שאלוןלוןלון.

Blue Pencil

New member
שרשרי ../images/Emo142.gif עם קראת.

שם המורה בכיתה א':ויוי. הזיכרון הראשון שלך:יש כלכך הרבה,ואני לא זוכרת את הסדר של כולם
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא חושבת. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ..כן,ועדיף שלא תדעו.
המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא נכשלתי אפעם.:p המקצוע האחרון שנכשלת בו:" האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן,נולדתי בת"א,עברתי לחיפה,לעוד בית בחיפה ואז הגעתי לשהם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מאושרת?
השיר האחרון ששרת:אני לא ממש שרה וזה,אבל בראש שלי שרתי את סט. ג'ימי שלי גרין דיי.P: הדבר האחרון שצחקת בגללו:ידיד שלי.המורה דיברה על איזה משהו ומשום מה התפקענו מצחוק.
הפעם האחרונה שבכית:לא מזמן. האדם האחרון שראית:אח שלי,הוא בסלון לידי. הדבר האחרון שאמרת:שאלתי את אח שלי אם הוא רוצה עוגיה.
הדבר האחרון שאכלת:עוגיה. הדבר האחרון ששתית:קולה. הדבר האחרון שקנית:אמא שלי קנתה לי מכנסי קורדוריי[שאני צריכה להחליף למידה גדולה יותר]ואם זה לא נקרא-נעלי בלט וגרביונים. השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת.
הדיסק האחרון שקנית:מטרופולין. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול? הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת. הווה- שיער נוכחי:חום,מדורג,הכי ארוך מגיע עד קצת אחרי הכתפיים.[אסוף לקוקו גבוה] בגדים נוכחיים:מכנסיים שחורים ושלוש חולצות בצפר[ארוכה,קצרה,סווטשירט]. תכשיטים נוכחיים:שעון,עגילים. עצבנות נוכחית:-- התגעגעות נוכחית:בני דודים שלי שגרים באמריקה. תמונת דסקטופ נוכחית:התמונה של הפרחים הצהובים. חבר\\ה?:-- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חברה שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?שיעורים ומבחן בערבית. האם אתה עייף?-- רעב?-- את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את סאפיר,כי היא ילדה ומקסימה ואני לא רוצה שהיא תהיה עצובה. ממה הכי נמאס לך?:מבצפר. את מי היית רוצה להרוג?ברגע זה ממש לא מתחשק לי להרוג. הכי פחות מהנה?:? עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא שחלטתי עדיין. איפה אתה הולך לגור?:ישראל אני חושבת. כמה ילדים אתה רוצה?:2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מכונית מיוחדת ויפה.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בעוד 15 שנים אני אהיה בת..30
אז אני מניחה שעם משפחה וכל זה. חושב הרבה על העתיד?:לא. מפחד ממנו?:לא. וקצת בכללי- להקה אהובה:גרין דיי,סימפל פלאן,פינק פלויד,נירוונה,מטרופולין. ספר אהוב:ה"פ.
[ודווקא הוא כי אני רוצה את השישי,חוץ ממנו יש ועד המון] סופר(ים) אהוב(ים):אריך קסטנר,רוליג
,רואלד דאל. צבע אהוב:סגול. פריט לבוש אהוב:הג'ינס שלי,וסווטשירט פשוט. איבר שהכי מושך אותך:>> אתה שמח כש:קורה משהו משמח? אתה מרגיש בודד כש:אף אחד לא מקשיב לי? האם אתה חושב יותר מדי:
לא נראה לי>< אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הייתה רוצה להיות במלא מקומות. אדם מפורסם שפגשת:אודיה קורן[לא מאוד מפורסמת,שיחקה בצימרים,מיי פירסט סוני ובעיקר בהצגות(אישה בעל בית
)][אמא של חברה שלי],פגשתי את ראש המועצה שלנו,ואת השאר פגשתי בטלויזיה.
האם יש לך אילושהם חרטות:בהחלט,על הרבה דברים. קפה אהוב:קפה יטבתה,והקפה הפשוט של עלית על בסיס חלב. ריח אהוב:ריח של גשם. מה מכעיס אותך:כלמיני מעשים של אנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת. האדם שעושה לך הכי טוב:חברות שלי,והבנות בפורום. סגנון מוזיקה אהוב:כלמיני. חדר אהוב בבית:החדר שלי,וחדר מחשב[כי יש לי גישה לפורום
] מקום אהוב בעולם:ניו-יורק. מקצוע שנוא:תנ"ך,הסטוריה,ג"ג,ספרות,והשנה לצערי גם אנגלית. מורה אהוב:המחנכת שלי,כי למרות שהיא נורא מגזימה במלא דברים היא נורא דואגת לנו וזה. אוהב את בצפר?:אני מניחה שכן,זה נחמד לפגוש את כל החברים שלי. נרדם בשיעורים?:לא. מעשן?:לא. נפגע (רגשית) בקלות?:לא חושבת. נותן מעצמך?:בדברים שחשובים לי. אוהב לפוצץ נייר בועות?כן. לועס דברים?מסטיקים. אוהב להתקלח?:לא אוהבת להכנס אבל שונאת לצאת.
אוהב להתעטש?:לפעמים.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לפעמים זה דווקא ממש כיף
אוהב לצחצח שיניים?:לא. אכפת לך מאיכות הסביבה?:אני מניחה שכן. קונה צרובים\\צורב?:בקושי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי לאן. חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא. ישן הרבה?:אני מסוגלת,אבל מעירים אותי כדי שאני לא אשן הרבה. בתול?:כן. נקשר לחפצים?:תלוי למה,אבל כן. אוהב חולצות גזורות?: כן. גופיות?:כן,אבל לא לכל דבר. אוהב לטייל?:כן. אוהב כפכפים?:כן. לובש בוקסר?:לפעמים. שמש או גשם?:גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר. ילדותי?:לא יודעת
,אבל אני מניחה שבחלק מהדברים כן. חולם בהקיץ?:כן.

