שאלה...

Yellow Hacker

New member
ל - RG12 !

אתה מתכוון לדגם של פול גילברט PGM30 ב3000 ?! אם כן, אז זו ממש בדיחה כי הגיטרה יכולה להשתוות לגיטרה של סטריאני (הדגם שאחרי JS100). מאיזה עוד גיטרות של איבנז הורדו המחירים ? אודה לך מאוד אם תרשום את זה. מה קרה באמת לכלי- זמר ?!

the philosopher

New member
אווך באמת.....

הפול גילברט היא קוריאנית בכלל מה שיש שם, ואין הל דימארציו בכלל

Compulsive

New member
יאללה אחי מתי כולם יכולים לבוא?!

נלך כולנו לסנטר יהיה פסונה! בכל מקרה אני אשקול, אבל אני חייב לשמוע ולנגן ולראות אם היא נוחה לי בכלל... בכל מקרה אני לא פוסל בכלל את האפשרות של יד שניה, כי אני רוצה שכבר תהיה לי גיטרה, אבל אני לא אתפשר סתם אני רוצה גיטרה טובה ולהרבה זמן. תודה רועי!

idp200

New member
קודם כל על מה שגילברט

מנגן יש בכלל פיקאפים של דימארציו שלא נראה לי שזה מה שיש בכלי זמר אולי הגיטרה זה אותו דגם אבל הפיקאפים של איבנז. דבר שני בתור אחד שיש לו שארבל 475 אני יכול להגיד לך שהקלין שלה נשמע טוב אצלי יש S/S/H כולם מקוריים של ג'קסון. קודם תשמע אותה ותנגן עליה אתה לא תרצה בכלל לעבור לאיבנז אחרי זה.

Yellow Hacker

New member
קוריאנית ?!

PGM30 קוריאנית ?! לא שמעתי על אחת כזאת, אבל רק היא יכולה להסביר את המחיר....אני חושב.... לפני שקניתי את הגיטרה שלי, הלכתי לגיטרכל וניגנתי שם לפחות על 4 סוגים שונים של שרוול...לא אהבתי אף אחת.

wiz

New member
כן, קוריאנית.

הדגם הרציני יותר הוא ה-PGM300 (נראה לי שכבר לא בייצור), ויש לו פיקאפים של דימרציו, חלקים איכותיים, וגימור מדוייק יותר (לפחות על הנייר). ה-30 היא על אותו עקרון של ה-JS100 וה-JEM555 - דגמים שנראים "כמו" הדגמים המקוריים של הגדולים, אבל באיכות ובמחיר נמוכים יותר. אגב, ההוזלה בדגמי איבנז אינה מקומית, וזאת מפני שהחברה הוציאה לשנת 2003 הרבה דגמים חדשים/משודרגים, והחנויות צריכות להפטר מהמלאי הישן (אולי זה אחד השיקולים של כלי זמר). "שדרוג" מבורך לדעתי הוא ההחלפה של ה-Lo Trs (בסגנון הפלוייד פרו) בגשר חדש שנקרא Edge Pro. לא יצא לי לנסות אותו, אבל אני מניח שהוא יהיה טוב ונוח יותר מה-TRS.

Yellow Hacker

New member
וואלה, איך לא חשבתי על זה?!

הרי כמו שאמרת, הסיבה להוזלה היא ברורה! החלפת הדגמים בחדשים....! כמו שעכשיו הם עשו מבצע על RG550 ... עכשיו נרגעתי , כששמעתי שהיא קוריאנית.

1adiel

New member
מה TRS הוא יותר טוב אין

שום ספק, אבל אני לא אהבתי אותו לעומת הEDGE הרגיל או ה LO PRO EDGE הקודמים שלדעתי הרבה פחות מגושמים

wiz

New member
אני רוצה לנסות בקרוב ../images/Emo13.gif

את ה- EDGE אני לא כ"כ אוהב בגלל הפרופיל הגבוה, אבל את ה-LO PRO אני מאוד אוהב. באמת מעניין אותי איך הוא לעומתם... אגב, יצא לך לנגן על ה-ZR
נראה לי פטנט מעולה (למרות שהוא לא חדש...).

rg12

New member
אז ככה...

