של ערסים מאצל אח שלי. הדיסק האחרון שקנית: נמנמ לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא בזמן האחרון XDD הדבר הכי מטורף שעשית: הייתי "פריקית". ע-ל-ו-ב. הווה- שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: חולצה מעליה טישירט ומכנס. תכשיטים נוכחיים: יותר מידי. מעל 50 צמידים קבועים 3 שרשראות 4 טבעות וכמה פירסינגס. עצבנות נוכחית: על אנשים שחשים. התגעגעות נוכחית: לעודד אהובי היקר תמונת דסקטופ נוכחית: כוכבים. חבר\\ה?: יש וטוב לי 33> אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עודד! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, שיעורים. האם אתה עייף? רעב? לא ולא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עודד ברור. ממה הכי נמאס לך?: מחשים. את מי היית רוצה להרוג? את איילת שליק D= הכי פחות מהנה?: שיעורים? עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו עם חיות, בטוח. איפה אתה הולך לגור?: פה. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מה אכפת לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם חיות. חושב הרבה על העתיד?: לא. לא שמהזין האמת =\ מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי- להקה אהובה: נמנמ סיסטם אוף אה דאון ספר אהוב: התפסן סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אפור =) פריט לבוש אהוב: תחתונים ^^ איבר שהכי מושך אותך: זין לא סתם XDD ציצים זה מושך >.> למה יש לך גדול? D= אתה שמח כש: כשהחיים שמחים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק. אדם מפורסם שפגשת: מאט דיימון האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: אין מה מכעיס אותך: חשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פחחחחחחח להתלבש חרא האדם שעושה לך הכי טוב: עודד סגנון מוזיקה אהוב: אין חדר אהוב בבית: שלי באארור מקום אהוב בעולם: אין מקצוע שנוא: מתמט מורה אהוב: גיורא מלך השכונה! אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לרוב לא מעשן?: לא ממש לעיתים ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רחוקות D= נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן! ואני שונאת כשלא כמו עכשיו >< בורח לי האפצ'י כל הזמן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא >.> אבל צריך אכפת לך מאיכות הסביבה?: חעחעחע קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לא חשוב לי. לנסוע זה כיף. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: לא D= נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא אכפת לי גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: המון תם ונשלם שאלון זה.

hadasusha

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!

את מכירה את איילת שליק- סימן שאת בבן צבי! בשכבת יא'! מה לא הייתי עושה כדי להיות בבן צבי עם בנה וטלי שלי... *מזילה דמעה*

xxgatxx

New member
איכס איילת שליק

רשמתי אותה בתור זאת שאני רוצה לרצוח. אם לא סתם לב :| אני פשוט לא סובלת את הילדה הזו, היא חתיכת כלבה ואפילו טלי אמרה את זה. אה כן ואני בבן צבי XD

o0Invisible0o

New member
נמנ. אפשר לשאול לגבי אנשים שאני

מכירה משם או שזה סתם עצוב כי כל היום אנחנו מתווכחות?
אני גם מכירה רק אנשים ממדעית..
מכירה?

o0Invisible0o

New member
נהה..../images/Emo122.gif

שסיימו שנה שעברה. ושניים שעכשיו בי"ב. ליהי ואמ.
חבר של ניצן.
נו את הבוגרים אני מכירה יותר טוב..
|מתה|

hadasusha

New member
לא אמרתי שאני אוהבת את איילת../images/Emo4.gif

להפך אני חושבת שהיא די בוגדנית... ואני יודעת על מקרים שהיא התנהגה ממש מגעיל. היא והפרצוף התמים שלה... ואני יודעת שטלי לא אוהבת אותה- ואני אוהבת את טלי, זו גם סיבה שאני לא הכי אוהבת אותה... אה... ובנה אמרה שהיא מכירה אותך...