עונה :| גאד זה ארוך

עבר- שם המורה בכיתה א': ורדה
הזיכרון הראשון שלך: מעבר דירה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה- אני פשוט לא מבינה מה לעזאזל המורה רוצה ממני
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לארץ
לבית מול הבית שגרתי בו מיד אחרי שעלינו לארץ
הבית הנוכחי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: זוועה
השיר האחרון ששרת: "אצא לי אל היער לפגוש את הקוקית (קוקית)..." חח אבוי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי
הפעם האחרונה שבכית: היום
האדם האחרון שראית: שי
הדבר האחרון שאמרת: "ביי"
הדבר האחרון שאכלת: פשטידה
הדבר האחרון ששתית: מיץ "רימונים תפוחים" של פריגת
הדבר האחרון שקנית: מיץ "רימונים תפוחים" של פריגת
השיר האחרון ששמעת: Cradle Of Filth- Mannequin
הדיסק האחרון שקנית: Shakira- Ficasion Oral
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. שטפתי כלים
הדבר הכי מטורף שעשית: טיפסתי על גג של בית ספר
.. אני חושבת שזה הכי קרוב לטירוף. הווה- שיער נוכחי: שטני עם שורשים צבועים בג'ינג'י
בגדים נוכחיים: מכנס פיג'מה, סוודר בז' מקשמיר וחולצת בצפר
תכשיטים נוכחיים: טבעת ועגיל
עצבנות נוכחית: סער.
התגעגעות נוכחית: סער
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?: מממ.. הוא לא אוהב אותי
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סער
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא
האם אתה עייף? רעב? כן, וכן.
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סער
ממה הכי נמאס לך?: לא יודעת
, אני מניחה שמהפשטידה את מי היית רוצה להרוג?
*שומרת על זכות השתיקה* הכי פחות מהנה?: אהבה חד-צדדית
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ניתוח פלסטי
איפה אתה הולך לגור?: בבית פרטי עם בעלי
כמה ילדים אתה רוצה?: 2
באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעלת קריירה משגשגת, נשואה באושר, עם 2 ילדים, עשירה ומאושרת.
חושב הרבה על העתיד?: כן
מפחד ממנו?: מאוד.
וקצת בכללי- להקה אהובה: Metallica
ספר אהוב: "זכרו אותי" מאת קריסטופר פייק
סופר(ים) אהוב(ים): קריסטופר פייק
צבע אהוב: אדום
פריט לבוש אהוב: חצאית מיני
איבר שהכי מושך אותך: עיניים וגבות
אתה שמח כש: סער לידי
וגם יעל, וארקשה, ומור, ושי, ואבישי. אבל העיקר סער
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד...
האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: עם סער
אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילושהם חרטות: כן!!!! קפה אהוב: "קפה נמס עלית" ריח אהוב: ארמאני Black Code (במקרה זה גם הריח של סער...)
מה מכעיס אותך: הרבה דברים. בעיקר אמא
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סלחנות. האדם שעושה לך הכי טוב: סער
. ויעל
. וארקשה
סגנון מוזיקה אהוב: שומעת הכל
. העדפה לרוק למיניו, ומטאל. חדר אהוב בבית: שרותים
מקום אהוב בעולם: - מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך
מורה אהוב: דני, המורה ללימודי א"י. אוהב את בצפר?: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נרדם בשיעורים?: כן
, מי לא? מעשן?: לא ממש
נפגע (רגשית) בקלות?: ממממ תלוי ממי
נותן מעצמך?: כן. הכל. אוהב לפוצץ נייר בועות? קצת
לועס דברים? חח כן. במיוחד את השולחן של יעל
אוהב להתקלח?: לא.
אוהב להתעטש?: כן.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: לא. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם.
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. ישן הרבה?: לא.
בתול?: כן.
בינתיים. נקשר לחפצים?: כן
אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: גם וגם.
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם בקיץ, קר בחורף.
ילדותי?: לפעמים
חולם בהקיץ?: כן.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif.

עבר- שם המורה בכיתה א': טובה. הזיכרון הראשון שלך:שקפצתי בנסיון לראות מה יש על השולחן.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כעע. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא ממש
. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא היה כזה, ובתקווה שגם לא יהיה כזה! המקצוע האחרון שנכשלת בו: --- האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא
, 0 פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות טובה. השיר האחרון ששרת: מממ.. bad day.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ.. משו שאמרתי לליאור, וגם כשקראתי ת'כתבה על הילד שאמר לאבא שלו שיש לו שבלול באף
[באמת היה לו!] אז בסוף הכתבה, המסקנות הכי קורעות. הפעם האחרונה שבכית:לוזוכרת.. האדם האחרון שראית: אח שלי.. נועם.. הדבר האחרון שאמרת: ממממ.. ''זה דווקא טעים'' [לאח שלי, על האורז- כשהוא שאל אותי אם הפכתי אותו למנה חמה
] הדבר האחרון שאכלת: שוקולד.. הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל. הדבר האחרון שקנית: כרטיסיה
. השיר האחרון ששמעת: Here with out you-three doors down. הדיסק האחרון שקנית: לודעת.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: חחח.. אין לי מושגגג. אבל עשיתי כמה וכמה.. הווה- שיער נוכחי: אסוף- קוקו. as always.. בגדים נוכחיים: טרנינג שחור מתרחב, קפוצ'ון קצר, ומתחתיו חולצה ירוקה כזאתי, אבל מן ירוק זית דהוי. תכשיטים נוכחיים: המון צמידים, שעון, 5 עגילים, ואממ.. קוקיה.. אה, ושרשרת.. עצבנות נוכחית: אין ממש.. התגעגעות נוכחית:ממ.. אין משו ספציפי, אולי כלמיני חברות שלא דיברתי איתן הרבה זמן.. תמונת דסקטופ נוכחית: סוס לבן, בשלג, וילדה קטנה מוליכה אותו [זה ציור
] חבר\\ה?:נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איןלימושג. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בארורר. ש"ב
. האם אתה עייף? רעב?עייפה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את הגורה המתוקנת [!!] שיש בחווה שלי.. וגם את הכלב שלי
. ממה הכי נמאס לך?: ביצפר, ולקום בשבע.. את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים
. הכי פחות מהנה?: אה? עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג. איפה אתה הולך לגור?:אן לי מושג. כמה ילדים אתה רוצה?:3/4.. באיזה סוג של מכונית תנהג?:טובה, אני מקווה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אין לי מושג. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש.. קצת..על העתיד הקרוב מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי- להקה אהובה:יותר מדי.. ספר אהוב:יותר מדי
. סופר(ים) אהוב(ים):אין ממש.. צבע אהוב: ירוק.. פריט לבוש אהוב: הרבה.. איבר שהכי מושך אותך: אצל המין השני?
, עיניים. אתה שמח כש:יש משו משמח. אתה מרגיש בודד כש:אני בודדה.. האם אתה חושב יותר מדי:לא.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כאן, כנראה.. אדם מפורסם שפגשת:לוזכרת, אמממ.. כל האלו מהדג נחש.. ואממ.. לוזכרת מי עוד.. האם יש לך אילושהם חרטות:כן, נראה לי קפה אהוב: איכ, לא אוהבת.. ריח אהוב: סוסים
. מה מכעיס אותך: הרבה דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לודעת.. האדם שעושה לך הכי טוב:המוןןן. סגנון מוזיקה אהוב:הכל כמעט.. חדר אהוב בבית:החדר שלי, והסלון, והחדר של ההורים.. מקום אהוב בעולם:הבית, והחווה.. מקצוע שנוא:חחח יותר מדי.. מורה אהוב: ספרות.. אוהב את בצפר?:לא.. נרדם בשיעורים?: לא
. מעשן?:ממש לאאא. נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי ממי.. נותן מעצמך?:מאוד.. אוהב לפוצץ נייר בועות? מאודדד. לועס דברים? כן, מסטיק
. אוהב להתקלח?:לא.. אוהב להתעטש?:חחחחחחחחחח, לאא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?לאאא! אני ממש אוהבת! אוהב לצחצח שיניים?:לפעמים.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן.. קונה צרובים\\צורב?:לפעמים.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם.. חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן
. ישן הרבה?:הרבה מאוד. בתול?: משומה! נקשר לחפצים?:לא ממש.. אוהב חולצות גזורות?:לפעמים. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: שמש אבל שיהיה קריר. וגשם כשלא צריך ללכת לביצפר.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי באיזו עונה
. ילדותי?: לפעמים.. חולם בהקיץ?:תמיד..

