שאלה

Fairywitch

New member
נדמה לי ש...../images/Emo58.gif

דמבי זלי"ד (זכרונו לברכה יינקם דמו...) אמר שוולדמורט מרגיש מתי נהרס הורקרקס.

הפוך ../images/Emo58.gif

דמבי אומר שהוא כ"כ מנותק מחלקי הנשמה שלו, אחרי שהוא היה מנותק מהם זמן כה רב, שהוא לא יכול להרגיש שהורקרקס נהרס, אלא כאשר יהיה קרוב למוות, אז ירגיש. או משהו כזה

Fairywitch

New member
אה, אוקיי. התחלתי לקרוא עכשיו שוב-

אז בקרוב אזכור יותר טוב

ToryMaster

New member
אבל ../images/Emo58.gif

לדעתי הוא יודע לכמה חלקים הנשמה שלו מפוצלת רק כי הוא פיצל אותם. זה לא מהווה פרט חשוב כי אני לא רואה איך אפשר ליצור הורקרוקס מבלי להתכוון, אבל אני חושבת שאם זה קורה, בעל ההורקרוקס לאו דווקא יודע על כך.

black robe

New member
וואלה...../images/Emo63.gif

כשחושבים על זה, אז זה באמת נראה קצת לא הגיוני מה שאמרתי.. תודה על כל ההסברים

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וואי, איך נמאס לי מזה. *ממשיכה לדפוק את הראש בקיר*

מסכימה לגמרי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אבל לכי תגרמי לאנשים להבין דבר כמו שאת מבינה אותו. נו, איש באמונתו יחיה [עד כמה שהיא מופרכת, לדעתי].

2 Mיכל

New member
מצנפת המיון לא מנבאת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

את העתיד אלא מנחה את התלמיד להתפתח במסלול מסויים שרוב הסיכויים שימשיך לחיות לפיו. אף אחד לא אמר שהארי יותר אמיץ ממאלפוי, פשוט לו יש את הפוש כי אותו שיבצו בגריפינדור והוא כאילו צריך להוכיח שזה באמת הגיע לו.

black robe

New member
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא../images/Emo63.gif

מה שבטוח אולי. אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בינתיים מי הוא ההורקרוקס האחרון, זאת סתם תאוריה. נחיה ונראה
(או שלא
).

3SEP

New member
כן אבל....../images/Emo58.gif

(אני לא בטוח שזה ספוילר) אבל המצנפת נמצאת כל השנה אצל דמבלדור ז"ל (או שלא....) במשרד היא הייתה חייבת לתת לתלמידים החדשים איזשהיא תמונה כללית לגבי העתיד והמצב הנוכחי בהוגוורטס. דרך אגב חובה לשים סימן ספוילר בדיון הזה?

2 Mיכל

New member
אם יש בהודעה ספוילר../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אז כן. במקרה שלך כן כי כתבת ז"ל.

3SEP

New member
הינה עוד נקודת מבט../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

וולדמורט יודע שנהרס לו היומן אחרי הכל גם לוציוס יודע והוא בטח סיפר לוולדי אז מכאן אפשר להסיק שוולדי יעשה הורקרקס חדש

the ror

New member
../images/Emo58.gif

אפשרי אבל לפי מה שראינו בספר השישי, וולמורט מכין הורקרוקסים מרציחות שנראות בעניו כמשמעותיות... ואיזו רציחה יכולה להיות יותר משמעותית כמו רציחת הארי פוטר???!

למעלה