הפול גילברט זה לא הדגם עם הדימרציו, אבל היא ממש חבל על הזמן! יש לה פיקאפים ברמה אחת יותר מה V7 V8 S1 ואין לה טון(מי צריך) ופלויד רוז ממש טוב(לא יודע איך קוראים לו) והיא ממש טובה! זה כמו RG550 בלי פיקגרד(אני לא זוכר איזה דגם היא) והיא כחולה עם התוים הורודים האלה של פול גילברט אז בקיצור שווה בדיקה! ולא נראה לי שהולכים להוציא את ה RG550 ועוד כל מיני דגמים מיצור! הם הכי נמכרים! אולי באמת רק יחליפו להם את הגשר בדגמים הבאים...אבל אני לא אוהב את המראה של הגשרים החדשים! אבל לי לא איכפת כי לי יש RG550EX עם ביינדינג סימוני שפיצים כפולים כסופים, ופיקגרד מראה(ממש ממש מראה, לא כמו מה שיש בכלי זמר) ויש אפילו ביינדינג על הראש של הגיטרה(מה שאין כרגע בשום דגם עם ביינדינג של איבנז) ושהו דגם שכבר לא מייצרים! כן כן אני מיוחד(אני חושב) הלוואי והיתה לי מצלמה דיגיטלית, אני חייב לצלם אותה.

Jesus Wept

New member
לחידוד:

ל-475 דלוקס אין סינגלים(!) יש לה האמבקר בריגד' "רגיל" ושני Stacked HumBuckers! הצליל שיוצא מהסדרה הזו של ההאמבקרים (אקטיביים כולל נוב של מידבוסט) מזכיר מאוד סאונד של גיבסון בקלין. לעוד חידוד קטן שחידדתי כבר הרבה פעמים: שרוול זו -לא- חברת בת של ג'קסון. למעשה היא חברת-אם. ווין שרוול מכר לבחור בשם גרובר ג'קסון אחוז ניכר מהחברה.

rg12

New member
בואו נעשה מפגש נגנים בכלי זמר

וככה נכיר את כולם ויהיה סבבה! מה דעתכם על שבוע הבא?

mr dish

New member
וואלה-זה אחלה רעיון...אתם תוקפים את

כלי-זמר כ"כ הרבה...שזה ניראה רעיון מעולה - וחוקי לגמרי...להתכנס יחד 20-30 נערים שופעי הורמונים וקולניות...בסניף הכי **א...

electricGirl

New member
בקשר לשארוול

קודם כל לשארוול יש גיטרות מצויינות- והדגמים היוקרתיים שלהם לוקחים בהליכה את איבנז וגם את ג'קסון לפעמים. דבר שני, לא ניגנתי על ה475 אז אני לא יודעת ספציפית בקשר אליה, אבל לפי מה שהבנתי היא גיטרה מעולה. בקשר למחיר, נשמע לי גבוה מדי תנסה להוריד. ובקשר לג'קסון בכלי זמר- עוד חודש תראו שם את כל הגיטרות במחיר כפול.

Compulsive

New member
תודה על התגובה...

מה לפי דעתך מחיר טוב? המוכר אמר לי שקונים אותה ב-8000 חדשה, זה נכון? הוא אמר לי שהוא גם הוסיף עוד מצב לפיקאפים שזה נחמד עדיין אין לי את כל הפרטים אז יכול להיות שזה מחיר הוגן... אני צריך לברר מתי היא עברה סטאפ מאיזה שנה היא כמה זמן שלו וכו וכו. יש לך אייסיקיו בכל מקרה?

Jesus Wept

New member
עובדות ממיוזיכל:

שרוול נמכרת במחיר של 7995 ש"ח (חדשה) יד שנייה (אני יודע על אחת שיש שם) עולה 4500 ש"ח. לי יש גיטרה כזו, החזיקה לי 14 הופעות בשנה האחרונה. והיא לוקחת כמעט כל איבנז בהליכה רגועה לאור הירח המלא, וחלק ניכר מהג'קסונים. למה? כי הקלין שלה הרבה יותר מלא וחם ולא מטאלי ורדוד. בדיסטורשן אגב, יש לה גיין יציב וסוסטיין לא רע, למרות שהיא אקטיבית עם פלויד.

למעלה