kesemotek

New member
תשובות.... ../images/Emo163.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן :p האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא כזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין =-] המקצוע האחרון שנכשלת בו: אין =-] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):אף פעם =[ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: משעממת השיר האחרון ששרת: אז מה של מרגלית צנעני חח הדבר האחרון שצחקת בגללו: השאלה מלמעלה הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכרת.... האדם האחרון שראית: דוד שלי =] הדבר האחרון שאמרת: היי לדוד שלי.... הדבר האחרון שאכלת: בורקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סוכרייה =] השיר האחרון ששמעת: כאפה מצלצלת =] הדיסק האחרון שקנית: אממ לא זוכרת... הכל אני מורידה מהאימיול =\ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ ביום רביעי? הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת =\ הווה- שיער נוכחי: אממ קצת מתחת לכתפיים חום כהה פזור בגדים נוכחיים: חולצת בצפר אדומה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: השאלון הזההה חח סתםם התגעגעות נוכחית: לוידעת... תמונת דסקטופ נוכחית: של אח שלי המאמייי חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמא ש/לי? חח האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לעשות שיעורים =] האם אתה עייף? רעב? כןן
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ילד בכיתה...
ממה הכי נמאס לך?: מהקוררר
את מי היית רוצה להרוג? את בני גורן
הכי פחות מהנה?: לוידעת
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית כדורעףף חח
איפה אתה הולך לגור?: נשררר עיר הפשע והרשעע ( נירא לי )
כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אמא לילד קטן לומדת באוניברסיטה פהפהפהפה חושב הרבה על העתיד?: לא
מפחד ממנו?: לא
וקצת בכללי- להקה אהובה: שוטי הנבואה ספר אהוב:מלך ההר סופר(ים) אהוב(ים): לוידעת צבע אהוב: כחולל
פריט לבוש אהוב: ג'ינס
איבר שהכי מושך אותך: לוידעתתת אתה שמח כש: מודיעים לי על משו טוב
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד
האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בהוליוודד חח סתאםם
אדם מפורסם שפגשת: חני נחמיאסס פחהחהחה
האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: נסקפה ריח אהוב: מנטהה מה מכעיס אותך: כשאנשים משקרים ואני יודעת את האמת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חברמנית ?
האדם שעושה לך הכי טוב: אמאא
סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שליי
מקום אהוב בעולם: הביתת
מקצוע שנוא: לשוןן
מורה אהוב: שרי לוי חחחחחח
אוהב את בצפר?:לאאאא
נרדם בשיעורים?: לא...
מעשן?:לא
נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: מה?
אוהב לפוצץ נייר בועות? לא
לועס דברים? כן
אוהב להתקלח?: כן
אוהב להתעטש?:לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןן
אוהב לצחצח שיניים?: לא זה מעצבןן
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: כןן חחח
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא... ישן הרבה?: לא.... בתול?: ברור חחחחח
נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כןן
גופיות?: כן לא מתחת לבגדים
אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קררר
ילדותי?: לא... טוב אולי קצת =] חחח
חולם בהקיץ?: לא

shronet

New member
צומיצומיצומי../images/Emo3.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': כרמלה הזיכרון הראשון שלך: הברור הראשון- היום שסבא שלי נפטר האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בילדותי? עד היום
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית, אבל זה היה סתם בוחן המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מעולם לא
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה
... סתם. ילדות... אמממ... כיפית
השיר האחרון ששרת: CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT (בטח היו בזה מלא שגיעות
) של אלטון ג'ון ממלך האריות
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי סיפר לי על ילד שהיו לו מלא מלא שגיעות כתיב. זה היה משעשע. הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: אמ... יום רביעי נראה לי... הדבר האחרון שאמרת: "תודה" כשסיימתי לאכול
הדבר האחרון שאכלת: עוף בקולה|יאמ| הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים הדבר האחרון שקנית: מוצרים של "לא נשכח לא נסלח" וכאלה... השיר האחרון ששמעת: "יהיה לנו טוב" של אתניקס. (השיר שלנו בחודש ארגון
) הדיסק האחרון שקנית: של גרין דיי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת
, אבל זה לא היה כזה מזמן, אני פשוט לא שמה לב... הדבר הכי מטורף שעשית: לא נראה לי שעשיתי אי פעם משהו שנחשב למטורף... הווה- שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצת של הגוש, חצאית שחורה ונעלי בית של פרות
תכשיטים נוכחיים: צמידי גומי של פולארד ולא נשכח לא נסלח. זה נחשב תכשיטים
עצבנות נוכחית: משחן במט'
התגעגעות נוכחית: ליבי
תמונת דסקטופ נוכחית: מכבי
חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ליבי... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אמממ... קצת... להתכונן למבחן
האם אתה עייף? רעב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ליבי!!
ממה הכי נמאס לך?: בצפר. איכ. את מי היית רוצה להרוג? אפחד... הכי פחות מהנה?: בצפר
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בעז"ה, כלכלנית או משהו בסגנון. איפה אתה הולך לגור?: עכשיו כבר אין לי שם מושג -__- כמה ילדים אתה רוצה?: 3- 5 D: באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ 4X4. |אשליות
| איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב יותר. חושב הרבה על העתיד?: המון... במיוחד בקופה האחרונה... מפחד ממנו?: יאפ. וקצת בכללי- להקה אהובה: עברי- אתניקס, משינה. לועזי- גרין דיי. ספר אהוב: תיאום כוונות סופר(ים) אהוב(ים): רולינג (
), אריך קסטנר, ועוד כמה. צבע אהוב: צהוב עולה!
פריט לבוש אהוב: כוכע צמר מאגניב D: איבר שהכי מושך אותך:--- אתה שמח כש: מכבי מנצחים אתה מרגיש בודד כש: אנשים לא מבינים אותי האם אתה חושב יותר מדי: לא, אני חושבת הרבה כי אני חייבת לארגן את המחשבות
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אלסקה אדם מפורסם שפגשת: ראיתי מרחוק את כל שחקני מכבי מהעונה הקדומת, כולל שאראס
. את נדיה וסבסטיאן
וממש מקרוב את סקעת, מויאל, עדי כהן, שירלילו ולירון לב
. אבל אף פעם לא ממש דיברתי עם אחד... האם יש לך אילושהם חרטות: כן. אני מעדיפה לא לפרט. קפה אהוב: נס שאבא שלי מכין. אין לי מושג מה זה
ריח אהוב: אממ בקבוקון עם ריח לימון שיש לי בבית... מה מכעיס אותך: חוסר כבוד לדעות של אחרים, צביעות ואנשים-דורשי-צומי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ. רגישות לזולת. נראה לי. ולא אני אמרתי את זה>< האדם שעושה לך הכי טוב: ליבי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החד שלי
מקום אהוב בעולם: לא יצא לי וד לראות מקומות בעולם, אז אני מניחה שזה איפשהו בגולן... מקצוע שנוא: ערבית מורה אהוב: רחלי קליין, יעל מאור ועוד אחץ שברח לי השם שלה
אוהב את בצפר?: מקצועות מסויימים. נרדם בשיעורים?: מנמנמת. אף פעם לא הצלחתי להרדם באמת. מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?:
. לצערי. נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות?
D: לועס דברים? ניילונים וכוסות פלסטיק אוהב להתקלח?:
, אבל אני יודעת שאני חייבת
אוהב להתעטש?: לא מפריע לי-__- שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: הו כככןןןןן!! אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. מאוד. קונה צרובים\\צורב?:
! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל=] חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. אבל ייקח שנים עד שאני אוכל להשיג את זה
ישן הרבה?:
בתול?:
---- נקשר לחפצים?:
אוהב חולצות גזורות?:
! גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: |גשם||ענן| מה שזה לא יהיה... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם
ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן. זה כיף^^

