שאלה...

Compulsive

New member
שאלה...

מה אתם אומרים על Chravel475 ב-3200 ש"ח (הבחור אמר שהמחיר גמיש)... אני מנגן בעיקר מטאל, רוק, וקצת ג'אז... אוהב דיסטורשיין כבד וטוב... מומלץ או לא? סה"כ אני רוצה גיטרה שתשמע טוב גם בקלין, ובעיקר בדיסטורשיין (עכשיו יש לי חיקוי טלקאסטר מסריח של סילוור בטאר שאין לי מושג למה קניתי)... אז... כדאי?

Compulsive

New member
*סילוור סטאר,

ובנוסף, אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על גיטרות שיתאימו לסגנון בתקציב של 3000 בערך? המליצו לי כאן בעבר אך התקציב שלי גדל כמעה. תודה!

StarMo

New member
אולי פאט סטראט?

בטח מקסיקנית תעלה משהו בסביבות ה-3..

lol girl

New member
אמממ

תראה מההיכרות שלי עם שארוול (חבר של בת דודה שלי נגן מקצועי ויש לו איזה דגם יוקרתי של החברה) זו אחלהגיטרה. תהרגו אותי אבל היא מזכירה לי איבנז וג'קסון מאוד.. ואני מזכירה שזו ההיכרות שלי עם הגיטרה. היא מתאימה מאוד למטאל בגלל שהדיסטורשן שלה עצבני כזה
וכבד וטוב. לג'אז?..אני לא כ"כ בטוחה.. הכי חשוב שתשב תנגן איתך ושתאהב אותה!

Supra Man

New member
אולי זה נדמה לך בגלל

שג'קסון ושרוול דיי מחוברות יש כאלה שיגידו ששרוול זאת חברת בת של ג'קסון אז היא עושה גיטרות באיכות קצת יותר נמוכה אבל לדעתי זה ממש לא נכון לשרוול יש דגמים סופר יוקרתיים אני מכיר מישהו עם אחת משנת 90 ואני לא ממש יודע את הדגם אבל עלתה איזה 7000 שקל. והייתי מת לגיטרה כזאת!!! איבנז לעומת זאת נוטה עוד יותר למטאל

idp200

New member
יש לי את הגיטרה הזאת

שנת 89, לדעתי היא הרבה יותר שווה מפנדר מקסיקנית במיוחד למטאל ודיסטורשן כבד... וגם בקלין יש לה סאונד טוב.

Compulsive

New member
שמעתי שרוול של חבר שלי,

לא את זאת ספציפית, לכן אני עדיין לא בטוח. בשרוול שלו הפיקאפים מוחלפים, אז לכן לא ידעתי כיצד המקוריים ישמעו.

the philosopher

New member
מי הטמבל שמחליף פיקאפים של שרוול?

בזבוז לגמרי.... הפיקאפים עושים לה את הסאונד... העץ? שומדבר מיוחד בו, עץ רגיל (ביסווד ברוב המקרים).... הפיקאפים שלה עושים את הסאונד.

rg12

New member
מלול תקשיב לי דחוף!

זה רועי(כרית) Charvel475 אתה יכול להשיג באלפיים עם קייס קשיח, אני ראיתי מלא אבל לא כדאי לך אני לא ממליץ עליה...אז ככה... ב3000 שקל אתה יכול לקנות מכלי זמר(הורידו מחירים חבל על הזמן) איזה איבנז דגם פול גילברט חבל על הזמן בסביבות ה2500 או אפילו פחות שזה חבל על הזמןןןןן!!! תלך לשם מהר לפני שהמחירים יעלו! ויש שם עוד מלא איבנז שירדו המחירים בטירוף והם עכשיו עובדים עם ג'קסון למי שעוד לא יודע והייתי שם כבר פעמיים אבל אין להן סינגלים(פיקאפ יחיד) ככה שיש להן קלין מחריד אבל הן יפווותתת!!! ושלא תחשוב על הרואדס המשולשת שיש שם ב2900 כי היא זבל! זה צעצוע! חרא סאונד חרא של נוחיות אבל ממש חרא כי זאת גיטרה לעמידה והפינות הולכות בשניה! הם בקושי שבועיים שם וכבר ירד כל הצבא בפינות! הרואדס שם ממש של הבזול אז לא כזאי אפילו שזה מושך את העין! יש שם DXMG שזאת אחלה גיטרה והיא עולה 2900 ותתחשב בזה שהמחירים של הג'קסונים שם נמוכים בטירוף רק בשביל להתחיל להריץ עניינים! הם אפילו אמרו לי ככה אחרי ששאלתי אותם! אבל אני ממליץ יותר על איבנז כי שתי פיקאפים כפולים כמו בג'קסון זה נשמע ממש חרא בקלין! וגם הנוחיות באיבנז יותר טובה...ג'קסון זה בעיקר יופי ולמטאל ורק מטאל, אז אל תתלהב מהפוזה של הגיטרה על ההתחלה, אם אתה רוצה לקנות אז תגיד לי ואני אבוא איתך בסבבה.

