שאלה:

m o r a n i t

New member
שאלה:

אצל רובכם אני יודעת מה תהיה התשובה... ובכל זאת... בעד/נגד לאבד את הבתולים לפני החתונה ולמה?! זה נושא חשוב לדעתי.

enjoi butterfly

New member
תשובה...

ואיי זה נישמע מאוד מוזר לי לפכות כי לא חשבתי על זה אף פעם ממש רציני וששאלת את זה התחלתי לחשוב ... וזה העלה בי המון דברים...זה תליו..( ולא לא על וו..) אולי פעם זה היה נהוג אבל כיום אני לא חושב ולי אין ממש דעה אישית בנוסע. העיקר זה שאוהבים... ואני בכלל ממש נגד נשואים....זה ממש מערכת דפוקה...:/ זאת דעתי עם אני לא כזה ברור סליחה...

m o r a n i t

New member
ניראה לי שהבנתי

בגדול התכוונתי לשאול אם... אתם לא חושבים ששווה לחכות לאחד או לאחת שאתם יודעים שזה האדם שאתם רוצים ותרצו תמיד להיות איתו ורק איתו? או שזה בסדר לתת את עצמכם לכל מי שאתם מגדירים בן או בת זוג בדרך למערכת היחסים שתוביל לחתונה או לחיים ביחד? והאם שווה בשביל הנאה רגעית להקריב את הגוף שלך לאדם שבכלל לא בטוח שתהיה איתו בהמשך הדרך? כי השאלה הזאת הורגת אותי כלומר זה משהו שממש מטריד אותי... אני כאילו לא יודעת מה אני רוצה. כי נסחפים לפעמים ואי אפשר לדעת......

enjoi butterfly

New member
אוווויייי

דבר ראשון מאיפה את יודעת שזה שתיהיה איתו בגיל נגיד 25 יהיה האחד בישבילך???? ובישבילי זה בסדר..כי אני חושב שאני לא יתחתן בכול מקרה.. ועם אני מרגיש שאני אוהב את הבן זוג שלי והוא אותי וזה פסדר לשנינו אז אני לא רואה בעיה...ולמה את חושבת שזה לתת??? ועם את לא חושבת שאת מוכנה לזה זה בסדר אז על תעשי את זה... אני חושב שעצם העובדה שאת חושבת שזה לתת את אצמיך לאדם זה לא מראה שאת מוכנה...תחשבי עם אצמיך .עם את אוהבת מספיק את האדם שאיתו את נימצאת.. ואז תחליתי מה את רוצה לעשות...כי נכון פעם ראשונה זה דבר באמת חשוב..לדעתי.

sh53

New member
אי אפשר לדעת מה צופן לנו העתיד

לצערי היום אחוז המתגרשים יותר גבוה מאשר בזמנים עברו, לכן השאלה אם שווה לחכות לאחד והיחיד כדי להיות רק איתו ורק איתו, זה לא תמיד נשאר כך, למרות שאף זוג לא חושב על גירושין כאשר הוא בונה מערכת זוגית ומשקיע בה את כל המרץ והנשמה. כאשר זוג מחליט לקיים מערכת יחסים אינטימית, כולל להכנס למיטה,לא תמיד הוא חושב שזה יוביל לחתונה. אם בני 16 או 17 מתחילים לקיים יחסי מין, האם בגיל הזה הם חושבים על חתונה? האם גם בזמן הבגרויות, הצבא או טיול לחו"ל אחרי הצבא, האם הם חושבים על חתונה? לא חושבת. האם שווה בשביל הנאה רגעית להקריב את הגוף שלך לאדם שבכלל לא בטוח שתהיה איתו בהמשך הדרך? אם נעבוד על הקשר בינינו ונחזק אותו כל הזמן, אז זה לא יהיה רגע אחד או שניים. אני מאמינה שיש זוגות שיוצאים שנה, שנתיים ואפילו יותר ובסוף גם נשארים יחד (לא אומרת שחייבים להתחתן, הרי יש מי שמאמין בחתונה ויש מי שלא מאמין בה כלל, ולא היא שקובעת אם בני הזוג יהיו מאושרים, אלא כמה הם אוהבים אחד את השני וכמה הם משקיעים אחד בשני). כי השאלה הזאת הורגת אותי כלומר זה משהו שממש מטריד אותי... אני כאילו לא יודעת מה אני רוצה. כי נסחפים לפעמים ואי אפשר לדעת...... אני יכולה רק לומר לך רק - * אל תכנסי למיטה עם מישהו כי את חושבת שהגיעה העת. * אל תכנסי למיטה עם מישהו כי הוא לוחץ עלייך בענין זה. * אל תכנסי למיטה עם מישהו רק כי את רוצה לדעת על מה כולם מדברים (סקרנות בלבד). כנסי למיטה עם מישהו, כי זה מה שאת רוצה לעשות מרצונך החופשי וכי את אוהבת אותו