yaeloolik

New member
כמה זמן לא עשיתי שאלון../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': איריס (איך שאנתי את הכלבה הזו
) הזיכרון הראשון שלך: שיחקתי עם בן דוד שלי בגןD: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ.. הייתי קצת טומבוי. שיחקתי כדורגל ולא בדיוק התאמתי בגדים או הסתרקתי
. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שידוע לי.. >.> המקצוע הראשון שנכשלת בו: גיאוגרפיה
. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הממ... גרמנית?
. זה סתם ניחוש פרוע. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי לפה... פעם אחת
. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רחוקה
השיר האחרון ששרת: behind these hazel eyes הדבר האחרון שצחקת בגללו: בתאל טיפשהXD. הפעם האחרונה שבכית: לא יודעת... כשאסף התגייס?
. האדם האחרון שראית: בטח מייתר לפני שירדתי מההסעה
. הדבר האחרון שאמרת: ביי (לאמא בטלפון
) הדבר האחרון שאכלת: עוגת גבינה
הדבר האחרון ששתית: מים >.> הדבר האחרון שקנית: מרק אצל גלינהXD. השיר האחרון ששמעת: behind these hazel eyes.... הדיסק האחרון שקנית: צרבתי לה את ממעמקיםXD. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא יודעת >.> הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא כזו מטורפת
. הווה- שיער נוכחי: שחור
בגדים נוכחיים: סוודר אדום וג'ינס.. אהה וחגורת טינקרבל
. תכשיטים נוכחיים: שעון... 3 עגילים... צמידים ברגליים\ ידיים?
עצבנות נוכחית: מה? XD התגעגעות נוכחית: אספי
. תמונת דסקטופ נוכחית: עוגיפלצתתתתתתתתתתתתתתת חבר\\ה?: לא שידוע לי... >.> אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: תמי
. או מישהו אחר.. (
) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד
. האם אתה עייף? רעב? עייפה- תמידXD. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את... לא יודעת (טוב בעצם אני כן יודעת
) ממה הכי נמאס לך?: מ... ללמוד גרמנית? את מי היית רוצה להרוג? את המורה לגרמנית.. את ספיר.. את אור.. את אדם.. את כל הכוסיות של ט7 -כיתת ספורט? D: הכי פחות מהנה?: הדבר הכי פחות מהנה? יש הרבה..
. עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה לי?
איפה אתה הולך לגור?: בבית כלשהו
כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אחת שיהיה לי מספיק כסף בשבילה?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת
. חושב הרבה על העתיד?: על העתיד הקרוב. יום יומיים שבוע וכו'... מפחד ממנו?: לא...
וקצת בכללי- להקה אהובה: הממ... לא יודעת נו >.> ספר אהוב: צופן דה וינצ'יD: צ'ארלי ומפעל השוקולדה
. סופר(ים) אהוב(ים): לא..
צבע אהוב: לבן ורוד כחול... פריט לבוש אהוב: ג'ינס כחול כההD: איבר שהכי מושך אותך: בבן אדם אחר? העניים..
. אתה שמח כש: קורה משהו טוב
. נו מזה השאלות האלה? XDD. אתה מרגיש בודד כש: כשאני לבדXDDDDD. האם אתה חושב יותר מדי: לא
. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה... אדם מפורסם שפגשת: נינט, הראלים, רוני סופרסטארXD, מאיה בוסקילה
, נו הקאסט של הפסטיגל- שנה שעברה. האם יש לך אילושהם חרטות: כל מיני דברים שאני כז אומרת לעצמי.. יואו אם הייתי אומרת את זה...
. קפה אהוב: מה? ><. ריח אהוב: וניל
. מה מכעיס אותך: הרבה דבריםXD. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני אוהבת לתת מעצמי. כאילו לעזור למישהו אחר גם אם זה פוגע בי:]. האדם שעושה לך הכי טוב: האחים שלי:]. סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת >.> לא מזרחי!!!!!!!!! חדר אהוב בבית: החדר שלי
. מקום אהוב בעולם: הבית שלי
. מקצוע שנוא: גרמנית
. ומתמטיקה><. מורה אהוב: המורה לאנגליתD: אוהב את בצפר?: אפשר להגיד. אני לא שונאת ללכת לשם
. אפילו שאני נכשלת כל החיים שלי><. נרדם בשיעורים?: בוודאי
. מעשן?: בחיים לא! אני נגעלת לראות אחרים מעשנים
. נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד מאוד! נותן מעצמך?: בהחלט. אוהב לפוצץ נייר בועות? מה?
... לועס דברים? כשאני אוכלת
אוהב להתקלח?: אני שונאת ללכת להתקלח אבל בזמן המקלחת זה כיףXD. אוהב להתעטש?: לאXDDDDD. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: שונאת כ"כ!!! אוהב לצחצח שיניים?: לא >.> אבל אני שונאת את הטעם בפה בלי לצחצח שיניים אז זאת בכלל לא אפשרות
. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אהההה
. כן נראה לי..>< קונה צרובים\\צורב?: כן...
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע! אני לא ספורטיבית במיוחד.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. אני מבזבזת כסף
. ישן הרבה?: לא מספיק
. בתול?: אולי..
. נו ברור. נקשר לחפצים?: כן:00 אוהב חולצות גזורות?: כן:00 גופיות?: כן:000 אוהב לטייל?: לא... אוהב כפכפים?: כן:00 לובש בוקסר?: בוקסר של בובספוג!!!!!!!!1111
, שמש או גשם?: שמש. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי>< ילדותי?: לא כזה...
. חולם בהקיץ?: לעיתים רחוקות..

