שאלה:

../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חושבת

אני חושבת...

שאת אף פעם לא יכולה לדעת מי יהייה האחד.. יכול להיות שבשניה נעלמת האהבה לבנאדם שהכי אהבת בעולם.. ולכן אין טעם לחכות לאחד הזה... אני חושבת שמגיל 16 זה בסדר.. כמובן אם זה נעשה מרצון ואהבה של שני הצדדים דרך אגב... סורי שלא כתבתי הרבה היום פשוט אני חולה ואפילו לא יצאתי מהמיטה לשניה.. עכשיו התחיל לכאוב לי הגב אז הייתי חייבת לקום...

דנטל

New member
בעד

אני מזועזעת מהמחשבה של להתחתן עם מישהו שאני לא יודעת אם הוא מתאים לי מינית ולגלות אחרי החתונה שאין בינינו התאמה. אני אמורה לחיות עם מישהו כזה עד סוף ימי? לחיות בחוסר סיפוק? לחיות עם דרישות מיניות מוזרות שלו? או לחיות בלי הענות חיובית לדרישות שלי? אגב, אני בהלם שעוד דשים בנושא שכזה, אבל מילא.

2 כוסיות

New member
ממממ

לדעתי אם יש כימיה ושני הצדדים מסכימים להמ לא? אבל גם לא חייבת להיות אהבה...ככה שזה תלוי בהרבה גורמים ובמצב...

לגבי השאלה על הבתולין

לדעתי זה פשוט מאוד אם את רוצה סקס תעשי אין שום משמעות לבתולין בעייני להיפך אני מעדיף נשים מנוסות ללא עכבות

שאלה מעניינת

דווקא הצעירים יענו עליה מה הכוונה בלהיתחבר לאינטואיציה איך מתחברים למשהו לא ממשי

thewhiteknight

New member
תשובה לשאלה...

סקס הוא אחד הדברים החשובים ביותר בקשר, ובנישואין. עם אין סקס טוב, בחלק גדול מהמקרים שאני שמעתי עליהם, זה מוביל בסופו של דבר לפרידה ולגירושים. עם מתנסים עם בן/בת הזוג לפני החתונה, ולא שומרים על הבתולין, ניתן לדעת עם יש טעם אפילו לחשוב על כיוון של חתונה. עם קיימתם סקס לפני, ומצאתם שיש ביניכם חיבור, ואתם אוהבים לקיים יחסי מין אחד עם השני- סחתיין! יאללה לרב ולחופה. עם לא קיימתם סקס לפני... ואחרי החתונה אתם מוצאים שזה ממש לא זה... יש לכם שתי אופציות... להתגרש - (ומי שמכיר את המסורת היהודית בנושא הזה, יודע שזה לא כיף לחלוטין בלשון המעטה) או ללמוד להסתגל, וללמוד וללמד כל הזמן אחד את השניה.

sh53

New member
ואם כן, זה טוב או רע?זה משפיע בכלל?

או אמור להשפיע עלינו בכלל? מה דעתך?

HOFMANIT

New member
חחחחחחחח

לא פשוט אני חושבת שסקס זה אחד מהדברים הכי מהנים ומדהימים שיש בעולם ומי שלא חובה את זה הוא באמת מפסיד בצורה ענקית... ואני חושבת שהאישה צריכה לחבות סקס וליצבור חוויות בעניין לפני שהיא מתחתנת...ולפני שהיא הולכת להיות שייכת אך ורק לגבר אחד... ואם יש לו קטן...ברור שזה משפיע

reviatia

New member
בקשר לשאלתך

תראי אף פעם לא אמרתי שאני אשמור על עצמי עד החתונה אלא שאני אשמור את עצמי לאחד שאני אוהב . וזה קרה בגיל 22 ודווקא חודש אחרי שהיינו ביחד והיום אנחנו כבר לא ביחד ומה שאני מנסה לאמר שאי אפשר לדעת מה יהיה מחר חיים את הרגע וזה מה שחשוב

לדעתי האישית

לא לשמור עד החתונה . כהיום כבר לא עושים ביג דיל מכל עיניין הבתולים כי זה יותר קשור לדת ולא לחיים המודרניים. אבל אני תומכת משהו שמישהו אמר פה , לא להכנס עם כל אחד . לדעתי מין זה דבר מהנה מאוד עובדה שרוב העולם סובב סביב מין גם כשלא מודעים לכך . אם עומדים לשכבר עם מישהו, השאלה אם בטוחים בזה אמורה להיות הראשונה שצריך לשאול את עצמך , האם לא תתחרטי על זה בעתיד . לא , עיניין הבתולים צריך להיות הפרמטר כאן. כבר עברו הימים שבחורות שהיו בתולות נחשבו לטהורות , היום בחורה רגילה בת 18 שלא שייכת לעדה מסויימת שחייבים לשמור בה על הבתולים , תודה שהיא שכבה לפחות עם גבר אחד . יש את המשפט , "אם לא אנסה עם כמה בחורים , אני לא אדע מה אני מפסידה " לדעתי הוא לא נכון , לא בכמות העיניין אלא באיכות . לדעתי לשכב עם החבר שלך מאהבה , זה שיא האינטימיות בקשר ומשם הקשר רק יכול להשתבח .... וחוץ מזה ..... מי אמר שזה אסור ?!

