"להקריב"????
להקריב? אם היום, בגיל שלושים, הייתי מתחתנת בתולה, ולא יודעת איך להנות ולקבל את המיניות שלי ושל בן זוגי, והייתי צריכה ללמוד את זה עכשו, זה היה נקרא בעיני קורבן. יותר מקורבן, ממש ביזבוז משווע. לקורבן יש מטרה, ופה, איך לאמר את דעתי בנימוס, קורבן למען מטרה מאד מעורפלת ולא ברורה. אני התחלתי ביחסים מיניים בגיל קצת יותר מבוגר ממך, לקח לי כמעט עשור עד שמצאתי את בנזוגי הנוכחי, ואם עכשו הייתי מתחילה ללמוד להנות מהגוף שלי וממין, ההפסד היה כולו שלי וגם שלו. נניח, להבדיל, שאת רוצה לקנות מכונית טובה ונוחה לך, לא לכל החיים, אבל לפחות ל-5 שנים. את לא רוצה ללמוד לנהוג לפני זה? להשוות את המכוניות שאת אמורה לנהוג בהן? ההשואה דפוקה אבל חשוב ללמוד מהו בן זוג טוב ומאהב טוב, מה הצרכים שלך במיטה. תאמיני לי יש הרבה גברים שהם בכלל לא אנשים רעים אבל הם מאהבים חסרי התלהבות ודמיון, תשוקתם מוגבלת ומתורגמת למעשים בודדים, ואין להם שוב יצר ענקי לענג אותך עד שתצרחי מרוב תענוג. זה הזמן שלך לגלות מה את מעדיפה ולא להתקע עם מאהב גרוע שלא ממלא לך את הצרכים. לי היו כמה בני זוג, ואני מרגישה יום שאני יכולה להתמסד ולבחור לי את האחד שממלא לי את אחד הצרכים. תאמיני לי, להיות מתוסכלת וממורמרת מינית בגלל בנזוג שלא אוהב מה שאת אוהבת (ומה שאת אוהבת את צריכה עוד זמן לגלות) זה צרה ששני בני הזוג מפסידים ממנה בענק. עוד דבר שלמדתי: מין מבלבל מאד בחורות. אם לא הייתי שוכבת עם כמה גברים לא הייתי מקשרת את התופעה של הבילבול למין בכלל, והייתי בטוחה שהתאהבתי.. בהצלחה לך והמון הנאה!!! להשמר ממחלות ומהריון לא רצוי....קנדום וכו'....