HadarusH4

New member
../images/Emo41.gifתשובותיי../images/Emo41.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': יהודית הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: תקשורת. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי...כשהייתי בת שנה נראה לי, לפני 14 וחצי שנים...ועברתי לשכונה אחרת בבאר שבע...רמות
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבהרצח השיר האחרון ששרת: Yahel feat Melanie - Bomb Creator...ושרתי, לא שמעתי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחוקים במקיף...לא זוכרת על מה...על כול מיני דברים. הפעם האחרונה שבכית: יום שבת נראה לי האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: שרתי את השיר? הדבר האחרון שאכלת: באגט עם חביתה הדבר האחרון ששתית: שוקטהטהטהטהטההההההה
הדבר האחרון שקנית: סוכריה אדומה עם טופי אצל אורנה השיר האחרון ששמעת: Offer Nissim Vs. InterMission - Piece Of My Heart 2004 (Original Vocal Mix) הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי כבר 141984981929 שנה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: באיזה הקשר? יש כמה דברים..אבל כול אחד קשור למשו אחר...
הווה- שיער נוכחי: פזור...מדורג+פוני מדורג לצד. בגדים נוכחיים: ג'ינס+חולצה ומעילוש כי קררר ליייייייייייייי תכשיטים נוכחיים: שרשרת חומה מעלפתת עצבנות נוכחית: עצבנית על הבנאדם הכי זבלל שקייםםם...ולמה התאהבתי דווקא בו......הוא מערבב אותי רצחח! זבל!!
התגעגעות נוכחית: אליו ^ תמונת דסקטופ נוכחית: עופר ניסיםםםם המלךךךך המעלFFF שלייי חבר\\ה?: נפרדנוווווווווווו אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ש_ו__ק האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורים? האם אתה עייף? רעב? עייפהה ורעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ש_ו__ק ממה הכי נמאס לך?: ש_ו__ק את מי היית רוצה להרוג? ש_ו__ק הכי פחות מהנה?: לקום בבוקר בשיא הקור ולהתלבש למקיף... עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי שמץץץץץץץץץ איפה אתה הולך לגור?: אנערף.. כמה ילדים אתה רוצה?: מאיפה לי...כמה שיצאו ברוך השם כפרעליהם..אבל בעיקרון...אני יסתפר ב-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: איזה מרצדסס מעלפתתתת או איזה אלפא רומיאו מהממתת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עדיין בחיים...חח בעזרת השם. חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: קצת... וקצת בכללי- להקה אהובה: אינפקטד משרוםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! ספר אהוב: הארי פוטר (חחח כי זה גם בערך הספרים היחידים שקראתי ב-5 שנים אחרונות) סופר(ים) אהוב(ים): אם זה האיר פוטר אז כנראה שג'יי.קיי. רולינג..אבל מה אכפת לי ממנה אנערף צבע אהוב: סתם צבע? או צבע לבוש וזה? אם לבוש...אז חום. ואם סתם צבע וזה אז וורוד, צהוב וכחול...
