שאלה...

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאני באמת לא מבינה

איך אפשר לאהוב את כל השפות האלה, פורטוגזית למשל
ו-
באמת רציתי לשאול איך את זוכרת את כל זה.

Mikey Weiss

New member
כל אחד והדפקטים שלו..

אני אוהבת שפות. מאד. אני גם מאד אוהבת תחרויות מוזיקליות טלוויזיונית. מזה יוצא כל העניין של המיליון איידולים שאני רואה... כי אני יודעת שאצל הרבה אנשים הבעיה של לראות איידולים זרים זו השפה אבל אם אני כבר ממש אוהבת את העניין שזה בשפה זרה, אז זה כיף. אבל האמת היא שהשנה אני קצת פחות עוקבת בדבקות אחרי מיליון גרסאות. כרגע מספיק לי האיידול כאן וביוון שאני רואה קבוע, ובצרפת אני בערך עוקבת לראות מה קורה...

jess r

New member
אגב שפות זרות...

סתם זה לא כזה קשור אבל חיפשתי לאיפה לשרשר את זה ומזל שאת אוהבת לחפור על שפות
מרוב שחרשתי על הפסקול היווני שלך אני מכירה את כל השירים בעל פה, אני מזמזמת אותם בכיף באוטובוס - ואין לי מושג קלוש על מה הם
אם יהיה משהו מעניין בצרפת תביאי קישור.

Mikey Weiss

New member
כמה שירים יש לך כבר בפסקול היווני?

איבדתי ספירה! אם יש משהו שאת רוצה אליו תרגום, אגב, אפילו בכללי, תרגישי חופשי. שמתי בסכמ"ש שלי לינק למישהי מצרפת, שהיא בערך הדבר הכי מעניין משם. תסיקי מזה את המסקנות שלך.

jess r

New member
לא המון

אבל יש איזה 10-15 שירים שהם לא באנגלית בMP שלי, רובם ביוונית. (ואין לי כזה הרבה שירים אז זה בערך 10% וזה לא מעט). האמת השיר האקוסטי ההוא של הזמר האהוב עליך אם אני לא טועה ממש יפה ואם יש לך תירגום איפושהו גם באנגלית אני אשמח, אבל אל תתאמצי. מקסימום אם אפשר תשיגי לי לינק למילים, גוגל טרנסלייט זה לא להיט אבל זה זה גם משהו
אה ואללה? עוד לא הגעתי לסיכום שבוע שלך בגלל מיליון דברים בערך שאני צריכה לעשות\ לשמוע\ לסכם\ להוריד אבל מתישהו בסופ"ש אני אתפנה לזה בהחלט. תודה

Mikey Weiss

New member
יש אתר עם תרגומים לאנגלית אבל הוא כרגע

לא עובד משום מה. מה שכן, שמתי לך לינק לתרגום איפשהו לפני כמה שבועות, אני אנסה למצוא את זה. ואני מבינה לליבך ברמת המיליון דברים שצריך לעשות. שלוש בצהריים כאן ואני עוד לא בשליש מהרשימה שלי להיום, ססאמק. איזה יום מגעיל.

Gn434

New member
דווקא פופ איידול הצליחה בבריטניה-בגמר העונה

הראשונה צפו 14 מיליון איש בערך (59% Share), ויצא משם וויל יאנג, שמצליח גם כיום. עובדת טריוויה מעניינת: עד העונה האחרונה של האקס פקטור בבריטניה, רוקדים עם כוכבים הייתה מביסה אותה בקביעות, ובעונה האחרונה, האקס פקטור ניצח אותה בקביעות ברייטינג. לעומת זאת בארצות הברית-עד העונה הנוכחית איידול הייתה מביסה את רוקדים עם כוכבים בקביעות, ומהעונה הנוכחית רוקדים מנצחת את איידול ברייטינג כמעט בקביעות.

Mikey Weiss

New member
נו, בסדר, לא דיברתי על העונה הראשונה

אלא השנייה עם מישל מקמאנוס שממש לא זכתה לאותה הצלחה. וזה דווקא משונה, לאור העובדה שזו היתה העונה הכי גרועה של האקס פקטור - היה לה את הרייטינג הכי גבוה עד כה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifעכשיו מופע אקוסטי של אדם למברט

בערוץ 92 בהוט. זה MTV היטס, אין לי מושג אם יש את זה ביס. צפייה מהנה

SHTRUDIDI

New member
תהיתי לעצמי אם עוד מישהו ראה...

באמת הופעה מעולה. כמה אני אוהבת את הביצוע הזה ל-Down The Rabbit Hole

למעלה