סליחה, אבל כל הדמות של דמבלדור כולה
(שווה מאוד מאוד לקרוא!!!!) היא מקור החכמה בהארי פוטר!! הרי מי מביא את הארי על טעויותיו? מי מזכיר לו עד כמה חבריו עוזרים לו בנאמנות, עידוד ומה שזה לא יהיה? הוא הדמות החכמה בספר!! בלעדי דמבלדור, זה באמת היה ספר נחמד עם משמעות של פיית השיניים, אבל עם דמבלדור יש לו עומק, יש לו בגרות, יש לו השכלה וחכמה של אדם מבוגר ואולי אפילו זקן..!! יש בספרים הללו חכמה!! אתם יודעים כמה למדתי מדמבלדור? הוא ממ שהמדיום שלי!! חחח.. (לא שאני מאמינה בשטויות האלה, ופליז אל תתחילו לדבר על כל הקטע של במדיומים וכל אלה כי זו היתה סתם הערה שולית...) אבל הנה אנו מגיעים לעניין: למרות כל החכמה, המסרים, התובנה שבספרים הנפלאים הללו, עדיין, רולינג יצרה ספר שמדבר על קסמים, קוסמים ומכשפות, נכון? עד כמה אפשר למשוך את העלילה לכיוון של מוסרי השכל, כלומר, שאתה יוצא מהקריאה ממש שופע ידע... חוץ מלהאמין בעצמך, החכמה הענקית של דמבי וכל המילים הגבוהות בתרגום של גילי בר הלל.. איך חכמת חיים אמיתית... ועל זה אין כ"כ בסיס, על מה לתת לרולינג פרס נובל. נובל, חבר'ה, לא צחוק! אני אישית כולה בת 11 וחצי, ולא קראתי שום ספר של שי עגנון או משהו כזה.. אבל אני מאמינה, שאם בנאדם הוא סופר שזכה בפרס כה חשוב, אז הוא בנאדם חכם, כמו שמצופה מסופר מכובד, לא? הרי הביאו את שי עגנון וסופרים מכובדים אחרים למהדורות חדשות וכאלה לפעמים, נכון? אז אם באנגליה יביאו את רולינג, לא תהייה לה את החכמה הזאת, את התובנה הזאת, כי היא כתבה ספר על משהו שלא קיים - קסמים. וזה מה שחסר לה, שאגב זה לא חייב להיות בכל ספר!! ממש לא!! אבל בגלל זה ואולי בגלל עוד דברים קצת יותר שוליים, היא פשוט לא יכולה לזכות בפרס נובל! אולי בפרסים אחרים, אבל לא בנובל!! קצת הגזמנו, לא?! למרות כל החכמה של דמבי וכל מה שציינתי... וזה לא קשור רק לחכמה.. זה פשוט שיש משהו, משהו, ואני ךא אגיד קטן, כי כמה שאני מתה על הספר המהמם הזה.. הוא ופרס נובל, לדעתי זה לא הולך באותו משפט.. סורי, אבל פשוט לא! ובקשר למפלצת: לדעתי זה אחת מההברקות היותר טובות של רולינג!! זה ממש מתאר את מה שהוא הרגיש, ולדעתי זה היה תאור חי וספרותי גם יחד! ואם הארי הוא מיוחד, גם 11 שנה וגם 100 שנה אצל הדרסלים, לא ישנו את זה!! וזה אומר שהוא מיוחד באמת באמת באמת באמת!!! נקודה! תודה ששרדתם עד כאן... תודה שקראתם וביי!!