פריט לבוש אהוב: סריגוש החום שלי והג'ינס עד הברך שלי עם הפרחים המעלFFF. איבר שהכי מושך אותך: אצל גברים? חחח ברור..אממ...ידיים...ותווי פנים...ואולי זה לא איבר חח אבל שיעררררר (רק על הראש כי הגבר שלי צריך להיות חלקקק בשאר גופו חחח אתה שמח כש: משהו טוב קורה לי...במיוחד עם ש_ו__ק...אבל אין כבר ממש מצב שמשהו טוב יקרה איתו. אתה מרגיש בודד כש: בלעדיו ש_ו__ק האם אתה חושב יותר מדי:בזמן האחרון כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קנדה. אדם מפורסם שפגשת: פגשתי ממש פנים מול פנים או ראיתי אותם באורגינל? ראיתי המון... האם יש לך אילושהם חרטות: ברורררררררררר קפה אהוב: איכסע קפה ריח אהוב: בושםם של אבושש, ריח של לורדים, ריח של השיער שלי חחחח ועוד ועוד חח מה מכעיס אותך: ש_ו__ק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הקשבה+עצות, לא יודעת אם זה הכי טוב אבל אני יודעת שאני טובה בזה... האדם שעושה לך הכי טוב: אין ממש כזה בנאדם...הייתי רוצה ש-ש_ו__ק אבל לא חח. סגנון מוזיקה אהוב: ניו יורק האוסס, האוס, טראנס ואלקטרוני חחחח אין אחד אהוב זה הכי אהובים שלי. חדר אהוב בבית: החדר שילייייייי כפרה על הנושיי הזה חחח. מקום אהוב בעולם: מפלי הניאגרההההה מתהה לחזור לשםםם זה המקום הכי מרגיעע שקייםםםםםםםםםםםם.......וגם אנגליה אהבתי וצרפת....יבוא יום ועוד אחזור אליהם בעזרת השםםם מקצוע שנוא: הכיתה. המקיף לא. הכיתה כן. מורה אהוב: מממ נרהא לי רומן...חחחח שיעורים שכונההה....וגם קותי...שוקקק רצחח איזה סטלנים אוהב את בצפר?: את המקום כן...את משמעות המקום..לא. נרדם בשיעורים?: חחחח מה פתאוםםםם שיהיו עוד סיבות להעיף אותו מהשיעורים?? אההה...לא נראה לי. מעשן?: לא יגועל נפגע (רגשית) בקלות?: פעם בקלותתת הייתי נפגעת היום כבר לא אבל תלוי....אני ריגשי חחחח אבל פחות מפעם נותן מעצמך?: ברורר!! אוהב לפוצץ נייר בועות? אם יש אז חופשיי לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח?: יס אוהב להתעטש?: אם זה וואחד עיטוש שלא יצא לי מהבוקר...אני יהיה מאושרת רצח שהוא סופסוף יצא.....אבל לפעמים אני לא אוהבתת כי אז זה אומר שאני חולההה ומצוננתת.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן!!! אוהב לצחצח שיניים?: לא..אבל חייב! אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. בטח שאכפת לי מהסביבה שליייי קונה צרובים\\צורב?: צורבת רצח אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לממה לי ללכת ברגל אם יש אפשרות לנסוע? חחח
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: לא. בתולה?: וגאה נקשר לחפצים?: כןןןןןןןןן אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: בכיף. אוהב לטייל?: חופשיי...אבל תלוי לאיפה, לאן, כמה זמן הליכה...ועם מי. אוהב כפכפים?: מממ שיהיה....חופשי.. לובש בוקסר?: מממ לפעמים...צמוד אבל שמש או גשם?: גם וגם...יותר שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ילדותי?: לפעמיםםם חולם בהקיץ?: לפעמיםםם יאללה חפירההההההההההה

למעלה