שאלה

ToryMaster

New member
:S

לרגע לא אמרתי שדעתי היא הקובעת, זו פשוט עובדה, אם היא הייתה זכאית לזה, סביר שהיא הייתה מועמדת כבר.

yakovf2

New member
היא

עדיין לא סיימה את הקרירה הסיפרותית שלה.אולי היא עוד תהייה מעומדת ואולי לא.זה כבר לא תלוי בנו ובדעתנו בעניין.

ToryMaster

New member
הא

היא לא צריכה לסיים את הקריירה, הפרסים לרוב מוענקים כדי שיוכלו להמשיך לעסוק במקצוע.

פלאפאל

New member
אז למה כל הזוכים זקנים? ../images/Emo3.gif

גם אם רולינג תמשיך את הקריירה שלה, אני בספק רב אם היא תצליח לשחזר את ההצלחה של הארי פוטר. ובכל הקשור לפרס נובל - אני משוכנעת לחלוטין ששמה אפילו לא יעלה בוועדה. אם צריך להיות ברמה של ש"י עגנון בשביל לזכות בנובל, לרולינג אין כל סיכוי.

ToryMaster

New member
כי כמו שנאמר

זה באמת פרס על מפעל חיים וכל זה, וצריך לחיות כמה שנים טובות בשביל שיהיה לך דבר כזה.

קקטוסץ

New member
מה הקשר?

לנובל יש הגדרה מסויימת ודרישות מסויימות. רולינג לא עונה עליהן ולא כי ככה החלטנו אלא כי ככה זה עפ"י הגדרות הנובל. אתה לא מקבל ומבין את זה, וזו לגמרי הבעיה שלך. אף אחד לא אומר שרולינג גרועה, אלא שהיא לא ברמת פרס נובל. אין כזה דבר ספר "תת-תרבותי". פרויד זכה בפרס נובל? באמת? מתי? (אולי התכוונת לפרס גתה הגרמני?) איינשטיין זכה בפרס נובל לפיזיקה, לא לספרות. בחיי, למה לקשקש בלי להבין?

yakovf2

New member
ומי מינה אותך

לשופטת בועדה של טקס פרסי הנובל.ואגב לא אני ההייתי הראשון שהביא את פרויד לנושא.ציטתי מישהו אחר מהפורום.(לא זוכר את שמו או שמה.אבל זה לא חשוב כרגע.)אם רולינג זכאית לנובל או לא.אז לא אני ולא את ניקבע וזהו.

yakovf2

New member
מצטער אבל

האנגלית שלי לא הכי טוב בכדי שהבין את כל מה שכתוב. אגב גם בארופיים לא מבינים אנגלית מי יודע מה לכן להם זה מתורגם לשפות שלהם. אם תרצי שהבין אותך,תתרגמי לעברית.

קקטוסץ

New member
אתה בטוח שאתה בן 28?

מילא לא להבין אנגלית, אבל חוסר הידע הבסיסי שלך בעברית פשוט מטריף אותי. בלינק של פרס נובל בויקיפדיה (בעברית) כתובים החוקים. אני סמוכה שתוכל להבין בעצמך את הנאמר שם. וממילא זה לא משנה, רולינג לא מתאימה לנובל והגיע הזמן לסיים את הדיון העבש הזה.

yakovf2

New member
אני מסכים

שצריך לסיים עם הנושא.הוא לא היה אפילו אמור להתחיל אילו ההיית עוקבת אחר התשובות שלי לאחרים כאן בפורום.

מה יא

New member
לעזאזל../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

זה מה שרציתי להגיד אבל הרגשתי שזה לא יהיה נחמד
אבל הייתי צריכה להתאפק ממש חזק ><

פלאפאל

New member
קשה לי להאמין שפרויד עשה את זה.

בטח כמו שלהיטלר הייתה סבתא יהודיה. תגיד מה שתגיד על פרויד, הוא היה מהפכן וגאון. אפילו שהוא היה שובניסט מסריח.

yakovf2

New member
גם לי

היה קשה להאמין,אבל שמעתי את זה כשההייתי תלמיד בבית הספר מאחת המורות.

פלאפאל

New member
וזה מייד גרם לך להאמין?

מורה אחת אמרה לי פעם שהדינזאורים נכחדו בגלל המפץ הגדול.

yakovf2

New member
לא יודע

אני לא מדען.אבל מלא מדענים הכן טוענים שהמפץ הגדול הביא למותם של הדינוזאורים.המורים שלי ושלך לא מטומטמים הם למדו את הדברים הללו.הם לא אומרים את דעתם האישית.

למעלה