ש ט ו פ

New member
../images/Emo7.gif*שגיאות

"איפשהו בגולן"- זה איפה שאני חושבת שזה?*מתרגשת*

shronet

New member
../images/Emo6.gif

אממ.. יכול להיות, אלב"ש מקום ממש יפה. אין לי מקום מסוים, אני רק יודעת שזה בטוח איפושהו ברמה כי כל האזור הזה מדהים
.

P N 4 E

New member
קראת? Raise your voice ../images/Emo9.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': נינט
הזיכרון הראשון שלך: שסבא שלי ליווה אותי למפגש היכרות בכתה א' והיה לי קלמר כחול כזה של טוויטי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן. אח שלי סיפר לי שהייתי נוהגת לשפוך מים
על השניצל
בשביל לקרר אותו או משו
. איכ. הייתי בת איזה 3 המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ.. :-8 ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אילת-->אילת--->כפר סבא--כפר סבא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאושרת
השיר האחרון ששרת: pieces of me- אשלי סימפסון הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ... אמא שלי אמרה משו
לא זוכרת מה. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: המקלדת?
הדבר האחרון שאמרת: "איזה מעצבנת" -לאמא. הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: שוקו בקיוסק
השיר האחרון ששמעת: פיסס אוף מי- אשלי סימפסון D: הדיסק האחרון שקנית: אני אפילו לא זוכרת. זה היה כל כך מזמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אני משעממת. לא עשיתי דברים מטורפים. הווה- שיער נוכחי: בערך ג'ינג'י- אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים: חולצת בצפר שחורה, מכנסיים אפורים תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פרפר, כמה צמידים על היד, טבעת עצבנות נוכחית: אמא התגעגעות נוכחית: אבא. הוא בחו"ל תמונת דסקטופ נוכחית: של שני ילדים קטנים חמודים חבר\\ה?: לא. ולא רוצה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה הכי טובה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אממ. סבא. לא ראיתי אותו 9 שנים
ממה הכי נמאס לך?: אנשים את מי היית רוצה להרוג? אפחד. הכי פחות מהנה?: שעורים. עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת פנים איפה אתה הולך לגור?: ארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יקרה?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשויה באושר לאהבת חיי
חושב הרבה על העתיד?: המון. כל הזמן. מפחד ממנו?: לא. ממש לא. וקצת בכללי- להקה אהובה: אין. אני לא אוהבת להקות- אני אוהבת שירים. ספר אהוב: יומני הנסיכה סופר(ים) אהוב(ים): מג קאבוט צבע אהוב: ירוק-כתום-כחול פריט לבוש אהוב: חולצה שבתדודה שלי נתנה לי. יש בה כתם אבל אני עדיין הולכת איתה D: איבר שהכי מושך אותך: פנים-אופקורס אתה שמח כש: אני רגועה. וכשיש גשם. אתה מרגיש בודד כש: החברות מעצבנות האם אתה חושב יותר מדי: הרבה יותר מדיי
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב D: אדם מפורסם שפגשת: קובי מידן
וטל מוסרי ואדיר מילר וניר כחלילי
האם יש לך אילושהם חרטות: אני לא מתחרטת על דברים. קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: של אבא מה מכעיס אותך: צבועים, שקרנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מסירות. האדם שעושה לך הכי טוב: אין כאלה לצערי. סגנון מוזיקה אהוב: אין חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: בנתיים- הונגריה. מקצוע שנוא: ביולוגיה מורה אהוב: אין. אבל המחנכת הכי נורמלית אוהב את בצפר?:ככה ככה נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא לא לא. אני הכי נגד עישון שיכול להיות. נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן D: לועס דברים? לא. חוץ ממסטיק. אבל אסור עכשיו. ברזלים יו נואו
אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?: לא. ברזלים
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: בערך בתול?: כן
נקשר לחפצים?: כן. ליומן שלי ולמחזיק מפתחות שנאבד ואחרי זה בכיתי. אני מפגרת-אני יודעת. אוהב חולצות גזורות?: אממ למה לא? גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: בוקסר של בנות D: שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: המון
זה היה ארוך

broken winges

New member
my name is shoobi doobi...