שלום לכם, נוער... ../images/Emo13.gif

קודם כל הרשו לי לברך את ההנהלה על ההמלצות המעולות. * אל תכנסי למיטה עם מישהו כי את חושבת שהגיעה העת. * אל תכנסי למיטה עם מישהו כי הוא לוחץ עלייך בענין זה. * אל תכנסי למיטה עם מישהו רק כי את רוצה לדעת על מה כולם מדברים (סקרנות בלבד). היכנסי למיטה עם מישהו, כי זה מה שאת רוצה לעשות בודאות, מרצונך החופשי וכי את אוהבת אותו! והייתי מוסיפה - ב-ז-מ-ן שהיחסים בשלים לזה. ללא קשר לחתיכת נייר או טבעת. אם מקדימים את זה - סובלים. אם דוחים את זה - סובלים. הכי חשוב זה לחוש את הזמן הנכון עם האדם הנכון. איך יודעים? - מפתחים מערכת יחסים עשירה בתקשורת ובהבנה הדדית, עשירה באלמנטים מגוונים של סוגי כיף שנהנים לעשות יחד. כשהמערכת הזו בשלה - יחסי המין הם ההשלמה שלה. הם הביטוי לקשר העמוק ולתקשורת הטובה. אם בשלב הזה דוחים את זה עד לאיזשהו "טקס" מקשר עלולים לפגוע ביחסים. אז, אם יש בשלות של קשר - לדעתי זו טעות לדחות את זה כי גבולות במקומות לא טבעיים עושים נזק בחיים. טיפ למתקשים לקבוע את ה"זמן הנכון": תקראו את הספר הקוף העירום של דסמונד מוריס.

sh53

New member
חן חן לך על המחמאות

מסכימה גם עם מה שאמרת - לא צריך לחכות עד אין קץ ולא צריך להיות "קלילים" מדיי, אחרי הכל צריך להיות שם עם רגש, לא?

magister

New member
לשלאתך

אני רוצה לצטט ממה שאמרת: "האם שווה בשביל הנאה רגעית להקריב את הגוף שלך..." אינני מבין מדוע את משתמשת במונח "להקריב את הגוף שלך". אם את נהנת וזה טוב לך מדוע זאת הקרבה? את לא מקריבה את הגוף שלך בסקס, נהפוך הוא! את נהנת מהגוף שלך בסקס. תחשבי על זה...

franfran

New member
תלוי באיזה גיל את מתחתנת

ועכשיו ברצינות, לקיים יחסי מין, רק מתי שבאמת אוהבים ומרגישים בשלים לכך. אני איבדתי את בתוליי בקצב שלי, בלי שום מחשבה על חתונה...כי היום בגיל 32 אני עדיין לא נשואה ואז מה? אשאר בתולה עד גיל מופלג זה? ומי הבטיח שאני אתחתן? זה חוק? בקיצור, תעשי מה שאת רוצה, ותעמדי מאחורי ההחלטה.

