שאלה:

• פותח הנושא טף
  • פורסם בתאריך

Le Fay

New member
זה זקנה זה? פחחח

באחת עשרה המאות שקדמו לכינוי הזה, קראו לי Morrígan (ומי שכתב את הערך ההוא טועה: לפני כן לא קראו לי לילית, אלא ענת). נ.ב. למזלי לא היה אז אינטרנט, אז לא ביזבזתי את כל הזמן הזה בקשקושים.

בחרתי בו בלי לדעת פישרו

מה בין דמגוג לצחור? ובין צחור לדמגוג? האם דמגוגיות צחורה היא דמגוגית פחות? או שמא היא מן דמגוגיות כשרה שכזאת כמין פשע בהכשר רבנים, או שהצחורה שבדמגוגיות היא הקשה והכבדה מכולם וחפה מכל עירוב תחומין הזר לה קרי: דמגוגיות נטו ללא סיגים. על כל זה לא חשבתי בעת שלפתי את הניק ממקלדתי.

Ocean Spirit

New member
קצת מסובך

כשהייתי קטנה היה לי (אני מקווה שעדיין יש לי, אי שם בבוידעם) ספר של אגדה גרמנית מימי הביניים על יישות מים בשם אונדין. סיפור מאוד עצוב. לדעתי זה המקור ל"בת הים הקטנה" של אנדרסן. חוץ מזה, מתוקף היותי בת מזל סרטן תמיד נמשכתי למים. וחוץ מזה, רציתי Ocean Soul, כמו בשיר של Nightwish, כי הוא מתאר אותי ממש טוב, אבל הוא היה תפוס.

creo ergo sum

New member
בלטינית- "אני יוצר, משמע אני קיים"

פארפרזה על ההמשפט המפורסם של דקארט "cogito ergo sum" - "אני חושב, משמע אני קיים"

"מישהו אחד"

היה תפוס. גם ההברקה "מישהו אחד 2" כבר נתפסה על ידי חכמים ממני. המערכת הציעה לי "מישהו אחד 2 האחד", ואני כשמציעים לי אני לוקח. את זה עוד למדתי בחב"ד. הייתי יכול לנסות יהודה המכבי 57, 58 וכו' אבל אז הייתם חושבים שאני יהודה המכבי... אז זה אני וזהו שמי (לשאלתה של עצמאות בשרשור השני מי אתה ומי שמך).

חופשי

הלוק, הקרחת, השנינות, הציניות, האאוטסיידריות החיובית, עושים לי את זה בענק יודה תעשה לי ילד... למה אלוהים לא ברא אותנו עם פה קצת יותר קרוב למה שמו... למה??? מה זה כבר היה מצריך ממנו??? ואתם אחר כך מטרידים את מוחכם בזוטות למה אלוהים לא התערב במלחמה ההיא או האחרת........

למעלה