שאלה...

Mikey Weiss

New member
איפה היית בכל שרשורי הסכמ"ש בשנה האחרונה?

האמת היא שקרה דבר מוזר. אחרי שכתבתי את אותה עבודת סמינר, שכללה צפייה במיליון שעות של מכושפות אז א' התחלתי להעריך את הסדרה הרבה יותר כי גיליתי מלא דברים בתסריט שהראו על הרבה יותר השקעה ממה שקלטנו שיש בה, וב' היא כנראה עכשיו מתקשרת אצלי בראש לעבודה, כי כל פעם שאני צריכה לשים משהו מרעיש ברקע כדי לעבוד, אני שמה את הDVD וישר מתחילה להתרכז. ומאחר שאני צריכה להתרכז בערך כל הזמן, זה רץ אצלי כבר איזה שנה בלופים. בדיוק התחלתי שוב את עונה 3 אתמול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הו, עונה 3.

נראה לי שאני יכולה לדקלם בעל-פה את רובה. זה היה מצחיק, כשראיתי את שלוש העונות הראשונות בVOD, קלטתי שאני מכירה את הדיאלוגים שלהן עד רמת הנשימות והקולות המוזרים. אגב רמת הנשימות והקולות המוזרים, איזה דברים גילית?

Mikey Weiss

New member
אני כנראה יכולה לדקלם בעל פה את כולה

וגם את שאר העונות.. ההתמקדות שלי היתה בעיקר בתוכן, בגלל שהסמינר היה על פולקלור בתקשורת, אז הרעיון היה לראות כמה הכותבים באמת מושפעים מפולקלור. ורק כשהתחלתי לנתח את הסדרה ברמה של כל השמות והמושגים שהם השתמשו בהם - של שדים, כלים, טקסים ויצורים למיניהם ומה לא, שהבנתי כמה הם חשבו על כל פרט קטן. לכל שם של שד או מכשף היה רעיון מאחוריו, והם שאבו כל כך הרבה מהמון המון מיתולוגיות ואגדות וטקסטים ספרותיים שונים (מעבר לדברים הברורים, כמובן. אין בסדרה הזו שם או מושג אחד שאין לו סיבה ומשמעות. אני כבר לא זוכרת הרבה מזה, לצערי, אבל זה היה מאד מרשים).

jess r

New member
עזבי אותך לכי לחוף

תשקיעי בשיזוף מושקע שבאמת ישתלם לטווח הארוך.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifמה מה../images/Emo12.gif

-*~נדחפת בחינניות~ למה רשום לי שיש לנו בגרות במת' יום שלישי ושום מתכונת באזרחות באופק?
ומה את רצינית לפספס את האירוויזיון בגלל בגרות מסכנה? הרשי לי לטחטח! טחחח-טחחח-טחחח. סדר העדיפיות של אנשים בחיים...

jess r

New member
../images/Emo45.gif

יום לפני הבגרות במתמטיקה הלכנו כל החברים לראות את הסרט ההוא עם ההודים. מצד שני ידענו שזה מקרה אבוד אז... נו זה במילא ידוע ששום דבר שלומדים ביום האחרון לא נקלט (סתם זה בולשיט אבל זה ושה מצב רוח טוב לא?
)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif איזה סרט עם הודים?

ממ רגע... סלאם דוג? בדיוק התחיל פייפר פליינס של MIA וזה מהסאונדטרק של הסרט. מפחיד. זה באמת בולשיט. בבגרויות/מתכונות האחרונות יצא לי להתבטל יום לפני ואז לקום בבוקר הבחינה ממש מוקדם, לקרוא חלק מהחומר [גם כי אין מספיק זמן וגם כי אני אוהבת להמר מה יהיה
] ועדיין להצליח לחפור איכשהו [14 עמודים אתמול בספרות!
].

jess r

New member
ואי איזה כיף ספרות

לא קראתי בכלל את הספר שנבחנתי עליו, קראתי איזה 30 עמודים בהתחלה ואת העמוד האחרון+ כמה סיכומים, הבנתי את הפואנטה וחפרתי. והלך לא רע. וכן סלאמ דוג שכחתי איך קוראים לו בעברית משהו עם מיליונר. איזה מזל שלא צריך ללמוד בצבא אפשר לישון 5 שעות בלילה וחוץ מעייפות וסיוטים בלילה אין לי ממה לדאוג

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifחח מישהו בכלל קורא אותם?

כל הכיתה לא קראה אותו [רק סיכומים] . המורה ידעה את זה ולא ממש הזיז לה. היא פשוט הכתיבה לנו סיכומים ובזה נגמר העיניין. לא, זה נער החידות ממומבי. כרגיל התרגומים לעברית פשוט תואמים בול לסרט. אני לא מתלוננת, אני באמת מעדיפה להמשיך ככה. אבל עוד חודשיים...

jess r

New member
לפעמים זה עדיף

מלהרגיש שהמוח שלך מתנוון מיום ליום.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif הרשי לי

לפחפח- פחחחפחחחחפחחחח. נו באמת אפילו את לא מאמינה לזה.

כי כנראה שהיומן שלך לא מעודכן! P:

יום שלישי מת' יום רביעי בגרות בפסיכו (או שאת במועד השני?) ושישי אזרחות אבל נראה לי רציני אני לא באה למתכונת! חרא הוא לא לימד אותנו כלום ואני לא אספיק ללמוד ביומיים ורצוי שאני לא אראה אורוויזיון ואז אדבר עם בוחנת חח גם ככה אני מדברת שטויות, תוסיפי לזה חוסר שינה ואני אתחיל להמציא לה מושגים בפסיכו

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

נתחיל בזה שזה הפלא', לא היומן. נראה לי היומן האחרון שהיה לי היה בכיתה ו'- היומן של המורדים
. החלטתי כנראה ששום יומן לא יכול להתעלות עליו. וואי אזרחות
אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך סיכומים שעשתה קרן, ממש טובים ומכסים את רוב החומר. ואת רצינית? איזה תירוץ מעפן! אירוויזיון זה כאילו...הנקודת אור היחידה שלי בחודשי מאי
.

Mikey Weiss

New member
אני שמחה לשמוע

כי אני הולכת לפתוח השבוע שרשורי אירוויזיון, אפילו שיש לזה פורום. אני סנובית ורוצה לקרוא את כל החפירות של כולם כאן.

Mikey Weiss

New member
לא חשבתי שהיית רצינית, הסירי דאגה מליבך

זה רק.. אם אני לא אפתח שרשורים על תחרויות שירה עם שפות מוזרות, מי יפתח?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifצודקת. אני בעד../images/Emo140.gif

רק שהרוב כבר שרים באנגלית לא?

Mikey Weiss

New member
לצערי כן, ובכל זאת

יהיו שירים ב15 שפות השנה. (ואם מישהו תוהה, אז חוץ מעברית, כמובן, אנגלית, צרפתית וספרדית, יהיה גם סלובקית, פינית, סרבית, פולנית - אם כי חלק מהשיר באנגלית, יוונית - שיר מלא ביוונית לראשונה מאז 1998, פורטוגזית, מקדונית, הולנדית, סלובנית, בולגרית וקרואטית). (ולא, אני לא זוכרת את זה בעל פה. בדקתי בויקיפדיה).

למעלה