"להקריב"????

להקריב? אם היום, בגיל שלושים, הייתי מתחתנת בתולה, ולא יודעת איך להנות ולקבל את המיניות שלי ושל בן זוגי, והייתי צריכה ללמוד את זה עכשו, זה היה נקרא בעיני קורבן. יותר מקורבן, ממש ביזבוז משווע. לקורבן יש מטרה, ופה, איך לאמר את דעתי בנימוס, קורבן למען מטרה מאד מעורפלת ולא ברורה. אני התחלתי ביחסים מיניים בגיל קצת יותר מבוגר ממך, לקח לי כמעט עשור עד שמצאתי את בנזוגי הנוכחי, ואם עכשו הייתי מתחילה ללמוד להנות מהגוף שלי וממין, ההפסד היה כולו שלי וגם שלו. נניח, להבדיל, שאת רוצה לקנות מכונית טובה ונוחה לך, לא לכל החיים, אבל לפחות ל-5 שנים. את לא רוצה ללמוד לנהוג לפני זה? להשוות את המכוניות שאת אמורה לנהוג בהן? ההשואה דפוקה אבל חשוב ללמוד מהו בן זוג טוב ומאהב טוב, מה הצרכים שלך במיטה. תאמיני לי יש הרבה גברים שהם בכלל לא אנשים רעים אבל הם מאהבים חסרי התלהבות ודמיון, תשוקתם מוגבלת ומתורגמת למעשים בודדים, ואין להם שוב יצר ענקי לענג אותך עד שתצרחי מרוב תענוג. זה הזמן שלך לגלות מה את מעדיפה ולא להתקע עם מאהב גרוע שלא ממלא לך את הצרכים. לי היו כמה בני זוג, ואני מרגישה יום שאני יכולה להתמסד ולבחור לי את האחד שממלא לי את אחד הצרכים. תאמיני לי, להיות מתוסכלת וממורמרת מינית בגלל בנזוג שלא אוהב מה שאת אוהבת (ומה שאת אוהבת את צריכה עוד זמן לגלות) זה צרה ששני בני הזוג מפסידים ממנה בענק. עוד דבר שלמדתי: מין מבלבל מאד בחורות. אם לא הייתי שוכבת עם כמה גברים לא הייתי מקשרת את התופעה של הבילבול למין בכלל, והייתי בטוחה שהתאהבתי.. בהצלחה לך והמון הנאה!!! להשמר ממחלות ומהריון לא רצוי....קנדום וכו'....

maordan

New member
תשובה...

דבר ראשון למה את אומרת להקריב את הגוף? מה את סובלת מזה? תראי את לא צריכה לחשוב בצורה כזאת.... תחשבי על זה כדבר מהנה שאת עושה עם מישהו שאת אוהבת ולא כמטלה. אני חושב שאם את אוהבת מישהו ואתם נימצאים כבר איזה שנה וחצי ביחד וטוב לכם אז למה לא? פשוט את מדברת על זה כאילו את מקריבה את עצמך או משהו אבל זה לא ככה..... וחוץ מזה זה גם לא שווה לאבד את הבתולים כשאתה לא רוצה בגלל שאז זה כבר לא כיף.... זה פשוט הורס הכל.... פשוט את באמת לא מוכנה כי אם כן היית מוכנה לא היית שואלת את השאלה הזאת כי התשובה הייתה ברורה לך מאליו. אני מקווה שעזרתי ותעשיע את זה מתוך אהבה ורצון לא כנטל!!!!!!!!!!!!!!!!

שמש55

New member
../images/Emo94.gifשמירת בתולים

אני מציע לך לשמור על הבתולים שלך עד החתונה,את לא יודעת כמה כיף לחכות לזה אחרי החתונה, במקום לשבת ולספור את הכסף,עד החתונה את תהי כל כך חרמנית ומיוחמת שלא תרצי לצאת מהמיטה. בהצלחה אם הגבר שלך יספר לך שיש לו כאב ביצים והוא לא יכול להיתאפק אל תאמיני לו,יש תחליפים לסקס מלא.

למעלה