שאלה...

Jesus Wept

New member
:)

את דניאל כבר דרדרתי לשרוול. אתה הבא בתור. ואחרי זה: כל הפרקריסטים פה!!!!!!! מואהאהאה!

HotPants

New member
חשבתי שהוא מיהר, בקרוב אני יקנה..

והקטע של התפסיק עם זה, זה קטע מהחתימה שלי, לא משנה.. זה לא אליך ספציפית, :)

HotPants

New member
____

מצידי, זה כמעט סגור. אני הולך בימים הקרובים עם המורה שלי לאישור סופי, ואז אני כבר בטוח בזה. אבל אני לא יוכל לקנות אותה עכשיו ממש.. אני יצטרך לחכות איזה חודשיים. אבל הוא אמר שהוא ישמור לי אותה... אבל זה יהיה באמת דחוף, אני חושב שאני יסתדר ויוכל לקנות אותה עכשיו איכישהו.. אהה הוא מסדר לי גם את הקייס בסוף... :) אז אני צריך למהר...? יש מישהו רציני שמעוניין לקנות?

Hendrixon

New member
היית מאמץ בכיף את השארוול הלבנה

עם הפיקגארד השחור של Jake E. Lee מהתקופה שניגן עם Ozzy. אבל לא, לא במקום אף פארקר, אתה יודע, סתם בשביל הזכרונות
<איזה גיטריסט חלום...>

the philosopher

New member
רק תדע רפי...

אם הוא קונה את השרוול הזאת (זאת אותה אחת ששלחת לי אז לינק אליה...) אז אתה מוכר לי את שלך...
תמיד שווה לנסות לא?

rg12

New member
אני ראיתי מלא 475 ב2000 שקל

3200 זה מלא אבל ממש מלא!! ו8000 שקל זה בגלל שזה מיוסיכל היקרנים האלה בגלל היבוא וכל השיט הזה...כל דבר אצלהם זה מליון שקל...אני ראיתי 475 ממש יפה עם צבע ממש ממש מיוחד וכל מיני שטויות במיוזיק סנטר ב4000! אבל אפשר להשיג ממש מלא 475 דלוקס ב2000 ואפילו עם קייס קשיח! אתם יודעים כמה כבר ראיתי?! יואו! מלא! -מלול: אל תנעל על שומדבר!

rg12

New member
בא לכם מחר בכלי זמר?

מחר יום ראשון 18.5.2003 מה אתם אומרים?

Jesus Wept

New member
חבוב:

ראיתי גם SG '61 ב-100 ש"ח. אז נכון שהיא הייתה שבורה, ובמקום פיקאפים שמו לה מיקרופון פחמי, והצבא שלה מורכב בעיקר מהגרסה הראשונה של טמבור אקרילי שיצא לשוק. אתה מבין לאן אני חותר? שרוול ב-2000 ש"ח, ועוד מלא כאלה, ביוחד בדגמים שמקושרים לשנות ייצור '89-'91 אומר שאם היא לא שמורה, היא לא שווה. יש מבין?

rg12

New member
יד שניה אני מדבר

ותאמין לי ש475 ב2000 זה מחיר סביר! כולם פה עושים מהגיטרה הזאת גיטרה כל כך יוקרתית, לא שאני אומר שהיא לא טובה אבל 3200 יד שניה אני לא בטוח אם שווה כי ראיתי יותר זולות.

Jesus Wept

New member
סביר?

לא יודע אם סביר, אבל שווה לבדוק. הגיטרה הזו לא יוקרתית, היא לא נמצאת במעמד של פרקר או ריקנבייקר, שלחלוטין יש להן מעמד יוקרתי. היא פשוט טובה. ואני מבסוט מאוד משלי. אבל שווה לבדוק. וגם ב-3200 ש"ח - היא שווה כל שקל. בעיקר בגלל שהיא ורסטילית.

למעלה