עבר- שם המורה בכיתה א': דניאלה ^^ אה לא זו הגננת מגן טרום חובה. אחריה יש את חדווה.. אז אממ סימה ככה קראו לה.. סימה הזיכרון הראשון שלך:שעברתי מאילת בגיל שלוש האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ לא. אולי טיייפיי אבל ממש טיפה כמו בן בדברים מסוימים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.. האמת היא שהייתי ילדה מאוד ממושמעת והייתי מכניסה לפה רק מה שאמא נתנה לי וכמה שוקולדים מהצד. המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא נכשלתי אבל בהיסטוריה קיבלתי 70 וזה היה הציון הכי נמוך שלי בתעודה. בבחנים הציון הכי נמוך היה 36 נראלי באנגלית. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כמו בשאלה מעל. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן מאילת בגיל שלוש לגדרה ובגדרה עברתי דירה שלוש פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: משעממת השיר האחרון ששרת: נובדיז ליסינינג של לינקין פארק הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול בגלל המחנכת המטומטמת שלי וכמעט היום בגלל שלא הקשיבו לי ונמאס לי ממשהו. האדם האחרון שראית: מור אחותי. הדבר האחרון שאמרת: ביי. לאבא שלי בטלפון. הדבר האחרון שאכלת: מנה חמה פסטה ברוטב פיצה ^^ הדבר האחרון ששתית: פטל. הדבר האחרון שקנית: אמממממ טילון בטיול השנתי. ותרמתי לאישה אחת ליד הכותל :( השיר האחרון ששמעת:אינקומפילד של האיכסה בוייס מהשכנים ששמו את זה בפול וויליום. הדיסק האחרון שקנית:ואוו זה היה לפני המוןןןןןן זמן !! נראלי הפרוייקט של עידן רייכל אבל לא בטוח. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה דברים מטורפים שעשיתי לדעתי. הווה- שיער נוכחי: חום קצת אחרי הכתפיים עם גוונין בלונדיים כבר שנה שפעם היו אדומים. מסתבר שזה היה צביעה לאדום עם חמצון או משהו. דאמ זה כל כך מכוער עכשיו. בגדים נוכחיים: חולצה קצרה בורדו של בצפר מתחתיה חולצה ארוכה עם שרוול אחד אדום ושרוול אחד ורוד שרואים בגלל שהחולצת ביצפר קצרה. חותלות(על הידיים) אחת פסים אדום-רוד-צהוב-כחול-כתום והשנייה פסים-ורוד-כחול-כתום-ירוק. מכנס בז' מתרחב. תכשיטים נוכחיים: טבעת צבעונית,טבעת כסף ועגילים בצבע בורדו. וצמידי חוטים בצבעי בורדו-שחור-אדום-לבן-כתום-צהוב. עצבנות נוכחית: על השיער שלי. התגעגעות נוכחית: לאבא תמונת דסקטופ נוכחית: של ג'ונישששששששששששש חבר\\ה?: אין X_O אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סתיו ואתן. הייתי רוצה להיפגש איתכן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? כן שיעורי בית
אין לי כוח בגרוש. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אתכן יו גייזזזזז אין לי אף אחד בעולם לחבק. חיבקתי את כולם ><. ממה הכי נמאס לך?: יש הרבה ואני לא אתחיל עכשיו. את מי היית רוצה להרוג? שוש שוש שוש שוש. לא להרוג להוציא מהחיים שלי לצמיתות! הכי פחות מהנה?: בי"ס ולחזור הבייתה לעוד מטלות ושיעורים. עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לוידעת. הייתי רוצה אולי ציור\שחקנית\אדריכאלית נראה. איפה אתה הולך לגור?: הייתי רוצה בת"א או לחילופין במקום נידח. אם הייתי יכולה אז בחו"ל. כמה ילדים אתה רוצה?: תאומים-בן ובת^^ ואולי עוד אחד. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת. אני בת 13 פור גאד סייק. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת 28?.. נשואה עם עבודה וילדים(אבל לא חובה) פשוט שיהיה לי סידור\תכנון לחיים. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש על העתיד הרחוק. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי- להקה אהובה: הו יש המון! לינקין פארק,אואזיס,סטינד,סימפל פלאן,בלינק182 ושכחתי
ספר אהוב: הארי פוטר וג'ורג'יה ניקולסון!
סופר(ים) אהוב(ים): אין. זה לפי הספר. צבע אהוב: אדום. פריט לבוש אהוב:חותלות\כפפות גרב שליייייייי ^^ איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אממ אני מקבלת משהו שרציתי. כשאני פוגשת אתכן, כשאני מקבלת מחמאות,שתום מדבר איתי(מה שללא קורה!) אתה מרגיש בודד כש: כשאף אחד לא מקשיב לי, ששמים עלי פס, שאף אחד לא מחבק אותי בחזרה, שאין לי עם מי להיות. האם אתה חושב יותר מדי:כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אין לי מושג. זה קשה מדי. אדם מפורסם שפגשת: אממ לוידעת. האם יש לך אילושהם חרטות: כן. קפה אהוב: לא אוהבת קפה.. אלא אם כן יש בו שלוש וחצי כפיות סוכר. ריח אהוב: של מתוק אבל לא יותר מדי ולא מטוגן. מה מכעיס אותך: המון דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני אוהבת לצייר ואת איך שאני מציירת ואני אוהבת דרמה. אני יודעת להקשיב כשזקוקים לי ובכלל. האדם שעושה לך הכי טוב:מור ואתן. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ואממ כל מיני. אני פשוט הולכת לשירים שאני מתחברת אליהם. חדר אהוב בבית: החדר של מור והחדר של אמא ^^. מקום אהוב בעולם: הולנד
ועוד המון. מקצוע שנוא: מקצוע שקשור בשוש. מורה אהוב: גילה!
אין כמוה! אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: כן. מעשן?: אאאאאייככס! מה פתאום לענות את עצמי בכסף?. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? ככככככככככככככככככככןן ^^ בועותתתתי לועס דברים? יאפפ כמו העיפרון שלי והעטים שלי. אוהב להתקלח?: כן אבל רק אם יש מים חמים! אוהב להתעטש?: לא :| שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כככןן אוהב לצחצח שיניים?: לא :| אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. יאפ. קונה צרובים\\צורב?: אין לי צורב אבל יש לי אמפי3. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנסוע אבל אין אוטו אז אני הולכת ברגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לאולסטאר חדשות. ישן הרבה?: כן במקרה היום אבל בד"כ אני הולכת לישון בעשר בלילה וקמה בשש וחצי בבוקר. בתול?: כן אני בת 13. נקשר לחפצים?: כן! לרוחמה ולאוסף הפיות שלי ולאוסף הבונבונים ולנרות ו..ו.. אוהב חולצות גזורות?:למה לא?.. אם הן לא חושפות יותר מדי. גופיות?: לא :| אוהב לטייל?: כן ^^ אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא :( אבל הייתי רוצה לנסות שמש או גשם?: גשם אבל לא מבול. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קקהלי. ילדותי?יחסית בוגרת לעומת החברות אבל גמלי יש רגעים ילדותיים. חולם בהקיץ?: כן ביי?..

o0Invisible0o

New member
שיהיה.

