שאלה:

• פותח הנושא טף
  • פורסם בתאריך

babylon_a1

New member
אולי זה היה העתק הדבק

בכל מקרה הוא לא היה מיועד לפורום מסויים אלא סתם לתפוז

מחממנוע

New member
שלי אומר הכל

מתחיל, כל הזמן. צריך חידוש והתחדשות, ויותר מכל הוא סימן את תחילתו של המעבר לעולם חדש. מה שמזכיר לי שאני צריך עכשיו להתחיל שוב לחמם מנועים ולהתקדם. אוי כמה שאני צריך.

פנדיאני

New member
אצלי

סתם חיפשתי שם בלי משמעות. באותו הזמן נתוודעתי אל כדורגלן בשם וולטר פנדיאני, והשם מצא חן בעיניי. זמן רב הייתי סבור שהוא פרש מכדורגל כי לא שמעתי את שמו, עד שלאחרונה מצאתיו בועט במדי אספניול הספרדית.

yaniv1216

New member
שמע

לא חשבתי שאצטרך לענות על שאלה כזו.. אבל יניב זהו שמי והמספרים זה בגלל האימייל והמסנגר ועוד כמה מקומות שאני עם הניק הזה והמספרים האלה..

לשם שלי יש סיפור ארוך

מעשה במרוקאי אחד, שבא למשרד הפנים להחליף את שם משפחתו לשם אשכנזי למהדרין. "אני רוצה להיות רבינוביץ'" סח המרוקאי לפקיד, "רק אשכנזים מתקבלים במדינה הזו" "בבקשה, למה לא" עונה לו הפקיד, "אבל בואנה אתה, כבר עשית שינוי שם פעם אחת, וקוראים לך רובינשטיין, למה לך עוד פעם?" "אתה לא מבין, כל פעם שאני אומר שקוראים לי רובינשטיין, מיד שואלים אותי ואיך קראו לך קודם?"

בעצם

זה נרלי יותר כמו יהודה מכבי 58... קבלו ביטול במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד

משאלה2

New member
"שלום עולמי"....../images/Emo140.gif

אני לא מלכת יופי אבל הן לימדו אותי שזה מה שצריך לאמר לעולם "world pice" נדבר על זה ב4 עיניים... וכוס קפה... עם בראוניס. (נשאר?)

למעלה