נונית226

New member
../images/Emo26.gifתשובה

לפי דעתי אין כל פסול לאבד את הבתולים לפני החתונה! ואני הכרתי את אהבת חיי מסטוץ של לילה אחד!

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

לדעתי, אם זה בא מאהבה, אמיתית אז לא משנה איזה גיל... אבל בגילאים: 13, 14, 15, 16 [ואולי אפילו 17] זה עדיין יותר מידי מוקדם...
לפחות לדעתי... [ויש בנות כאלה... הרבה, לפחות אצלנו, אגב, מירה אחת מהן [
]]

ashkeloni

New member
שאלה מעניינת

אני חושב שלי זה לא מפריע אם לא נהיה נשואים, העיקר שנאהב אחד את השני

HaMsTeR

New member
../images/Emo45.gifלפני החתונה../images/Emo118.gif

לדעתי זה חשוב להכיר את הבן אדם שמתחתנים איתו מכל הבחינות
ואממ.. נראה לי שבסביבות גיל 16-18, אבל רק כשבאמת מרגישים מוכנים לזה (ואני מניחה שכשמרגישים מוכנים- יודעים שמרגישים מוכנים) חוץ מזה, ממש חשוב לאהוב את זה שעושים איתו את זה, ולהיות בטוחים ב100% שהוא אוהב בחזרה.

מזה חתונה?

דף? נייר? בשבילי חתונה זה כלום כי אם לא הולך תמיד אפשר להתגרש אם אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי אז סבבה שיהיה לנו בכיף

PEACE FOR ALL

New member
הממ..

אף פעם לא חשבתי על העניין זה.. ז'תומרת, אף פעם לא התלבטתי בקשר לזה. פשוט לא נראה לי משמעותי כל העניין הזה של החתונה. כי בסך הכל, חתונה זה רק טקס שהופך את היחסים לרשמיים יותר, וכל שאר הדברים... אנשים שמתחתנים אלו (לרוב) אנשים שהחליטו שהם רוצים לבלות אחד עם השני את כל החיים שלהם, הם מוכנים להתמסד, הם יודעים שהם מוכנים לאחריות כזאת וכו'.. אבל תחשבי על זה לרגע. אנשים מתחתנים מתוך אהבה (לצערי, לא תמיד). הם חושבים שהם מצאו את האחד בשבילם. אבל האם באמת יש דבר כזה - האחד? אני לא חושבת. אנשים משתנים. מי שמתאים לי היום, אולי לא יתאים לי בעוד חודש, שנה, או אפילו 20 שנה. ואז מה? מה אנשים עושים במצב כזה? או שהם נשארים ביחד בשביל הילדים (לדעתי, זה מזיק לילדים אפילו יותר), או שהם מתגרשים. וגם אם הם נשארים ביחד, זה קשר מאוד מזוייף. כשאנשים לא מסתדרים, קשה מאוד לנהל משפחה. כבר אין אהבה, אין בסיס לקשר, אין משהו שמאחד את בני הזוג. ומה מתברר בסוף? שהוא לא היה האחד. אולי בשלב הזה בחיים, כשאתה כבר בנאדם שונה, מתאים לך מישהו אחר. ואני לא אומרת שכל קשר נגמר ככה. בכלל לא. יכול להיות שיהיה לך יופי של קשר עם בן הזוג, יכול להיות שתוכלו להתגבר על כל הבעיות בעזרת האהבה שלכם.. אבל מה לעשות, לצערי, לא כל קשר נגמר בטוב. אממ.. אני מחמיצה את הנקודה של עצמי. יותר מדיי נכנסתי לעניין של נישואין. הנקודה בכל העניין, הוא שאני לא רואה סיבה לחכות עד לחתונה. פשוט מאוד, אני לא רואה איך זה שונה מכל קשר אחד שיהיה לך (קשר רציני כמובן). אני חושבת שכל מה שחשוב זה שתהייה אהבה. אם יש אהבה, אין יותר למה לחכות. זו דעתי.

למעלה