עבר- שם המורה בכיתה א': אממ..דפנה.רעה.
הזיכרון הראשון שלך: לאיודעת.:X האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? היית בת בן כזאת.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? נההה..
המקצוע הראשון שנכשלת בו: טכנולוגיה?XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה?
לאיודעת.
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?)לא עברתי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נמנ. מיוחדת..? השיר האחרון ששרת:
קרייזי.
אבל גירסא יפה. שוש.
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ. הודעה של אחד מפגש באיזשהי קומונה..
הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים אני חושבת..? שבועת רחל.
האדם האחרון שראית: אחותי ישנה פה לידי.. הדבר האחרון שאמרת: אוקיי..?
לא יודעת.. הדבר האחרון שאכלת: כריות.|מכורה|
הדבר האחרון ששתית: חלב? שוקו? לאיודעת.. הדבר האחרון שקנית: נמנ. מילקשייק, אתמול.^^ השיר האחרון ששמעת: אה. אני חושבת שוונדרקינד של אלאניס.
הדיסק האחרון שקנית: |מתה| אני לא משוגעת..באמת.
DVD+דיסק של אלאניס..FOS.שתקו, כולכם.
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חה.
מתי שהוצאתי את הכלבים..? או אולי את החתול אתמול..?
הדבר הכי מטורף שעשית: אמ. לא עשיתי הרבה דברים מטורפים בחיי...אז..לאיודעת.:X הווה- שיער נוכחי: חום, גלי. ארוך מדי. בגדים נוכחיים: חה פיג'מה. נו גולף כחול כהה מעל זה טי שירט ארוכה אפורה בהירה ומכנסי טרנינג חום כהה. תכשיטים נוכחיים: אין.
שעון כסוף כשאני יוצאת מהבית.. עצבנות נוכחית: לאמשנה.:X התגעגעות נוכחית: חברה..שעסוקה מדי. ומעצבנת אותי בלי להתכוון לזה..
תמונת דסקטופ נוכחית: הרגילה שבאה עם ווינדוס XP אחותי תשחט אותי אם אני אחלום על לשנות אחת.. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמ..
אלאניס?
|מתה| האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. לסדר את החדר. האם אתה עייף? רעב? לא ולא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לאיודעת. ממה הכי נמאס לך? הרבה דברים. את מי היית רוצה להרוג?
את..את!! אף אחד.
לא מתפקידי לקבוע מי ימות ומי לא.
מי שמגיע לו..כבר ימות.:X הכי פחות מהנה? מה..?
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות? נחיה ונראה? איפה אתה הולך לגור? מקווה שביהוד. או בחור בצפון/דרום. כמה ילדים אתה רוצה? 3 זה טוב. באיזה סוג של מכונית תנהג?אחת שזזה!! יאיי!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום שאני מרוצה ממנו..? לאיודעת. חושב הרבה על העתיד? לפעמים.. מפחד ממנו? בהחלט. וקצת בכללי- להקה אהובה: נמנ. טראוויס אני מניחה. ספר אהוב: קשה להחליט. נגיד שה"פ. כמה ילדותי מצידי. וכל החיים לפניו. סופר(ים) אהוב(ים): נמנ..
צבע אהוב:כתום, שחור, כחול, סגול. נו...
פריט לבוש אהוב: ג'ינס אחד. גדול כזה כהה.
איבר שהכי מושך אותך: לאיודעת.:X אתה שמח כש:שמח לי..? כשאני מרוצה מהמצב? כשמצחיקים אותי גם אם יש לי דמעות עצב בעיניים.
אתה מרגיש בודד כש: אני בודדה! לא מבינים אותי ואני מרגישה לבד לא משנה עם מי אני.. האם אתה חושב יותר מדי: בהחלט. אם היית יכול לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה בישראל.^^ אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה?
היה גם את..אממ..ג'ודי ניר מוזס..ואמ. לא זוכרת.
האם יש לך אילושהם חרטות: אילושהם?
כן ברור, מלא. קפה אהוב: לא אוהבת קפה.. ריח אהוב: וניל.
מה מכעיס אותך: אנשים צבועים, אנשים שלא מקשיבים. אנשים בעיקר.:X מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאיודעת.. האדם שעושה לך הכי טוב: אמ.
יש כזה..? סגנון מוזיקה אהוב: אלאניס.
[כן, היא סגנון מוזיקה.
] נמנ. רוק. לעיתים פופ-רוק. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: נמנ..?
מקצוע שנוא: אההה..מתמטיקה כמו שמלמדים בבי"הס. מורה אהוב:XDD. מחנכת בתיכון? אוהב את בצפר? נהה. נרדם בשיעורים? נופ. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? יאפ. נותן מעצמך? לא ממש.. אוהב לפוצץ נייר בועות? יאפ. לועס דברים? מי לא? אוהב להתקלח? לא כ"כ. אוהב להתעטש? שונאת.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אכן. אוהב לצחצח שיניים? נופ. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן אבל אני לא עושה כלום בנושא.
קונה צרובים\\צורב? מקורי לשלטון!
אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ומתי. חוסך כסף למשהו מיוחד? לצבא..?
ישן הרבה?בימים אלה..כן. בתול?לא. בתולה.:X נקשר לחפצים?אכן. אוהב חולצות גזורות?אה-אה.
גופיות?אין לי בעיה איתן..
אוהב לטייל?יאפ. אוהב כפכפים? לא במיוחד. לובש בוקסר? נופ. שמש או גשם? גשם.
רוב הזמן - קר לך או חם לך? קר לי.XD ילדותי? מאודדד. חולם בהקיץ?אכן. קצר.
מוזמנות להגיב.

