שאלה

שאלה

האם יכול להיות שבספר השביעי אם האי יצליח להרוד את וולדמורט הוא ימות גם בעצמו? משום שהארי מרגיש בצלקת כל פעם שוולדמורט כועס או שמח. אז יכול להיות מצב שהוא פשוט ימות גם בגלל הקשר של וולדמורט אליו?

black robe

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני חשבתי../images/Emo63.gif

ו
לספר השישי... נראלי הכי הגיוני, שהארי בעצם ההורקרוקס האחרון... תמיד הזכירו את זה בספרים, שוולדמורט בעצם נתן לו חלק ממנו... לחשננות ועוד כמה דברים... אז יכול להיות בעצם, שכל הדברים האלה, הם כתוצאה מכך שוולדמורט בטעות נתן לו חלק מהנשמה שלו. וכך, בקרב האחרון, יכול להיות מאוד שהארי יהרוג את וולדמורט, ולאחר מכן\ הארי ימות בעצמו. או כמובן להפך, וולדמורט יהרוג את הארי, ולאחר מכן, וולדמורט ימות כי בעצם הוא הרגע הרג את החלק האחרון מהנשמה שלו... מה אתם אומרים?

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חושבת שהארי הוא ההורקרוקס האחרון.. אבל לדעתי הארי יתאבד..או..משו כזה..כדי שיהיה אפשר להרוג את וולדמורט. נגיד אחרי שהוא ימצא וישמיד את כל שאר ההורקרוקסים, הוא ימות, לא יודעת יודעת איך, אולי יתן לקללה של מישהו לפגוע בו או משהו..ויגיד לפני זה לרון או להרמיוני שברגע שהוא ימות, הם צריכים להרוג את וולדמורט.

gurke

New member
יש מצב שאתה צודק ../images/Emo133.gif

ומשום מה יש לי הרגשה שנוויל יבוא ליותר ביטוי בספר השביעי(הרי הוא גם חלק מהנבואה- וג'יי.קיי לא הייתה מוסיפה אותו סתם) אולי אפילו הארי יתאבד ונוויל יהרוג את וולדמורט או שוולדמורט יהרוג את הארי ואז נוויל יכנס לתמונה. נצטרך לחכות ולראות, ואם לא יתבעו אותה על משהו אז אולי זה יקח רק שנתייםP: ודרך אגב אני לא מחבב כל כך את הארי פוטר (הדמות האנוכית והמטומטמת , לא הספר) ומעדיף את נוויל עליו בהרבה, אז אני ממש ישמח אם מה שכתבתי מעל נכון...

00SONIA00

New member
אני בת..

וגם לי נראה שנוויל יכנס לתמונה.. אבל הוא לא יגנוב להארי את כל התהילה! אני לא ארשה את זה! אחרי כל הדרך שהארי עבר וכמה שהוא סבל בסוף הוא ימות ואך אחד לא יזכור אותו וכלם יראו בנוויל גיבור? זה לא הגיוני לי.. למרות שנראה לי שרולינג באמת תעשה משו כזה...אבל טוב נו..נחיה ונראה..

Pr0NgS

New member
לא, לא...

נוויל הוא הילד שהיה יכול להיות, רולינג הסבירה את זה. יש לו אולי אומץ פנימי והוא גריפינדורי וכל זה, אבל הנבואה הייתה יכולה להתייחס אליו, והיא לא. End of story, goodbye, the end!

שוב?../images/Emo58.gif

זה לא יכול להיות הארי, כי וולדי ניסה להרוג אותו כל השנים, ואם כבר אז הוא עשה עליו הורקרוקס כשהוא הרג את סדריק, אבל וולדי לא היה מסוגל לבצע קללות, אז בטח שלא לחש להורקרוקס! זה כבר מתחיל לעצבן

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל יכול להיות שוולדי הפך את הארי לחקל ממנו בלי להתכוון לזה בכלל.. יכול להיות שהוא לא הורקורקס אבל בכל זאת עצם קיומו תלוי בקיומו של וולדי...או הפוך..

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

לעשות הורקרוקס זה לחש מורכב.. אבל אני חושבת שהארי הוא פשוט חלק מוולדי..לא הורקרוקס,פשוט חלק ממנו. איך אחרת אפשר להסביר את הקשר שיש בינהם ואת התכונות שהארי קיבל מוולדי?

rds15

New member
כתוצאה מהקללה שחזרה

כשוולדמורט ניסה לרצוח את הארי. נוצר ביניהם קשר כלשהו אז, דרך הצלקת של הארי. מסבירים את זה טוב מאוד בסוף הספר החמישי, אחרי שסיריוס סוף סוף מת.

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

נכון..אבל מה הקשר הזה בדיוק? מסבירים שיש בינהם קשר..אבל לא מסבירים בדיוק מה הוא. אפשר להבין ממה שמסבירים למה הארי מרגיש את הרגשות של וולדמורט, או חושב את המחשבות שלו, אבל אי אפשר לדעת מה עוד הקשר הזה אומר. אני חושבת שבגלל הקשר הזה, הארי לא יכול להתקיים אם וולדמורט ימות.

ToryMaster

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif

שאם הארי הוא הורקרוקס, זה קרה בטעות, ואני לא חושבת שאפשר להפוך להורקרוקס בטעות. דמבלדור אומר שמאוד לא חכם להכניס את הנשמה שלך בבע"ח כמו נגיני מכיוון שיש לו רצונות משלו, אז להכניס את חלךק הנשמה שלך באויב הכי גדול שלך? ובכלל, מתי הוא אמור להספיק לעשות ממנו הורקרוקס? כשלילי מגנה עליו? זה לא מסתדר.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif בד-יוק ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אני בספק אם וולדמורט היה מנסה להרוג את הארי כל השנים האלה אם הארי היה הורקראקס. חוץ מזה, הנבואה אומרת שאחד מהם חייב להרוג את השני, ואם הארי הוא הורקראקס אז המוות של וודלמורט מותנה במוות שלו, ואם וולדמורט יהרוג אותו אז בעצם זאת התגשמות הנבואה והצד האפל מנצח, מה שדי לא הגיוני שיקרה.

DarkMagic17

New member
להיפך, זה דווקא הגיוני../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

עכשיו כשאת אומרת את זה ככה- זה כל כך הסגנון של וולדמורט
להגיד "כדי שאני אמות, קודם היריב שלי חייב למות"... ככה וולדמורט בעצם מבטיח שהוא לא ימות לעולם. כי היחיד שיכול להרוג אותו הוא הארי. וכדי שוולדמורט יהיה בן-אלמוות הארי חייב למות (כי הH בתוכו)... ולכן וולדמורט לא ימות לעולם
היי, זה גאוני

2 Mיכל

New member
למה לא היחיד?../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לפי הנבואה יש אחד שיכול להרוג את וולדמורט. אם הוא בחר בהארי זה הוא..

ToryMaster

New member
לא

לפי הנבואה אחד לא יכול להתקיים כל עוד השני חי, אז אחד מהם צריך מות, אבל בשום מקום בנבואה לא נאמר ספציפית שרק הארי יכול להרוג את וולדמורט.

למעלה