שאלה:

• פותח הנושא טף
  • פורסם בתאריך

ephi79

New member
השם שבחרתי לעצמי, בניגוד

לשם המלא שקיבלתי, והשנת ייצור..

barr1969

New member
גם אצלי שנת ייצור

אבל זה לא רק זה. קראתי לפני שנתיים את הכתבה בהארץ שכותרתה "האנושים החדשים". הראתה לי את הכתבה חברה יחידה שידעה שאני בעצמי אנוסה. חזרתי הביתה, נכנסתי לתפוז, בלעתי את כל העמודים הפעילים וכמה מהארכיון, ורציתי כ"כ לשתף את כולם שגם אני יוצאת, ושהסוד הזה חונק אותי, ופתאום כיף לגלות שאני לא המצאתי את המישמש הזה של חרדי בצאתך- חילוני בבואך. ניסיתי להרשם בכמה שמות, הייתי כבר להוטה לכתוב, אבל כל מה שהיה קרוב ללבי, היה תפוס. בלי הרבה מחשבה שבניק הזה יכירו אותי, ושזה הולך ללוות אותי שנים, צרפתי 4 אותיות וארבע ספרות, וסו"ס הצלחתי. אחרי כמה חודשים הבנתי שהשם הזה הוא לא להיט, נטיתי להחליף אותו אבל פחדתי לאבד את האישיות שנולדה סביבו. אז עוד לא ידעתי שיבוא יום ומנהל עצבן ירצה למחוק אותי לנצח.

barr1969

New member
"האנוסים החדשים"

מתחיל להמאס לי כבר מהטעויות האלו. בהגהה לא רואה אותם רק אחרי לחיצה על שלח.

admor

New member
לא, הוא לא רוצה למחוק

בגלל הניק. גם אם היית כותבת עם הניק "חמודה מתוקה שמקבלת כל אחד בסבר פנים יפות" היו מוחקים אותך.

admor

New member
גם אני בעד

למרות שהכי טוב זה סטייק מפולפל ועסיסי ולקינוח אני אוהב מקופלת מתוקה. <אדמור היה בטוח שדיברו כאן על אוכל>

barr1969

New member
אתה נהנה להבריז

עוד יותר משאתה אוהב חתולים וקרנפים צלויים. לגבי הקינוח שלך- לדעתי כדאי שאיש מקצוע יבדוק אותך. זה נשמע חמור יותר מסתם וירוס בלי שם.

admor

New member
אני נהנה לראות עד כמה

אני חסר לכם (טוב האמת חייבת להאמר לא הייתי חסר). לא ממש היו לי לצפיות ממך, אבל ככה לנסות לרשת את מקומי? את באמת חושבת שמרוויחים פה? אולי תתמני להנהלת הגמ"ח שם אפשר ל"הרוויח".

את בטוחה שיש לך כח לזה?

טוב נו אם את מתעקששת: בלהיות עצמאי יש כמה מובנים. אחד מהם זה עצמאות כלכלית, שבה את עובדת ומפרנסת את עצמך. אני ברמה הזאת גם, אבל גם ברמה גבוהה יותר. עצמאות אישית- זה מצב בו האישיות כולה עצמאית. אני לא אפרט כי אין לי כח. תביני לבד.

למעלה