../images/Emo163.gifעניתי ../images/Emo3.gif

עבר- שם המורה בכיתה א': כוכבה הזיכרון הראשון שלך: (מכיתה א' נכון?
) בפעם הראשונה שנפגשתי אם הכיתה ותליתי את שמי על הלוח אם חיוך כל כך חמוד
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בכמה אופנים
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.. הרב אכלתי רק שוקולד
המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע שאני הכי טובה בו
המקצוע האחרון שנכשלת בו: חשבון המקצוע שאני הכי טובה בו
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אני.. עברתי 2 אבל לא זוכרת את הדירה השניה. הייתי קטנה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חיהבאשליה (מה זו מילה אחת
) השיר האחרון ששרת: שירי מימון- השקט שנשאר (מה ראיתי היכל התרבות..) הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברה המעפנה שלי -_-" הפעם האחרונה שבכית: היום כשנכנסתי הבייתה בלי סיכה בכיתי
האדם האחרון שראית: ליאל אחותי החמודה ^0^ הדבר האחרון שאמרת: אמ..."מחשב טיפש תדליק תפעיל ת'אינטנט"
הדבר האחרון שאכלת: המבורגר אם צ'יפס >< הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: הוו זה היה מלפני מלא זמן עד שאני לא זוכרת
השיר האחרון ששמעת: שיר אחד של מייקל ג'קסון שאמא שלי שמעה
הדיסק האחרון שקנית: מאיפה לי לזכור -_-" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המ..ביום שישי טיפלתי בכל המיטות
הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה דברים מטורפים בחיי
הווה- שיער נוכחי: שחור חלק שכולם רוצים
בגדים נוכחיים: גינס וחולצת בצפר תכשיטים נוכחיים: שעון ועגילים.. עצבנות נוכחית: על המחשב שלי התגעגעות נוכחית: לחיים שבגיל קטן היו הרבה יותר טובים
תמונת דסקטופ נוכחית: נמר
חבר\\ה?: נואפ... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אלון כדי להראות לו שהוא הפסיד בהתערבות
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא כולל שיעורים
..לא האם אתה עייף? רעב? עייפה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: דורון כמו שעשיתי לה כל שיעור ספורט
ממה הכי נמאס לך?: כיתה ובמיוחד "תופעת עדן :-{" את מי היית רוצה להרוג? עדן
הכי פחות מהנה?: שבעוד שנתיים או אפילו השנה כולנו נמות
עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זמרת
סתם
איפה אתה הולך לגור?: בעיר הקטנה שלי עפולה.. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 בנים ו2 בנות כמו אמא שלי
שבעצם ככה אנחנו במשפחה (לא כול הורים) באיזה סוג של מכונית תנהג?: קודם בואו נראה אם אני אקבל רשיון
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעולם טוב יותר
חושב הרבה על העתיד?: לפעמים.. לא יותר מדי.. הרי מצטטת מ,ראיון אם אלוהים" "בני אדם חושבים כל כך הרבה על העתיד שהם לא חיים בהווה" מפחד ממנו?: וקצת בכללי- להקה אהובה: אין ספר אהוב: אנימורפס כל הסרה
סופר(ים) אהוב(ים): אין.. צבע אהוב: שחור.. פריט לבוש אהוב: גינס
איבר שהכי מושך אותך:
>< אתה שמח כש: דברים שומחים קורים
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד
האם אתה חושב יותר מדי: ידוע שאדם לא יכול להפסיק לחשוב
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת.. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי אדם מפורסם זה לא כל כך מעניין אותי
האם יש לך אילושהם חרטות: לאיודעת... קפה אהוב: אייס קפה
ריח אהוב: ורדים מה מכעיס אותך: אנשים מטומטמים.. כשמעצבנים אותי.. כשמשהו לא מצליח מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת.. האדם שעושה לך הכי טוב: לא רוצה להגיד
סגנון מוזיקה אהוב: יש הרבה.. חדר אהוב בבית: שלי אלה מה
מקום אהוב בעולם: לא להיות בעולם
מקצוע שנוא: כתה ואני רצינית הילדים בכיתה שלי..גורמים לי לשנוא את בצפר מורה אהוב: חגית.. המורה שלי עד לכיתה ג'.. אוהב את בצפר?: באיזה שהוא אופן נרדם בשיעורים?: מנסה שלא
מעשן?: אין סיכוי! נפגע (רגשית) בקלות?: לא.. גם פיזית לא.. נותן מעצמך?: לחלק כן.. לחלק לא אוהב לפוצץ נייר בועות? התחביב הראשי שלי
לועס דברים? מנסה להיגמל
אוהב להתקלח?: כן... אוהב להתעטש?: לא!.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאד אוהב לצחצח שיניים?: ><
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן.. קונה צרובים\\צורב?: לא.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לעתיד שליאם זה נחשב
ישן הרבה?: בזמן האחרון כן, בלי סיבה מוזר
בתול?: כן נקשר לחפצים?:
תלוי אוהב חולצות גזורות?: אם יש צורך.. גופיות?: אך פעם אוהב לטייל?: זה נחמד
אוהב כפכפים?: מתה על זה לובש בוקסר?: אני בת
שמש או גשם?: מעונן רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי באיזו תקופה ילדותי?: לא.. חולם בהקיץ?: כן אני רוצה לראות מי ייקרא את כל זה

לה לה ללה ללללה לה לה לללה......