shablol

New member
יש לי רעיון בשבילך

עכשיו כשהגיעו גאקסון לכלי זמר יש להם בסניף בכפר סבא דגם רנדי רודס לא מהפשוטים - מיוצר ביפן(שזה לא רע) במחיר היכרות של 3000 שזה התקציב שלך... אז אני מציע לך לגשת לכלי זמר הקרוב אליך ולדבר איתם

rg12

New member
זה חרא של דגם!

זה הפשוט! אני שונא שחושבים שאם זה נראה טוב מבחוץ אז זאת גיטרה טובה! היא זולה כי היא פשוט! פיקאפים פשוטים והיא ממש לא נוחה ובמיוחד אבל במיוחד בפרטים הגבוהים! ויש לה רק 22 פרטים! וחוץ מזה שבישיבה זה סיוט לנגן איתה! וגם הפינות שלה הולכות בשניה! וגם אם יום אחד הוא יופיע אז רק הוואנביז יתלהבו אולי וכל מי שבאמת מבין יצחק עליו כי לדעתי זה פוזה חבל על הזמן וזה הדבר האחרון שמתאים לילד! כי על ילד זה נראה כזה יותר התלהבות וזה נכון! בקיצור מלול, אם אתה קורא את זה אז פשוט תחזור להודעה הקודמת הארוכה שכתבתי ותקשיב טוב למה שכתבתי שם! יש לי נסיון עם המון גיטרות ואני יודע מה המאפיינים של כל דגם, אני לא סתם אומר.

Kfitzi

New member
הוויכוח הקבוע לא יפתח כאן אבל

לפני שאתה מדבר על זה שיש לג'קסונים קלין חרא בגלל שיש להן שני האמבאקרים אז תעיף מבט לאיזה לס פול ותחשוב שוב. אם בכלל יש להן קלין חרא זה לא בגלל ההאמבקרים זה יותר מושפע מהפיקאפ עצמו, העץ של הגיטרה ועוד 30 דברים אחרים. בכל אופן יש לי ג'קסון עם שני האמבקרים ואני מזמין אותך לבוא להתרשמות מהקלין שלה ודבר איתי אחרי זה על קלין טוב או לא... בכל אופן שישמע לבד ויחליט, אני לא אוהב שממליצים לבן אדם על גיטרה ואומרים לו יש לה צליל חרא, או היא לא נוחה. כי שני הקריטריונים האלה הם הכי אישיים בעולם ואתה לא יכול להגיד לבן אדם אל תאכל X כי זה לא טעים... אם אתה רוצה לעזור לבן אדם לבחור גיטרה דבר על אמינות, אורך חיים, איכות ביחס למחיר, אופי הגיטרה ודברים בסגנון אבל לא על נשמעת חרא כן או לא... זהו אני ממש מקווה שלא נגיע לוויכוח הקבוע של קלין טוב או לא... ונחליט בסוך שעדיף לכולנו להחליף מקצוע ולהפוך לפוליטקאים... ככה של מי שרוצה להתווכח סתם (כי אף אחד לא ישכנע כאן אף אחד) במקום זה פשוט שילך לנגן...
יובל.

rg12

New member
זה נכון אבל...

אני התכוונתי להמבאקר ברידג' שהוא בדרך כלל לא נשמע טוב בקלין אבל לא כללתי בזה את גיבסון! גיבסון וגיטרות בסיגנון זה משהו אחר... ולגבי נוחות אתה צודק אבל המון אומרים שהקוביה בפנדר וג'קסון ועוד המון המון גיטרות אחרות זה לא נוח...ובאיבנז אין את הקוביה והפרטים הגבוהים שם זה ממש ממש נוח! בכל מקרה מלול(שוב, אם אתה קורא את זה) מהג'קסונים שכרגע יש בכלי זמר(הם אמורים להביא עוד דגמים) אני ממליץ לך על הDXMG ולגבי הקלין ונוחות אתה תשווה כבר ואם אתה רוצה איבנז אז אני ממליץ מהר מהר אבל ממש מהר! על הפול גילברט! או איזה RG אחרת. ושוב אם אתה רוצה אני אבוא איתך בסבבה, נביא את כולם יהיה סבבה.

למעלה