תגובה חריגה
שלום ל "חמצנית" ולרבים וטובים נוספים התגובה הנוכחית שלי תהיה מעט חריגה באווירה הכללית כאן. אישית, לי לא מפריעה כלל התקפת השאלות של שיעורי בית, נסיונות ( מסוכנים ) בכימיה ביתית ואפילו לא טרולים "משעשעים". אם אנשים \ צעירים טורחים לשאול ואפילו שאלות מתישות, אפשר להמנע מתגובה אפשר להתאמץ מעט יותר ולדחות את הפניה בצורה מנומסת ועינינית ,אפשר להנחות ולהסביר ואפשר גם לענות במדוקדק ( מידי פעם ) . יש אולי מס' "עצלנים" בין השואלים , אך זה איננו הכלל. ======================================= ולנושא נוסף שיעורר מחלוקת כנראה והוא ניהול הפורום. אני מבין שאוקסיג'ן ( = O2 ), כבר הכתירה את עצמה {כמעט} כמנהלת. הייתי מבקש לדעת מהן התכונות \ כישורים , המכשירים אותך לתפקיד. לפי המצב כרגע , O2.כנראה מועמדת יחידה ניסיתי ,על רגל אחת לבדוק את התכונות בעד וכנגד המינוי, והנה סיכום חלקי קצר: בעד : חרוצה, משתדלת, עברית תקנית ,ניסוח טוב, עונה בסבלנות, מיועדת לתיכוניסטים נגד: משתתפת טריה מדי, שמיניסטית (כמדומני ) עם עומס לימודים גבוה, לא תוכל לסייע לסטודנטים, התנשאות מסוימת, ויש טובים ומתאימים יותר בפורום. ברירת מחדל. אני מקווה שלא תפגעי מדי, ,אך ביקורת { בונה או הורסת } היא מנת חלקו של מי שנכנס לנעליים ציבוריות. שבת שלום , dikz