שאלה:

• פותח הנושא טף
  • פורסם בתאריך

טף

New member
שאלה:

על פי מה בחרתם את הניק שלכם? מעניין אותי לדעת.

שלי מהשיר "ארץ ישראל יפה"

השמטתי את המילה "טובה". בהמשך גיליתי שיש בתפוז נערה טובה יפת עיניים. זו לא אני. קטעים מהשיר, למי שלא מכיר: נערה טובה יפת עיניים לנו יש בארץ ישראל, וילד טוב ירושלים הו מי פלל ומי מלל? ותורה אורה כזו יש לנו וגם הגדה ומגילה, ואלוהים אחד שלנו וקול חתן וקול כלה. ארץ ישראל יפה ארץ ישראל פורחת, את יושבה בה וצופה את צופה בה וזורחת... מילים: דודו ברק, לחן: שייקה פייקוב

barr1969

New member
באותה מידה יכולת לבחור את השורה

"ילד טוב ירושלים"

איזה

תענוג לצפות. אפשר בבקשה עם קצת יותר רגש? לשלוף ציפורניים, להרביץ, להפיל ארצה, לשרוט, לתת בראש ואם אפשר בבוץ... בנתיים אפשר להשאר עם בגדים.

uri80

New member
יפה שאתה מרשה להן.

אתה מוזמן בחום לשכור את הקלטת הנ"ל בוידאומט הקרוב לביתך. בפורום עדיף שלא להגיע לכך.

צר

עולמך כעולמה של נמלה רבוע כעולמה של מטרוניתה כבודה ומושחז כסכין קהה שעברו עליה שחיטות הרבה. יערב לו מוחך במשכנו הרבוע והמקובע רב שלומים

uri80

New member
אאוץ', רחמים.

לרגע כמעט והרגשתי דגדוג בזרת. כמעט.

רוולי 21

New member
שלי הוא ככה:

ראשית לוידעת אם שמתם לב אבל יש לי שני ניקים כאן בתפוז. האחד הוא רוולי: שהייתי בת איזה 12 היתה לאמא שלי ילדה בגן שקראו לה רוולי ומזה אהבתי את השם. אז בגלל זה. השני הוא שוקו בת: זה בגלל שאני מכורה לשוקו (באמת) ובת זה בגלל שכולם קראו לי אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו. אז הוספתי בת. וזהו.

אומי5

New member
אצלי זה ממש עמוק...

רוב החברים שלי קוראים לי אומי כבר שנים . פתחתי פעם ניק בתפוז בשם אומי אבל שחכתי את הסיסמה ,ומכיוון שלא פעם המספר הראשון שקופץ לי לראש הוא חמש (שזה כמובן קשור לשירות הצבאי שלי),אז הוספתי את החמש . עכשיו בגלל שזה ממש עניין אותך ספר לי בבקשה על התובנות שעלו לך מהמידע הזה. (זה ממש מעניין אותי).

למעלה