שם המורה בכיתה א': טובה הזיכרון הראשון שלך: מגיל 3, עם ההורים במרכז קניות שאני אוהבת בניו יורק. כבר אז ידעו שאני אהיה חולת שופינג?
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שידוע לי
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: גם היום אני טועמת את השיקויים שאני עושה, אבל הולכת להקיא אח"כ>< המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית, אותה פעם. המורה בכלל לא שמה לב^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מניו יורק לארץ, פעם אחת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית. השיר האחרון ששרת: להלהלה, ההמנון של קרקוב^^ הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני ממש לא זוכרת>< בטח אתמול או היום. הפעם האחרונה שבכית: במטוס חזרה מפולין, אחת הבנות עשתה לי את המוות. היה לי מזל שהיא הייתה איתי רק במטוס. האדם האחרון שראית: המשפחה שלי. הדבר האחרון שאמרת: >< אני משש לא זוכרת אבל זה היה היום, בטוח. הדבר האחרון שאכלת: תפוח. הדבר האחרון ששתית: בטח את המים מהמרק, מייג'יק ז ה טעים^^ אגב, מסר
מנה חמה קוסקוס זה מגעיל>< הדבר האחרון שקנית: כרטיס אוטובוס, לפני כמה ימים, או שגם אתמול? הזכרון שלי לא חזק עכשיו>< השיר האחרון ששמעת: לה לה לה, ההמנון של קרקוב וכו'. הדיסק האחרון שקנית: לפני שנים, בטח "אין דה זון" של בריטני. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואה>< לסדר את המיטה ואת החדרים זה לעזור? הדבר הכי מטורף שעשית: לדבר עם אנשים בחו"ל באנגלית, סתם ככה, למרות האנגלית הגרועה שלי? באנג'י (פעמיים ואולי שלישית בדך^^)? הווה- שיער נוכחי: קצר שגדל מהר מידי בגדים נוכחיים: סווצ'ר עם רקמה ענקית של באגס באני ומכנסי פיג'מה-ספורט. הכל בכחול כהה. אה, גם גרבי אצבע^^ תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: מאוד מאוד>< אני חולה ומחר יש מבחן בספרות, מחרתיים באנגלית ובחמישי באזרחות, על שניים מהם הודיעו בראשון. התגעגעות נוכחית: אין ממש, אולי לאחותי הגדולה. תמונת דסקטופ נוכחית: זה המחשב של אבא שלי, אז בטח כחול חלק. לא שאצלי זה שונה>< חבר\\ה?: אין. אבל סיפור קצת מסובך. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני לא יודעת ואני חושבת שעדיף לא לכתוב, אם כבר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? קצת מתחמקת, אבל יש לי הפסקה קצרה עכשיו. האם אתה עייף? רעב? עייפה, כרגיל
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אח שלי. ממה הכי נמאס לך?: מעצמי. את מי היית רוצה להרוג? את עצמי, תכלס אבל עזבו^^ לכל אחד יש תקופות גרועות. הכי פחות מהנה?: ספרות, פיסיקה, מתמטיקה, אזרחות, אנגלית, ביולוגיה, מחשבים. כל מה שאני צריכה ללמוד עכשיו. עתיד- מה הקריירה שלך הולכת להיות?: חוקרת, משהו באוניברסיטה, מדענית, אני לא יודעת אבל משהו בסגנון. כבר יש ויכוחים נוראיים על האוניברסיטה שאני ארשם אליה למרות שזה רק בשנה הבאה. איפה אתה הולך לגור?: בארץ או בארה"ב. אני לא מתה על אירופה. כמה ילדים אתה רוצה?: כמה^^ באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני לא יועת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אחרי תואר שלישי, עם חבר טוב שאני אוהבת או אפילו נשואה (גיל 30-31, ת'ן מבינות), עובדת או חוקרת משהו שמעניין אותי ואני נהנית ממנו, נהנית באופן כללי ומרוצה מעצמי. הלוואי^^ חושב הרבה על העתיד?: בימים האחרונים כן, בגלל השיחות על הארווארד-ייל-פרינסטון-אם איי טי-בר אילן-תל אביב-טכניון-ירושליים. והכל בגלל שבוע החינוך בעולם>< מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי- להקה אהובה: אין>< ספר אהוב: מרד הנפילים^^ סופר(ים) אהוב(ים): איין ראנד, גם ג'ון סטיינבק כותב מדהים אבל לא עם המסרים של ראנד. צבע אהוב: אדום. פריט לבוש אהוב: אחד הסווצ'רים שלי. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים, בעיקר אם יש או אין חיוך, אני חושבת. אתה שמח כש: כיף לי, אני מרוצה, למשפחה שלי שמח. יש המון סיבות. אתה מרגיש בודד כש: לא מבינים אותי וכו'. האם אתה חושב יותר מדי: כן>< אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה או בארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר, חני נחמיאס, ערוץ הילדים לפני שנים? האם יש לך אילושהם חרטות: על מה?
קפה אהוב: אני לא שותה.. ריח אהוב: פטל. מה מכעיס אותך: אני>< מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אוף אתכם! >< האדם שעושה לך הכי טוב: אח שלי^^ סגנון מוזיקה אהוב: משהו עם קצב, שאפשר לרקוד איתו. חדר אהוב בבית: חדר השינה שלי. מקום אהוב בעולם: הבית או סיקס פלייגס>< מקצוע שנוא: מחשבים>< מורה אהוב: כבר אין ממש, מתמטיקה אני לא לומדת ואני אוהבת את המורה, אני עדיין נכנסת מידי פעם לכיתה לשיעורים שלו. אוהב את בצפר?: יש ימים שכן וימים שלא>< אני לא החלטית. נרדם בשיעורים?: לפעמים>< מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מדברים קטנים, מאוד. דווקא מדברים גדולים לא, אני מתאפסת. נותן מעצמך?: תלוי איך ולמי. אוהבת לפוצץ נייר בועות?: זה כיף^^ לועס דברים? עטים. אוהב להתקלח?: זה נחמד. אוהב להתעטש?: ממש לא>< שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד. אוהב לצחצח שיניים?: לא>< אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. די אבל לא בהגזמה קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל, אבל אני רחוקה מרוב הדברים חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: אם אני יכולה>< בתול?: עדיין כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: תלוי איזה.. לובש בוקסר?: לא "אמיתי", אבל כל התחתונים שלי זה בוקסר צמוד, לבנות. שמש או גשם?: שמש^^ רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בסדר לי^^ ילדותי?: אוהו^^ נורא חולם בהקיץ?: כן

o0Invisible0o

New member
הו קראתי.../images/Emo12.gif^^

הפתעת אותי קצת..אני חייבת לציין. מה לימודים עכשיו..? מה עם צבא..?

הפתעתי?../images/Emo12.gif

אני לא הולכת לצבא, אני יכולה מקסימום להתנדב (לקויית שמיעה עם ליקוי עמוק. ממש מנחם שיהיה לי פרופיל 21, אה?) ואני חושבת שדי חבל על הזמן כי אני לא אוכל לעשות שם משהו "רציני". אני אוכל לתרום למדינה בדרכים אחרות, אחרי שאני אלמד או אפילו תוך כי לימודים, אם אני אלמד בארץ. אני לא מרגישה שאני "מתחמקת" מתרומה למדינה. אבל עדיין, אני אפסיד השנה שעות, כמו כולם, בשיעורים שם המדנית
LOL האמת, די הפתיעו אותי עם הקטע שאולי אני לא אלמד בארץ, כרגע בכלל בא לי לסתום את האוזניים ולהגיד שאני עוד לא בת 16, שיניחו לי עם זה לפחות עוד שנה><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

את לקוית שמיעה..?
אני חושבת שכל תפקיד יתרום למדינה..ובלה. לפחות תלמדי בארץ.
ישראל זה טוב!!
וכמה שיעורים עם המדנית כבר יש..?
היו לנו בערך שלושה..
כן. יש לך כוח בכלל ישר שאת מסיימת תיכון להתחיל ללמוד..? ואת לא יכולה לעשות עתודה במסגרת הצבא..?
אני כמעט בטוחה שכן.
פסיכומטרי עשית השנה..?כמה קיבלת..?
ועכשיו עוד יותר הופתעתי. אגב.

../images/Emo12.gif

האמת, הייתי בטוחה שבנות יודעות שאני לקויית שמיעה אבל במפגש גיליתי שלא כל כך>< ודווקא לא הסתרתי, אמרתי את זה כמה פעמים. אין לי מושג מה עם המדנית, אבל היא הייתה כבר בכל השכבה ורק אצלנו לא, אפילו היום, היא עם י"א 1 ו-12. אני לא חושבת שאני אתרום במיוחד למדינה בצבא, זה לא שהוא "צריך" אותי, אני יותר מה"ודפים" שהוא לא יודע איפה לתקוע
אבל ישראל זה בהחלט טוב
פסיכומטרי אני אעשה השנה, אני לא יודעת מתי אבל אני כבר צריכה לעשות>< את עשית? יש לי כוח להתחיל ללמוד ישר אחרי התיכון, כבר התחלתי ללמוד באונ'>< אני דווקא לא ממש מפתיעה, בראשון הודיעו לנו שאחד הילדים בכיתה עזב את בית הספר, התקבל לאונ' תל אביב, כסטודנט רגיל. זה כל כך "וואו", אבל אפילו שלום הוא לא בא להגיד
מספיק לדבר עלי, אני עוד אגלה לכן שאני נרקיסיסטית><

למעלה